دارنده مدال نقره دسته سنگین وزن رقابت های وزنه برداری قهرمانی آسیا گفت: تمام فکر و ذکرم ایستادن بر سکوی قهرمانی مسابقات جوانان جهان در مالزی است.
بهادر مولایی ملی پوش جوان تیم وزنه برداری ایران که در رقابت های قهرمانی آسیا در چین نیز یک مدال نقره و یک برنز کسب کرد، تمرینات خود را از دیروز برای شرکت در مسابقات جوانان جهان آغاز کرده است.
گفتوگوی خبرنگار ورزشی برنا با این وزنه بردار در ذیل آمده است:
* در اولین حضورت در رقابت های بزرگسالان عملکرد خوبی داشتی.
- بله، در دسته 105+ کیلوگرم من جوان ترین وزنه بردار بودم و به همین دلیل هم استرس زیادی داشتم، اما به لطف خدا توانستم پس از بهداد سلیمی دوم شوم. زمانی که رکوردهای اولیه اعلام شد، با حریف چینی فاصله زیادی داشتم، اما بدشانسی او و البته خوش شانسی من باعث شد روی سکو بروم.
* فکر کسب مدال نقره را نیز می کردی؟
- یک ذره هم به مدال نقره فکر نمیکردم، اما مطمئن بودم که مدال برنز را میگیرم. به هر حال خواست خدا بود که توانستم مردم کشورم را خوشحال کنم.
* به نظرت توانستی انتظارات را برآورده کنی؟
- رضازاده به من می گفت که باید نقره بگیرم. کوروش باقری اما انتظار نداشت و فقط به دنبال موفقیتم در جوانان جهان بود.همین مسائل استراس مرا بیشتر کرده بود که البته در نهایت نیز به نفعم شد و توانستم دوم بشوم.
* رقابت های جوانان جهان را چگونه ارزیابی می کنی؟
- از برخی رقبایم شناخت دارم و سعی می کنم تا زمان اعزام رکودهایم را بهتر کنم. تمام فکر و ذکرم کسب مدال طلا در مالزی است و برای رسیدن به آن تمام تلاشم را خواهم کرد.