0

ورزشی

farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 269

ورزشی

دومين دوره مسابقات شطرنج جام ساحل در هرمزگان

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- دومين دوره مسابقات شطرنج جام ساحل به ميزباني هيات شطرنج استان هرمزگان برگزار مي شود.
به گزارش خبرگزاري آريا، دومين دوره اين مسابقات از تاريخ چهارم لغايت هشتم اريبهشت ماه جاري در شهر بندرعباس برگزار مي شود.
حسين کاظمي آشتياني داور بين المللي شطرنج به سمت سرداور اين مسابقات منصوب شده است.
همچنين ايرج رستمي به سمت ناظر اين مسابقات برگزيده شده و کار نظارت اين رقابتها را بر عهده خواهد داشت.

کد خبر: 2011042015093735

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:10 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

پاسخ به:ورزشی

به مناسبت روز ارتش و نيروي زميني برگزار شد؛

مسابقات متنوع ورزشي در ايستگاه هاي صبحگاهي بانوان

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- تربيت بدني بانوان منطقه 22 از برگزاري مسابقات متنوع ورزشي به مناسبت روز ارتش جمهوري اسلامي ايران و نيروي زميني در ايستگاه هاي تندرستي صبحگاهي خبر داد.
به گزارش خبرنگار ورزشي آريا ،اعظم شکري مدير تربيت بدني بانوان منطقه گفت:همزمان با 29 فروردين بزرگداشت روز ارتش جمهوري اسلامي ايران و نيروي زميني مربيان7 ايستگاه مصوب صبحگاهي به همراه مربيان16ايستگاه خودگردان در بوستان چيتگر گرد هم آمدند و در حرکتي نمادين اقدام به ورزش صبحگاهي و برگزاري مسابقات دارت ودوچرخه سواري کردند که در پايان جوايز ارزنده اي به نفرات برتر مسابقات اهدا شد.
همچنين مربيان ايستگاه هاي صبحگاهي ناهار را مهمان تربيت بدني بانوان منطقه در بوستان چيتگر بودند.
گفتني است، شکري درپايان از افزايش تعداد ايستگاه هاي خودگردان بانوان در منطقه 22 خبر داد.

کد خبر: 20110420151337

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:11 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

سومين جلسه كارگروه اخلاق ورزشي و مرام پهلواني در سازمان تربيت بدني ؛

معاون ارتباطات سازمان تربيت بدني: بايد اخلاق ورزشي و مرام پهلواني در تمامي سطوح گسترش يابد

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- سومين جلسه كارگروه اخلاق ورزشي و مرام پهلواني پيش روز سه شنبه در دفتر معاون ارتباطات آموزش و امور فرهنگي سازمان تربيت بدني برگزار شد.
به گزارش سرويس ورزشي آريا، قاسمي معاون ارتباطات ، آموزش و امور فرهنگي سازمان تربيت بدني با اشاره به اهميت اخلاق در ورزش به ويژه ورزش حرفه اي كشور بر اجرايي نمودن اين مهم در تمامي سطوح تاكيد كرد .
وي افزود: اين موضوع از جمله مواردي است كه پيرامون آن در قالب سخنراني و نشست در مجامع مختلف بسيار مطرح گرديده است اما هيچ گاه در عمل به اجرا درنيامده است كه اين ضعفي مهم براي ورزش كشور است .
قاسمي با بيان اينكه فرهنگ در ورزش الگوي قالبي دارد كه براي اجرايي شدن آن بايد مسيري كاملا علمي و تخصصي را پشت سر گذاشت اظهارداشت : براي حصول به نتيجه برگزاري نشستها ، جلسات تخصصي و كاملا علمي براي ارائه تعريف دقيق با هدف مدون نمودن نتايج حاصل شده از اين نشستها آن ضرروي به نظر مي رسد.
وي توضيح داد : چراكه اين مضامين نيازمند تعريف مشترك براي اساس شرايط روز است تا بتوان در داخل و خاج از كشور به عنوان مفهوم مشترك ارائه كرد.
معاون ارتباطات آموزش و امور فرهنگي سازمان تربيت بدني با ابراز تاسف از اينكه در سر فصلهاي درسي مرتبط با تربيت بدني در دانشگاههاو كميته هاي آموزشي فدراسيونهاي ورزشي در خصوص اخلاق ورزشي و فرهنگ پهلواني به ورزشكاران و دانش آموختگان رشته ورزش جزوه يا كتابي براي ارائه وجود ندارد، تصريح كرد: وقتي در حوزه دانشگاه يا كميته هاي آموزشي فدراسيونها ورود پيدا مي كنيم هيچ منبع يا ماخذي پيرامون مرام پهلواني و اخلاق ورزشي وجود ندارد و اگر اطلاعات مكتوبي هم وجود داشته باشد بيشتر زمينه غربي دارد .
وي درادامه به اقدامات صورت گرفته در فدراسيون ورزش زورخانه اي و پهلواني اشاره كرد و و افزود: نموداري براساس آموزه هاي اخلاقي وفرهنگ ورزش زورخانه اي تهيه شده است كه مي توان با بررسي آن ، گام هاي اوليه براي تدوين سرفصلهاي آموزشي را برداشت .
قاسمي همچنين از فتوت نامه ها به عنوان منبع و ماخذي مهم و معتبر در زمينه اخلاق ورزشي و مرام پهلواني نام برد و افزود : ضمن اينكه منابع تحقيقاتي خارجي هم وجود دارد كه مي توان با بررسي دقيق آنها براي تدوين سرفصل هاي آموزشي بهره گرفت كرد.
وي درابن راستا بررسي موضوعي ، منابع تحقيقاتي و بهره گيري از پژوهشگران مجرب و علاقمند به موضوعات اجتماعي و ورزش را راهكاري مهم براي بررسي اين موضوع اعلام كرد و گفت: اين موضوع مهم بايد در دو برنامه كوتاه مدت و بلند مدت بررسي و در اختيار جامعه ورزشي قرار بگيرد
معاون ارتباطات آموزش وامور فرهنگي سازمان تربيت بدني در ادامه با بيان اينكه ارائه الگوي اخلاق ورزشي و توسعه مرام پهلواني تكليفي است كه بايد انجام شود اظهارداشت : اين كار اقدامي فرهنگيو تاثير گذار است كه مي تواند در سطح كلان در سطوح مختلف اجتماعي بسيار تاثير گذار باشد بنابراين بايد در روند انجام آن دقت نظر بسياري صورت بگيرد.
وي دراين نشست با بيان اينكه مرام پهلواني مضموني بسيار عميق دارد اظهارداشت : آنچه كه در دنياي امروز به عنوان فر پلي مطرح است با مضمون بازي جوانمردانه رايج در فرهنگ ايران بسيار تفاوت دارد .
قاسمي توضيح داد: فر پلي به معناي رعايت حق وانصاف است، اين حق مي تواند حق تماشاگر ، حريف و يا هم تيمي ها باشد .اما در مفهوم جوانمردي بايد از حق خودت به خاطر فرد ديگري بگذاري تا به حق اولي برسي .
وي تصريح كرد: اين مضمون بايد پس از بررسي به يك زبان مشترك وقابل درك براي تمامي مردم با فرهنگها و اداب تربيتي تبديل شود .
وي با طرح اين موضع كه بايد به موضوع اخلاق ورزشي و مرام پهلواني به عنوان يك پروژه مهم دانشگاهي نگريسته شود گفت: اين اقدام در جهت بررسي دقيق و ارائه آن به عنوان سرفصل درسي صورت خواهد گرفت.
درادامه صفارزاده رييس فدراسيون ورزش زورخانه اي و پهلواني از فرهنگ پهلواني به عنوان بخشي از فرهنگ مردم ايران نام برد و افزود :فدراسيون براي تسهيل جامعه ورزش براي رسيدن به اين مضامين پس از بررسي اين آموزه هاي اخلاقي را استخراج و در 8 محور خلاصه كرده است .
وي از ثبت جهاني ورزش زورخانه اي و كشتي پهلواني به عنوان اتفاقي مهم در سطح جهان نام برد و اظهار داشت : اين ثبت به خاطر ورزشي بودن اين رشته صورت نگرفته است بلكه به خاطر بعد فرهنگي اين رشته ،توسط ميراث فرهنگي يونسكو صورت گرفته است .
صفارزاده همچنين به نام گذاري 25 شهريور " 17 شوال" بنام روزش ورزش پهلواني اشاره كرد و گفت :با اين اقدامات عملا بستر توسعه اين رشته در داخل و خارج از كشور فراهم آورده كه مي شود با برنامه ريزي جامعه ورزشي را براي پذيرفتن فرهنگ پهلواني آماده كرد.
شايان ذكراست در اين نشست محمود صيدانلو مدير دفتر فرهنگي سازمان تربيت بدني ، سردار صفارزاده رييس فدراسيون ورزشهاي زورخانه اي وپهلواني، طلوع کيان دبير فدراسيون ورزشهاي زورخانه اي و پهلواني، غلامعلي جهاني مقدم مدير موسسه فرهنگي كتاب مسافر ، محمد گلي مسوول فرهنگي فدراسيون ورزشهاي زورخانه اي و پهلواني ،هدهدي مسوول فرهنگي فدراسيون زورخانه اي و پهلواني ، حميد عابدي معاون بسيج ورزشكاري ، شعباني رييس كميته فرهنگي كميته ملي المپيك ، مجمع پژوهشگر ، نادر پور و نظري به عنوان كارشناس دراين نشست حضور داشتند .

کد خبر: 20110420151657140

آگهی  

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:12 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

بنيانگذاراولين کانون بانوان ومسئول کميته فرهنگي - اجتماعي منطقه 22:

شوراياران سدي برابر آسيب هاي اجتماعي

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- درگوشه وكناركلانشهر پرهياهوي شهر تهران زناني زندگي مي كنند با ايمان به خدا ،قلبي سرشار از عشق ،اميد ،مهر به ايران ،فرهنگ ،مردم و خانواده ،  زناني با دستاني توانا ، ذهني پويا و انديشمند که هنرشان ، تخصصشان وهمه داشته هايشان را متعلق به مردم مي دانند .

به گزارش خبرنگار وررزشي آريا ،فاطمه عربشاهي- شورايارمحله زيبادشت درمنطقه 22يكي ازهمين بانوان است ،که بافعاليت هاي بي شائبه شور ،نشاط ،شادابي و سلامتي را نه تنها براي بانوان بلکه براي خانواده هاي محل و منطقه به ارمغان آورده است .

گپ و گفت با شورايار،بنيانگذار اولين کانون بانوان ومسئول کميته فرهنگي - اجتماعي منطقه 22 مي خوانيد.

رمز موفقيت شوراياران در دوره سوم چه بوده است ؟

اينکه شوراياران وارد عرصه هاي فرهنگي ،اجتماعي شده اند. شوراياراني که در دوره هاي اول فقط به دنبال کارهاي عمراني و رفع مشکلات اين چنيني بودند در دوره سوم پا را فراتر گذاشته اند و وارد مسائل فرهنگي و اجتماعي و ورزشي شده اند و اين امور را در محله ها تا حدي پيش بردند که نتايج قابل توجهي را کسب کرده اند .

شما از چه زماني فعاليت هاي فرهنگي ،اجتماعي خود را در منطقه آغاز کرده ايد؟

قبل از آغاز نهادي به نام شوراياري فعاليتم را آغاز کردم ،از سال هاي ابتدايي انقلاب اين افتخار را داشتم که به عنوان شاگرد از محضر شهيد بزرگوار "فياض بخش"،بهره مند شوم . ابتدا در کلاس هاي ايشان شرکت مي کردم سپس به واسطه ره نمودها و تشويق ايشان به طور جدي وارد عرصه فعاليت هاي فرهنگي ،اجتماعي شدم .ابتدا به عضويت "انجمن امدادگران امام خميني (ره)، در آمدم و مسئول گروه تحقيقات اين انجمن شدم که بعد ها با کميته امداد امام خميني ادغام شد ،سپس  به عضويت افتخاري انجمن پرستاران سال هاي اول انقلاب در آمدم و جزء اولين امدادگران با حجابي بودم که در بيمارستان خدمت رساني کردم.15 سال عضو فعال انجمن اوليا و مربيان بودم تا اينکه اقدام به راه اندازي کانون بانوان کردم ، در حال حاضرنيز دبير مجمع کانون بانوان منطقه 22 هستم که مجموعه اي از کانون هاي فعال سازمان فرهنگي هنري و فرهنگسراي تهران است.

چگونه به فکر احداث کانون بانوان در منطقه افتاديد؟

به دليل نيازها و کمبودهايي که در منطقه وجود داشت تصميم به احداث اين کانون گرفتم .کانون بانوان منطقه 22 در سال 1383درخانه فرهنگ امير کبيراولين  فعاليت خود را آغاز کرد. بعد از آن به دليل استقبال بانوان ، به خصوص بانوان خانه دار توسعه پيدا کرد.گستردگي تعداد بانوان شرکت کننده در خانه فرهنگ امير کبير و بعد مسافت برخي از خانم ها که از راه هاي دورتري در جلسات ما شرکت مي کردند سبب شد آنها خواستار احداث کانون در محله خود شوند به اين ترتيب ما به برپايي نهادهاي محله اي در مکان هايي مانند مساجد ، حسينيه ها و فرهنگسراها و... اقدام کرديم تا بانوان بتوانند به راحتي در آنجا حضور يابند .

در مورد روند رو به رشد کانون بانوان بگوييد؟

استقبال بانوان از کانون بانوان و برنامه هاي آن بسيار چشمگير بود به همين سبب با ياري و همفکري دوستان تصميم گرفتيم کانون هايي با  موضوعات مختلف چون کانون خيرين ،کانون قرآن و...راه اندازي کنيم . در حال حاضر9 کانون در فرهنگسراي تهران واقع در منطقه 22 ثبت کرده ايم و 7 کانون نيز در سطح منطقه  به طور فعال وجود دارند که فعاليت هاي خودجوش و مردمي را در خانه هاي فرهنگ ،حسينيه ها و مساجد و اداره هاي ارشاد و...تحت نظارت سازمان فرهنگي و هنري انجام مي دهند.

در اين کانون ها  بيشتر چه کساني عضو مي شوند؟

ازبانوان خانه دار گرفته تا بانوان تحصيلکرده و کارشناس و متخصص چون خبرنگار،هنرمند،حسابدار و بازنشستگان و بسياري ديگر که  جذب اين کانون ها شده اند البته ما نيز از اين پتانسيل عظيم و نيروي نهفته و متخصصي که به عضويت در آمده اند به فرا خور نياز هر کانون استفاده کرده ايم و کانون هاي تخصصي را شکل داديم.

نمونه اي از اين کانون هاي تخصصي را نام ببريد؟

کانون خيرين،کانون مشاورين،کانون جهان ديدگان ،کانون ورزش،کانون قرآن و کانون رياضي و البته همه اين کانون ها زير نظر افراد مجرب و تحصيلکرده اداره مي شوند.

کانون هاي تخصصي که نام برديد چه کارهايي براي شهروندان منطقه انجام مي دهند و تا چه حد مثمر ثمر هستند؟

به طور مثال کانون خيرين که براي ساماندهي اهداف خيرخواهانه  و انسان دوستانه است به منظور حل مشکلات نيازمندان ساکن منطقه شکل گرفته است ،مسئوليت اين کانون به عهده بانوي خيرو بازنشسته بانک صادرات خانم فاطمه انتظاري است که سعي کرده با ياري ساير دوستان نيازمندان ساکن منطقه را شناسايي مي کند و با تحت پوشش دادن آنها اقدام به توزيع ماهانه البسه و ارزاق  بين خانواده هاي تحت پوشش ، آنها را حمايت مي کند و يا کمک به مستاجرين نيازمند،تهيه دارو و مسايل پزشکي ،بازديد از سالمندان و کودکان بي سرپرست و کمک به آنها ،اهداي وام قرض الحسنه ،تهيه جهيزيه و کارهايي مانند تامين کمک هزينه درسي براي دانشجويان و دانش آموزان  درس خوان، برگزاري جشنواره هاي خنده هاي کودکانه نزديک سال نو و اختصاص درآمد حاصل ازدرآمد اين جشنواره به نيازمندان منطقه را مي توان نام برد.

کانون مشاورين که در جهت ارائه مشاوره هاي حقوقي،روانشناسي ،گياهي و دارويي و سنگ درماني فعاليت مي کنند و به برگزاري همايش هاي مهارت هاي زندگي در جهت تحکيم بنيان خانواده مي پردازد.دبيراين کانون مرجان عسگري عضو شوراي حل اختلاف دادگستري و مشاور حقوقي  است.

کانون جهان ديدگان يا همان سالمندان که با مديريت سهيلا ابراهيم خاني با هدف بهبود شرايط روحي و جسمي سالمندان منطقه فعاليت مي کند و فعاليت هاي اين کانون شامل برگزاري تورهاي سياحتي و زيارتي،برنامه هاي آموزشي شامل روانشناسي سالمندان ،بهداشت و تغذيه سالمندان،مشاوره ي حقوقي براي سالمندان ،کلاس هاي قرآن و احکام ،برگزاري مراسم جشن تولد و سالگرد ازدواج براي سالمندان و اجراي برنامه هاي مفرح و شاد براي تقويت روحيه ي سالمندان است.

کانون ورزش  که با هدف ارتقا سلامتي و گسترش فرهنگ ورزش در ميان بانوان شروع به فعاليت کرده است واز جمله برنامه هاي آن تعليم مربي در رشته هاي بدمينتون ،دارت،هندبال و دوچرخه سواري و... است،همچنين اجراي برنامه هاي ورزش صبحگاهي در سطح منطقه،پياده روي ،آموزش شنا ،شطرنج ،از مبتدي تا پيشرفته آموزش اسب سواري و تير اندازي ،آموزش تاي چي چو آن ، بدمينتون ، بدنسازي ، کوه نوردي و کوهپيمايي در ارتفاعات البرز ،آهار ،نورالشهدا،و...

کانون قرآن که به منظور اشاعه فرهنگ قرآني در تمام شئون زندگي فعاليت مي کند.در اين کانون کلاس هاي آموزشي وروخواني قرآن ،آموزش تجويد،آموزش مربي قرآن و برنامه هاي ختم قرآن انجام مي شود.

البته کميته حوادث غير مترقبه در منطقه نيز داريم که با مسئوليت سياره عظيمي اداره مي شود و برنامه هايي چون آموزش کمک هاي اوليه،آتش نشاني ، آشناسازي خانم ها با مسائل ايمني و آموزش مقابله با ايدز و اعتياد ،آموزش هلال احمر، آموزش جامعه ايمن و شناسايي جغرافياي منطقه در موقع بحران و مهارت هاي کاهش خطر در چنين مواقعي از فعاليت هاي اين کميته است.همچنين اولين مانور شوتينگ 35 متري در بيمارستان ميلاد توسط خانم هاي آموزش ديده اين منطقه 22 انجام شده است .

از ساير فعاليت ها نيز مي توان به برگزاري مسابقات کتاب خواني ،فعاليت هاي هنري ،مراسم سنتي مانند حافظ خواني در شب يلدا ،مسابقات فکري،شرکت درراهپيمايي مانند روز قدس اشاره کرد که نمونه بارز آن در ابراز همدردي با زنان لبنان و غزه با نشاندن پرچم "حزب الله"،در کوه هاي منطقه توسط بانوان بوده است.همچنين درخت کاري و نهال کاري در تپه هاي منطقه ،آموزش نگهداري گل هاي آپارتماني،اجراي جشنواره هاي مختلف در بوستان چيتگر ،دعوت از نمايندگان زن مجلس براي بازديد از منطقه و کانون ها اشاره کرد.

حضور شما به عنوان يک شورايار تا چه حد به افزايش تعداد اين کانون ها در منطقه کمک کرد؟

به هر حال مردم به شوراياران به عنوان معتمدان محلي ارادت بسياري دارند فعاليت هاي من نيز در طي اين سال ها بر شهروندان پوشيده نبود و از هرفردي که تقاضاي شرکت در کانون ها را داشتيم به واسطه لطفي که به عنوان يک هم محله اي و بعد شورايار به من داشتند مي پذيرفتند و اينگونه بود که کم کم بر تعداد اين کانون ها افزوده شد.

حضور شما به عنوان يک شورايار تا چه حد به پيشبرد اهداف اين کانون ها در منطقه کمک مي کند ؟

فعاليت کانون هاي نامبرده عموما به صورت خودجوش و مردمي در ارتباط با سازمان هاي محلي انجام مي شود .اما خوشبختانه مسئولان منطقه 22 همواره در برنامه ها ي مختلف از ما شوراياران به بهترين نحو حمايت مي کنند هر زماني که شوراياران اين منطقه چيزي درخواست کنند به سهولت و در کوتاهترين زمان در اختيارشان قرار مي گيرد و اگر امروز من به عنوان يک شورايار به همراه ساير دوستان و شهروندان مي توانيم در اين کانون ها به صورت مستمر فعاليت کنيم به مدد ياري اين دوستان است ، نهادهايي مانند شهرداري،معاونت اجتماعي – فرهنگي منطقه ،اداره تربيت بدني و ورزش ، فرهنگسراي تهران ،سازمان هايي چون اداره ارشاد ،سازمان هنري -  فرهنگي ،سازمان هاي دولتي و غير دولتي منطقه شوراياران را به بهترين نحو ممکن حمايت و ياري مي کنند.

پشتوانه مالي براي فعاليت اين کانون ها از چه منبعي تامين مي شود؟

پشتوانه ما حمايت الهي و اراده بانواني است که خواسته اند مفيد،موثر و توانمند باشند . البته سازمان هايي چون سازمان فرهنگي هنري در برخي برنامه ها حمايت هاي مالي بسيار خوبي دارد ،اداره تربيت بدني منطقه و معاونت اجتماعي نيز حمايت اي بي شائبه اي از برنامه هاي ما دارد .به خصوص

"سمانه زماني "،معاونت اجتماعي و فرهنگي منطقه که تنها بانويي است که بر اين سمت تکيه دارد،آقاي "شرفي شهردار"، ناحيه 4، به همراه مدير بانوان اداره تربيت بدني منطقه "اعظم شکري"،که تنها چند ماهي است در اين منطقه مشغول به کار شده است حمايت هاي بسيار فراواني از برنامه هاي ما دارند و از هيچ کوششي براي اجراي برنامه هاي ما دريغ نمي کنند به طور مثال در برگزاري مراسم هاي مختلف ورزشي به ما سالن رايگان مي دهند ،حتي در مسابقاتي که برگزار مي کنيم از داور و مربي گرفته تا اهداي هداياي ورزشي را بي منت بر عهده مي گيرند، اين افراد براي رسيدن کانون هاي موجود در سطح منطقه به اهداف متعاليشان که همانا پيشرفت جامعه است حمايت و تلاش فراواني مي کنند.

به نظر شما فضاهاي فرهنگي و ورزشي منطقه جوابگوي جمعيت متراکم منطقه 22 است؟

منطقه 22 منطقه اي خاص و مورد توجه است البته نمي توان گفت همه چيز در اين نقطه ايده آل است اما مهم اين است که مسئولان اين منطقه در تلاشند تا کمبودها را بر طرف کنند به نظر من سرانه ورزشي اين منطقه ايده آل نيست اما هر زمان که از مسئولان تربيت بدني شهرداري منطقه تقاضاي فضا کرديم توجه کردند و به طور رايگان به ما خدمات ارائه کردند ،فضاهاي فرهنگي هم همينطور  به نظر من اولين گام يک شورايار بايد اين باشد که براي بهتر شدن اوضاع محله و منطقه قدم برداردو براي هر چه بهتر شدن تلاش کند .

تاکيد بيشتر کانون هاي موجود در منطقه بر بانوان است علت اين امر چيست؟

ما سعي داريم براي همه اقشار محله و منطقه کار کنيم اما منکر هم نمي شوم که تاکيدمان بيشتر به بانوان به خصوص زنان خانه دار است چون معتقديم همان گونه که امام فقيد و راحلمان فرمودند:"از دامن زن مرد به معراج مي رود."خانواده اي سعادتمند و موفق است که بانوي آن خانه آگاه وآموزش ديده و با اراده باشد.از طرفي در اين 8 سال فعاليت متوجه شده ام که زنان خانه دار از پتانسيل هاي بسياري برخوردارند و اگر از اين توانمندي ها و نيروهاي نهفته استفاده نشود زن خانه دار به روزمرگي دچار مي شود و چه بسا بانواني که مي بينيم پس از سال ها در پي اين تکرار وروزمرگي دچار افسردگي شده اند ،در حالي که ما در کانون هاي بانوان سعي داريم بانواني بانشاط ، توانمند تر و شاداب تر را  به کالبد جامعه شهر نشين تزريق کنيم تا آنها بتوانند فعاليت هاي مربوط به خانه داري و بچه داري خود را به بهترين نحو ممکن انجام دهند، ضمن اينکه بياموزند از اوقات فراغت خود به بهترين نحو استفاده کنند در واقع عملکرد کانون بانوان به گونه اي است که منفعت و بازتاب مفيد آن نه تنها به بانوان بلکه به خانواده هايشان نيز بر مي گردد.

براي عضويت در ا

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:13 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

پس از 21 سال ال کلاسيکو در جام حذفي

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- امشب سومين ال کلاسيکو امسال اين بار در قالب فينال جام حذفي اسپانيا برگزار مي شود.
به گزارش خبرنگار ورزشي آريا، ليونل مسي و کريس رونالدو اين بار در فينال جام حذفي اسپانيا به مصاف يکديگر مي روند البته اين در حالي است که حدود 21 سال همچنين فينالي در جام حذفي اسپانيا سابقه برگزاري نداشته که امشب فوتبال دوستان مي توانند نظاره گر يک ال کلاسيکوي ديگر باشند. بارسلونا که در بازي مرحله نيمه نهايي جام حذفي به بازيکنان اصلي خود استراحت داده بود برابر تيم آلمريا 3 بر صفر به پيروزي دست پيدا کرد و در مقابل نيز رئال مادريد با دو گل مسعوت اوزيل و امانوئل آده بايور، تيم سويا را مغلوب کرد تا ديدار دو رقيب قديمي در فينال جام حذفي رقم بخورد.
بارسلونا و رئال قبل از اين ديدار در دور برگشت بازي هاي لاليگا مقابل يکديگر قرار گرفتند البته به جز بازي امشب يک ديدار هم در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا با يکديگر خواهند داشت.
گفتني است، بارسلونا 25 بار قهرمان جام حذفي شده است.
اما اظهارنظرات مربيان دو تيم؛
مورينيو: من تصميم مي گيرم رئال چطور بازي کند، نه دي استفانو!

مورينيو، سرمربي رئال مادريد، معتقد است در ديدار امشب فينال کوپا دل ري، دو تيم رئال و بارسا از شانس برابر براي پيروزي برخوردارند. او همچنين به صحبت هاي آلفردو دي استفانو، اسطوره باشگاه رئال، که تاکتيک او در ديدار شنبه شب برابر بارسا را زير سوال برد، پاسخ داد؛ او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من نمي خواهم هيچ حرف غيرمعمولي بزنم زيرا در ديدار فينال هيچ تيمي شانس بيشتري ندارد. هر دو تيم از شانس برابري براي پيروزي برخوردارند. اميدواريم بازي زيبايي ببنيم و اميدوارم هيچ برخورد و تنشي بين تماشاگران در ورزشگاه و خيابان ها رخ ندهد.
حرف هاي خاصي براي ديدار فينال وجود دارد و من واقعا به آنها باور دارم. من در فينال هاي زيادي حضور داشته  ام که تيم حريف واقعا از تيم من قوي تر و سرتر بوده اما آن ديدارها هم کاملا برابر و پاياپاي پيش رفته است. اين طبيعت فينال هاست.
اين اولين فينال من با رئال مادريد محسوب مي شود اما من کاملا راحت هستم. من ديدارهاي زيادي مانند اين را تجربه کرده ام. به همين دليل است که بسيار آرام هستم . اعتماد به نفس ما از سخت کوشي ما براي رسيدن به موفقيت ناشي مي شود. اگر قهرمان شويم، فوق العاده خواهد بود و اگر اين اتفاق رخ ندهد، به کارمان ادامه مي دهيم."
آقاي خاص کسي نيست که در مقابل انتقادات سکوت کند؛ حتي اگر از طرف اسطوره اي مانند دي استفانو باشد.
" او يکي از مهمترين افراد در تاريخ باشگاه رئال مادريد است و در مقابل من هيچ جايي در تاريخ رئال ندارم. اما در حال حاضر من مربي رئال هستم و مربي است که تصميم نهايي را مي گيرد.
ما با چهار مدافع، سه هافبک و سه مهاجم بازي خواهيم کرد. در اين  ديدار يک سانتر فوروارد خواهيم داشت. ما مي خواهيم وقتي صاحب توپ هستيم، حمله کنيم و به گل برسيم. وقتي هم توپ را از دست داديم، دفاع مي کنيم. اين به همه تيم بستگي دارد. کل تيم بايد در هر دو زمان فعال باشد."
پپ گوارديولا: مي دانيم چطور به پيروزي برسيم
پپ گوارديولا، سرمربي بارسلونا، تاکيد کرد تيمش کاملا آماده رويارويي با رئال مادريد در فينال کوپا دل ري است.
اين دومين رويارويي دو تيم از چهار ديداري است که بايد در 18 روز انجام دهند و مي تواند اولين قهرماني دو تيم در رقابت هاي اين فصل باشد.
سرمربي کاتالان ها در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اين يک فينال است و هر اتفاقي مي تواند رخ دهد. جو لذت بخشي بر بازي حاکم خواهد بود. ما بايد شجاعانه بازي کنيم و البته براي حريف هم احترام قائل باشيم.
رئالي ها امکانات زيادي دارند و آنچه انجام مي دهند به خودشان بستگي دارد. ما بايد براي اينکه په په را از جريان بازي خارج کنيم، توپ را سريع تر در زمين به جريان بيندازيم. اگر توپ سريعتر جريان پيدا کند، خط دفاعي جا مي ماند.
ما بايد با هم صحبت مي کرديم و اکنون نياز داريم که بهتر بازي کنيم و موقعيت هاي بيشتري نيز به وجود بياوريم."
گوارديولا همچنين در مورد بازگشت پويول به تيم بعد از مصدوميت در ديدار شنبه شب صحبت کرد.
" پويول بعد از مصدوميت که موجب شد سه ماه از ميادين دور باشد، اکنون شرايط بسيار بهتري دارد. او با ريتم خوبي تمرين مي کند و در سفر به والنسيا همراه ما خواهد بود."
سرمربي آبي و اناري ها همچنين تاکيد کرد که تيمش مي تواند در طول ديدار با تاکتيک هاي مختلفي بازي کند.
" ما مي توانيم به شيوه هاي مختلفي بازي کنيم. ما مي دانيم براي پيروزي بايد چه کاري انجام دهيم. ديدار شنبه شب در برنابئو يک نقطه مرجع براي ماست. ما از بعضي لحاظ خوب بازي کرديم اما از بعضي جهات نيز خوب نبوديم. ما بايد با عمق بيشتري کار کنيم.
بايد شجاع باشيم  و براي پيروزي تمام تلاش مان را بکنيم."

کد خبر: 20110420185603109

آگهی  

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:16 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

جمعه 2 ارديبهشت 1390 - 03:22:38 ب.ظ
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
Bookmark and Share

شنبه آغاز هفته سي و سوم لاليگا

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- سي و سومين هفته ليگ اسپانيا در حالي از فردا آغاز مي شود که والنسيا از رئال پذيرايي مي کند و بارسلوناي صدرنشين و پيشتاز در نيوکمپ ميزبان اوساسونا است.
به گزارش خبرگزاري آريا، مروري بر هفته سي و سوم لاليگا:
*شنبه 3 ارديبهشت:
والنسيا - رئال مادريد.
بارسلونا - اوساسونا.
اتلتيک بيلبائو - رئال سوسيداد (داربي باسک).
*يکشنبه 4 ارديبهشت:
راسينگ سانتاندر - مالاگا.
رئال مايورکا - ختافه.
اسپورتينگ خيخون - اسپانيول.
ارکولس - دپورتيوو لاکرونيا.
اتلتيکو مادريد - لوانته.
سويا - ويارئال.
* دوشنبه 5 ارديبهشت:
رئال ساراگوسا - آلمريا.
*جدول رده بندي لاليگا تا پايان هفته سي و دوم؛
1- بارسلونا 85 امتياز.
2- رئال مادريد 77 امتياز.
3- والنسيا 63 امتياز.
4- ويارئال 57 امتياز.
5- بيلبائو 48 امتياز.
6- آتلتيكومادريد 46 امتياز.
7- سويا 46 امتياز.
8- اسپانيول 45 امتياز.
9- لوانته 42 امتياز.
10- مايوركا 39 امتياز.
11- گيخون 38 امتياز.
12- رئال سوسيداد 38 امتياز.
13- لاكرونيا 38 امتياز.
14- ختافه 37 امتياز.
15- ريسينگ 37 امتياز.
16- اوساسونا 35 امتياز.
17- ساراگوسا 33 امتياز.
18- مالاگا 33 امتياز.
19- هرکولس 30 امتياز.
20- آلمريا 26 امتياز.

کد خبر: 20110422152238342

آگهی  

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:19 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

دبير فدراسيون بوكس: در مسابقات جهاني بيشترين سهميه المپيك را از آن خود مي كنيم

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- مسوولان فدراسيون بوكس با برگزاري مسابقات انتخابي در سه رده سني بزرگسالان، جوانان و نوجوانان عزم خود را جزم كرده اند تا در مسابقات جهاني با كسب سهميه المپيك لندن از ساير رشته هاي المپيكي عقب نيافتاده و خاطره بازي هاي آسيايي را به فراموشي بسپارند.
به گزارش سرويس ورزشي آريا به نقل از سازمان تربيت بدني ايران، دبير فدراسيون بوكس، با اشاره به برگزاري مرحله دوم مسابقات انتخابي تيم ملي بوكس اظهار داشت: بعد از اينكه در مرحله نخست مسابقات انتخابي بوكس در دو رده سني بزگسالان و جوانان در اسفندماه سال گذشته برگزار شد ، 50 بوكسور برتر انتخاب و تا به امروز زير نظر مربيان تمرين كرده اند.
وي ادامه داد: 10 ارديبهشت ماه مرحله دوم مسابقات انتخابي برگزار خواهد شد و 22 نفر نهايي براي حضور در تركيب تيم ملي معرفي مي شوند. اين نفرات تا زمان شروع مسابقات جهاني كه يكي از رويدادهاي مهم براي كسب سهميه المپيك محسوب مي شود تمرينات خود را زير نظر مربيان دنبال مي كنند.
رقابتهاي انتخابي تيم ملي بوکس نوجوانان از روز شنبه 27/1/90 در شهر قم و در سالن شهيد حيدريان آغاز ميشود .
دبير فدراسيون بوكس با اشاره به برگزاري مسابقات انخابي تيم ملي نوجوانان خاطرنشان كرد: در اين دوره 126 بوکسور نوجوان از تمامي استانهاي کشور حضور به مدت 5 روز با يکديگر به رقابت پرداختند كه در نهايت نفرات برتر به اردوي تيم هاي ملي دعوت شدند . نوجوانان ايران خود را براي حضور در رقابتهاي قهرماني بوکس نوجوانان جهان كه تير ماه سال جاري در شهر" آستانه" قزاقستان برگزار مي شود آماده مي كنند.
وي در رابطه با جوانگرايي صورت گرفته در تيم ها ملي اظهار داشت: تيم ملي سابق، شرايط سني بالايي داشت و به لحاظ سني به درد سرمايه گذاري نمي خورد. ما در حال حاضر دنبال جوان گرايي هستيم، اميد زيادي داريم كه با بهره گيري از جوانان بتوانيم به خواسته خود برسيم.
اردلان در رابطه با حضور مربيان كوبايي و روسي در ايران تصريح كرد: درحال حاضر حسين نهرودي به سمت سرمربي تيم ملي بوکس گروه الف و غلامرضا کريمي به سمت سرمربي تيم ملي بوکس گروه ب انتخاب شده اند و اين دو مربي خارجي براي هدايت تيم هاي نوجوانان و تيم هاي پايه وارد كشورمان خواهند شد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا براي ورود مظاهري به اردوها از او دعوت خواهيد كرد يا نه گفت: ما با مظاهري تماس نمي گيريم، او بايد تماس بگيرد، مظاهري تاكنون معترض بوده كه تيم ملي و فدراسيون را قبول ندارد. در صورتي كه علاقه داشته باشد، اشكالي ندارد و ما از او استفاده مي كنيم.

کد خبر: 201104231128261

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:26 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

مجمع فدراسيون فوتبال تصميم خوبي گرفت؛

رضا غياثي در گفتگو با آريا: داوران خوشحال باشند که تاج آمد

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- رئيس سابق کميته داوران فدراسيون فوتبال با اشاره به انتخاب درست و کارشناسي شده مجمع فدراسيون گفت: کميته داوران از اين به بعد براي رفع مشکلات خود نبايد نگران باشد چراکه تاج مي تواند مديريت و برخي از مشکلات داوري کشور را در هيأت رئيسه با نفوذ و قدرتي که دارد انعکاس دهد که من فکر کنم نتيجه بخش باشد.
به گزارش خبرنگار ورزشي آريا، پس از اينکه سه شنبه شب مهدي تاج به عنوان رئيس کميته داوران انتخاب شد و در نشست روز چهارشنبه مجمع فدراسيون فوتبال حسين عسگري به عنوان نايب رئيس اين کميته معرفي شد برخي ها عنوان کردند که انتخاب تاج اصلاً مدبرانه صورت نگرفته چراکه او از داوري چيزي نمي داند اما برخي ديگر همانند غياثي با اين موضوع طور ديگري برخورد کردند که در مصاحبه ذيل او با خبرنگار ورزشي آريا اين نکته صادق است:
وي با اشاره به اينکه انتخاب تاج براساس دستور جديد فيفا، صورت گرفته است تصريح کرد: فيفا، يوفا و AFC به اين نتيجه رسيده اند که کار کميته داوران يک کار مديريتي در سطح کلان است به همين دليل فيفا به فدراسيون هاي عضو، تکليف کرده که بايستي تا پايان فروردين ماه سال جاري يکي از اعضاي هيأت رئيسه را به سمت رئيس کميته داوران منصوب کنند البته اگر به ساختار تشکيلات فيفا، يوفا و کنفدراسيون فوتبال آسيا نيز نگاه کنيد در آن جا نيز نائب رئيسان، رئيس کميته داوران هستند بي آنکه داور باشند يا در اين زمينه تخصص لازم را داشته باشند.
غياثي انتخاب تاج را بهترين انتخاب دانست و اشاره کرد: از آن جائيکه فيفا اعتقاد دارد کار رياست کميته داوران يک امر مديريتي است و يک فرد بيگانه با داوري نيز مي تواند اين کميته را رهبري کند و بايد از هيأت رئيسه نيز انتخاب شود از اين حيث تاج بهترين گزينه بود.
وي با بيان اينکه داوران خوشحال باشند که تاج آمده، اظهارداشت: اين انتخاب باعث خواهد شد که داوران بدون واسطه به هيأت رئيسه وصل شوند و مطالبات خود را نظير افزايش حقوق و امکانات رفاهي و از اين دست با استفاده از قدرت و نفوذ تاج در هيأت رئيسه انعکاس دهند و به گونه اي مطالبه کنند.
غياثي در پايان با اشاره به اينکه در همه جاي دنيا متداول است که يک فرد بيگانه با مسائل داوري در رأس قرار مي گيرد و در کنار خود يک فرد آشنا با حيطه داوري را برمي گزيند، افزود: انتخاب تاج را بايد نقطه عطفي در روند رو به رشد و مثبت کميته داوران در سال جاري دانست البته اين گونه نيست که آدم هاي فني نمي توانند در رأس داوري کشور پستي را برعهده بگيرند چراکه در فيفا و يوفا هم به همين صورت بوده مثلاً خوزه ماريو لونا كه رئيس كميته داوران فيفا و يوفا است از يك آدم فني به نام گارسيا آراندا كه آدم بزرگي در داوري بوده استفاده مي‌كند و در ايران نيز تاج رئيس و عسگري به عنوان فردي که چندين سال است در عرصه داوري فعاليت مي کند تاج را در امر رياست کمک و ياري مي دهد.

کد خبر: 20110422131755389

آگهی  

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:33 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- رئيس سابق کميته داوران فدراسيون فوتبال با اشاره به انتخاب درست و کارشناسي شده مجمع فدراسيون گفت: کميته داوران از اين به بعد براي رفع مشکلات خود نبايد نگران باشد چراکه تاج مي تواند مديريت و برخي از مشکلات داوري کشور را در هيأت رئيسه با نفوذ و قدرتي که دارد انعکاس دهد که من فکر کنم نتيجه بخش باشد.
به گزارش خبرنگار ورزشي آريا، پس از اينکه سه شنبه شب مهدي تاج به عنوان رئيس کميته داوران انتخاب شد و در نشست روز چهارشنبه مجمع فدراسيون فوتبال حسين عسگري به عنوان نايب رئيس اين کميته معرفي شد برخي ها عنوان کردند که انتخاب تاج اصلاً مدبرانه صورت نگرفته چراکه او از داوري چيزي نمي داند اما برخي ديگر همانند غياثي با اين موضوع طور ديگري برخورد کردند که در مصاحبه ذيل او با خبرنگار ورزشي آريا اين نکته صادق است:
وي با اشاره به اينکه انتخاب تاج براساس دستور جديد فيفا، صورت گرفته است تصريح کرد: فيفا، يوفا و AFC به اين نتيجه رسيده اند که کار کميته داوران يک کار مديريتي در سطح کلان است به همين دليل فيفا به فدراسيون هاي عضو، تکليف کرده که بايستي تا پايان فروردين ماه سال جاري يکي از اعضاي هيأت رئيسه را به سمت رئيس کميته داوران منصوب کنند البته اگر به ساختار تشکيلات فيفا، يوفا و کنفدراسيون فوتبال آسيا نيز نگاه کنيد در آن جا نيز نائب رئيسان، رئيس کميته داوران هستند بي آنکه داور باشند يا در اين زمينه تخصص لازم را داشته باشند.
غياثي انتخاب تاج را بهترين انتخاب دانست و اشاره کرد: از آن جائيکه فيفا اعتقاد دارد کار رياست کميته داوران يک امر مديريتي است و يک فرد بيگانه با داوري نيز مي تواند اين کميته را رهبري کند و بايد از هيأت رئيسه نيز انتخاب شود از اين حيث تاج بهترين گزينه بود.
وي با بيان اينکه داوران خوشحال باشند که تاج آمده، اظهارداشت: اين انتخاب باعث خواهد شد که داوران بدون واسطه به هيأت رئيسه وصل شوند و مطالبات خود را نظير افزايش حقوق و امکانات رفاهي و از اين دست با استفاده از قدرت و نفوذ تاج در هيأت رئيسه انعکاس دهند و به گونه اي مطالبه کنند.
غياثي در پايان با اشاره به اينکه در همه جاي دنيا متداول است که يک فرد بيگانه با مسائل داوري در رأس قرار مي گيرد و در کنار خود يک فرد آشنا با حيطه داوري را برمي گزيند، افزود: انتخاب تاج را بايد نقطه عطفي در روند رو به رشد و مثبت کميته داوران در سال جاري دانست البته اين گونه نيست که آدم هاي فني نمي توانند در رأس داوري کشور پستي را برعهده بگيرند چراکه در فيفا و يوفا هم به همين صورت بوده مثلاً خوزه ماريو لونا كه رئيس كميته داوران فيفا و يوفا است از يك آدم فني به نام گارسيا آراندا كه آدم بزرگي در داوري بوده استفاده مي‌كند و در ايران نيز تاج رئيس و عسگري به عنوان فردي که چندين سال است در عرصه داوري فعاليت مي کند تاج را در امر رياست کمک و ياري مي دهد.

آگهی  

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:34 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

بزرگنمایی:  

آگهی  

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:34 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

جمعه 2 ارديبهشت 1390 - 01:55:40 ب.ظ
Bookmark and Share

برگزاري همايش کوهپيمايي در منطقه 12

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- اداره تربيت بدني منطقه 12 با مشارکت ناحيه 1 اقدام به برگزاري همايش کوهپيمايي درارتفاعات داراباد در روز شنبه 29 فروردين ماه کرد.
به گزارش خبرنگار ورزشي آريا، اين همايش با حضور 40 نفر از آقايان ورزشکار به مناسبت روز ارتش برگزارشد.

کد خب
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:41 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

عسگري: شکست مي خوريد شهامت داشته باشيد گردن داوري نيندازيد!

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- نايب رئيس کميته داوران فدراسيون فوتبال با اشاره به درگيري هاي بازي هاي روز گذشته، گفت: در 5 ديداري که روز گذشته از چارچوب هفته سي و يکم ليگ برتر برگزار شد داوري هيچ نقشي در نتايج نداشته و بايد برخي شهامت قبول شکست داشته باشند نه اين که هر موقع ناکام مي شوند گردن داوري بيندازند.
به گزارش خبرگزاري آريا، حسين عسگري، نايب رئيس کميته داوران فدراسيون فوتبال با سايت فدراسيون فوتبال گفتگويي انجام داد که به مشروح آن در ذيل مي پردازيم:
*عمکرد داوران در اولين روز هفته سي و يکم ليگ برتر چطور بود؟
براساس گزارش ناظر داوري در چهار ديدار ليگ برتر اشتباهات داوري تأثيرگذار وجود نداشته و درگيري هايي كه بين دو تيم اتفاق افتاده به مسايل داوري ارتباطي نداشته است. البته ديدارهاي هفته هاي آخر حساس است و ممكن است يك امتياز هم باعث صعود يا سقوط يك تيم شود و همين حساسيت تحمل بازيكنان و تيم ها را كم مي كند و بازي به همين دليل به جنجال كشيده مي شود.
عسگري ادامه داد: ما از لحاظ اجرايي مشكلي نداريم و داوران به خوبي كارشان را انجام مي دهند اما اين تيم ها هستند كه بايد در بعد روانشناسي كار كنند. وقتي از بعد رواني براي تيم ها سخت باشد كه سقوط كنند يا ببازند چنين اتفاقاتي مي افتد.
*آقاي عسگري شما مي دانيد در هفته هاي پاياني مسابقات، بازي ها به نهايت حساسيت خود مي رسد بايد داوران با تجربه تري براي بازي ها انتخاب شود آيا همچنين برنامه اي را در دستور کار داريد؟
چينش ما در رقابت ها همواره بر همين اساس بوده و بهترين داورها را براي بازي هاي پاياني ليگ برتر و جام حذفي مي گذاريم اما در اين هفته هاي پاياني مطمئناً دقت بيشتري را اعمال خواهيم كرد. هدف ما هم همين است كه اشتباهات داوري را در فوتبال به حد استاندارد برسانيم چراكه اشتباهات داوري هميشه در فوتبال هست و جزئي از فوتبال است.
وي گفت: بايد همه اين نكته را قبول كنند وگرنه جنجال ها و درگيري ها متوقف نخواهد شد. همه بايد با اين مساله كنار بيايند.در دو ديدار مهم چلسي- منچستر كه داور پنالتي مسلم چلسي را نگرفت يا گلي كه بارسا در فينال جام حذفي اسپانيا در شرايط مشكوك به آفسايد به رئال زد و داور آن را نپذيرفت شاهد هيچگونه اعتراضي نبوديم. اين ظرفيت بايد در فوتبال ايران هم به وجود آيد تا ديگر شاهد حركات غيرورزشي و تحريك آميز از سوي تيم ها نباشيم.
*درباره عضويتتان در کميته داوران کنفدراسيون فوتبال آسيا بگوييد؟
اين كميته 10 عضو دارد كه رئيس آن وراوي ماكودي است كه نايب رئيس آن سعيد خالد حامد از عمان است.ديگر اعضاي كميته داوران به غير از بنده كه ايران هستم، از كشورهاي ژاپن، عربستان، بحرين، ايران، مالزي چين، قطر و كره جنوبي هستند.

کد خبر: 20110423121150905

آگهی  

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:42 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

مسابقات قهرمانى و باشگاهى سه گانه کشور در قشم به پايان رسيد

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- مسابقات قهرمانى و باشگاهى سه گانه کشور در رده سنى جوانان با معرفى تيم‌ها و نفرات برتر در منطقه آزادقشم به پايان رسيد.
به گزارش آريا، دبير فدراسيون ورزش‌هاى سه گانه کشور گفت: مسابقات سه گانه قهرمانى و باشگاهى کشور با حضور 18 تيم در غالب 13 باشگاه و با شرکت 84 ورزشکار روز جمعه در ساحل شهر سوزا مرکز بخش شهاب جزيره قشم برگزار شد.
نادر طهماسبى افزود: مسابقات سه گانه شامل شنا در دريا با 750 متر پيشروى، دوچرخه سوارى با 20 کيلومتر رکاب زنى و دو و ميدانى به فاصله پنج کيلومتر از صبح روز جمعه با حضور ورزشکاران اين رشته ورزشى در جزيره قشم برگزار شد.
به گفته وى، زنجان، اصفهان و تهران در مسابقات تيمى به ترتيب به مقام‌هاى اول تا سوم دست يافتند.
دبير فدراسيون ورزش سه‌گانه کشور همچنين از محمد مهدى رحمتى از چهار محال و بختيارى، مجيد فغفورى از زنجان و على لطفى از استان فارس نيز به عنوان نفرات اول تا سوم اين مسابقات در رشته قهرمانى کشور نام برد.
مقام‌هاى اول تا سوم نتيجه نهايى سه مرحله انفرادى باشگاهى مسابقات سه گانه نيز به ترتيب به محمد مهدى رحمتى از شهرکرد، على لطفى از دانشگاه نفت فلات قاره و مجيد فغفورى از باشگاه شهردارى زنجان اختصاص يافت.
طهماسبى از همکارى و مساعدت مديرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و اداره تربيت بدنى شهرستان قشم و همچنين از ناو تيپ 112 ذالفقار سپاه قشم بعنوان برگزارکننده اين مسابقات در جزيره قشم تقدير کرد.
وى از استان‌هاى تهران، قم، خراسان رضوى، خراسان جنوبى، گلستان، قزوين، لرستان، خوزستان، بوشهر، کرمان، فارس، اصفهان، آذربايجان غربى، چهارمحال و بختيارى، کهکيلويه و بويراحمد، سمنان، زنجان و همدان بعنوان استان‌هاى شرکت کننده در اين مسابقات در رده سنى جوانان نام برد.
به گفته دبير فدراسيون ورزش‌هاى سه گانه کشور، برگزارى مسابقات سه گانه در رده سنى جوانان به دليل بدى شرايط دريا اسفند ماه سال 89 در بندرعباس امکانپذير نشد و اين مسابقه با گذشت يک ماه در جزيره قشم انجام شد. 

کد خبر:

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:43 PM
تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

مدير کل تربيت بدني آذربايجانشرقي ؛

جشنواره فرهنگي ورزشي عشاير آذربايجان شرقي فرا منطقه اي برگزار خواهد شد

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- مدير کل تربيت بدني آذربايجانشرقي گفت : جشنواره فرهنگي ورزشي سوارکاري آذربايجان - کليبر در سالهاي آتي کشوري و فرا منطقه اي با حضور سوارکاران کشورهاي همجوار برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري آريا از تبريز، سيد محمد شروين اسبقيان ايجاد دبيرخانه دائمي براي برگزاري اين تور را ضروري دانست و افزود : دستگاههاي اجرائي استان مثل سنوات گذشته امکانات فکري و مالي خود را در جهت توسعه ورزشي روستائي و عشايري و ايجاد فضاي شاداب در اختيار برگزاري اين جشنواره بزرگ منطقه و قابل احترام قرار خواهند داد.
مدير کل تربيت بدني آذربايجانشرقي گفت : با استقبال پرشور مردم منطقه و حتي مناطق دور دست استان و ساير استانها نياز است برنامه هاي متنوع فرهنگي ، ورزشي . گردشگري برگزار شود و در نظر است در کنار رقابتهاي سوارکاري رقابتهاي طناب کشي ، دوي نوجوانان و نمايشگاههاي جاذبه هاي گردشگري و صنايع دستي برگزار خواهد شود.
وي افزود : رويكرى فعاليتهاي دولت نهم و دهم توجه ويژه به ورزش شهرستانهاست چون رشد و توسعه ورزش شهرستانها عامل مهم و انکارناپذير در تعالي ورزش استان و رسيدن به عنوان سه استان برتر در عرصه کشور است.
وي بيان داشت : استعدادهاي ناب و خوبي با پتانسيل هاي بالا در روستاهها موجو است و دهياري و شوراها در واگذاري زمين به ورزش پيشتاز هستند وميتوان با اعتبار اندک مجموعه هاي ورزشي روباز براي روستاييان ساخت.
رييس هيات ورزشهاي روستايي و عشايري آذربايجانشرقي گفت: ره آورد سه دور سفر دکتر محمود احمد نژاد رئيس جمهور عدالت محور به استان در بخش روستايي ساخت 63 طرح ورزشي روستايي بود که در تاريخ ورزش استان بي سابقه است.
مدير کل تربيت بدني آذربايجانشرقي در ادامه بيان داشت : توسعه ورزش‌هاي روستايي و عشايري سرآغاز تحولي نوين دربخش‌هاي مختلف ورزش در راستاي اجراي سياست‌هاي عدالت محوري دولت نهم و دهم محسوب مي‌شود.
وي اظهارداشت: در همين راستا برنامه‌ريزي جامع دربخش‌هاي مختلف ورزش روستاييان و عشاير به عنوان قشر عظيمي از جامعه انجام گرفته است که برگزاري رقابتهاي مختلف روستايي در تبريز و استان از جمله اقدامات خواهد بود
سيد محمد شروين اسبقيان افزود : برنامه ريزي در جهت احيا و ترويج ورزشهاي سنتي و بازيهاي بومي و محلي با تبيين كاركردهاي علمي ( فيزيولوژيكي و رواني) آنها و فراهم نمودن زمينه لازم در جهت فرا ملي نمودن آنها و برنامه ريزي در جهت ترويج و اشاعه تعداد مشخصي از ورزشهاي كلاسيـك كه با فعاليتـهاي روز مره روستائيان سنخيت و ارتباط نزديك دارد با رويكرد همگاني نمودن آنها ديگر هدف اداره کل تربيت بدني استان خواهد بود.
وي ورزش بانوان روستايي و عشايري را بسيار مهم دانست و گفت : برنامه ريزي در جهت مشاركت فعال زنان روستايي و عشايري در امر ورزش با بهره گيري از توانمندي بالقوه موجود در مناطق روستايي با کمک دهياريها- خانه هاي بهداشت- مراكز پايگاههاي مقاومت بسيج – شركتهاي تعاوني و  آموزش و پرورش ضرروي دانست.
هجدهمين جشنواره فرهنگي ورزشي عشاير آذربايجان – قره قيه کليبر 30 ارديبهشت ماه سالجاري در روستاي جيغ جيغ منطقه حصرتان شهرستان کليبر با همکاري و همياري استانداري ، اداره کل تربيت بدني ، فرمانداري شهرستان کليبر ، فدراسيون   ورزش روستائي و عشايري ، اداره کل امور عشاير ، نيروي انتظامي ، صدا و سيما ، جمعيت هلال احمر ، ميراث فرهنگي و گردشگري ، هيات ورزش روستائي و عشايري استان و اداره تربيت بدني شهرستان کليبر برگزار شود.

کد خبر: 20110423125258014

آگهی  

تشکرات از این پست
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی

دبير کل فدراسيون جهاني "موي تاي، ميزباني جزيره کيش را ستود

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- دبير کل فدراسيون جهاني "موي‏تاي" ميزباني جزيره کيش را براي برگزاري نخستين دوره مسابقات بين‏المللي "موي تاي" جام رياست جمهوري ستود.
به گزارش آريا،  استفان فوکس در مراسم اختتاميه مسابقات بين‏الملل "موي‏تاي" که در مجموعه ورزشي المپيک کيش برگزار شد، گفت: ميزباني جمهوري اسلامي ايران و همچنين جزيره کيش از نخستين دوره مسابقات بين‏المللي " موي‏تاي " در حد استانداردهاي جهاني بود .
وي افزود: از اين بابت بايد از مسئولان دفتر رياست‏جمهوري، سازمان‏ تربيت‏بدني، فدراسيون موي‏تاي جمهوري‏اسلامي‏ايران و همچنين ميزباني مديرعامل سازمان منطقه آزاد کيش که محيطي در خور شأن بازيکنان بين‏الملل فراهم کردند تقدير و تشکر کرد.
در نخستين دوره مسابقات بين‏الملل " موي‏تاي " که از 27 تا 31 فروردين ماه در جزيره کيش برگزار شد، تيم ايران اول و تيم هاي‏تايلند و سوئد به ترتيب دوم و سوم شدند.
گفتني است " موي‏تاي " يک ورزش رزمي است که ريشه تايلندي دارد و در رينگ برگزار مي شود.

کد خبر:

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها