0

ورزشی

farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 269

پاسخ به:ورزشی
یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  4:16 PM

پس از 21 سال ال کلاسيکو در جام حذفي

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- امشب سومين ال کلاسيکو امسال اين بار در قالب فينال جام حذفي اسپانيا برگزار مي شود.
به گزارش خبرنگار ورزشي آريا، ليونل مسي و کريس رونالدو اين بار در فينال جام حذفي اسپانيا به مصاف يکديگر مي روند البته اين در حالي است که حدود 21 سال همچنين فينالي در جام حذفي اسپانيا سابقه برگزاري نداشته که امشب فوتبال دوستان مي توانند نظاره گر يک ال کلاسيکوي ديگر باشند. بارسلونا که در بازي مرحله نيمه نهايي جام حذفي به بازيکنان اصلي خود استراحت داده بود برابر تيم آلمريا 3 بر صفر به پيروزي دست پيدا کرد و در مقابل نيز رئال مادريد با دو گل مسعوت اوزيل و امانوئل آده بايور، تيم سويا را مغلوب کرد تا ديدار دو رقيب قديمي در فينال جام حذفي رقم بخورد.
بارسلونا و رئال قبل از اين ديدار در دور برگشت بازي هاي لاليگا مقابل يکديگر قرار گرفتند البته به جز بازي امشب يک ديدار هم در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا با يکديگر خواهند داشت.
گفتني است، بارسلونا 25 بار قهرمان جام حذفي شده است.
اما اظهارنظرات مربيان دو تيم؛
مورينيو: من تصميم مي گيرم رئال چطور بازي کند، نه دي استفانو!

مورينيو، سرمربي رئال مادريد، معتقد است در ديدار امشب فينال کوپا دل ري، دو تيم رئال و بارسا از شانس برابر براي پيروزي برخوردارند. او همچنين به صحبت هاي آلفردو دي استفانو، اسطوره باشگاه رئال، که تاکتيک او در ديدار شنبه شب برابر بارسا را زير سوال برد، پاسخ داد؛ او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من نمي خواهم هيچ حرف غيرمعمولي بزنم زيرا در ديدار فينال هيچ تيمي شانس بيشتري ندارد. هر دو تيم از شانس برابري براي پيروزي برخوردارند. اميدواريم بازي زيبايي ببنيم و اميدوارم هيچ برخورد و تنشي بين تماشاگران در ورزشگاه و خيابان ها رخ ندهد.
حرف هاي خاصي براي ديدار فينال وجود دارد و من واقعا به آنها باور دارم. من در فينال هاي زيادي حضور داشته  ام که تيم حريف واقعا از تيم من قوي تر و سرتر بوده اما آن ديدارها هم کاملا برابر و پاياپاي پيش رفته است. اين طبيعت فينال هاست.
اين اولين فينال من با رئال مادريد محسوب مي شود اما من کاملا راحت هستم. من ديدارهاي زيادي مانند اين را تجربه کرده ام. به همين دليل است که بسيار آرام هستم . اعتماد به نفس ما از سخت کوشي ما براي رسيدن به موفقيت ناشي مي شود. اگر قهرمان شويم، فوق العاده خواهد بود و اگر اين اتفاق رخ ندهد، به کارمان ادامه مي دهيم."
آقاي خاص کسي نيست که در مقابل انتقادات سکوت کند؛ حتي اگر از طرف اسطوره اي مانند دي استفانو باشد.
" او يکي از مهمترين افراد در تاريخ باشگاه رئال مادريد است و در مقابل من هيچ جايي در تاريخ رئال ندارم. اما در حال حاضر من مربي رئال هستم و مربي است که تصميم نهايي را مي گيرد.
ما با چهار مدافع، سه هافبک و سه مهاجم بازي خواهيم کرد. در اين  ديدار يک سانتر فوروارد خواهيم داشت. ما مي خواهيم وقتي صاحب توپ هستيم، حمله کنيم و به گل برسيم. وقتي هم توپ را از دست داديم، دفاع مي کنيم. اين به همه تيم بستگي دارد. کل تيم بايد در هر دو زمان فعال باشد."
پپ گوارديولا: مي دانيم چطور به پيروزي برسيم
پپ گوارديولا، سرمربي بارسلونا، تاکيد کرد تيمش کاملا آماده رويارويي با رئال مادريد در فينال کوپا دل ري است.
اين دومين رويارويي دو تيم از چهار ديداري است که بايد در 18 روز انجام دهند و مي تواند اولين قهرماني دو تيم در رقابت هاي اين فصل باشد.
سرمربي کاتالان ها در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اين يک فينال است و هر اتفاقي مي تواند رخ دهد. جو لذت بخشي بر بازي حاکم خواهد بود. ما بايد شجاعانه بازي کنيم و البته براي حريف هم احترام قائل باشيم.
رئالي ها امکانات زيادي دارند و آنچه انجام مي دهند به خودشان بستگي دارد. ما بايد براي اينکه په په را از جريان بازي خارج کنيم، توپ را سريع تر در زمين به جريان بيندازيم. اگر توپ سريعتر جريان پيدا کند، خط دفاعي جا مي ماند.
ما بايد با هم صحبت مي کرديم و اکنون نياز داريم که بهتر بازي کنيم و موقعيت هاي بيشتري نيز به وجود بياوريم."
گوارديولا همچنين در مورد بازگشت پويول به تيم بعد از مصدوميت در ديدار شنبه شب صحبت کرد.
" پويول بعد از مصدوميت که موجب شد سه ماه از ميادين دور باشد، اکنون شرايط بسيار بهتري دارد. او با ريتم خوبي تمرين مي کند و در سفر به والنسيا همراه ما خواهد بود."
سرمربي آبي و اناري ها همچنين تاکيد کرد که تيمش مي تواند در طول ديدار با تاکتيک هاي مختلفي بازي کند.
" ما مي توانيم به شيوه هاي مختلفي بازي کنيم. ما مي دانيم براي پيروزي بايد چه کاري انجام دهيم. ديدار شنبه شب در برنابئو يک نقطه مرجع براي ماست. ما از بعضي لحاظ خوب بازي کرديم اما از بعضي جهات نيز خوب نبوديم. ما بايد با عمق بيشتري کار کنيم.
بايد شجاع باشيم  و براي پيروزي تمام تلاش مان را بکنيم."

کد خبر: 20110420185603109

آگهی  

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها