0

اخبار ورزشی 30 تیر

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

سفر ايجنت سانچس به بارسلونا

سفر ايجنت سانچس به بارسلونا

فرناندو فليسوويچ ، مديربرنامه هاي الکسيس سانچس به بارسلونا سفر کرده تا روند مذاکرات با سران اين باشگاه را از نزديک دنبال کند و صحبتهاي آخر در مسير انتقال سانچس به بارسا را باسران اين باشگاه انجام دهد.

روز چهارشنبه بود که جینو پوتزو، پسر جیامپائولو پوتزو، مالک اودینزه در صحبتهایی اعلام کرد که توافق بین سران دو باشگاه نهایی شده است

فلیسوویچ اکنون به پایتخت کاتالونیا سفر کرده تا روند مذاکرات برسر انتقال موکلش به بارسلونا را ادامه دهد و به نظر می رسد که پرونده این قرارداد به زودی بسته خواهد شد.

مدیربرنامه های الکسیس به محض ورود به بارسلونا گفت:« نمی توانم چیزی بگویم ولی کار زیادی باقی نمانده.»

در طول بازار نقل و انتقالات تابستانی صحبتهای زیادی درمورد پیوستن الکسیس به بارسا به گوش می رسید و البته منچسترسیتی هم به دنبال خرید این ستاره شیلیایی بود.

البته سانچس اخیرا اعلام کرده که ترجیح می دهد تا در نوکمپ توپ بزند و به نظر می رسد که سران بارسا حاضرند مبلغ 27 میلیون یورو به صورت ثابت و 16میلیون یوروی دیگر برپایه مسائل متعددی برای خرید این ستاره بپردازند.

پنج شنبه 30 تیر 1390  11:37 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

برد پرگل رئال در بازي دوستانه

برد پرگل رئال در بازي دوستانه

رئال مادريد موفق شد تا در دومين ديدار دوستانه اش در اردوي تابستاني اش مقابل تيم چيواس گوادالاخارا به پيروزي برسد. هر سه گل رئال در اين ديدار را کريس رونالدو در نيمه دوم بازي و در کمتراز 10 دقيقه به ثمر رساند.

واران، خرید تابستانی رئال در نیمه اول بازی در زمین مسابقه حاضر بود ولی نمایش قابل قبول و خوبی را از خود به اجرا گذاشت.

رئال در این بازی دوستانه نشان داد که در سطح بسیار بالایی قرار دارد.کریس رونالدو هم ثابت کرد که بازیکنی استثنایی است.

در نیمه اول این بازی آدان درون دروازه رئال بود، آربلوا، کاروالیو، واران، مارسلو ، کونترائو، گرانرو، اوزیل، کاکا، رونالدو و بنزما برای رئال بازی می کردند و با آغاز نیمه دوم آدان جای خود را به کاسیاس داد. ناچو به جای آربلوا وارد زمین شد. آلبیول جای واران را گرفت و کایخون به جای کاکا  گام به زمین گذاشت. خوسلو هم در دقیقه 78 به جای کریم بنزما به زمین آمد

گلهای این دیدار در دقایق 73، 76 و 81 توسط کریس رونالدو از به ثمر رسید.

پنج شنبه 30 تیر 1390  11:38 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

رونالد کومن در یک قدمی فاینورد

ایلنا: پیش از این شنیده می شد که سران باشگاه فاینورد به دنبال به خدمت گرفتن فان خال بودند ولی مربی سابق بارسلونا و بایرن مونیخ به این پیشنهاد پاسخ رد داد.
به گزارش ايلنا،طبق گزارش منتشره در فوتبال اینترنشنال، انتظار می رود تا رونالد کومن به زودی به عنوان مربی جدید فاینورد معارفه شود.
بازیکن سابق تیم ملی هلند بدین ترتیب ممکن است جانشین ماریو بین شود . ماریو بین هفته گذشته از سمت خود کنار رفت
اکنون انتظار می رود تا کومن مربی جدید فاینورد شود. او در طول سالهای 1995 تا 1997 در این باشگاه توپ می زد.
پیش از این شنیده می شد که سران باشگاه فاینورد به دنبال به خدمت گرفتن فان خال بودند ولی مربی سابق بارسلونا و بایرن مونیخ به این پیشنهاد پاسخ رد داد
کومن که پیش از این سابقه هدایت تیمهای بنفیکا و والنسیا را دارد از دسامبر سال 2009 و بعد از اخراج از نیمکت مربیگری آ.زد آلکمار همچنان بیکار است.

پنج شنبه 30 تیر 1390  11:39 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

قرارداد عزيزاده و كادر فني تيم استقلال در هيات فوتبال تهران ثبت شد

تهران - دبير هيات فوتبال استان تهران گفت: قرارداد 'حميد عزيززاده' بازيكن و سه نفر از اعضاي كادر فني تيم استقلال در هيات فوتبال اين استان به ثبت رسيد.
قرارداد عزيزاده و كادر فني تيم
            استقلال در هيات فوتبال تهران ثبت شد

'رضا عابديني' روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشي ايرنا افزود: 'حميد عزيززاده' كه فصل پيش به عنوان بازيكن تيم آلومينيوم هرمزگان در ليگ دسته اول حضور داشت، به مدت يك فصل با تيم استقلال قرارداد ثبت كرد.

وي ادامه داد: 'بهتاش فريبا' مربي، 'حسين تراببور' مربي دروازه بان ها و 'محمد مولايي' مربي بدنساز تيم استقلال نيز با حضور در هيات فوتبال تهران قرارداد خود را به مدت يك فصل ثبت كردند.

وي يادآور شد: از تيم استقلال تهران تاكنون قرارداد هشت بازيكن به نام هاي 'علي حمودي'، 'ميثم حسيني'، 'جاسم كرار'، 'سيدمهدي رحمتي'، 'آندرانيك تيموريان'، 'مهدي اميرآبادي'، 'محسن يوسفي' و 'حنيف عمران زاده' در هيات فوتبال استان تهران ثبت شده است.

پنج شنبه 30 تیر 1390  11:41 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

تجهيز باشگاههاي ورزشي استان مرکزي به جعبه کمک هاي اوليه

تجهيز باشگاههاي ورزشي استان مرکزي به جعبه کمک هاي اوليه

خبرگزاري آريا- تمامي باشگاه هاي ورزشي سطح استان مرکزي توسط هيات پزشکي ورزشي اين استان به جعبه کمک هاي اوليه تجهيز شدند.
به گزارش سرويس ورزشي آريا،اين هيات تمامي باشگاه هاي ورزشي استان را به جعبه کمک هاي اوليه تجهز کرد. در جعبه کمکهاي اوليه که توسط هيات پزشکي به باشگاهها اهداء شده است لوازم کمکهاي اوليه شامل گاز فله ،پنبه ،گاز استريل ،چسب زخم ،چسب لکوپلاست ،چسب ضدحساسيت ،پمادديلکوفناک وبتادين است .
پيش از اين نيز تمامي پزشکياران هيات نيز کيف کامل تجهيزات کمکهاي اوليه را دريافت نموده اند .

پنج شنبه 30 تیر 1390  11:42 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

رئيس هيات کبدي استان فارس انتخاب شد

رئيس هيات کبدي استان فارس انتخاب شد

خبرگزاري آريا- مجمع عمومي هيات کبدي استان فارس با انتخاب داريوش نظري بعنوان رئيس هيات کبدي عصر روز گذشته در اداره کل تربيت بدني فارس برگزارگرديد.
به گزارش سرويس ورزشي آريا،در مجمع انتخاباتي که عصر ديروز با حضور مقصود لو رئيس فدراسيون کبدي جمهوري اسلامي ايران بعنوان رئيس مجمع و مويد سرپرست اداره کل تربيت بدني فارس معاونين ايشان و اعضاي مجمع هيات کبدي استان فارس ( نمايندگان داوران – مربيان – ورزشکاران – باشگاهها و شهرستانها )در محل سالن اجتماعات اداره کل تربيت بدني فارس برگزار شد که در نهايت داريوش نظري با کسب 11 راي براي مدت 4 سال به عنوان رئيس هيات کبدي استان فارس ا نتخاب شد .
سيامک رضايي ديگر کانديد اين هيات 5 راي بدست آورد و 2 راي باطله نيز به گلدان ريخته شد.
لازم بذکر است پيش از اين عباس حاجي زاده با حکم سرپرستي در هيات کبدي استان فارس مشغول به فعاليت بود

پنج شنبه 30 تیر 1390  11:43 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

قهرماني پسران کبدي کارهمدان درمنطقه 3 کشور

قهرماني پسران کبدي کارهمدان درمنطقه 3 کشور

خبرگزاري آريا- تيم جوانان همدان با اقتدار کامل قهرمان مسابقات کبدي پسران منطقه 3 کشور شد.
به گزارش سرويس ورزشي آريا،مسابقات کبدي جوانان پسر منطقه 3 کشور با حضور 6 تيم لرستان ، قم ، قزوين ،مرکزي ، همدان و ايلام به ميزباني قزوين در سالن ورزشي بعثت از 27 تيرماه به مدت 2 روز برگزار شد.
رقابت هاي اين منطقه در دو گروه 3 تيمي و بصورت دوره ايي برگزار شد که پس از پايان دور مقدماتي 4 تيم مرکزي ، قم ، لرستان و همدان به مرحله نيمه نهايي راه يافتند .
در مرحله نيمه نهايي اين رقابتها مرکزي با يک امتياز اختلاف و با نتيجه 40 بر 39 از سد قم گذشت و تيم همدان نيز با نتيجه قاطع 74 بر 26 لرستان را از پيش رو بر داشت تا تيم هاي همدان ومرکزي راهي ديدار پاياني شوند.
در ديدار فينال نيز همدان با اختلاف امتياز بالا و با نتيجه 76 بر 20 مرکزي را شکست داد و همانند تيم دختران همدان قهرمان منطقه 3 کبدي کشور شد و مرکزي در جايگاه دوم قرار گرفت و تيم هاي قم و لرستان نيز مشترکا سوم شدند.
بدين ترتيب تيم هاي همدان و مرکزي به عنوان تيم هاي برتر اين منطقه راهي مرحله نهايي مسابقات کبدي پسران کشور شدند.

پنج شنبه 30 تیر 1390  11:45 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

فرنگي‌كاران 2 و آزادكاران 5 مردادماه راهي بخارست مي‌شوند

فرنگي‌كاران 2 و آزادكاران 5 مردادماه راهي بخارست مي‌شوند

خبرگزاري آريا- تيم‌هاي كشتي فرنگي و آزاد جوانان كشورمان كه براي شركت در رقابت‌هاي جهاني آماده مي‌شوند به ترتيب 2 و 5 مرداد امسال عازم كشور روماني مي شوند.
به گزارش سرويس ورزشي آريا،فرنگي‌كاران جوان بامداد 2 مردادماه راهي بخارست مي‌شوند و پس از پايان اين مسابقات كه روزهاي 4 و 5 مردادماه برگزار مي‌شود روز 7 مرداد به كشور باز مي‌گردند.
بر اين اساس آزاداكاران نيز بامداد 5 مردادماه ماه راهي روماني شده و پس از آنكه روزهاي 8 و 9 مردادماه در اين رقابت‌ها به ميدان مي‌روند بامداد 11 مرداد به كشور باز مي‌گردند.
تيم‌هاي كشتي فرنگي و آزاد كشورمان سال گذشته در اين رقابت‌ها در مجارستان به ترتيب سوم و پنجم شدند.

پنج شنبه 30 تیر 1390  11:47 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

موسوي: به‌ دنبال کسب افتخار در ميادين پيش رو هستم

موسوي: به‌ دنبال کسب افتخار در ميادين پيش رو هستم

خبرگزاري آريا- كاوه موسوي پرتابگر چکش ايران گفت: مصمم هستم تا با تلاش بيشتر ناکامي خود را در مسابقات ژاپن را جبران کنم.
به گزارش سرويس ورزشي آريا،كاوه موسوي با بيان اينکه در شرايط خوبي قرار دارد، اظهار داشت: در نظر دارم بيش از گذشته تلاش کنم تا در مسابقات پيش رو همچون دانشجويان جهان بتوانم ناکامي خود در مسابقات ژاپن را جبران کنم.
وي افزود: باتوجه به حمايت هاي همه جانبه مسوولان دووميداني، قطعا نتايج مطلوب تري در آينده نزديك كسب خواهيم کرد.
موسوي در خصوص عملکرد خود در مسابقات قهرماني آسيا نيز گفت: متاسفانه چندين پرتاب بالاي 70 متريم با فاصله ناچيز 20 تا 30 سانتي متري درخارج از محل تعيين شده به زمين خورد به همين دليل به راحتي يک مدال با ارزش را از دست دادم.
وي گفت: تمام توان خود را به کار خواهم بست تا بزودي بتوانم توانايي هاي خود را در پرتاب چکش به نمايش بگذارم.

پنج شنبه 30 تیر 1390  11:49 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

آزادكاران نوجوان تمرينات خود را در مجموعه برق آغاز كردند؛

خبرگزاري آريا- آزادكاران نوجوان مرحله پاياني اردوي خود را براي شركت در رقابت‌هاي قهرماني آسيا از امروز در مجموعه برق تهران آغاز كردند.
به گزارش سرويس ورزشي آريا،اردونشينان كه تمرينات خود را تا روز 11 مردادماه در مجموعه برق تهران دنبال مي‌كنند پس از اينكه صبح خود را به مربيان معرفي كردند، عصر به تمرين كشتي مي‌پردازند.
آزادكاران نوجوان فردا صبح و عصر به ترتيب تمرين وزنه سرعتي و پلايومتريك را زير نظر محمد طلايي سرمربي، تورج ظفري و ديگر مربيان برگزار مي‌كنند و جمعه صبح تمرين مرور فن را در برنامه دارند.
رقابت‌هاي كشتي قهرماني نوجوانان آسيا و جهان به ترتيب اواسط مردادماه و اوايل شهريور ماه در شهر بانكوك تايلند و زومباتلي مجارستان برگزار خواهد شد. تيم ايران سال گذشته در رقابت‌هاي آسيايي نايب قهرمان شد و مسابقات جهاني پس از چند سال وقفه از سر گرفته مي‌شود

پنج شنبه 30 تیر 1390  11:51 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

آغاز رقابت ها تنيس روي ميز قهرماني آسيا در دهلي نو

آغاز رقابت ها تنيس روي ميز قهرماني آسيا در دهلي نو

خبرگزاري آريا- هفدهمين دوره رقابت هاي قهرماني جوانان و نوجوانان آسيا در دهلي نو آغاز شد.
به گزارش سرويس ورزشي آريا،اين مسابقات از امروز در دو رده سني نوجوانان و جوانان تا 2 مرداد ماه در قسمت هاي تيمي، انفرادي و دونفره در دهلي نو پيگيري خواهد شد که طي آن 187 بازيکن در قالب 17 کشور به مصاف هم مي روند.
تيم نوجوانان کشورمان در گروه يک و در اولين ديدار خود ساعت 9 صبح به وقت محلي به ديدار تيم قدرتمند چين و قهرمان سال گذشته رفت و 3 بر صفر بازي را واگذار کرد.
در دومين ديدار اين مرحله امروز تيم ايران ساعت 15 به وقت محلي به مصاف قزاقستان مي رود و فردا ساعت 11 صبح با سنگاپور ديدار مي کند.
در قسمت جوانان دختر، تيم کشورمان که در گروه دو اين رقابت ها قرار دارد ساعت 9 صبح امروز به مصاف تيم کره جنوبي رفت و با نتيجه 3 بر صفر بازي را واگذار کرد. در ديدارهاي امروز، ساعت 13 به وقت محلي تيم ملي جوانان دختر کشورمان به مصاف سريلانکا خواهد رفت و ساعت 18 با چين تايپه ديدار خواهد کرد.
در قسمت جوانان پسر نيز تيم ملي ايران در دور اول با قرعه استراحت روبرو است و ساعت 15 به وقت محلي با هنگ کنگ ديدار مي کند.
برنامه مسابقات در روز دوم 30 تير ماه:
تيم ملي نوجوانان ..... سنگاپور..... ساعت 11 به وقت محلي
تيم ملي جوانان پسر..... تايلند ..... ساعت 9 به وقت محلي
تيم ملي جوانان پسر ..... اردن ساعت 13 به وقت محلي
تيم ملي جوانان پسر ..... هند ساعت 17 به وقت محلي
تيم ملي جوانان دختر ..... اردن ساعت 11 به وقت محلي
تيم ملي جوانان دختر ..... تايلند ساعت 15 به وقت محلي

پنج شنبه 30 تیر 1390  11:52 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

مربي تيم فوتبال استقلال: کذب مي‌نويسند، شکايت مي‌کنم

مربي تيم فوتبال استقلال: کذب مي‌نويسند، شکايت مي‌کنم

خبرگزاري آريا- فريبا گفت: اخيرا مطالب کذبي در برخي از مطبوعات مي‌نويسند که واقعا جاي تاسف و شرمساري دارد.
به گزارش سرويس ورزشي آريا،در حال پيگيري هستم که منشا اين انتشار اکاذيب را بيابم و با قدرت و تا آخر خط مقابل اين جريان خواهم ايستاد،‌شک نداشته باشيد از اين دروغ‌ پردازان و دشمنان استقلال شکايت مي‌کنم.
وي ادامه داد:با استقلال قرارداد سفيد امضا کردم و به زودي در هيات فوتبال قراردادم را ثبت خواهم کرد و به اميد خدا امسال هم در کنار استقلال و هواداران خواهم بود.
فريبا در انتها در مورد جذب حميد عزيززاده و حضور هنکه خاطرنشان کرد: عزيززاده با تشخيص پرويز مظلومي به جمع ما اضافه شده و به خاطر اينکه سهميه ليگ برتري محسوب نمي‌شود در اولويت قرار داشت و او را جذب کرديم. پيرامون هنکه هم کارنامه و سوابقش نشان مي‌دهد در چه سطح بالايي قرار دارد و اين مهم يقينا تاثيرش را در عملکرد فني تيم نشان خواهد داد. اميدوارم امسال هم بتوانيم دل هواداران را شاد کنيم و نتايج بهتري را نسبت به سال قبل کسب کنيم.

پنج شنبه 30 تیر 1390  11:53 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

برتري نونهالان استقلال مقابل استيل‌آذين

برتري نونهالان استقلال مقابل استيل‌آذين

خبرگزاري آريا- تيم فوتبال نونهالان باشگاه استقلال روز گذشته مقابل تيم فوتبال نونهالان استيل‌آذين با نتيجه پر گل 4 بر صفر به برتري رسيد.
به گزارش سرويس ورزشي آريا،بازيکنان تيم نونهالان استقلال همگي انتخاب شده از مدارس فوتبال باشگاه استقلال بوده و در آکادمي فوتبال مشغول يادگيري و کسب مهارت هستند.

پنج شنبه 30 تیر 1390  11:55 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

چشمه جوشان فوتبال را خشک کرده‌ایم

چشمه جوشان فوتبال را خشک کرده‌ایم

علی فتح‌الله‌زاده (سرپرست باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال)
مهمترین بحث این روزهای فوتبال در رده قهرمانی بحث ساختارهای ضعیف‌شده در رده‌های پایه است.
بحث، نه بحث علی کفاشیان است که او بزرگتر از کارلوس کوئیروش را نمی‌توانست به ایران بیاورد و سکان تیم ملی را به ایشان بسپارد بلکه مبحث اصلی بحث ساختارهای سازنده فوتبالیست‌هاست که یک دهه است آن ساخت و ساز تا توقف پیش رفته و بازیکنان از نظر کیفیت فنی نسبت به سالهای قبل آموزش دیده و آبدیده نیستند.
این مبحث را باید به طور جدی پیگیری کرد وگرنه انتقاد کردن از کفاشیان به مثابه آن می‌ماند که مدام به رونمای یک ساختمان ایراد بگیریم در حالی که پی‌ریزی و اسکلت آن ساختمان ترک خورده است.
باید نگاهی جدی به زیرساختها داشته باشیم و سعی کنیم با اتصال وزارت آموزش و پرورش و مدارس معتبر فوتبال با تیمهای پایه‌ای باشگاهها دوباره بحث مسابقات دوره نوجوانی و جوانی را پیگیری کنیم و از همه ظرفیت ممکن در رده آموزشگاهی استفاده کنیم.
ظرفیتی که چه در بعد سخت‌افزاری (امکانات، زمینهای فوتبال و...) و چه در بعد نرم‌افزاری (مربیان سینه سوخته و کاربلد) به اعتقاد این جانب به طور کامل به بهره‌برداری نمی‌رسد و این مسأله خلأ بزرگی میان دوره نوجوانی و نونهالی تا بزرگسالی ایجاد کرده است!
تورق تاریخ مسیر را نشان می‌دهند. چه بسیار هستند عکسها و گزارشهایی در رسانه‌های قدیمی که ستاره‌های فوتبال ایران را در مسابقات آموزشگاهی و در سنین نوجوانی کنار هم نشان می‌دهند. آن مسابقات معتبر و جذاب که بعضا هواداران زیادی را هم به ورزشگاهها می‌کشاند امروز کجا هستند؟
مسابقاتی که اصل، ریشه و سبب تولید ستاره‌های گذشته بودند امروز کجا با کدام اراده و با کدامین هیجان انجام می‌شود تا در پی آن ورز خوردن و شکل گرفتن و آماده شدن ستاره‌ای متولد شود؟
به اعتقاد من رسانه‌ها هم باید به این مسأله توجه کنند از مدیران فوتبال و حتی مدیران آموزش و پرورش و مدیران نظامی و مدیران آموزش عالی دوباره شکل دادن آن وحدت و آن انسجام در ساختن و تولید کردن بازیکنان را بخواهند چرا که آن چشمه جوشان خشک شد و بعضا می‌بینیم که بازیکنان در رده ملی در حال تلمذ و کسب تجربه هستند!
مسأله اصلی اینجاست نه جایی دیگر. بحث اصلی اینجاست که باید مواد اولیه را پخت اما امروز از آن پختن خبری نیست و در نتیجه و به سبب نپخته و ناآماده بودن مواد اولیه، کارخانه تولید انبوه هم با اشکال مواجه شده و تولیدی‌اش کمتر کیفیت تولیدات گذشته را دارد و در چنین شرایطی است که از کوئیروش یا کفاشیان یا هر فرد دیگری نمی‌توان توقع اتفاق محیرالعقول داشت چراکه آنها در حال کوشیدن برای رسیدن و رساندن ملی‌پوشان رده‌های مختلف به حداقل استانداردها هستند. آن هم در حالی که همین ملی‌پوشان دنیایی از استعداد هستند و در صورت اصولی کار کردن ما می‌توانند مرزهای قاره را به سادگی پشت سر بگذارند و همه دنیا را مات و مبهوت کنند.
به واقع عیب از یک نقطه در رأس نیست بلکه عیب از زیرساختی است که تجربیات موفق قدیمی‌اش در رده آموزشگاهی را بدست فراموشی سپرده و کمترین توجه ممکن را به آن دارد!
می‌توان همیشه از تیم ملی و رئیس فدراسیون در پی هر شکستی انتقاد کرد و خود را علامه دهر نشان داد، می‌توان پزکاربلدی گرفت و تیغ به دست صورت شکست خورده را خط خطی کرد اما با این کار نه از جام‌حذفی خبری خواهد بود و نه از قهرمانی در آسیا!
عیب و علت جای دیگری است که یک اتحاد بزرگ می‌خواهد در سطح کشور تا این جوانها روی سکوی پرش قرار گیرند و به بالاترین اوج ممکن برسند.
این کار مهمترین بحث و صحیح‌ترین اصل است و حتی اگر همین امروز هم کار را شروع کنیم پروسه بلندی داریم تا دوباره به اوج توان و پتانسیل جوانهای فوتبال ایران برسیم که به زعم من در حق آنها بی‌مهری کرده‌ایم و برایشان بساط و اسباب بزرگی بیشتر را مهیا نکرده‌ایم.

پنج شنبه 30 تیر 1390  11:56 AM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

به چه چیز این فوتبال دل خوش کنیم؟

به چه چیز این فوتبال دل خوش کنیم؟

به قلم ابراهیم آشتیانی(پیشکسوت باشگاه پرسپولیس)
تمام افتخارات من مربوط به دهه 50 است. روزگاری که کاپیتان پرسپولیس و تیم ملی بودم و توانستیم قهرمان جام ملتهای آسیا و بازیهای آسیایی در سطح ملی شویم. در همان مقطع افتخارات خیلی زیادی هم با تیم پرسپولیس بدست آوردم. من در کنار فوتبال،‌ تحصیلاتم را هم ادامه دادم و اکنون عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت معلم هستم. مدرک مربیگری را از آلمان گرفته‌ام که بالاترین مدرک دنیا است. حدود 20 سال سابقه کار مربیگری دارم و فوتبال را در دانشگاه‌ها تدریس کرده‌ام یعنی همیشه همراه با فوتبال بوده‌ام و با فوتبال روز دنیا آشنا هستم.
این کارنامه را گفتم تا بگویم آنچه که قلب مرا به درد می‌آورد، روزگار فوتبال ایران است. گاهی اوقات از خودم می‌پرسم من و امثال من کجای این فوتبال هستیم؟ ما با این همه سابقه و کار آکادمیک باید خارج از کار اجرایی فوتبال باشیم و فقط به عنوان یک تماشاگر نظاره‌گر سقوط فوتبال ایران به قعر چاهی عمیق باشیم که از دیدن آن آدم وحشت می‌کند.
بحث را از لیگ شروع می‌کنیم. در گذشته ما لیگ تخت جمشید داشتیم که بهترین لیگ آسیا بود و حتی از لیگهای ترکیه، نروژ و فنلاند قوی‌تر بود اما اکنون چه لیگی داریم؟ لیگ ما در حال حاضر آماتور است، نیمه حرفه‌ای یا حرفه‌ای؟ به عقیده من لیگ ما هیچکدام از این گزینه‌ها نیست چون حرفه‌ای بودنش ظاهری است و همه می‌دانیم که هزینه‌اش را دولت می‌دهد. نیمه حرفه‌ای هم نیستیم چون فوتبال نیمه حرفه‌ای هم شرایط خاص خودش را دارد. فوتبال ما آماتور هم نیست چون بازیکنان ما پول می‌گیرند؛ این شرایط لیگ ما است و می‌بینید فوتبال ما در سطح باشگاهی چگونه سقوط کرده است.
کسانی وارد مدیریت فوتبال ما شده‌اند که اکثر آنها با فوتبال بیگانه‌اند. لیگ ما از نظر فنی در آسیا به جرأت می‌توانم بگویم در حال حاضر لیگ درجه 3 است و باشگاههای ما به همین دلیل در سطح قاره کهن چندان موفق نیستند، در نتیجه تیم ملی ما هم ضعیف شده است. تیم ملی امید ما در همان ابتدای راه ناباورانه از گردونه مسابقات مقدماتی المپیک لندن حذف شد،‌ تیم ملی ما هم در جام ملتهای آسیا خیلی زود اوت شد. نکته حائز اهمیت اینکه دیگر بازیکنی برای لژیونر شدن به اروپا نداریم، پدیده‌ای هم نداریم،‌ تماشاگران هم روز به روز در استادیومها کمتر می‌شوند. پس ما به چه چیز این فوتبال دلخوش کنیم؟ کجای این فوتبال برای ما افتخار می‌آورد و باعث سربلندی کشورمان می‌شود؟ به غیر از اینکه میلیاردها تومان از بیت‌المال را هزینه این فوتبال نابه‌سامان و بی‌کیفیت می‌کنیم.
تصمیم‌‌گیرنده‌ها در فوتبال ما چه کسانی هستند و با تچه تخصصی هستند؟ آنها چگونه به خودشان اجازه می‌دهند وارد فوتبالی شوند که تخصص و دانش در این صنعت حرف اول را می‌زند. این مسیر تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ اگر هزینه این فوتبال به دهها برابر حال حاضر برسد، آن زمان چه کار خواهیم کرد. من با 50 سال سابقه‌ای که در فوتبال د ارم به روشنی می‌بینم در آینده‌ای نزدیک فوتبالی باقی نمی‌ماند نه طرفدار و نه تماشاچی، هیچ باقی نخواهد ماند و تنها به قهرمانی‌های گذشته باید دلخوش کنیم. تا دیر نشده باید فکر چاره‌ای باشیم تا یان فوتبال بیش از این نابود نشود.
در استادیوم‌ها کسانی به عنوان لیدر حاضر می‌شوند که هرگز شرایط لیدر شدن را ندارند و به همین دلیل مردم تمایل ندارند. بچه‌های آنها به استادیوم‌ها بروند و مسائل زشت اخلاقی را بشنوند. آیا زمان آن نرسیده که این آقایان دست از سر این فوتبال بیچاره برداند و فوتبال را به اهل آن و عاشقان این کار که تخصص هم دارند بسپارند.
روی صحبت من با مدیرانی است که توانایی گرداندن فوتبال را ندارند و فوتبال را به اینجا رسانده‌اند که اگر فوتبال را به جاده اصلی‌اش بخواهیم بگردانیم، باید سالها کار کنیم و شبانه‌روز زحمت بکشیم. فوتبال امروز علمی شده، به تیمهای شرق آسیا مثل کره‌جنوبی، ژاپن و چین نگاه کنید. تیمهایی که زمانی از شنیدن نام تیم ملی ایران به لرزه می‌افتادند،‌ دیگر تیم ملی ما برایشان زنگ تفریح شده است.
به عقیده من با این همه جوان مستعدی که در کشورمان داریم یکسری دلال از خدا بی‌خبر به خاطر کسب پول نمی‌گذارند این جوانان مسعد وارد فوتبال شوند و بیشتر بچه‌هیا بی‌استعداد یا کم‌استعداد با هزینه‌ای که والدین آنها می‌پردازند وارد فوتبال می‌شوند که در نهایت بازدهی آن تیمهای پایه ما است که در آسیا حرفی برای گفتن ندارند.

پنج شنبه 30 تیر 1390  11:59 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها