0

اخبار ایران و جهان

kafinet_nagade
kafinet_nagade
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 183

پاسخ به:اخبار ایران و جهان
دوشنبه 5 اردیبهشت 1390  9:47 AM

برونسی دوست داشت محل دفنش مانند حضرت زهرا(س) مخفی باشد

پیدا شدن پیکر شهید برونسی را باور نمی‌کنم
ارسال به دوست    نسخه چاپی نسخه چاپی
اردکانی گفت: شهید برونسی بارها عنوان کرده بودند که دوست دارند پس از مرگ همانند حضرت‌زهرا(س) قبری نداشته باشد از این‌رو سخت است باورکنم پیکر پیدا شده متعلق‌به وی باشد.
۱۳۹۰ دوشنبه ۵ اردیبهشت ساعت 09:37
جواد اردکانی کارگردان فیلم سینمایی "به کبودی یاس" که درباره زندگی و نحوه شهادت شهید برونسی ساخته شده است از نحوه شکل‌گیری ایده ساخت این فیلم به خبرنگار سینمایی برنا گفت: ایده ساخت این اثر و پرداختن به شخصیت و زندگی شهید برونسی از اشاره مقام معظم رهبری به این شهید شکل گرفت. رهبر فرزانه انقلاب بر اساس شناختی که قبل و بعد از انقلاب از شخصیت و نوع زندگی شهید برونسی داشتند، پرداختن به زندگی این بزرگوار را لازم دانستند. از این رو ما نیز طبق فرمایش ایشان تحقیق و نگارش فیلمنامه "به کبودی یاس" را در دستور کار خود قرار دادیم.

وی همچنین درباره نحوه نگارش فیلمنامه سینمایی "به کبودی یاس" و تحقیقات انجام شده برای آن، گفت: برای به تصویر کشیدن این اثر تحقیقات گسترده‌ای انجام دادیم که از جمله آن استفاده از مطالب منتشر شده در برخی کتاب‌ها و مطالب گردآوری شده در کنگره سرداران شهید بود. اما بیش از همه ترجیح می‌‌دادیم تحقیقات ما میدانی باشد و پای سخن کسانی بنشینیم که به طور مستقیم با این بزرگوار در ارتباط بودند.

این کارگردان سینما ادامه داد: تمام تلاش خود را بر این پایه استوار کردیم که از بزرگنمایی در بیان مطالب بپرهیزیم و برای جذاب‌تر شدن فیلم در کنار پرداختن به شخصیت شهید برونسی که تماما بر اساس واقعیت شکل گرفت از قصه‌های فرعی و تخیلی استفاده کنیم.

اردکانی گفت: چگونگی زندگی شهید برونسی پیش جنگ و دفاع مقدس نیز به جهت همخوانی با مدل زندگی دینی ما بسیار حائز اهمیت و تاثیرگذار است و بطور کلی نحوه زندگی این شهید بزرگوار می‌تواند بخشی از دفاع مقدس را به عنوان محیط و مدرسه‌ای برای بهره‌مندی انسان‌ها نمایان و از این طریق به رشد و تعالی انسان‌ها از طیف‌های مختلف کمک کند و سبب رسیدن آنها به درجات معنوی شود.

وی درباره انتخاب بازیگر برای ایفای نقش شهید برونسی گفت: برای انتخاب بازیگر مناسب که بتواند نقش شهید برونسی را به خوبی ایفا کند، حساسیت بسیاری داشتم و فاکتورهای نزدیکی فیزیک و چهره بازیگر و به ویژه ادای لهجه مد نظر، برای ما بسیار مهم بود از این‌رو در میان بازیگران استان خراسان جستجوی گسترده‌ای انجام دادیم که در نهایت آقای عین آبادی انتخاب شد.

اردکانی در ادامه به واکنش مثبت خانواده شهید برونسی پس از تماشای فیلم اشاره کرد و گفت: همسر شهید پس از مشاهده فیلم در جمله‌ای به من گفتند "فرزندان من پس از دیدن این فیلم تازه فهمیدند که پدرشان چه‌کسی بوده است" و این جمله برای من بسیار دلگرم کنند بود.همچنین ایشان عنوان کردند زمانی که برای همکاری با ما برای ساختن این اثر تردید داشتند 2 مرتبه شهید برونسی را در خواب دیده‌اند که هر بار شهید برای تولید این اثر ابراز رضایت کرده‌اند. ایشان درخواب از شهید می‌پرسند که با افرادی که برای ساخت فیلم آمده‌اند چه کنم و شهید در دو شب متوالی در خواب به ایشان عنوان می‌کنند که بگذار کارشان را انجام دهند.

وی افزود: زمانی که همسر شهید خوابی را که دیده بود برایمان تعریف کرد در انجام رسالت خود بیش از پیش ترغیب و دلگرم‌تر شدیم و با انرژی بیشتری کار را ادامه دادیم. آثاری همچون "به کبودی یاس" آنقدر واقع‌گرایانه ساخته‌ شده‌اند که می‌تواند برای همیشه به بخشی از اسناد دفاع مقدس ما تبدیل شود و مورد رجوع قرار گیرد که همین برای ما کافی است. خانواده و نزدیکان این شهید بزرگوار در به ثمر رسیدن تلاش ما و موفقیت این پروژه نقش به سزایی داشتند که در اینجا از تمامی آنها تشکر می‌کنم و امیدوارم که تلاش ما مورد توجه شهید بزرگوار قرار گرفته باشد.

اردکانی در پایان درباره ادعای پیدا شدن پیکر شهید برونسی پس از 27 سال گفت: شنیده بودم شهید برونسی بارها عنوان کرده بودند که دوست دارند پس از مرگ پیکر و محل دفنشان مانند بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه(س) مخفی و بی‌نام نشان باقی بماند و قبری نداشته باشند، از این‌رو همیشه تصور می‌کردم مفقود شدن پیکر این شهید گرانقدر بر اساس خواست قلبی‌اش اتفاق افتاده است به همین دلیل پیدا شدن پیکر شهید برونسی را هنوز باور کنم.

نظر شما

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها