0

اخبار ایران و جهان

kafinet_nagade
kafinet_nagade
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 183

اخبار ایران و جهان

علی لاریجانی طی نامه‌ای به محمود احمدی‌نژاد، تصویب‌نامه هیات وزیران ناظر بر انتقال صددرصد سهام شرکت مادر تخصصی سازمان چاپ و انتشارات را مغایر با قوانین کشور دانست.
رییس مجلس بار دیگر طی نامه‌اي خطاب به رییس‌جمهور یکی از مصوبات هیات وزیران را مغایر با قوانین کشور اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، علی لاریجانی طی نامه‌ای به محمود احمدی‌نژاد، تصویب‌نامه هیات وزیران ناظر بر انتقال صددرصد سهام شرکت مادر تخصصی سازمان چاپ و انتشارات را مغایر با قوانین کشور دانست.

در سال‌های اخیر، علی لاریجانی بارها مصوبات خلاف قانون هیات وزیران را به همین ترتیب برای اصلاح یا لغو به محمود احمدی‌نژاد ارجاع داده است.

دوشنبه 5 اردیبهشت 1390  9:24 AM
تشکرات از این پست
kafinet_nagade
kafinet_nagade
کاربر برنزی

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

کلگِ لیبرال می‌خواهد از روش رای‌گیری جایگزین استفاده شود. در این شیوه رای‌دهندگان کاندیداها را رتبه‌بندی می‌کنند. این درحالی‌است که محافظه‌کاران انگلیس از سیستم فعلی یعنی انتخاب یک کاندیدا از بین بقیه، حمایت می‌کنند.
همشهری آنلاین: اختلاف بین ائتلاف محافظه‌کاران-لیبرال دموکرات‌ها با حمله معاون نخست‌وزیر به نخست‌وزیر انگلیس افزایش یافت.

نیک کلگ مستقیما دیوید کامرون را نشانه گرفته و گفته از:"امری غیرقابل دفاع، دفاع می‌کند".

این موضوع از سوی رهبر لیبرال دموکرات خطاب به رئیس حزب محافظه‌کار در آستانه رفراندوم 15 اردیبهشت مطرح شده است.

کلگِ لیبرال می‌خواهد از روش رای‌گیری جایگزین استفاده شود. در این شیوه رای‌دهندگان کاندیداها را رتبه‌بندی می‌کنند. این درحالی‌است که محافظه‌کاران انگلیس از سیستم فعلی یعنی انتخاب یک کاندیدا از بین بقیه، حمایت می‌کنند.

این رفراندوم بخشی از معامله‌ای بود که لیبرال‌دموکرات‌ها را به‌سوی ائتلاف با محافظه‌کاران سوق داد.در غیر‌این‌ صورت بعد از انتخابات اردیبهشت 89 دولت اقلیتی با ثباتی کمتر شکل می‌گرفت.

کلگ در گفت‌وگو با نشریه ایندیپندنت کمپین نه گفتن به روش جایگزین (ای وی) بر"دروغ، اطلاعات غلط و فریب"  پایه گذاشته شده‌است.

اختلاف نظر بر سر ای وی سبب شده تا شخصیت‌های کلیدی به شرکای ائتلافشان به‌شدت بتازند. طبق پیمان‌نامه وزرای کابینه  نباید  به‌شکل علنی از هم انتقاد کنند.

دوشنبه 5 اردیبهشت 1390  9:27 AM
تشکرات از این پست
kafinet_nagade
kafinet_nagade
کاربر برنزی

چاوز در مقابل سفارت بریتانیا در مکزیکو سیتی در ماه فوریه اردو زد، و از خوردن غذا پرهیز کرد، گرچه مقامات سفارت به او گفته بودند که این کار او بی‌فایده است.
 همشهری آنلاین: یک زن 19 ساله مکزیکی که برای 16 روز برای حضور در جشن عروسی سلطنتی پرنس ویلیامز از غذا خوردن خودداری کرده بود،‌ در نهایت به خواسته‌اشاش رسید.

به گزارش خبرگزاری فرانسه میلنیو، روزنامه مکزیکی نوشت الیزابت چاوز برای عروسی روز 29 آوریل به یمن کمک یک خیر ناشناس به لندن پرواز خواهد کرد.

چاوز در مقابل سفارت بریتانیا در مکزیکو سیتی در ماه فوریه اردو زد، و از خوردن غذا پرهیز کرد، گرچه مقامات سفارت به او گفته بودند که این کار او بی‌فایده است.

چاوز در طول این مدت هشت کیلوگرم وزن کم کرد، و پرتره‌ای از پرنس ویلیامز و نامزدش کیت میدلتون ترسیم کرد، که باز هم سفارت از تحویل آن خودداری کرد.

او به خبرنگاران گفت: "من از سن خیلی کم طرفدار پروپاقرص لیدی دی (دیانا) بودم و مادر هم همین طور. و به خودم قول داده بودم که به این عروسی سلطنتی بروم."

دوشنبه 5 اردیبهشت 1390  9:28 AM
تشکرات از این پست
kafinet_nagade
kafinet_nagade
کاربر برنزی

عصام شرف در گفت و گو با روزنامه المستقبل - چاپ كويت - با رد هرگونه ميانجيگري مصر بين عربستان و ايران گفت: ايران بايد به همسايگان احترام بگذارد.
عليرغم اشتياق شتابزده‌اي كه مسئولان كشورمان به برقراري رابطه با مصر نشان مي‌دهند، نخست‌وزير دولت انتقالي مصر در اظهاراتي دوپهلو ايران را دولت مسلمان و همسايه خواند كه براي مصر اهميت دارد و به آن احترام مي‌گذارد، اما در عين حال اتهام زني‌هاي كشورهاي عربي مبني بر دخالت ايران در امور كشورهاي همسايه را تكرار كرد.

عصام شرف در گفت و گو با روزنامه المستقبل - چاپ كويت - با رد هرگونه ميانجيگري مصر بين عربستان و ايران گفت: ايران بايد به همسايگان احترام بگذارد.

نخست‌وزير دولت انتقالي مصر با بيان اين كه هرگز راضي نيستيم لطمه‌اي به هيچ كشوري از كشورهاي حوزه خليج (فارس) وارد شود، گفت: كشورهاي عضو شوراي همكاري خليج (فارس) بخشي از جهان عرب هستند كه مصر مركز و مادر آن هاست.
دوشنبه 5 اردیبهشت 1390  9:28 AM
تشکرات از این پست
kafinet_nagade
kafinet_nagade
کاربر برنزی

هواپيماهاي جنگنده ناتو پيش از اين، اواخر جمعه منطقه باب العزيزيه را كه مجتمع رياست جمهوري ليبي در آن قرار دارد هدف حمله هوايي قرار داده بودند.
دفتر كار معمر قذافي حاكم ليبي در اقامتگاه وسيع و پهناور وي در طرابلس اوايل دوشنبه در جريان يك حمله هوايي منهدم شد.

به گزارش ایرنا خبرگزاري فرانسه به نقل از خبرنگار خود در طرابلس گزارش داد: يك مقام ليبيايي كه در محل بمباران شده، خبرنگاران را همراهي مي كرد گفت: اين بمباران 45 زخمي برجاي گذاشت كه حال 15 تن از آنان وخيم است.

وي افزود: هنوز معلوم نيست كه كسي از قربانيان بمباران در زير آوار مانده است يا نه.

وي تأكيد كرد: 'اين اقدام، تلاشي براي به قتل رساندن سرهنگ قذافي بود.'

يك اتاق ملاقات در مقابل دفتر قذافي نيز بر اثر انفجار بسختي خسارت ديد.

هواپيماهاي جنگنده ناتو پيش از اين، اواخر جمعه منطقه باب العزيزيه را كه مجتمع رياست جمهوري ليبي در آن قرار دارد هدف حمله هوايي قرار داده بودند.
دوشنبه 5 اردیبهشت 1390  9:29 AM
تشکرات از این پست
kafinet_nagade
kafinet_nagade
کاربر برنزی

تيم تحقيقاتي رومانيايي و ژاپني حاضر در كنفرانس ليزرها و الكترواپتيك‌ قرار است در اول ماه مه (هفته آينده) اعلام كنند كه توانسته‌اند نوعي ليزر طراحي كنند كه مي‌تواند مخلوط هوا و سوخت را در موتورهاي احتراقي روشن كند.
محققان اعلام كرده‌اند كه موتور خودروها به زودي به جاي شمع با ليزر روشن خواهد شد.

به گزارش ايسنا، تيم تحقيقاتي رومانيايي و ژاپني حاضر در كنفرانس ليزرها و الكترواپتيك‌ قرار است در اول ماه مه (هفته آينده) اعلام كنند كه توانسته‌اند نوعي ليزر طراحي كنند كه مي‌تواند مخلوط هوا و سوخت را در موتورهاي احتراقي روشن كند.

اين رويكرد مي‌تواند با احتراق بيشتر اين مخلوط، كارايي موتورها را افزايش داده و از درصد آلوده‌كنندگي آنها بكاهد.

اين تيم در حال حاضر در حال مذاكره با يك شركت توليد شمع خودرو است.

ايده جايگزيني شمع خودرو كه از زمان اختراع آنها در 150 سال قبل پيشرفت بسيار كمي داشته با ليزر امري جديدي محسوب نمي‌شود.

اين شمع‌ها تنها مي‌توانند مخلوط سوخت را در نزديكي شكاف سر شمع بسوزاند كه بهر‌ه‌وري احتراق را كاهش مي‌دهد و همچنين با گذشت زمان، فلز سازنده آنها به مرور ساييده مي‌شوند.

اما تنها با ظهور ليزرهاي كوچك، ايده احتراق با ليزر عملي شده‌است.

اين تيم تحقيقاتي از روماني و ژاپن اكنون به نمايش يك سيستم پرداخته‌اند كه مي‌تواند دو تا سه اشعه ليزر را در عمق‌هاي مختلف يك سيلندر موتور متمركز كند.

اين عمل به بهينه‌سازي فرايند احتراق در خودرو منجر شده و از سايش قطعات در اثر گذشت زمان جلوگيري مي‌كند.

اما اين مساله نيازمند آن است كه از ليزرهاي با پالس بالاي انرژي استفاده شود، همانطور كه در شمع‌ها نيز به انرژي بالايي براي شتعال سوخت نياز است.

به گفته اين محققان، ليزرهاي آزمايش شده در گذشته به دليل بزرگ و ناكارآمد بودن آنها تنها به استفاده در آزمايش‌هاي تجربي محدود بودند. از سويي اين ليزرها را نمي‌توان از موتور دور نگه داشت چرا كه اشعه‌هاي پر قدرت آنها ممكن است تمام فيبرهاي نوري را كه نور را به سيلندر مي‌رسانند منهدم كند.

آنها براي حل اين مشكل از ليزرهاي ساخته‌شده از پودر سراميك استفاده كردند كه فشرده شده و به صورت سيلندرهايي به اندازه شمع درآمدند.

برخلاف كريستال‌هاي ظريفي كه هميشه در ليزرهاي با قدرت بالا استفاده مي‌شود، ليزرهاي سراميكي قويتر بوده و بهتر مي‌تواند حرارت درون موتورهاي احتراقي را تحمل كند.

دوشنبه 5 اردیبهشت 1390  9:31 AM
تشکرات از این پست
kafinet_nagade
kafinet_nagade
کاربر برنزی

پدر و پسر توي يك گردان بودند. بعد از شهادت برادرش، پدر مي‌گفت: هر چي باشد، تو برادرش هستي. تو هم بايد توي مراسم تشييع و تدفين باشي. مي‌گفت: تكليف من اين است كه بالاي سر نيروهاي گردان باشم. دست آخر گفته بود: به عنوان فرمانده دستور مي‌دهم بروي و جنازه حسين‌‌جان را بگذاري تو قبر.

به گزارش خبرگزاري فارس، سردار شهيد حاج «مجيد زينلي» فرمانده گردان ابالفضل العباس(ع) لشكر 41 ثار‌الله(ع) بود كه پس از سال ها حضور مستمر در جبهه هاي نبرد (1367- 1361) و مجاهدت هاي فراوان سرانجام در تاريخ سوم مرداد ماه 1367 در منطقه شلمچه به فيض عظماي شهادت دست يافت و به ديدار معبود شتافت و به برادر شهيدش پيوست. انچه پيش روي شماست تنها گوشه اي زندگي اين مرد عارف و بزرگ است:

رفته بوديم روي ديوارها شعار بنويسم عليه رژيم شاه كسي دور و برمان نبود، اما مي‌ترسيدم.
پرسيدم: مجيد! نمي‌ترسي؟
گفت: كاري كه براي خدا باشد، ترس ندارد.

*

ترسيده بودم. چند نفر بچه دبيرستاني تظاهرات راه انداخته بوديم، حالا نيروهاي شهرباني داشتند به طرفمان تيراندازي مي‌كردند. آمدم برگردم، كه دست گذاشت روي شانه‌ام و گفت: چيزي نيست؛ نترس. اگر اينجا زخمي بوشيم، در راه خدا زخمي شده‌ايم. يادت باشد ما براي خدا تظاهرات مي‌كنيم.

*

از مشكلات زندگي‌اش گفته بود؛ از دست‌تنگي و نداري. مجيد نشسته بود كنارش و با آرامش مي‌گفت: حرف‌هايت درست، ولي ما كه فقط براي شكم‌مان انقلاب نكرديم. اين مملكت رفته بود تو دامن آمريكا ما مي‌خواستيم زير سلطه‌اش نباشيم، كه الحمدالله نيستيم.

*

بحث ازدواجش كه پيش آمد، گفت: من كه هميشه توي جبهه‌ام، اگر زن بگيرم، ممكن است نتوانم به وظايفم خوب عمل كنم.
با خودمان فكر مي‌كرديم زن كه بگيرد، پاي‌بند زدن و زندگي‌اش مي‌شود و كم‌تر مي‌رود جبهه.
زن گرفت، اشتباه مي‌كرديم.

*

چند روز به عروسي‌اش،‌ صدايمان كرد يك گوشه، گفت: انسان هيچ وقت نبايد از وضع پيش آمده استفاده بد بكند؛ مثلا نبايد به بهانه اين كه مجلس عروسي برپا شده، حجابش را حفظ نكند و بگويد، يك شب كه هزار شب نمي‌شود.
دست آخر گفت: دوست دارم خواهرانم شب عروسي من با حجاب كامل بيايند توي جلسه.
با همه مخالفت‌ها، مانتو و مقنعه پوشيديم. هر دويمان را بوسيد و گفت: هيچ چيز براي دختر بهتر از حجاب و عفاف نيست.

*

حرف ديگران پيش آمد؛ غيبت و تهمت، دستم را گرفت و با خودش برد بيرون. هر قدر گفتم كار دارم، به خرجش نرفت، چند ساعت با موتور در شهر چرخيديم تا در جلسه گناه نباشيم.

*

پاسدار بود، اما كم‌تر لباس سپاه مي‌پوشيد. روز پاسدار برايش يك لباس خريدم، رنگ لباس بسيجي‌ها، وقتي پوشيد، خنديد و گفت: زياد دوستش ندارم، اما چون رنگش شبيه رنگ لباس بسيجي‌هاست و لباس بسيجي‌ها مقدس است، مي‌پوشمش.

*

رفته بوديم محل كارش كه خداحافظي كنيم و برويم تهران. اصرار داشت برگرديم خانه.
گفتم: مي‌خوريم به شب.
گفت: بايد برگردي.
بارو بنه را بغل زديم و برگشتيم.
همين كه رسيديم، چند آيه قرآن خواند و از زير قرآن ردمان كرد. مي‌خنديد و مي‌گفت: حالا مي‌توانيد تشريف ببرند.

*

بي‌كار نمي‌نشست، مي‌گفت: اول اين كه من توي يك خانواده كشاورز به دنبال آمده‌ام و نمي‌توانم بي‌كار باشم. دوم هم اين كه بايد يك لقمه رزق حلال دربياورم و بعد هم زن و بچه‌مان تا فردا براي سربلندي مملكت بلند شوند، نه براي خراب كاري.

*

پدر و پسر توي يك گردان بودند. پدر بسيجي بود، مجيد هم فرمانده‌اش. بعد از شهادت برادرش، پدر مي‌گفت: هر چي باشد، تو برادرش هستي. تو هم بايد توي مراسم تشييع و تدفين باشي.
مي‌گفت: تكليف من اين است كه بالاي سر نيروهاي گردان باشم.
دست آخر گفته بود: به عنوان فرمانده دستور مي‌دهم بروي و جنازه حسين‌‌جان را بگذاري تو قبر.

*

محمدحسين را تازه دفن كرده بوديم. همه شيون مي‌كردند. چشمشان كه به مجيد افتاد، صدايشان بيش‌تر شد.
گفتند: تو بايد انتقام حسين‌جان را از عراقي ها بگيري. برآشفت، گفت: مگر ما به خاطر انتقام خون ديگران مي‌جنگيم؟ ما براي آزادي اسلام، براي دين و ايمان و كشور مي‌جنگيم.

*

قبل از «كربلاي 4»، براي نيروهاي گردان صحبت مي‌كرد، مي‌گفت: اگر مي‌خواهيد توي عمليات موفق باشيد و فاطمه زهرا(س) شب عمليات به فريادتان برسد، نماز شب را ترك نكنيد ما از نظر نظامي در برابر عراقي‌ها چيزي نيستيم، پس همين نماز شب‌ها و توسل به ائمه(ع) است كه ما را پيروز مي‌كند.
مي‌گفت: هر چه داريم،‌ از فاطمه زهرا(س) داريم.

*

در جلسه آخر توجيه گردان گفته بود: راهي كه حالا داريم مي‌رويم، برگشت ندارد. قطع پا دارد، قطع دست دارد، شهادت هم دارد. هر كس مي‌ترسد، هر كس كار دارد و هر كس نظرش عوض شده براي عمليات نيايد.
گفته بود موقع سوار شدن به اتوبوس‌ها آمار نيروها را نگيرند تا اگر كسي نبود، ديگران متوجه نشود.

*

تفسير مي‌گفت؛ مي‌گفت و لبخند از لبش كنار نمي‌رفت. تفسير هر آيه را كه مي‌گفت، مي‌خنديد، مي‌گفت: من كوچك‌تر از شما هستم؛ ببخشيد كه من دارم برايتان تفسير مي‌گويم...
باز آيه مي‌خواند، تفسير مي‌گفت و مي‌خنديد.

*

عصباني شده بود، برافروخته، لبش را گاز گرفته بود، نكند حرفي بزند كه طرف مقابلش ناراحت شود. هميشه به فرمايش حضرت امير(ع) اشاره مي‌كرد و مي‌گفت: موقع خشم، نه تصميم، نه دستور، نه تنبيه.

*

سر يك مساله جزئي بحث‌شان شده بود. هر قدر مجيد آرام بود، طرف سر و صدا مي‌كرد و بي‌ادبي. وقتي جدا شدند، گفتم: اين همه بهت بد و بي‌راه گفت، چرا چيزي بهش نگفتي؟!
گفت: حضرت امير(ع) در برابر غصب حقشان سكوت كردند كه چي؟ كه ضربه به اسلام نخورد. من هم براي اين كه بحث‌مان بالا نگيرد و باعث كدورت نشود، چيزي نگفتم.

*

عراقي‌ها يك نقطه از خط را مي‌كوبيدند؛ فقط همان نقطه. گفتم: بهتر نيست بچه‌ها را پراكنده كنيم كه تلفات ندهيم؟ گفت وقتي دشمن دارد يك نقطه را مي‌كوبد و رويش متمركز شده، حتما هدفي دارد اگر كل گردان را هم بزند، نبايد بگذاريم به هدفش برسد و از آن‌جا جلوتر بيايد.

*

روحاني بود. يك دفترچه برداشته بود و داشت آرزوهاي ديگران را مي‌نوشت. از حاج مجيد كه پرسيد، جواب داد: آرزوهايم زيادند، ولي بزرگ‌ترينش اين است كه خدا از عمرم كم كند و عمر امام را زياد. اين طور به تمام آرزوهاي ديگرم مي‌رسم.
آرزوهاي ديگرش را هم گفت؛ شهادت، خدمت صادقانه به جبهه و...

*

رفته بوديم پارك، رفتم وضو گرفتم و برگشتم كه يك گوشه نماز بخوانم. هنوز هيچ كس نماز نخوانده بود. پرسيدم: چيه، شما چرا هنوز نماز نخوانده‌ايد؟
گفتند: حاج مجيد گفته صبر كنيم تا همه بيايند، نماز جماعت بخوانيم.

*

ديده بود چند نفر دارند خلاف مقررات عمل مي‌كنند با اين كه مي‌توانسته جلويشان را بگيرد، حرفي نزده بود. حالا آمده بود پيش حاج مجيد و داشت گزارش مي‌داد. حاج مجيد عصباني شده بود مدام مي‌گفت: تو كه مي‌توانستي، چرا جلوي خلافشان را نگرفتي؟ گزارش دادن كه فايده ندارد، مي‌بايست نمي‌گذاشتي خلاف كنند.

*

رفتيم توي پمپ بنزين. ديدم روي يك تابلو ماتش برده. نوشته بود: مزد جهاد، شهادت است.
از آن روز، هر وقت حرف شهيد شدن پيش مي‌آمد فقط همين يك جمله را مي‌گفت؛ مزد جهاد، شهادت است.

*

آمدم سفره بيندازم، گفت: فعلا نه! غذا را بگذار يك گوشه.
چند دقيقه بعد گفت: حالا سفره را بينداز. مي‌خواست مطمئن شود به همه غذا رسيده و كسي براي گرفتن غذا مشكل ندارد.

*

منتظر نشسته بوديم تا جلسه شروع شود، گفت: حالا كه بي‌كاريم، نبايد حرف الكي بزنيم. رفت چند قرآن آورد. دور هم نشستيم و قرآن خوانديم.

*

جايي كه همه‌مان زمين‌گير مي‌شديم، حتي به روي خودش هم نمي‌آورد كه از آسمان آتش مي‌بارد؛ گويي نمي‌ديد دوروبرش چه اتفاقي مي‌افتد.مي‌خواند:

اگر تيغ عالم بجنبد ز جاي
نبرد رگي تا نخواهد خداي

*

رفته بود مرخصي، كمر خم از خيابان رد شده بود. وقتي علتش را پرسيدم، گفت: حاج‌مجيد اين قدر توي آموزش سخت‌گيري مي‌كند كه وقتي مي‌خواستم از خيابان رد شوم، فكر كردم مي‌خواهم از كانال عراقي‌ها رد بشوم.

*

زندگي‌اش شده بود جبهه، گفتم: مادر! تو كه اين قدر مي‌روي منطقه، من نگرانت مي‌شوم.
خنديد و گفت: مگر خودت نمي‌گويي هر كس از جدش يك ارثي مي‌برد؟ خب! شما هم كه جدت حضرت زهرا(س) است، نمي‌خواهي ازش ارثي ببري؟ مي‌خواهي تو دنيا راحت باشي و داغ پسرت را نبيني؟

*

گفتم: هوا خيلي دلگير شده. اين هوا برايم وحشتناك است.
گفت: مگر مي‌شود هوا وحشتناك باشد؟ هواست ديگر به آسمان نگاه كرد و گفت: پارسال عيد قربان براي خودم قرباني كردم. چه قدر خوب مي‌شد امسال خودم را براي خدا قرباني كنم.

*

دير مي‌كرد، نگرانش مي‌شديم، مي‌آمد، مي‌گفتيم: كي باشد كه اين جنگ تمام شود.
مي‌گفت: وقتي خبر شهادت من را برايتان آوردند.
همان شد؛ قطعنامه كه پذيرفته شد، خبر شهادتش را آوردند.

*

از كارش كه مي‌پرسيديم، مي‌گفت: مي‌خواهم راه كربلا را باز كنيم.
چند شب پيش از اين كه خبر شهادتش را بدهند، خواب امام حسين(ع) را ديدم. گله كردم كه: رزمنده‌ها آرزو دارند قبر شما را زيارت كنند، چرا راه كربلا باز نمي‌شود؟
داشتم گريه مي‌كردم كه دو تا خانم آمدند و امام را زيارت كردند رو به من گفتند: ناراحت نباشيد! بچه‌ها كربلا را زيارت مي‌كنند.
يقين كردم مجيد كربلايي مي‌شود؛ يا با زيارت، يا با شهادت.

*

سرش را گذشته بود روي زمين، مدام برمي‌داشت و گويي مي‌كوبيدش روي خاك. مي‌گفت: مگر ما مرده بوديم؟ ما كه تا پاي جان ايستاده بوديم، پس چرا امام خودش را ناراحت كرد؟

*

مي‌گفت: دوست دارم آخرين فرمانده گرداني باشم كه شهيد مي‌شوم. مي‌خواهم بعد از من كسي شهيد نشود. عراق كه تك كرد، چندتايي از فرمانده گردان‌ها شهيد و زخمي شدند. مجيد كه شهيد شد، عراقي‌ها تارومار شدند. جنگ تمام شد.

*

گفت: مي‌خواهم با پسرم تنها باشم.
تنهايشان گذاشتند دو ركعت نمازي را كه مجيد وصيت كرده بود، بالاي سرش خواند. روي صورتش را كنار زد و گفت: يادت هست هميشه مي‌گفتي خيلي خسته‌ام؟ خسته نباشي مادر!
دست‌هايش را بوسيد، سينه‌اش را هم. بعد هم دستمالي را به خونش آغشه كرد براي خلعتش.

*

وصيت كرده بود صبوري كنيم. كارهاي جنازه‌اش را انجام داديم، با صبر. بابا رفت توي قبر و سنگ گذاشت زير سرش؛ با صبر.
همه تعجب كرده بودند، مي‌گفتند: شماها ديگر كي هستيد؟ عجب صبري!
دوشنبه 5 اردیبهشت 1390  9:33 AM
تشکرات از این پست
kafinet_nagade
kafinet_nagade
کاربر برنزی

سرکرده این فرقه حقوق دولت و یارانه را حرام می داند و اعضای آنا از نانوایی نان نمی خرند و می گویند چون دولت از بانک جهانی وام می گیرد حرام است برای همین با آرد جو نان می پزند و مصرف می کنند.
به تازگی فردی بنام «ع. ع»گروهی انحرافی راه اندازی نموده و برای خود مریدانی را جمع نموده است.

به گزارش«جوان آنلاین»بر همین اساس مریدان وی در بندرترکمن خانه هایشان را برای فروش گذاشته اند و در دارالقرآن بندرترکمن ساکن شده اند و مردها در یک اطاق و زنان در اتاق دیگر زندگی می کنند آنان قصد کوچ به زمینی که از قبل در کوههای اطراف خریداری شده را دارند.
در این راستا تعدادی از این مریدان که کارمند نهادهای دولتی می باشند به دستور سرکرده فرقه از شغل خود استعفا داده اند.

سرکرده این فرقه حقوق دولت و یارانه را حرام می داند و اعضای آنا از نانوایی نان نمی خرند و می گویند چون دولت از بانک جهانی وام می گیرد حرام است برای همین با آرد جو نان می پزند و مصرف می کنند.

سرکرده این فرقه تا قبل از این چندبار برای دیدار با پیر طریقت «س. ا» عازم پاکستان و استان پیشاور شده بود شایان ذکر است به خاطر تفکرات و گرایشات تندی که بعضا دارند از آنها به طالبان تعبیر می شود.
دوشنبه 5 اردیبهشت 1390  9:35 AM
تشکرات از این پست
kafinet_nagade
kafinet_nagade
کاربر برنزی

معاون توسعه و سرمايه انساني رئيس جمهور گفت كه بر اساس گزارش ها سرانه چاي كارمندان چهار هزار تومان است و مبلغ غذاي كارمندان به صورت نقدي پرداخت مي‌شود.
معاون توسعه و سرمايه انساني رئيس جمهور گفت كه بر اساس گزارش ها سرانه چاي كارمندان چهار هزار تومان است و مبلغ غذاي كارمندان به صورت نقدي پرداخت مي‌شود.

به گزارش حوزه دولت خبرگزاري فارس، لطف الله فروزنده معاون توسعه و سرمايه انساني رئيس جمهور در همايش مديران و روساي هيئت هاي رسيدگي بدون تجديد نظر تخلفات اداري گفت: ميز خدمات براي پاسخگويي به ارباب رجوع در ورودي دستگاه هاي اجرايي فعال مي‌شود.

وي افزود: حداقل يكي از معاونان دستگاه براي پاسخگويي در اين ميز حضور خواهد داشت.

فروزنده همچنين از ادامه ساماندهي فضا و ساختمان هاي اداري بر اساس برنامه پنجم توسعه خبر داد و افزود: دستكم نيمي از امكانات دولتي به پشتيباني اختصاص دارد.

وي اضافه كرد: بر اساس گزارش ها سرانه چاي كارمندان چهار هزار تومان و سرانه مصرف انرژي و پشتيباني هر كارمند نيز 100 هزار تومان است.

به گزارش فارس، فروزنده در پاسخ به اين پرسش كه نتيجه شكايت سازمان بازرسي از استانداري تهران به كجا رسيد، اظهار داشت:‌ كاهش ساعات اداري يك كار قانوني بوده و اين موضوع هم اكنون در ديوان عدالت اداري در حال بررسي است.

وي تصريح كرد: ما بر اساس قانون، اين كار را اجرا كرده‌ايم چرا كه در قانون به شوراي ترافيك و محيط زيست اين اجازه داده شده است در مواردي كه آلودگي شديد وجود دارد و سلامت مردم به خطر مي‌افتد، تصميمات لازم را اتخاذ كنند.

معاون توسعه مديريت و سرمايه انساني رئيس جمهور اضافه كرد: ‌در راستاي كاهش ساعات اداري، مراكز روزانه درماني و بهداشتي از اين قانون مستثني هستند.

وي درخصوص حذف ساعات ناهار كارمندان گفت: اين كار در راستاي استفاده بهينه از زمان صورت مي‌گيرد ضمن اينكه مبلغ غذاي كارمندان به صورت نقدي پرداخت مي‌شود.

فروزنده همچنين در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس در خصوص آمار رضايتمندي مردم از خدمات در نهادها و سازمان‌ها گفت: بر اساس نظرسنجي كه در سال 89 صورت گرفت، مردم رضايت خوبي از روند خدمات دارند ضمن اينكه ما سعي در ارتقاء اين رضايتمندي داريم.

وي ادامه داد:‌ توسعه دولت الكترونيك، زمينه رضايتمندي را فراهم خواهد كرد چرا كه ما معتقديم اگر پيشخوان‌هاي روستايي توسعه يابد، از تردد روستاييان جلوگيري مي‌شود ضمن اينكه دوركاري نيز به خوبي انجام مي‌شود.
دوشنبه 5 اردیبهشت 1390  9:35 AM
تشکرات از این پست
kafinet_nagade
kafinet_nagade
کاربر برنزی

در اين جلسه حجت‌الاسلام والمسلمين حیدر مصلحي وزير اطلاعات و دیگر اعضای هیئت دولت حضور داشتند/ طی دیروز و امروز برخی شایعات مبنی بر عدم دعوت از حجةالاسلام مصلحی برای شرکت در جلسه امروز در برخی محافل منتشر شده بود.
جلسه امروز بعد از ظهر هيئت دولت به رياست محمدرضا رحيمي معاون اول رئيس‌جمهور برگزار شد.

به گزارش «تابناک»، در اين جلسه حجت‌الاسلام والمسلمين حیدر مصلحي وزير اطلاعات و دیگر اعضای هیئت دولت حضور داشتند.

بنابر این گزارش، طی دیروز و امروز برخی شایعات مبنی بر عدم دعوت از حجةالاسلام مصلحی برای شرکت در جلسه امروز در برخی محافل منتشر شده بود.
دوشنبه 5 اردیبهشت 1390  9:37 AM
تشکرات از این پست
kafinet_nagade
kafinet_nagade
کاربر برنزی

كویت 177 میلیون دلار به لیبی کمک کرد

ارسال به دوست    نسخه چاپی نسخه چاپی
رییس شورای انتقالی لیبی روز یكشنبه از كمك 177 میلیون دلاری كویت به این شورا خبر داد.
۱۳۹۰ دوشنبه ۵ اردیبهشت ساعت 09:26

به گزارش سرویس بین الملل برنا به نقل از خبرگزاری ها، مصطفی عبدالجلیل رئیس شورای انتقالی لیبی كه در رأس هیأتی در كویت به سر می برد،  پس از دیدار با شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح امیر كویت اعلام كرد كه وی در این دیدار مبلغ 50 میلیون دینار كویتی به ما كمك كرده است.

رییس شورای انتقالی لیبی همچنین خاطرنشان كرد كه مبلغ یادشده صرف پرداخت بخشی از حقوق معوقه دو ماه گذشته كاركنان خواهد شد.

رییس شورای انتقالی لیبی در عین حال اظهارداشت كه ما همچنان نیازمند كمكهای فوری هستیم.

مصطفی عبدالجلیل روز یكشنبه در صدر هیأتی برای دیدار و گفت وگو با مقامات كویتی وارد این كشور شد.

شیخ محمد صباح السالم الصباح وزیر امور خارجه كویت اخیراً در ابوظبی گفته بود كه كویت به زودی شورای انتقالی لیبی را به رسمیت خواهد شناخت.

وی همچنین از حمایت های سیاسی كویت و ارایه كمك این كشور به مردم لیبی در مبارزه خبر داده بود.

شورای ملی انتقالی لیبی در جریان قیام مردمی این كشور از سوی مخالفان حكومت معمر قذافی تشكیل شد تا هدایت سیاسی انقلاب لیبی را به عهده گیرد.

دوشنبه 5 اردیبهشت 1390  9:46 AM
تشکرات از این پست
kafinet_nagade
kafinet_nagade
کاربر برنزی

دوچرخه سواری در بازار تهران بدون داشتن خط ویژه

مسیرهای سبز ویژه تردد دوچرخه در محدوده بازار تهران هنوز ساماندهی و طراحی نشده است و شهروندان در این محدوده بدون داشتن خط ویژه اقدام به دوچرخه سواری می کنند.
۱۳۹۰ دوشنبه ۵ اردیبهشت ساعت 09:25
منصور محمدحسنی معاون حمل و نقل ترافیکی شهرداری منطقه12 در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی برنا با بیان این مطلب گفت: در طرح ساماندهی بازار تهران اقداماتی برای تردد دوچرخه در برخی از مسیرهای بازار تهران صورت گرفت.

وی افزود: هم اکنون در ضلع شمالی بازار شامل ناصر خسرو، میدان15خرداد، باب همایون و صوراسرافیل شهروندان می توانند اقدام به دوچرخه سواری کنند.

حسنی با بیان اینکه تا کنون 5خانه دوچرخه در محدوده بازار راه اندازی شده است، تصریح کرد: در آینده نزدیک همچنین قرار است چهار طرف پارک شهر مجهز به خطوط دوچرخه سواری شود.

معاون حمل و نقل ترافیکی شهرداری منطقه12 درباره اینکه چرا خط سبز در محدوده بازار طراحی نشده است، به برنا گفت: دوچرخه سواری در این محدوده به منظور حمل و نقل سریع و رفاه شهروندان است و کشیدن این خطوط هنوز در برنامه های ما قرار نگرفته است.

دوشنبه 5 اردیبهشت 1390  9:46 AM
تشکرات از این پست
kafinet_nagade
kafinet_nagade
کاربر برنزی

برونسی دوست داشت محل دفنش مانند حضرت زهرا(س) مخفی باشد

پیدا شدن پیکر شهید برونسی را باور نمی‌کنم
اردکانی گفت: شهید برونسی بارها عنوان کرده بودند که دوست دارند پس از مرگ همانند حضرت‌زهرا(س) قبری نداشته باشد از این‌رو سخت است باورکنم پیکر پیدا شده متعلق‌به وی باشد.
۱۳۹۰ دوشنبه ۵ اردیبهشت ساعت 09:37
جواد اردکانی کارگردان فیلم سینمایی "به کبودی یاس" که درباره زندگی و نحوه شهادت شهید برونسی ساخته شده است از نحوه شکل‌گیری ایده ساخت این فیلم به خبرنگار سینمایی برنا گفت: ایده ساخت این اثر و پرداختن به شخصیت و زندگی شهید برونسی از اشاره مقام معظم رهبری به این شهید شکل گرفت. رهبر فرزانه انقلاب بر اساس شناختی که قبل و بعد از انقلاب از شخصیت و نوع زندگی شهید برونسی داشتند، پرداختن به زندگی این بزرگوار را لازم دانستند. از این رو ما نیز طبق فرمایش ایشان تحقیق و نگارش فیلمنامه "به کبودی یاس" را در دستور کار خود قرار دادیم.

وی همچنین درباره نحوه نگارش فیلمنامه سینمایی "به کبودی یاس" و تحقیقات انجام شده برای آن، گفت: برای به تصویر کشیدن این اثر تحقیقات گسترده‌ای انجام دادیم که از جمله آن استفاده از مطالب منتشر شده در برخی کتاب‌ها و مطالب گردآوری شده در کنگره سرداران شهید بود. اما بیش از همه ترجیح می‌‌دادیم تحقیقات ما میدانی باشد و پای سخن کسانی بنشینیم که به طور مستقیم با این بزرگوار در ارتباط بودند.

این کارگردان سینما ادامه داد: تمام تلاش خود را بر این پایه استوار کردیم که از بزرگنمایی در بیان مطالب بپرهیزیم و برای جذاب‌تر شدن فیلم در کنار پرداختن به شخصیت شهید برونسی که تماما بر اساس واقعیت شکل گرفت از قصه‌های فرعی و تخیلی استفاده کنیم.

اردکانی گفت: چگونگی زندگی شهید برونسی پیش جنگ و دفاع مقدس نیز به جهت همخوانی با مدل زندگی دینی ما بسیار حائز اهمیت و تاثیرگذار است و بطور کلی نحوه زندگی این شهید بزرگوار می‌تواند بخشی از دفاع مقدس را به عنوان محیط و مدرسه‌ای برای بهره‌مندی انسان‌ها نمایان و از این طریق به رشد و تعالی انسان‌ها از طیف‌های مختلف کمک کند و سبب رسیدن آنها به درجات معنوی شود.

وی درباره انتخاب بازیگر برای ایفای نقش شهید برونسی گفت: برای انتخاب بازیگر مناسب که بتواند نقش شهید برونسی را به خوبی ایفا کند، حساسیت بسیاری داشتم و فاکتورهای نزدیکی فیزیک و چهره بازیگر و به ویژه ادای لهجه مد نظر، برای ما بسیار مهم بود از این‌رو در میان بازیگران استان خراسان جستجوی گسترده‌ای انجام دادیم که در نهایت آقای عین آبادی انتخاب شد.

اردکانی در ادامه به واکنش مثبت خانواده شهید برونسی پس از تماشای فیلم اشاره کرد و گفت: همسر شهید پس از مشاهده فیلم در جمله‌ای به من گفتند "فرزندان من پس از دیدن این فیلم تازه فهمیدند که پدرشان چه‌کسی بوده است" و این جمله برای من بسیار دلگرم کنند بود.همچنین ایشان عنوان کردند زمانی که برای همکاری با ما برای ساختن این اثر تردید داشتند 2 مرتبه شهید برونسی را در خواب دیده‌اند که هر بار شهید برای تولید این اثر ابراز رضایت کرده‌اند. ایشان درخواب از شهید می‌پرسند که با افرادی که برای ساخت فیلم آمده‌اند چه کنم و شهید در دو شب متوالی در خواب به ایشان عنوان می‌کنند که بگذار کارشان را انجام دهند.

وی افزود: زمانی که همسر شهید خوابی را که دیده بود برایمان تعریف کرد در انجام رسالت خود بیش از پیش ترغیب و دلگرم‌تر شدیم و با انرژی بیشتری کار را ادامه دادیم. آثاری همچون "به کبودی یاس" آنقدر واقع‌گرایانه ساخته‌ شده‌اند که می‌تواند برای همیشه به بخشی از اسناد دفاع مقدس ما تبدیل شود و مورد رجوع قرار گیرد که همین برای ما کافی است. خانواده و نزدیکان این شهید بزرگوار در به ثمر رسیدن تلاش ما و موفقیت این پروژه نقش به سزایی داشتند که در اینجا از تمامی آنها تشکر می‌کنم و امیدوارم که تلاش ما مورد توجه شهید بزرگوار قرار گرفته باشد.

اردکانی در پایان درباره ادعای پیدا شدن پیکر شهید برونسی پس از 27 سال گفت: شنیده بودم شهید برونسی بارها عنوان کرده بودند که دوست دارند پس از مرگ پیکر و محل دفنشان مانند بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه(س) مخفی و بی‌نام نشان باقی بماند و قبری نداشته باشند، از این‌رو همیشه تصور می‌کردم مفقود شدن پیکر این شهید گرانقدر بر اساس خواست قلبی‌اش اتفاق افتاده است به همین دلیل پیدا شدن پیکر شهید برونسی را هنوز باور کنم.

نظر شما

دوشنبه 5 اردیبهشت 1390  9:47 AM
تشکرات از این پست
kafinet_nagade
kafinet_nagade
کاربر برنزی

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان‌شرقی:

آب دریاچه ارومیه بیش از نیم متر افزایش یافت

در 3روز گذشته 8ساعت پرواز برای بارورسازی ابرها صورت گرفت
ارسلان هاشمی گفت: با بارش‌های اخیر و با ورود 500 میلیون متر مکعب آب به دریاچه ارومیه سطح آب این دریاچه حدود 55سانتی‌متر افزایش یافته‌است.
۱۳۹۰ دوشنبه ۵ اردیبهشت ساعت 09:16
به گزارش خبرگزاری برنا از تبریز، مدیر عامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان‌شرقی با بیان این مطب افزود: در اثر تغییر اقلیم، کاهش رواناب ها و بارش ها طی دهه اخیر سطح آب دریاچه ارومیه 240 سانتی متر کاهش یافته و حدود 10 میلیارد متر مکعب از حجم آن کاسته شده است.

به گفته وی افزایش دما و به تبع آن تبخیر روند کاهش سطح دریاچه ارومیه را تشدید نموده و موجب پایین آمدن کیفیت آب، لب شور و غیر قابل برداشت شدن آن در چاه های حاشیه دریاچه شده است.

هاشمی همچنین در بخش دیگری از اظهاراتش با بیان این که حدود 27درصد از کاهش سطح دریاچه ارومیه ناشی از توسعه کشاورزی در اطراف آن بوده، خاطر نشان کرد: به رغم برخی اظهارات محافل عمومی و حتی تخصصی، سهم احداث سدها در بحران دریاچه ارومیه تنها حدود پنج یا شش درصد است که در مقایسه با سایر عوامل اثرگذار رقم ناچیزی است.

وی با اشاره به پروژه های 24 گانه که در جلسات مدیریت اجرایی حوضه آبخیز دریاچه ارومیه در سطح کشور به ریاست معاون رئیس جمهور تصویب شده اظهار داشت: هر یک از سازمان های محیط زیست، جهاد کشاورزی و شرکت های آب منطقه ای عهده دار اجرایی نمودن بخشی از این تصمیمات در خصوص احیای دریاچه ارومیه و جبران کمبودها ی حوضه دریاچه شده اند، که این شرکت نیز 9 پروژه عملیاتی را در دستور کار خود قرار داده که از آن جمله می توان به آزادسازی و لایروبی بستر رودخانه های منتهی به دریاچه ارومیه، انجام عملیات امکان سنجی و اجرایی نمودن طرح بارورسازی ابرها و انتقال حوضه به حوضه آب اشاره کرد.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی در خصوص اقدامات انجام یافته برای اجرایی نمودن باروری ابرها گفت: عملیات امکان سنجی باروری ابرها در نیمه دوم سال گذشته با برگزاری اولین سمینار بارورسازی ابرها آغاز و تا پایان سال 1389 بالغ بر 12 پرواز در اقصی نقاط استان انجام شد.

وی در خصوص پروازهای اخیر برای باروری ابرها نیز گفت: طی سه روز اخیر با 8 ساعت پرواز، شلیک 600 گلوله یدور نقره به ابرها در حاشیه دریاچه ارومیه و پوشش 80 درصد از نقاط استان اثرات خوبی به دست آمد.

هاشمی با اشاره با اینکه پیش بینی می شود در اثر باروری ابرها 15 تا 20 درصد بارش ها اضافه شده باشد، خاطر نشان کرد: میزان بارش ها از ابتدای سال آبی تا کنون 172 میلی متر بوده و طی سه روز اول اردیبهشت ماه بیشترین بارش های استان در عجب شیر به میزان 76 میلی متر و مراغه به میزان 65 میلی متر گزارش شده است.

مدیر عامل آب منطقه ای آذربایجان شرقی در خصوص عملیاتی نمودن طرح انتقال حوضه به حوضه آب به دریاچه ارومیه نیز با اعلام اختصاص ردیف اعتباری اجرایی برای این امر گفت: هدف این طرح انتقال 500 میلیون متر مکعب آب از سایر حوضه های آبی به دریاچه ارومیه است که نظیر آن در استان آذربایجان غربی نیز در حال اجرا است.

به گفته وی از عمده ترین اهداف این طرح، تامین آب شرب، صنعت و بخش ناچیزی برای کشاورزی است که آثار مطلوبی در جلوگیری از برداشت های بی رویه از آبهای زیرزمینی و افت سفره های آبی و در جبران بخشی از کسری دریاچه ارومیه نقش خواهد داشت.
دوشنبه 5 اردیبهشت 1390  10:11 AM
تشکرات از این پست
kafinet_nagade
kafinet_nagade
کاربر برنزی

تمام فکر و ذکرم کسب مدال طلای جوانان جهان است

دارنده مدال نقره دسته سنگین وزن رقابت های وزنه برداری قهرمانی آسیا گفت: تمام فکر و ذکرم ایستادن بر سکوی قهرمانی مسابقات جوانان جهان در مالزی است.
۱۳۹۰ دوشنبه ۵ اردیبهشت ساعت 08:45
بهادر مولایی ملی پوش جوان تیم وزنه برداری ایران که در رقابت های قهرمانی آسیا در چین نیز یک مدال نقره و یک برنز کسب کرد، تمرینات خود را از دیروز برای شرکت در مسابقات جوانان جهان آغاز کرده است.

گفت‌وگوی خبرنگار ورزشی برنا با این وزنه بردار در ذیل آمده است:

* در اولین حضورت در رقابت های بزرگسالان عملکرد خوبی داشتی.

- بله، در دسته 105+ کیلوگرم من جوان ترین وزنه بردار بودم و به همین دلیل هم استرس زیادی داشتم، اما به لطف خدا توانستم پس از بهداد سلیمی دوم شوم. زمانی که رکوردهای اولیه اعلام شد، با حریف چینی فاصله زیادی داشتم، اما بدشانسی او و البته خوش شانسی من باعث شد روی سکو بروم.

* فکر کسب مدال نقره را نیز می کردی؟

- یک ذره هم به مدال نقره فکر نمی‌کردم، اما مطمئن بودم که مدال برنز را می‌گیرم. به هر حال خواست خدا بود که توانستم مردم کشورم را خوشحال کنم.

* به نظرت توانستی انتظارات را برآورده کنی؟

- رضازاده به من می گفت که باید نقره بگیرم. کوروش باقری اما انتظار نداشت و فقط به دنبال موفقیتم در جوانان جهان بود.همین مسائل استراس مرا بیشتر کرده بود که البته در نهایت نیز به نفعم شد و توانستم دوم بشوم.

* رقابت های جوانان جهان را چگونه ارزیابی می کنی؟

- از برخی رقبایم شناخت دارم و سعی می کنم تا زمان اعزام رکودهایم را بهتر کنم. تمام فکر و ذکرم کسب مدال طلا در مالزی است و برای رسیدن به آن تمام تلاشم را خواهم کرد.
دوشنبه 5 اردیبهشت 1390  10:12 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها