0

اخبار ورزشی 30 تیر

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

تیم فوتبال پرسپولیس به مصاف "کونیا اسپور" ترکیه می‌رود

تیم فوتبال پرسپولیس به مصاف "کونیا اسپور" ترکیه می‌رود
تیم فوتبال پرسپولیس برای انجام اولین دیدار تدارکاتی خود در اردوی آنکارا روز جمعه به مصاف تیم کونیااسپور ترکیه می‌رود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرخپوشان در نخستین دیدار دوستانه خود در اردوی ترکیه، بعدازظهر روز جمعه به مصاف تیم کونیا اسپور می روند. تیم کونیا اسپور روز چهارشنبه در هتل پاتالیا حضور یافت و اولین تمرین خود را در زمین شماره 3 این کمپ برگزار کرد.

تیم فوتبال پرسپولیس که برای برپایی اردوی آماده سازی راهی ترکیه شده است، در نخستین دیدار خود در فصل یازدهم رقابتهای لیگ برتر که روز 11 مرداد برگزار خواهد شد در ورزشگاه آزادی میزبان ملوان بندرانزلی خواهد بود.

پنج شنبه 30 تیر 1390  12:01 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

ثبت قرارداد كعبي، كاظمي و زارع با تيم راه آهن در هيات فوتبال تهران

ثبت قرارداد كعبي، كاظمي و زارع با تيم راه آهن در هيات فوتبال تهران
تهران - دبير فوتبال استان تهران از ثبت قرارداد 'حسين كعبي'، 'حسين كاظمي' و 'ستار زارع' با تيم راه آهن تهران در اين هيات خبر داد.
ثبت قرارداد كعبي، كاظمي و زارع با
            تيم راه آهن در هيات فوتبال تهران

'رضا عابديني' روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ورزشي ايرنا گفت: كعبي، كاظمي و زارع قرارداد خود را به مدت يك فصل با تيم راه آهن تهران ثبت كردند.

وي يادآور شد: پيشتر قرارداد 'علي دايي' سرمربي، 'يحيي گل محمدي' و 'محمد دايي' مربيان، 'بهزاد غلامپور' مربي دروازه بان ها و 'فرشيد كريمي'، 'بهادر عبدي' ، 'حسين پاشايي'، 'مجيد باجلان'، 'علي غلام' ، 'علي اميري'، 'مهدي زارعي' ، 'مير هاني هاشمي'، 'ايمان رزاقي راد'،‌ 'سعيد چاه جويي'، 'ابراهيم كريمي' ، 'مهرداد كفشگري'، 'حامد نورمحمدي' و 'ميثم آقايي' بازيكنان تيم راه آهن تهران در اين هيات ثبت شده بود.

پنج شنبه 30 تیر 1390  12:05 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

حق پخش رقابت‌هاي فوتبال به صدا و سيما داده شد /عزيز محمدي: /نمي‌توانم رقم قرارداد را اعلام كنم

حق پخش رقابت‌هاي فوتبال به صدا و سيما داده شد /عزيز محمدي:
/نمي‌توانم رقم قرارداد را اعلام كنم

رييس سازمان ليگ از امضاي قرارداد فدراسيون فوتبال با صدا و سيما خبر داد.

عزيز محمدي  با اشاره به جلسات و مذاكراتي كه مسئولان فدراسيون فوتبال با مديران فدراسيون‌ها برگزار كردند گفت: پس از صحبت‌هايي كه انجام گرفت بر روي مسائل مختلف به توافق رسيديم و حق پخش تلويزيوني رقابت‌هاي فوتبال به صداوسيما داده شد. قرارداد اين توافق هم به امضا رسيده است.

در حالي كه برخي منابع از امضاي قرارداد ‌٥ / ‌٩٦ ميليارد توماني فدراسيون فوتبال با صداوسيما خبر داده‌اند، محمدي بدون اينكه اين رقم را تكذيب يا تاييد كند، گفت: من نمي‌توانم رقم قرارداد را اعلام كنم و اين منابع خودشان بايد پاسخگوي رقم اعلام شده باشند.

پنج شنبه 30 تیر 1390  12:06 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

علي دايي: /مالك راه‌آهن نيستم، دوست دارم كمك كنم /برادرم مدرك A دارد و محرم اسرارم است /با يك بازي ق

علي دايي: /مالك راه‌آهن نيستم، دوست دارم كمك كنم /برادرم مدرك A
دارد و محرم اسرارم است /با يك بازي قضاوت نكنيد، من حامي كي‌روشم

سرمربي جديد تيم فوتبال راه‌آهن گفت: دليل پيوستنش به اين تيم، علاقه‌اش براي كمك به بخش خصوصي است كه به تازگي راه آهن را خريداري كرده است.

علي دايي  درباره قراردادش با تيم فوتبال راه آهن شهرري اظهار كرد: به نظرم راه‌آهن اولين تيم دولتي است كه خصوصي شده است و من خيلي دوست داشتم به اين تيم كمك كنم و اميدوارم بتوانم در اين راه موفق باشم تا در خصوصي‌سازي فوتبال نقشش داشته باشم.

وي ادامه داد: اگر مي‌خواهيم فوتبال‌مان به موفقيت دست پيدا كند، بايد به سمت خصوصي شدن پيش برويم و با توجه به شرايط موجود احساس كردم مي‌توانم در راه آهن خوب كار كنم و در نتيجه به اين تيم پيوستم.

دايي در ادامه با اشاره به صحبت‌هاي مطرح شده درباره اين كه احتمال دارد او يكي از مالكين جديد راه آهن باشد، افزود: متاسفانه برخي، صحبت‌هاي من را تحريف مي‌كنند و اين گونه شايعات را مطرح مي‌كنند. من از زماني كه به راه آهن پيوستم تنها يك بار با مالك باشگاه ديدار كرده‌ام و مالكيت خود در راه آهن را تكذيب مي‌كنم. سرمربي جديد راه آهن در پاسخ به اين سوال كه دليل استقبال شديد تماشاگران از تمرين‌هاي راه آهن با حضور وي را در چه مي‌داند، خاطرنشان كرد: مردم هميشه به من لطف داشته‌اند. من هميشه براي مردم زندگي كرده‌ام و آرزو مي‌كنم تا پايان عمر هم با مردم باشم و مي‌دانم همه اين محبت‌ها به دليل لطف خداست كه هميشه شامل حال من بوده است.

سرمربي تيم فوتبال راه آهن درباره شايعات مطرح شده در مورد خروج راه آهن از تهران و انتقالش به مشهد نيز تصريح كرد: خريداران باشگاه اعتقاد دارند تيمي مانند راه آهن كه سابقه 70 ساله در فوتبال ايران دارد، بايد با همين نام به كار ادامه دهد و حتي حاضر نشدند نام تيم را تغيير دهند؛ بنابراين تيم در تهران خواهد ماند و با قدرت به كارش ادامه مي‌دهد.

در ادامه از علي دايي درباره دليل انتخاب برادرش به عنوان دستيار پرسيده شد كه او جواب داد: محمد مدرك A دارد و در حال حاضر بهتر از او نمي‌شد كسي را سراغ داشت كه با جان و دل كنار من كار كند و محرم اسرار من نيز باشد. بهترين گزينه‌اي كه انتخاب كردم برادرم بود چرا كه او در چند تيم مربي‌گري كرده است و مي‌تواند به من كمك كند.

وي در ادامه با بيان اينكه به كار گروهي اعتقاد دارد و دستيار اول و دوم برايش مفهومي ندارد، افزود: كساني را كه به عنوان دستيار انتخاب كرده‌ام، مي‌توانند به من در هدايت تيم كمك كنند. برادرم، بهزاد غلامپور، مسعود عالي‌پور، يحيي گل‌محمدي و مياچ جزو بهترين‌ها هستند كه مي‌توانند به من و راه آهن كمك كنند.

دايي در ادامه با بيان اينكه دوست دارم رافخايي به تيمش بپيوندد اظهار كرد: با اين بازيكن صحبت‌هايي كرده‌ام و اميدوارم شرايط براي پيوستن او به ما فراهم شود. محدوديت بازيكن، دست ما را بسته است اما من به كار كادر فني و بازيكنان تيمم اعتماد دارم و اميدوارم با اين تيم به موفقيت برسم.

دايي در ادامه هدفش براي فصل آينده را ارتقاي كيفيت بازي راه آهن عنوان كرد و گفت: سعي مي‌كنيم با بالا بردن كيفيت بازي، نتايج بسيار خوبي كسب كنيم و نسبت به سال گذشته، چندين پله بالاتر در جدول قرار بگيريم.

سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران در پاسخ به اين سوال كه چرا مانند سال قبل، مهدي تارتار را كه سابقه مربي‌گري در راه آهن را دارد به عنوان دستيار انتخاب نكرده است، خاطرنشان كرد: من مهدي را دوست دارم و با او رفيق هستم. سال گذشته با او در پرسپوليس كار كردم و همان زمان نيز دوست داشتم او در كنار ما بماند، اما به راه آهن رفت. امسال هم دوست دارم با اين گروه كار كنم و براي مهدي تارتار كه يكي از بهترين مربيان ايران است، آرزوي موفقيت دارم.

سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال ايران در ادامه با انتقاد از اعتراض تماشاگران و برخي كارشناسان از عملكرد تيم ملي در اولين بازي تداركاتي‌اش برابر ماداگاسكار، گفت: من جزو كساني هستم كه به كار كارلوس كي‌روش اعتقاد كامل دارم. از روز اولي كه او به ايران آمد، از او حمايت كردم و تا پايان نيز حامي او خواهم بود. با يك بازي نمي‌شود درباره تيم ملي نظر داد و از هواداران تيم ملي مي‌خواهم با حضورشان در استاديوم فقط به حمايت از تيم ملي فكر كنند تا براي موفقيت اين تيم كمك كنند.

دايي ادامه داد: هواداران با تشويق‌ها و حمايت‌هايشان ، خيلي مي‌توانند به تيم ملي و كي‌روش كمك كنند چرا كه كي‌روش در حال حاضر بهترين گزينه‌اي است كه در ايران مي‌تواند كار كند ولي براي موفقيت به زمان نياز دارد.

دايي در پايان درباره هواداران تيم فوتبال پرسپوليس نيز گفت: من هميشه گفته‌ام خود را مديون هواداران پرسپوليس مي‌دانم و هميشه براي اين تيم و هوادارانش آرزوي موفقيت كرده‌ام.

از نكات جالب توجه حاشيه ثبت قرارداد دايي با راه آهن، مي‌توان به برخورد حرفه‌اي و دوستانه او با خبرنگاران حاضر اشاره كرد.

پنج شنبه 30 تیر 1390  12:09 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

چیواس گوادالاخارا0- رئال مادرید3:بازی دوستانه برای کریس معنایی ندارد

رئال مادرید موفق شد تا در دومین دیدار دوستانه اش در اردوی تابستانی اش مقابل تیم چیواس گوادالاخارا به پیروزی برسد. هر سه گل رئال در این دیدار را کریس رونالدو در نیمه دوم بازی و در کمتراز 10 دقیقه به ثمر رساند.

واران، خرید تابستانی رئال در نیمه اول بازی در زمین مسابقه حاضر بودولی نمایش قابل قبول و خوبی را از خود به اجرا گذاشت.

رئال در این بازی دوستانه نشان داد که در سطح بسیار بالایی قرار دارد.کریس رونالدو هم ثابت کرد که بازیکنی استثنایی است

در نیمه اول این بازی آدان درون دروازه رئال بود، آربلوا، کاروالیو، واران، مارسلو ، کونترائو، گرانرو، اوزیل، کاکا، رونالدو و بنزما برای رئال بازی می کردند و با آغاز نیمه دوم آدان جای خود را به کاسیاس داد. ناچو به جای آربلوا وارد زمین شد. آلبیول جای واران را گرفت و کایخون به جای کاکا  گام به زمین گذاشت. خوسلو هم در دقیقه 78 به جای کریم بنزما به زمین آمد

گلهای این دیدار در دقایق 73، 76 و 81 توسط کریس رونالدو از راه رسید.

پنج شنبه 30 تیر 1390  12:11 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

سازمان ليگ منتظر شفاف‌سازي ذوب‌آهن /هوار ملامحمد با رعايت سقف قرارداد اصفهاني شد؟!

سازمان ليگ منتظر شفاف‌سازي ذوب‌آهن /هوار ملامحمد با رعايت سقف
قرارداد اصفهاني شد؟!

بازيكن عراقي فصل گذشته استقلال تهران، پس از مذاكره‌هاي با طولاني باشگاه ذوب آهن سرانجام براي دو فصل به اين تيم پيوست.

هوار ملامحمد كه فصل گذشته در تيم فوتبال استقلال تهران توپ مي‌زد، پس از مذاكره‌هاي طولاني با باشگاه ذوب آهن اصفهان، سرانجام با اين باشگاه به توافق رسيد و براي دو فصل به سبزپوشان اصفهان پيوست.

مسوولان هيات فوتبال استان اصفهان در حالي قرارداد ملامحمد با ذوب‌آهن را زير سقف تعيين شده سازمان ليگ برتر اعلام كرده است كه پيش از اين در سايت شخصي هوار محمد از ثبت قرارداد 1 ميليون و 400 هزار دلاري اين بازيكن عراقي با ذوب‌آهن خبر داده بود.

اكنون اين سوال پيش مي‌آيد كه باشگاه ذوب‌آهن با چه مبلغي توانسته است بازيكن فصل گذشته استقلال را به اصفهان ببرد؟

در شرايطي اين بازيكن براي ليگ يازدهم راهي اصفهان شده كه با توجه به صحبتهاي مسوولان سازمان ليگ و تاكيدشان براي رعايت سقف قرارداد بايد شفاف‌سازي مورد نظر سازمان ليگ و فدراسيون فوتبال در رابطه با قرارداد اين بازيكن عراقي كه مشتريان زيادي هم داشت صورت گيرد.

مذاكره‌هاي اين بازيكن عراقي با ذوب آهن در شرايطي برگزار مي‌شد كه تيم فوتبال استقلال تهران هم به دنبال تمديد قرار داد وي بود.

هوار محمد پيش از اين سابقه بازي در ديگر تيم پايتخت يعني پرسپوليس تهران را نيز دارد. اين بازيكن پس از كمتر از يك فصل حضور از پرسپوليس جدا شد.

پنج شنبه 30 تیر 1390  12:12 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

ریکی آلوارس: می خواهم بااینتر درتمام رقابتها قهرمان شوم

ریکی آلوارس ، خرید جدید باشگاه اینتر ابراز امیدواری کرد تا بتواند مبدل به یکی از ستاره های نرآتزوری شود و به دنبال آن است تا با این تیم به جامهای قهرمانی زیادی دست یابد

ستاره سابق تیم ولس سارزفیلد که تنها 23 سال سن دارد با قراردادی 12 میلیون یورویی به تیم ماسیمو موراتی پیوست. اینتر در مسیر خرید این ستاره جوان توانست آرسنال را شکست دهد وبدین ترتیب آلوارس به هموطنانش خاویر زانتی، استبان کامبیاسو و دیگو میلیتو در میلان ملحق می شود

آلوارس روز چهارشنبه در صحبتهایی رضایتش را از پیوستن به تیم مهمی مثل اینتر ابراز کرد و اعلام کرد که هدف اولش راهیابی به ترکیب اصلی تیم است

ریکی آلوارس در گفتگو با کوریره دلوسپورت گفت:« از الان به بعد می خواهم با شرایط تیم تطبیق پیدا کنم. باید یاد بگیرم که فوتبال در ایتالیا چطور دنبال می شود و باید یاد بگیرم که ایتالیایی صحبت کنم. گام به گام می توانم مبدل به یک بازیکن ثابت در ترکیب اینتر شوم ولی تمام این مسائل به آرامی پیش می رود.»

البته ریکی اهداف بلندمدتی هم دارد:« می خواهم با اینتر در تمامی رقابتها به قهرمانی برسم. اینتر تیمی است که برای قهرمانی در هر تورنمنتی مبارزه می کند و ما اینجا تنها نمی توانیم یک جام را هدف قرار دهیم.»

پنج شنبه 30 تیر 1390  12:14 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

بازيكنان تيم مس رفسنجان به پيشرفت مي انديشند

نير ، اردبيل - محمود محمودي نيا سرمربي تيم مس رفسنجان گفت: اعضا و بازيكنان اين تيم در اين فصل باانگيزه تر شده ، سخت كار مي كنند و به پيشرفت مي انديشند.

وي روز پنجشنبه در حاشيه تمرينات اين تيم در شهرستان نير استان اردبيل افزود: تيم مس رفسنجان از معدود تيم هايي است كه در اين فصل با برنامه ريزي خوب و هدفمند شروع به كار كرد و از زمان حداكثر استفاده را براي آماده كردن تيم برد.

وي در زمينه بازيكنان جذب شده به اين تيم گفت: محمد رضا امين صنايعي از تيم پيام شيراز ، محمد قريب و علي نوريان از صنعت ساري ، رمي باگاري از شهرداري ياسوج ، امير نصرالله زاده از مس سرچشمه ، شهرام شريفي از مقاومت تهران ، مصطفي گارگشاه از پيام شيراز ، حميد غلامي از آريا نا گشتر كيش و جلال جعفري ، حامد منصوري آبادي ، اميد تقي زاده مصطفي قلندري ، علي پور راوي ، اميد تجردي و عليرضا ميرزاحسيني از اميد مس رفسنجان بازيكناني هستنند كه اين فصل در اختيار تيم قرار دارند.

وي افزود: اين تيم سال قبل در ليگ دسته يك كشور رده نهم جدول را كسب كرد.

سرمربي تيم مس رفسنجان گفت: پس از اين اردو به شهر كرمان و شهرستان رفسنجان بازگشته و يك بازي تداركاتي با تيم كرمان انجام مي دهيم و تمرينات آماده سازي را در شهر رفسنجان ادامه خواهيم داد.

وي دليل انتخاب استان اردبيل براي اردوي اين تيم را آرامش و تمركز خوب بازيكنان ، آب و هواي خوب و خونگرمي مردم آن ذكر كرد و اظهار داشت: به مدت هشت روز در نير و سرعين خواهيم بود و در اين مدت با تيم شهرداري اردبيل يك بازي تداركاتي خواهيم داشت.

محمود محمودي نيا به مدت هشت سال از ليگ سه تا ليگ يك كشور به عنوان دستيار اول در تيم مس رفسنجان مربيگري كرده و امسال نيز در فصل 90-91 به عنوان سر مربي انتخاب شده است.

وي داراي مدرك مربيگري A آسيا ، مدرس فدراسيون و مدرك مرييگري حرفه اي جوانان و دوره مدرسي زير نظر فيفا مي باشد.

پنج شنبه 30 تیر 1390  12:15 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

ژاوی:زیادی از مسی انتقاد می کنید

ژاوی:زیادی از مسی انتقاد می
کنید

ورزش > فوتبال جهان

- ژاوی هرناندز انتقادهای رسانه های آرژانتینی از هم تیمی اش را بی مورد دانست .

او درباره این انتقادها گفت :«مسی هم مثل سایر بازیکنان در دنیا بخشی از یک مجموعه است و در بارسا او و من خوش شانس هستیم که عضو مجموعه ای عالی هستیم. ولی مردم باید بی انصاف باشند که این طور از بهترین بازیکن دنیا انتقاد کنند. در انتقادها از او بیش از حد منطقی بوده و در بازیهای کوپا امریکا هم خوب کار کرده اما چون آرژانتین زود از مسابقات حذف شدهمه میخواهند اورا مقصر جلوه دهند.»

پنج شنبه 30 تیر 1390  12:17 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

فشنگچی در اردوی ترکیه تغییر پست داد

همانطور که پیشتر خبر داده بودیم کادرفنی پرسپولیس قصد دارد از امیرحسین فشنگچی در لیگ یازدهم در پست دفاع کناری بازی بگیرد.

محسن عاشوری از امیدهای پرسپولیس امیرحسین فشنگچی را می شناسد. این مسئله می تواند امتیازی برای این بازیکن باشد که سال قبل خیلی خوب با پرسپولیس شروع کرد اما در ادامه کمی از شرایط آرمانی فاصله گرفت.

فشنگچی سال گذشته به عنوان گوش چپ در پرسپولیس بازی کرد. اما شدید شدن رقابت در پست او و افزایش تعداد نفرات اسمی در این خط فشنگچی را به فکر انداخت که به جای خلوت تری نقل مکان کند.

فشنگچی این روزها و در اردوی ترکیه در نقش دفاع چپ پرسپولیس تمرین می کند. گویا این تصمیم در تهران و بعد از صحبتی که فشنگچی با عاشوری داشت اتخاذ شده و با این اوصاف باید دید ابراهیم شکوری چه شرایطی پیدا خواهد کرد.

او اواخر فصل گذشته وقتی علی دایی قید و بندها را از روی مدافعان کناری برداشت تا آن ها با آزادی بیشتری عمل کنند بازی های در خور توجهی انجام داد تا هم منطقه چپ به منطقه ای بسته برای حریفان بدل شود و هم شاهد پایه ریزی حملات از سوی او باشیم.

رقابت این دو نفر در لیگ یازدهم می تواند سمت چپ پرسپولیس را بیمه کند.

پنج شنبه 30 تیر 1390  12:19 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

پاسخ به:اخبار ورزشی 30 تیر

تیم فوتبال پرسپولیس در آستانه عقد قرارداد با کاپیتان تیم ملی فوتبال گینه است.

علاوه بر یک بازیکن تونسی و یک بازیکن پرتغالی که در تمرینات پرسپولیس حضور دارند، کاپیتان تیم ملی گینه هم با سرخپوشان تمرین می کند و گویا سرانجام توانسته نظر مساعد کادرفی را برای امضای قرارداد با پرسپولیس جلب کند.

عمر کالابان مدافع چپ یک متر و نود و یک سانتی متری تیم ملی گینه سابقه حضور در لوشامپیونه فرانسه و لیگ ترکیه را هم در کارنامه دارد.

این مدافع متولد سال 1981 است و اولین بار در سال 2000 برای تیم اتوی ساحل گینه به میدان رفته است. مدافع سابق اوسر فرانسه از سال 2005 تا 2007 در عضویت این تیم بود و 20 بازی در لیگ فرانسه انجام داد. ژاک سانتینی و خوان فرناندز مربیان کالابان در اوسر بودند.

این مدافع 30 ساله از سال 2007 تا 2011 برای مانیسا اسپور ترکیه بازی کرد و با انجام 71 بازی و به ثمر رساندن 3 گل به کار خود خاتمه داد. عمر طبق آمار فدراسیون فوتبال کشورش 40 بازی ملی در کارنامه دارد و 4 گل در این بازی ها به ثمر رسانده است.

کالابان در پست دفاع چپ و دفاع میانی قابلیت بازی دارد.

پنج شنبه 30 تیر 1390  12:20 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

آشنایی با ویکتور و بن حنیف، دو بازیکن خارجی مورد نظر پرسپولیس

این مدافع چپ پرتغالی بازیکنان تیم جوانان بنفیکا پرتغال است و در تمرینات دیروز با عملکرد خوب خود سوژه خبرنگاران و عکاسان شده بود.

رویکرد حمید استیلی به جذب بازیکنان خارجی در اردوی سبب شد تا طی یکی، دو روز اخیر اردوگاه سرخ ها محل جولانی باشد برای حضور چند چهره جدید خارجی و در پی آن ارزیابی کادرفنی از قابلیت فنی و توانایی آن ها.

پس از حضور عمر کالابان کاپیتان تیم ملی گینه در تمرینات عصر سه شنبه، تمرین صبح دیروز نیز دو چهره جدید را در خود دید. ویکتور مدافع پرتغالی و 20 ساله تیم جوانان بنفیکا و مهدی بن حنیف ا... فوروارد تونسی، از جمله نفراتی بودند که به همراه مدیربرنامه های خود در تمرین صبح دیروز سرخ ها حاضر شدند.

بازی فیزیکی و درگیرانه ویکتور پرتغالی به عنوان دفاع میانی در تمرین دیروز یکی از شاخصه های فنی این جوان پرتغالی را به تصویر کشید، به طوری که استحکام و گرایش او به درگیری فنی با مهاجمان حریف تبدیل به سوژه اصلی خبرنگاران و عکاسان حاضر در تمرین پرسپولیس شده بود.

اما آنالیز کادرفنی سرخپوشان نسبت به گزینه تونسی تا حدی چشمگیرتر بود. دو گل در بازی تحت فشار از سوی بن حنیف ا... شمه ای از قدرت گلزنی بالای این مهاجم 187 سانتی متری را به تصویر کشید.

این مهاجم تونسی که سابقه حضور در جام ملت های آفریقا در سال 2008 را به همراه تیم ملی تونس در کارنامه حرفه ای خود دارد، سابقه بازی در دو باشگاه مطرح تونس همچون الترجی و النجم الریاضی الساحلی را در پیشینه خود می بیند. مهدی بن حنیف ا... که متولد 1983 میلادی است، در آخرین تجربه باشگاهی پیراهن النصر لیبی را بر تن کرده است.

پنج شنبه 30 تیر 1390  12:23 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

نگاه خوشبینانه به تمدید قرارداد هاشمیان / کریمی می سازد، هاشمیان می نوازد

تمدید قرارداد وحید هاشمیان با پرسپولیس ناگهانی و غیرمنتظره بود اما آرامش را به پرسپولیس بازگرداند و دغدغه های کادرفنی را در خط حمله به پایین ترین حد ممکن تقلیل داد.

وحید هاشمیان پس از قریب به یک ماه سکوت و البته بی خبری قرارداد خود را تمدید کرد تا لشگر سرخ کامل تر از همیشه شود. حضور هاشمیان شاید یک سورپرایز بزرگ محسوب نمی شد و کمتر کسی انتظار آن را داشت.

اما اتفاقی مثبت و خوشایند است که جنس پرسپولیس را بیشتر از قبل در خط حمله جور می کند. خط حمله بدون شک یکی از علامت سئوال های بزرگ پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات بود و اگرچه جذب اولادی همه دل نگرانی ها را تا حدودی برطرف کرد، اما نیاز به مهاجمی از جنس هاشمیان در ترکیب پرسپولیس احساس می شد.

نیازی که پرسپولیس را وادار کرد تا با همه وجود به دنبال کریم انصاری فرد باشد. مهاجمی که فصل گذشته هم تا آستانه قرمزپوش شدن آمد و در تابستان جاری نیز تا یکقدمی سرخ ها پیش آمد، اما ناگهان پا پس کشید.

ترس از رقابت با کلونی ستاره های پرسپولیس و مطرح کردن بهانه های واهی سبب شد تا انصاری فرد به بزرگترین شانس زندگی اش پشت پا زده و پای برگه قرارداد با پرسپولیس را امضا نکند.

آنچه بی تردید برای او و نه پرسپولیس یک خسران بزرگ محسوب می شود که آثار و تبعات منفی خود را قطعا در آینده ای نزدیک عیان خواهد کرد. با منتفی شدن این موضوع پرسپولیس دوباره متوجه دارایی های خود شد و راحت تر از حد تصور با وحید هاشمیان تمدید کرد تا پکیج پرسپولیس در خط حمله تقریبا کامل شود.

وحید هاشمیان دوباره اینجاست. یک مهاجم بزرگ و بین المللی که سال ها در مارکت بین المللی حضور داشته و از او یک مهاجم با کیفیت و باهوش ساخته، مهاجمی که به جای خودش یاد گرفته توپ را بداوند و با هوش سرشار و تجربه بالایش، مددرسان تیم باشد.

وحید هاشمیان فصل گذشته در بزنگاه های کلیدی تاثیر و کیفیت خود را ثابت کرد و نشان داد که می توان به او اعتماد داشت. مردی که فوتبال اروپا به او آموخته از رقابت نهراسد و حقش را در زمین فوتبال بگیرد نه در سطور رسانه ها و نشریات.

برای هاشمیان باتجربه تنه زدن به مدافع چغر، سختکوش و بزرگ بوندس لیگا و تجربه گرانبهای جام جهانی قطعا دایره کوچک لیگ برتر را یک سد کوتاه و قابل عبور می کند. او نشان داده رمز و راز گذر از این سد را می داند.

هاشمیان در تیم ملی بازی در کنار حمید استیلی را تجربه کرده و با روحیات و تفکرات استیلی آشناست و می خواهد عصای دست استیلی و تیمش باشد.

او در ترکیب پرسپولیس یکی مثل علی کریمی را پشت سر خواهد دید ، مردی که بهترین و مهمترین گل های ملی هاشمیان با پاس هایی طلایی اش به ثمر رسیده و حالا این زوج قدیمی، قصد دارند خاطرات شیرین روزهای اوج در تیم ملی را با پیراهن پرسپولیس تکرار کنند. کریمی می سازد و هاشمیان می نوازد، چه ترکیب هیجان انگیزی!

پنج شنبه 30 تیر 1390  12:24 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

استیلی: فعلا زود است در مورد خارجی ها اظهار نظر کنیم

حمید استیلی هرچند ناراحت غیبت 6 ملی پوش تیمش در اردوی ترکیه است اما از شرایط اردو کاملا راضی به نظر می رسد.

استیلی از یک سو در فکر آماده سازی پرسپولیس است و از سوی دیگر به دنبال پیدا کردن چند بازیکن خارجی درجه یک. روز گذشته برای اطلاع از آخرین وضعیت پرسپولیس با حمید استیلی تماس گرفتیم تا شنونده صحبت های او باشیم:

* حمیدخان از اوضاع و احوال اردو راضی هستید؟

_ بله تنها دغدغه ما همانطور که قبلا گفتم غیبت ملی پوشان است. این مسئله قابل جبران نیست اما سعی می کنیم با تدابیری که اتخاذ می شود، اثر آن را کم کنیم. در این میان آنچه باعث امیدواری است، عملکرد بسیار خوب بچه ها در تمرینات است.

* برای تمرین و بازی کمبود نفر ندارید؟

_ با بازیکنان تستی که آمده اند، شرایط بهتر شده است، ولی به هر حال کار دیگری هم نمی شد کرد.

* با این اوصاف به اهداف خود در این اردو می رسید؟

_ یکی از مهمترین اهداف ما این بود که آرامش داشته باشیم، می خواستیم از هیاهوی خبرها، شنیده ها و شایعات فاصله بگیریم و از این جهت خیلی راضی هستم و اردوی خوبی داریم. برنامه بعدی ما انجام چند بازی خوب بود تا هم ضعف ها و قوت ها را پیدا کنیم و هم بچه ها در فضای مسابقه قرار بگیرند.

* قرار بود سه بازی با تیم های لیگ برتری ترکیه داشته باشید،حالا شد دو بازی با تیم های دسته اولی؟

_ قونیا اسپور که جمعه مقابل ما قرار می گیرد در فصلی که گذشت لیگ برتری بود و در آخرین لحظات سقوط کرد. در اینجا بین تیم های لیگ یک و اکثر تیم های لیگ برتری ترکیه فاصله فنی معناداری وجود ندارد. من به دنبال قرار دادن بچه ها مقابل یک تیم جنگنده و دونده هستم که با این دو تیم محقق خواهد شد.

* اینطور که از تمرینات برمی آید خود شما تمرکز زیادی روی پرسینگ و توپ گیری دارید؟

_ بخش مهمی از فوتبال همین است. فشار بازی روی پرسپولیس همیشه زیاد است و باید آماده باشیم. از سوی دیگر روی این مسئله کار می کنیم که انتقال از دفاع به حمله و از حمله به دفاع سریع و کم نقص باشد. قطعا آمادگی جسمانی در این مسئله مهم است. کمبود بازیکن هم کار کردن روی این مسئله را سخت می کند.

* با این اوصاف هاشمیان چه زمانی به شما اضافه می شود؟

_ امروز به ما اضافه می شود و بعد باید ببینیم از نظر بدنی چه شرایطی دارد.

* وضعیت بازیکنان خارجی را چطور ارزیابی می کنید، بازیکن گینه ای به نظر شناسنامه دار بود؟

_ هر سه بازیکن کارنامه خوبی داشتند که انتخاب شدند، اما معلوم نیست همه آن ها در نهایت گزینش شوند. بستگی به عملکرد آن ها در تمرینات دارد. هنوز برای قضاوت زود است و اگر آن چیزی که می خواهیم نباشند باید بروند.

* چند بازیکن دیگر برای تست می آیند؟

_ سه، چهار بازیکن دیگر هستند که به ما اضافه می شوند تا شرایطشان را ارزیابی کنیم.

* نفرات مورد نظر را از میان همین تعداد انتخاب می کنید یا ممکن است کار به تهران بکشد؟

_ در تهران وقت زیادی نداریم اما اصراری هم نیست که حتما نیازها را از میان همین نفرات جذب کنیم. اگر توقعات ما برآورده نشود قیدش را می زنیم.

* ما که زیاد دنبال دفاع نبودیم، مهم خط حمله بود، مهاجم تونسی که دو گل زد چطور بود؟

_ او تازه به ما اضافه شده و کمی خسته است باید چند جلسه دیگر بازی اش را ببینم.

* بعضی ها می گویند که حشمت مهاجرانی این نفرات را به شما توصیه کرده است!

_ من آدم سفارش پذیری نیستم و حشمت خان که اسطوره فوتبال ایران است هم اعتبار خودش را برای چنین مسائلی خرج نمی کند. فکر نمی کنم این حرف ها جایی برای صحبت کردن داشته باشد.

* و درباره قهر مایلی کهن و مشکلات او با شما هم صحبت های زیادی شنیده می شود؟

_ ما اینجا آمده ایم تا آرامش داشته باشیم و من اصلا از این حرف ها خبر ندارم. آقای مایلی کهن بزرگتر من هستند، احترام به ایشان را بر خودم واجب می دانم. در کنار این یکسری وظایف حرفه ای هم دارم. در یک کار تیمی هر کس شرح وظایف خودش را دارد و مشکلی نداشتیم و نخواهیم داشت.

پنج شنبه 30 تیر 1390  12:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها