0

اخبار ایران و جهان

Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 3093

اخبار ایران و جهان

تالار مجازی بورس در چند نشانی جدید اینترنتی فعال شد

ارسال به دوست    نسخه چاپی نسخه چاپی
تالار مجازی بورس ایران با هدف آشنایی افراد مختلف جامعه با سازوکار داد و ستد و سرمایه گذاری در بورس از امروز در چند نشانی جدید اینترنتی فعال شد.
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 10:42
به گزارش سرویس اقتصادی برنا به نقل سنا، تالار مجازی بورس ایران که همزمان با افتتاح چهارمین نمایشگاه تخصصی بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی، با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی فعالیت خود را به صورت آزمایشی آغاز کرد، هم اکنون، با گذشت حدود سه ماه از آغاز به کار فعالیت خود، بیش از 5400 کاربر دارد.

براساس این گزارش، در تالار مجازی بورس ایران، به هریک از کاربران برتر در دوره های سرمایه گذاری ویژه یکساله، بلندمدت (چهار ماهه) و میان مدت (دو ماهه) اعتباری معادل 10 تا 2/2 میلیون ریال برای خرید سهام، از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار تخصیص می یابد.

تالار مجازی بورس ایران با هدف آشنایی افراد مختلف جامعه با سازوکار داد و ستد و سرمایه گذاری در بورس راه اندازی شده است تا علاقه مندان به فعالیت در این بازار، در محیط شبیه سازی شده، بتوانند اقدام به خرید و فروش سهام و واحدهای سرمایه گذاری صندوق های سرمایه گذاری کنند.

این سامانه اینترنتی با شبیه سازی بورس اوراق بهادار تهران، بدون نیاز به پول و ریسک بازار، این امکان را به کاربران می دهد که سرمایه گذاری در شرایط واقعی را تجربه کنند.

لازم به ذکر است تالار مجازی بورس ایران، هم اکنون دوره آزمایشی خود را سپری می کند و بزودی، نسخه نهایی این سامانه، با اعمال برخی تغییرات، فعال خواهد شد.

قابلیت افشای پرتفوی از سوی کاربران، قابلیت تهیه گزارش های مدیریتی، قابلیت گفتگوی کاربران تالار با یکدیگر، قابلیت اخذ تسهیلات (وام) برای خرید سهام و قابلیت اعطای گواهینامه الکترونیک به کاربران، برخی از قابلیت های نسخه نهایی تالار مجازی بورس خواهد بود.

تالار مجازی بورس ایران از امروز علاوه بر نشانی www.irvex.ir در پنج نشانی جدید اینترنتی زیر در دسترس کاربران خواهد بود.
www.stocksgame.ir
www.stock-game.ir
www.iranvex.ir
www.tvex.ir
www.iranvirtualexchange.ir

نظر شما

شنبه 3 اردیبهشت 1390  11:00 AM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

کتاب احکام رهبر انقلاب درباره پزشکی منتشر می‌شود

نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران از انتشار قریب الوقوع کتاب احکام پرستاری و پزشکی مقام معظم رهبری خبر داد.
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 10:38

به گزارش سرویس دانشگاه برنا،به نقل از وب‌دا، حجت الاسلام نیکزاد عیسی زاده از برنامه‌های فرهنگی حوزه نهاد رهبری به راهپیمایی دانشجویان و دانشگاهیان در حمایت از خیزش‌های اسلامی در منطقه و جهان اسلام اشاره کرد.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های سایت نهاد مقام معظم رهبری در تدوین احكام پرستاری و پزشكی، گفت: به زودی كتابی شامل مطالب این بخش از وب سایت دفتر نهاد چاپ و ارائه خواهد شد.

حجت الاسلام عیسی زاده با بیان برنامه‌های آموزش 50 نفری در این گروه‌ها كه به آموزش برنامه‌های فرهنگی می‌پردازد، به طرح طبیب دوار و برنامه‌های خوابگاه دانشجویان اشاره کرد و افزود: در سال 90 از كانون‌های دانشجویی و دیگر كانون‌های دانشگاه نزدیك به سه هزار برنامه فرهنگی واصل شده كه انشاء‌الله به تدریج در طول سال این برنامه‌ها اجرا خواهد شد.

وی در پایان یادآور شد: امیدواریم آخرین جزییاتی كه در حوزه فرهنگی نقشه سلامت کشور لازم است به زودی اعمال شود.

شنبه 3 اردیبهشت 1390  11:01 AM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

سرپرست مس: عده ای زیر پای «ادینهو» نشسته‌اند

سرپرست باشگاه مس کرمان اعلام کرد ادینهو بازیکن برزیلی این تیم فصل آینده هم در کرمان به فوتبالش ادامه می دهد.
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 10:34
سامان موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی برنا اظهار داشت: نبی باقری ها درگیری ای با ساکت الهامی نداشت و خبرهای انتشار یافته در خصوص درگیری این دو دروغ بوده است.

وی در تشریح اتفاقات پایان بازی سایپا و مس کرمان گفت: کادرفنی از نبی باقری ها خواست در دقایق پایانی وارد میدان شود اما ایشان از انجام این کار امتناع کردند. با این کار باقری ها، وی باید در انتظار تصمیمات کمیته انصباطی باشگاه باشد.

آیا صمد مرفاوی برای فصل آینده هم در مس کرمان می ماند؟!

موسوی در پاسخ به این پرسش می گوید: باشگاه او را می خواهد و حتی لیست نفرات مورد نیاز وی را هم دریافت کرده است. با این حال تصمیم گیری در این خصوص با خود آقاصمد است و باید دید ایشان در کرمان می ماند یا خیر.

سرپرست مس در خصوص آخرین وضعیت ادینهو نیز می گوید: این بازیکن در کرمان می ماند. مدیربرنامه های ادینهو شخصی به نام اولاویرا است و تازه از برزیل به تهران آمده و اعتقاد دارد که این بازیکن باید در کرمان به فوتبالش ادامه دهد زیرا مس ادینهو را به چنین شهرتی رسانده است. با این حساب باید از باشگاه هایی که زیر پای ادینهو می نشینند خواست که کنار بکشند زیرا این بازیکن در کرمان می ماند.
شنبه 3 اردیبهشت 1390  11:02 AM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

عملکرد سپاه در مقابله با فتنه 88 بسیار شفاف بود

حجت‌الاسلام والمسلمین علی سعیدی گفت: کارنامه سپاه به واسطه وجود نیروهای مخلص و تابع ولایت، همواره خوش درخشیده است.
به گزارش سرویس سیاسی برنا، نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان این‌که دوم اردیبهشت یادآور صدور فرمان امام راحل در زمینه تشکیل سپاه پاسداران است و در همان روز اساسنامه آن هم تصویب شد، اظهار داشت: حقیقتاً می‌توان سپاه را به عنوان معجزات انقلاب به شمار آوریم که تعبیر امام "اگر سپاه نبود کشور هم نبود" به‌گونه‌ای در تایید این مطلب است.

وی تصریح کرد: سپاه در همه عرصه‌ها چه در مقابله با جنگ سخت، چه در مقابله با عرصه نیمه سخت و در مقابله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی توانسته رسالت خود را بخوبی انجام دهد.

نماینده ولی فقیه در سپاه افزود: سپاه در همه زمینه‌ها به منظور دفاع از انقلاب حضور فیزیکی داشته است، در حفاظت از مرزها، حفاظت از شخصیت‌ها، امنیت پرواز و بهداشت و درمان، سازندگی و مسائل فرهنگی نقش بسزا و گسترده‌ای را ایفا نموده است.

سعیدی با توجه به ضرورت حضور سپاه در عرصه‌های گوناگون، اظهار كرد: کارنامه سپاه به واسطه وجود نیروهای مخلص و تابع ولایت، همواره خوش درخشیده است.

وی با اشاره به عملکرد سپاه در مقابله با فتنه 88 اظهار كرد: عملکرد سپاه در مقابله با فتنه پس از انتخابات، بسیار روشن و شفاف بود.

نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به علاقه مندی مردم نسبت به سپاه گفت: حمایت مردم و رهبر فرزانه انقلاب، این نهاد انقلابی را بیش از پیش شکوفا، بالنده و پویا کرده است.
شنبه 3 اردیبهشت 1390  11:33 AM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

عملکرد سپاه در مقابله با فتنه 88 بسیار شفاف بود

حجت‌الاسلام والمسلمین علی سعیدی گفت: کارنامه سپاه به واسطه وجود نیروهای مخلص و تابع ولایت، همواره خوش درخشیده است.
به گزارش سرویس سیاسی برنا، نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان این‌که دوم اردیبهشت یادآور صدور فرمان امام راحل در زمینه تشکیل سپاه پاسداران است و در همان روز اساسنامه آن هم تصویب شد، اظهار داشت: حقیقتاً می‌توان سپاه را به عنوان معجزات انقلاب به شمار آوریم که تعبیر امام "اگر سپاه نبود کشور هم نبود" به‌گونه‌ای در تایید این مطلب است.

وی تصریح کرد: سپاه در همه عرصه‌ها چه در مقابله با جنگ سخت، چه در مقابله با عرصه نیمه سخت و در مقابله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی توانسته رسالت خود را بخوبی انجام دهد.

نماینده ولی فقیه در سپاه افزود: سپاه در همه زمینه‌ها به منظور دفاع از انقلاب حضور فیزیکی داشته است، در حفاظت از مرزها، حفاظت از شخصیت‌ها، امنیت پرواز و بهداشت و درمان، سازندگی و مسائل فرهنگی نقش بسزا و گسترده‌ای را ایفا نموده است.

سعیدی با توجه به ضرورت حضور سپاه در عرصه‌های گوناگون، اظهار كرد: کارنامه سپاه به واسطه وجود نیروهای مخلص و تابع ولایت، همواره خوش درخشیده است.

وی با اشاره به عملکرد سپاه در مقابله با فتنه 88 اظهار كرد: عملکرد سپاه در مقابله با فتنه پس از انتخابات، بسیار روشن و شفاف بود.

نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به علاقه مندی مردم نسبت به سپاه گفت: حمایت مردم و رهبر فرزانه انقلاب، این نهاد انقلابی را بیش از پیش شکوفا، بالنده و پویا کرده است.
شنبه 3 اردیبهشت 1390  11:49 AM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

صبری: خون به مغزم نرسید، شیشه را شکستم

بازیکن سایپا با شکستن شیشه رختکن در دیدار با مس کرمان حاشیه ساز شد.
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 10:17
روز گذشته و در جریان بازی تیم های مس کرمان و ساییپا البرز اتفاقی افتاد که چندان جالب توجه نبود.

مصطفی صبری بازیکن تیم سایپا که در بیشتر دیدارهای امسال نیمکت نشین بود، از ابتدا در کرمان به میدان رفت اما در دقیقه 22 تعویض شد تا حاشیه هایی برای این بازیکن به وجود بیاید.

صبری که جای خود را به مرتضی ابراهیمی داده بود، با پرتاب بطری آب شیشه رختکن را شکست.

بازیکن سایپا درباره این اتفاق به خبرنگار ورزشی برنا گفت: در جریان بازی با مس خودم از کادر فنی خواستم تا تعویضم کنند و از این مساله ناراحت نبودم. در بازی های امسال بیشتر نیمکت نشین بودم، اما هر وقت که مربیان از من خواستند با تمام وجود برای سایپا بازی کردم. هرچه دارم برای تیم می گذارم تا سایپا در لیگ بماند.

صبری افزود: زمانی که به سمت رختکن رفتم، حرکتی انجام دادم که از آن پشیمان هستم. در آن لحظه خون به مغزم نرسید و با بطری آب، شیشه را شکستم. مدیران باشگاه حق دارند که با من برخورد کنند، اما به کسی اعتراضی نکردم.

بازیکن سابق مقاومت سپاسی شیراز گفت: هفت سال بدون دغدغه در شیراز بازی کردم و روزهای خوبی داشتم، اما امسال نتوانستم شایستگی هایم را نشان بدهم و در واقع فوتبالم خراب شد. از انتخاب سایپا به هیچ وجه پشیمان نیستم، چون با چشمی باز و مشورت دست به چنین اقدامی زدم. ابتدای فصل از پرسپولیس هم پیشنهاد داشتم و با این حال سعی می کنم که به روزهای خوبم برگردم.

لازم به ذکر است که محمد مایلی کهن سرمربی تیم سایپا در پایان دیدار دیروز از حرکت عجیب بازیکن خود ابراز بی اطلاعی کرده بود.

شنبه 3 اردیبهشت 1390  11:52 AM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

افزایش دو برابری اعتبارات طرح‌های پژوهشی دانشگاه تبریز

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: میزان اعتبارات اختصاص‌یافته به طرح‌های پژوهشی این دانشگاه در سال 89 در مقایسه با سال قبل از آن دو برابر افزایش یافت.
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 10:16
به گزارش خبرگزاری برنا از تبریز، علی رستمی با بیان اینکه در سال 89 بالغ بر 2 میلیارد و 11 میلیون ریال برای اتمام 57 طرح پژوهشی اعضای هیات علمی این دانشگاه اختصاص یافته است، اظهار داشت: با تخصیص این اعتبار اعضای هیات علمی این دانشگاه موفق به اتمام 57 طرح پژوهشی در زمینه های مختلف علمی، کاربردی، بنیادی کاربردی، توسعه‌ای و بنیادی توسعه‌ای شده‌اند.

به گفته وی در بین دانشکده‌ها، آموزشکده‌ها و مراکز پژوهشی این دانشگاه بیشترین طرح‌های پژوهشی خاتمه یافته در سال 89 به اعضای هیئت علمی دانشکده‌های علوم انسانی و اجتماعی، کشاورزی و پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره‌شناسی هر کدام با 8 طرح تعلق داشته است.

رستمی همچنین با بیان اینکه شورای پژوهشی دانشگاه تبریز در سال گذشته با اجرای 50 طرح پژوهشی جدید از سوی اعضای هیات علمی این دانشگاه موافقت کرده است، گفت: برای اجرای این طرح ها که در زمینه های مختلف علمی، کاربردی، بنیادی کاربردی، توسعهای و بنیادی توسعه‌ای به اجرا در خواهند آمد، بالغ بر 2 میلیارد و 26 میلیون ریال اعتبار پیش بینی شده است.

وی افزود: در بین دانشکده ها، آموزشکده ها و مراکز پژوهشی این دانشگاه بیشترین طرح های پژوهشی مصوب نیز به ترتیب به دانشکده علوم انسانی و اجتماعی با 12 و دانشکده‌های کشاورزی، علوم تربیتی و روانشناسی و علوم ریاضی هر کدام با 7 طرح اختصاص داشته است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز با بیان اینکه این دانشگاه حمایت از طرح‌های پژوهشی را به طور جدی در دستور کار خود دارد، اهمیت جایگاه پژوهش و تحقیق یادآور شد و گفت: دانشگاه تبریز نهادینه کردن پژوهش و تحقیق را وظیفه خود می‌داند البته باید سمت و سوی طرح‌های پژوهشی در راستای رفع نیازهای جامعه و پاسخگویی به آن باشد.

وی یکی از برنامه های مهم دانشگاه تبریز را در این زمینه تجاری سازی فعالیت های پژوهشی و گسترش ارتباط با صنعت عنوان کرد و گفت: باید یافته های علمی و پژوهشی تولید شده با همکاری دستگاه های ذیربط و بویژه واحدهای تولیدی به محصولات قابل استفاده تبدیل شده تا جامعه از نتایج این فعالیت‌ها بهره مند شود.

رستمی افزود: در این راستا دانشگاه تبریز علاوه بر جهت‌گیری طرح‌های پژوهشی به این سمت سال گذشته اقداماتی نظیر تاسیس مراکز رشد فناوری را داشته است که فعالیتهای این بخش را در بستر دیگری نیز دنبال نماید.
شنبه 3 اردیبهشت 1390  12:37 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

هفدهمین نشست درس‌گفتارهایی درباره‌ نظامی برگزار می‌شود

هفدهمین نشست درس‌گفتارهایی درباره‌ نظامی با شرح و تفسیر منظومه‌ لیلی و مجنون چهارشنبه هفتم اردیبهشت در شهر کتاب برگزار می‌شود.
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 10:14

به گزارش خبرنگار ادبیات برنا، هفدهمین مجموعه درس‌گفتارهایی درباره‌ نظامی به شرح و تفسیر منظومه‌ لیلی و مجنون اختصاص دارد.

بنا بر این گزارش در این نشت کامل احمد‌نژاد در روز چهارشنبه هفتم و چهاردهم اردیبهشت ساعت ۱۶:۳۰ در مرکز فرهنگی شهرکتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه‌ سوم سخنرانی خواهد کرد.

لیلی و مجنون سومین منظومه نظامی است که بیش از ۴۰۰۰ بیت دارد و موضوع آن عشق مجنون به لیلی که عشق توام با عفت است.

نظامی این اثر را نیز همانند سایر آثارش می‌ستاید و آن را بحر روان لقب می‌دهد. هم زیبایی ظاهر و هم غنای باطن‌اش را ستوده و می‌گوید که تاکنون کسی چنین اثری خلق نکرده است.

شنبه 3 اردیبهشت 1390  12:39 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

کسانی که دست به تخریب دولت می‌زنند اصولگرا نیستند

دبیر کل جامعه وعاظ ولایی گفت: من نه سخنگوی احمدی نژاد هستم نه مشایی، اما کسانی که علیه دولت دست به تخریب می‌زنند، اصولگرا نیستند.
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 10:10
حجت الاسلام والمسلمین عباس امیری فر رییس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری  در گفت‌وگو با برنا بخشی از گفت‌وگوی  تفصیلی منتشر شده با وی در رسانه ها را تحریف خواند و گفت: در گفت‌وگوی فارس تیتر شده که مشایی ریس جمهور آینده ایران است و حال آنکه مشایی گفته تا 6ماه قبل از انتخابات اعلام می کنم که کاندید ریاست جمهوری می شوم یا خیر.

وی ادامه داد: براساس این اظهار نظر من هم گفتم اگر ایشان کاندید شود با توجه به تخریب ها و تهمت هایی که علیه وی صورت می گیرد حتما ریس جمهور می شود. ولی فارس همین مطلب را تیتر کرده است که تحریف است.

دبیر کل جامعه وعاظ ولایی در ادامه افزود: روزنامه ایران امروز از قول من نوشته که گفته ام اصولگرایان دروغگو هستند و حال آنکه گفته ام اصولگرایانی که احمدی نژاد و یارانش را زیر سؤال می برند، اصولگرا نیستند. یعنی کسی که به راحتی تخریب می کند وب ه یاران نزدیک او تهمت می زند، اصولگرا نیست.

رییس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: اصولگرایی یعنی توجه به ولایت فقیه و قرار داشتن در مدار قانون. اصولگرایانی که احمدی نژاد را در برابر رهبری قرار می دهند نه تنها اصولگرا نیستند، بلکه می خواهند تفرقه ایجاد کنند.

وی ادامه داد: فارس از قول من در مورد شکایت مشایی از افرادی که به وی تهمت زده اند نوشته و حال آنکه درج نشده که اگر مشایی از افراد خاطی شکایت کند، آنها محکوم می شوند و حال آنکه وی اهل غیبت و تهمت نیست.

امیری فر در پاسخ به این سؤال که چرا مشایی از این افراد شکایت نمی کند، گفت:ا ین افراد اهل گفت‌وگو نیستند و منتظرند مشایی حرف بزند تا حرف های او را تقطیع کنند.
ضمن اینکه نقد کردن اشکالی ندارد، اما چرا فحاشی می کنند.

وی ادامه داد: وقتی کسی در منصب امام جمعه، مشایی را منحرف می خواند در کدام دادگاه وی را محاکمه کرده و در کجا این حکم صادر شده است. واقعا چرا نسبت به کسی که معتمد ریس جمهور است تا این حد به نام اصولگرایی جریان سازی تخریبی می کنند.

دبیر کل جامعه وعاظ ولایی تأکید کرد: در فارس از من به عنوان سخنگو یاد شده و حال آنکه من نه سخنگوی احمدی نژادم و نه مشایی. ولی از من نقل قول کرده اند که برنامه مدون دارم برای انتخابات که این چنین نیست و تحلیل من این است کسانی که در این مسیر حرکت می کنند، در انتخابات شکست می خورند.

وی ادامه داد: اتهاماتی که سایت مشرق هم به من زده، باید در مقابل قانون پاسخگو باشد.

شنبه 3 اردیبهشت 1390  12:40 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

حضور تیم ملی دارت ایران در مسابقات جهانی ایرلند

تیم ملی دارت كشورمان در مسابقات جام جهانی 2011 ایرلند شمالی شركت می كند.
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 11:42
به گزارش سرویس ورزشی برنا، مسابقات جهانی دارت ایرلند 29 شهریور تا دو مهرماه امسال برگزار می شود.

تیم ملی كشورمان به منظور آمادگی بیشتر برای حضور در جام جهانی ایرلند ، مردادماه اردویی تداركاتی در نیوزلند برگزار می كند.

در این اردوی آماده سازی، تیم ملی دارت ایران چند دیدار تداركاتی در نیوزلند انجام خواهد داد.
شنبه 3 اردیبهشت 1390  12:50 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

جشنواره موسیقی نواحی احیاکننده سازهای ازیادرفته است

استفاده از سازهای الکترونیک در مناطق مختلف ایران باعث شده تا سازی مانند سرنا آرام آرام به دست فراموشی سپرده شود.
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 11:32
به گزارش سرویس فرهنگ‌وهنر برنا، قادر قادری نوازنده سرنا و سازهای بادی محلی در مهاباد گفت: متاسفانه بخش قابل توجهی از جوانان نسل امروز به دیده تحقیر به ساز سرنا می نگرند و بیشتر مایل هستند که با ساز های روز نظیر ارگ برنامه اجرا کنند.

وی همچنین افزود: پس از نسل گذشته خوانندگان موسیقی کردستان، من نتوانستم خواننده ای را درک کنم که بتواند با ساز های بادی محلی را آنگونه که باید در برنامه اش به کار بگیرد. این عدم توانایی باعث شد تا نسل جدید نیز از قابلیت های این ساز غافل بمانند و ما امروز شاهد آن هستیم که دیگر از سرنا حتی در برنامه های محلی نیز استفاده نمی شود.

این سرنا نواز در ادامه با اشاره به نقش مهم دستگاه های فرهنگی تاکید کرد: تا کنون هیچ حرکتی از سوی دستگاه های فرهنگی برای احیاء سازهای اصیل ایرانی مانند سرنا در کردستان شاهد نبوده ایم؛ با این وجود اگر برای مثال اداره کل فرهنگ و ارشاد کردستان همکاری کند من آماده همه گونه همکاری برای آموزش سرنا به هنرجویان جوان هستم.

قادری همچنین گفت: بسیار از خبر برگزاری مجدد جشنواره موسیقی نواحی خرسند شدم. جشنواره موسیقی نواحی این توانایی را دارد که نقش سازهایی چون سرنا را یکبار دیگر احیا کرده و نسل جوان را با آنها آشنا کند.

هفتمین جشنواره موسیقی نواحی از 24 تا 28 اردیبهشت ماه سال جاری در تهران و كرمان برگزار می شود. همچنین اطلاعات مربوط به این جشنواره در خروجی اختصاصی جشنواره موسیقی نواحی در این دفتر موسیقی به نشانی اینترنتی http://music.farhang.gov.ir منتشر می شود
شنبه 3 اردیبهشت 1390  12:51 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

خبرنگاران در طول برگزاری نمایشگاه بن خرید کتاب دریافت می‌کنند

پیش‌بینی حضور بیش از 500 نماینده از رسانه‌های خبری در نمایشگاه کتاب
مهدی جعفری با تاکید بر این که همه خبرنگاران کارت الکترونیکی خرید کتاب ندارند، گفت: به جای شارژ این کارت‌ها، در طول روزهای برگزاری نمایشگاه کتاب، بن کاغذی خرید کتاب به خبر
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 11:24
مهدی جعفری مدیر کمیته روابط عمومی بیست‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در گفت‌‌وگو با خبرنگار ادبیات برنا، درباره حضور رسانه‌های خارجی اظهار کرد: در این دوره هم چون دوره‌های گذشته نمایشگاه کتاب حضور رسانه‌های خارجی را خواهیم داشت و این کار طبق روال گذشته بر عهده معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده و در این باره رایزنی‌های لازم صورت گرفته است.

وی همچنین با اشاره درخواست‌های صورت گرفته از سوی شبکه‌های داخلی، گفت: امیداریم مانند دوره‌های گذشته رسانه ملی اهتمام ویژه‌ای نسبت به پوشش رسانه‌ای نمایشگاه کتاب داشته باشد و البته درخواست‌های متعددی در این باره به دست ما رسیده و سعی می‌کنیم بهترین امکانات را برای حضور شبکه‌های مختلف داخلی فراهم کنیم.

جعفری همچنین درباره حضور نمایندگان مطبوعات و خبرگزاری‌ها، افزود: ما طی نامه‌ای از تمام رسانه‌ها درخواست کردیم که نمایندگان خود را معرفی کنند و البته اغلب به این دعوت پاسخ داده‌اند و نامه‌های معرفی به دست ما رسیده است. انتظار می‌رود بیش از 500 نماینده از رسانه‌های مختلف خبری در نمایشگاه کتاب حضور داشته باشند.

مدیر کمیته روابط عمومی نمایشگاه کتاب در ادامه تصریح کرد: همچون دوره‌‌های گذشته محلی را برای خبرنگاران در نظر خواهیم گرفت تا بتوانند نسبت به پوشش خبری نمایشگاه اقدام کنند. سرای خبرنگاران با امکاناتی چون اینترنت پرسرعت، حدود 15 دستگاه رایانه، تلفن، فکس و ... در اختیار نمایندگان رسانه‌‌ها خواهد بود تا بتوانند به راحتی فعالیت کنند. البته بخش مهمی از این امکانات مربوط به کمیته فنی است و به کمیته روابط عمومی مربوط نمی‌شود اما وعده این امکانات به ما داده شده است.

وی درباره ارائه بن‌ خرید کتاب به خبرنگاران، ابراز کرد: از آن جایی که همه خبرنگاران حاضر در نمایشگاه کارت خرید کتاب ندارند، ما به جای شارژ کارت‌، بن کاغذی خرید کتاب به خبرنگاران اهدا خواهیم کرد که بن‌ها در جریان نمایشگاه، در اختیار خبرنگاران قرار خواهد گرفت.

نشست خبری بیست‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اواسط هفته جاری با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین بهمن دری معاون امور فرهنگی ارشاد و رئیس نمایشگاه برگزار خواهد شد.
شنبه 3 اردیبهشت 1390  12:54 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

سلیمی: پناهی عددی نیست که من را برکنار کند

برای فدراسیون کاراته با این ریاست متاسفم
رییس کمیته فنی گفت: تمام کار های پناهی را مکتوب به آقای سعیدلو ارایه می کنم تا همه بدانند که در این فدراسیون چه خبر است.
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 11:21
جمشید سلیمی رییس کمیته فنی کاراته در گفت‌وگوی خود با خبرنگار برنا از اختلافات شدیدی که با رییس فدراسیون کاراته دارد صحبت کرد و دلیل این که می خواهد از سمت خود کنار برود را توضیح داد.
در ذیل گفت‌وگوی خبرنگار ورزشی برنا با رییس کمیته فنی کاراته را می خوانید:

*آقای سلیمی دلیل برکناری شما چه بوده و چه اتفاقی رخ داده است؟
-چه کسی گفته که من برکنار شده ام، چنین خبری نیست اصلا پناهی عددی نیست که بخواهد من را برکنار کند. بنده با توجه به تصمیماتی که گرفتم می خواهم از سمت ریاست در کمیته این فدراسیون بی درو پیکراستعفا بدهم و تا چند روز آینده متن استعفای خود را به مسوولان بالاتر در سازمان تربیت بدنی ارایه می کنم و دیگر به این فدراسیون باز نمی گردم.

*دلیل استعفای شما چیست؟
-در فدراسیون کاراته، پناهی هر کاری که دوست دارد انجام می دهد؛ کارهایی که کسی از آنها سر در نمی آورد. من هم آدمی نیستم که با این سن و سال از کارهایی که انجام می دهد چشم پوشی کنم. من سالیان سال عمرم را پای این فدراسیون گذاشتم برای همین نمی شود که این آقا بیاید و کارهایی را انجام دهد و من از آنها چشم پوشی کنم.

*اختلاف شما و پناهی از چه زمان شروع شد؟
-زمانی که پناهی به فدراسیون کاراته آمد ابراهیمی مدیر روابط عمومی فدراسیون با بنده صحبت کرد و خواست که در صورت امکان باز با فدراسیون کاراته هم همکاری کنم و قرار بر این شد که در تمام تصمیمات درباره انتخاب نفرات ملی پوش و دادن کمربند و دان 6 به بالا یکی از مسوولان کمیته فنی حق امضا داشته باشند؛ اما بعد از این که کارهایشان طبق روال پیش رفت یادشان رفت که کمیته فنی هم وجود دارد.

*یعنی بدون تشخیص شما به کاراته‌کاران دان می دادند؟
-بله، اصلا در زمان کتیرایی هم چنین بود. یک روز یک فردی به فدراسیون کاراته آمد که هنوز دان 2 هم نداشت و می گفت کتیرایی گفته که باید دان 7 من را بدهید. این کاراته‌کا با جر و بحث های من رو برو شده و پا به فرار گذاشت و معلوم نشد که کجا رفت. الان هم یک سری از آقایان می آیند برای گرفتن دان که اصلا دیپلم هم ندارند. شاید برخی از افراد فکر کنند که من این حرف ها را می زنم تا صاحب پست و مکانی شوم. من سالیان سال است که در این فدراسیون زحمت کشیده ام و دلم برای این فدراسیون می سوزد.

*در تماسی که با نایب رییس فدراسیون داشتیم از کناره گیری شما بی خبر بود؟
_ایشان از دوستان خوب من است و دوست نداشته وارد این ماجراها شود، اما من از همین جا به شما قول می دهم در این چند روز آینده تمام کار های پناهی را مکتوب به آقای سعیدلو ارایه می کنم تا همه بدانند که در این فدراسیون چه خبر است.

*پناهی اعلام کرده دلیل رفتن شما از فدراسیون بیماری بوده نه چیز دیگری. 
-خیر من هیچ مشکلی ندارم و تنها به خاطر دخالت های بی جا و مشکلی که در انتخاب ملی پوشان است تصمیم گرفتم که دیگر به فدراسیون نروم.

*شایعه شده که می خواهند افسانه باقری نایب رییس فدراسیون کاراته را برکنار کنند شما هم شنیده اید؟
-این هم یکی از شاهکار هایی است که پناهی انجام می دهد. افسانه باقری شناسنامه کاراته زنان است و مدیریت وی در فدراسیون بی نظیر بوده، او برای کاراته ایران تلاش فراوانی انجام داده است.

*آیا می دانید گزینه مد نظرشان چه کسی است؟
-نه بی خبرم. هر کس که باشد به هیچ عنوان نمی تواند جای او را پر کند. باز هم می گوییم مدیریت باقری در فدراسیون کاراته بی نظیر است.
برای فدراسیون کاراته با ریاست پناهی واقعا تاسف می خورم امیدوارم کسی به فریاد این فدراسیون برسد.

*اگر صحبت خاصی دارید بفرمایید؟
-فقط همین را می گوییم که پناهی منتظر باشد تا واقعیت ها را رو کنم.

شنبه 3 اردیبهشت 1390  12:54 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

طلاب در عرصه تحول حوزه ایده‌پردازی کنند

خبرگزاری رسا ـ مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان با بیان این‌که رهبر معظم انقلاب، سمت و سوی تحول را بیان کرده‌ اند، گفت: طلاب و روحانیان باید در این زمینه ایده‌‌پردازی کرده و ارایه نظر داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت ‌الاسلام فرجام، مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان، در همایش اندیشه ماندگار که شب گذشته در تالار اجتماعات دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب، سمت و سوی تحول را بیان کرده‌ اند، از این رو طلاب و روحانیان باید در این زمینه ایده ‌پردازی کرده و ارایه نظر داشته باشند تا این ایده‌ ها از طریق ارائه طرح و برنامه به مرحله اجرا در آیند.

وی با بیان اینکه مجموعه حوزه باید بر اساس ظرفیت و علاقه ‌مندی خود این امر را به عنوان یک مطالبه پیگیری کنند، ابراز داشت: بحث تحول بیشتر از قشر جوان حوزه مورد انتظار است از این رو رهبر معظم انقلاب موضوع تحول را برای اولین ‌بار در جمع نخبگان حوزه‌ های علمیه در آذرماه 86 بیان کردند.

حوزه باید بتواند پاسخگوی نیاز علمی و فکری امروز جامعه باشد

حجت‌ الاسلام فرجام از ارایه طرح‌ها و ایده ‌های طلاب برادر و خواهر این حوزه، به منظور ایجاد تحول، استقبال کرد و گفت: موضوع تحول به صورت دستوری از سوی رهبر معظم انقلاب بیان نشده، بلکه مجموعه حوزه باید آن را به عنوان خواست و مطالبه ایشان، پیگیری کنند تا حوزه بتواند پاسخگوی نیاز علمی و فکری امروز جامعه باشد.

وی با بیان اینکه انتظار جامعه از حوزویان قرار گرفتن در مسیر رشد و تبلیغ بهتر آموزه‌ های دینی است، انتخاب مسیر طلبگی را اولین نشانه رشد طلاب علوم دینی عنوان کرد.

مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان یادآور شد: استعدادهای بسیاری در جامعه حوزوی و در بین طلاب جوان وجود دارد که این افراد در گام اول باید خود را به رشد و بالندگی و غنای لازم از نظر فکری و علمی برسانند و در گام بعد این غنا را به دیگران منتقل کنند.

برای طی کردن مسیر تعالی باید از بزرگان حوزه درس گرفت

وی با بیان اینکه رشد طلاب با عشق، علاقه و افتخار نسبت به سربازی امام زمان(عج) نمود و بروز بیشتری پیدا می کند، بیان داشت: برای طی کردن مسیر تعالی باید از بزرگان حوزه درس گرفت و آموخت که این بزرگواران چگونه در محیط و راه سخت زندگی، استعدادهای خود را شناخته و پس از شکوفایی آن، در مسیر رشد حرکت کرده ‌اند.

حجت الاسلام فرجام زندگی امام خمینی(ره) را از جمله بزرگان حوزه دانست که برای طلاب آموزنده است و ادامه داد: امام خمینی(ره) توانستند در شرایط سخت استعداد خود را شکوفا کرده و طوری حرکت کنند که امروز الگوی سایر کشورها شوند.

وی ابراز داشت: فعالیت های دفتر فرهنگی تربیتی حوزه علمیه خراسان به منظور ایجاد بستر مناسب برای کشف و بالندگی بیشتر استعدادهای طلاب است./934/پ202/س

شنبه 3 اردیبهشت 1390  12:59 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

سيد صدرالدين قبانچي خطيب جمعه نجف

خطیب جمعه نجف:
دست منافقین به خون ملت ایران و عراق آغشته است

خبرگزاری رسا ـ خطیب جمعه نجف اشرف، با تاکید بر اینکه دست منافقین به خون ملت ایران و عراق آشفته است حمایت پارلمان اروپا از آنان را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید صدرالدین قبانچی خطیب جمعه نجف اشرف در خطبه های نماز جمعه این هفته که در حسینیه فاطمیه کبری برگزار شد بر لزوم برگزاری نشست کشورهای عربی در بغداد تاکید کرد و گفت: در حالی که وزرای امور خارجه کشورهای عربی بر تعویق این نشست به دلیل تحولات منطقه و تغییر روسای این کشورها خبر داده اند کشور قطر از اتحادیه عرب خواست تا به دلیل مواضع عراق در قبال بحرین از برگزاری این نشست در بغداد خودداری کند، ولی ما همچنان بر برگزاری این نشست در بغداد که دارای پیام های مثبت سیاسی و امنیتی برای عراق است پافشاری می کنیم.

وی از فشار پارلمان اروپا به عراق برای خروج نیروهای امنیتی از اردوگاه اشرف انتقاد کرد و افزود: دست منافقین به خون ملت ایران و عراق آغشته است و همگان به ارتباط و همکاری این گروهک تروریستی با القاعده پی برده اند، بنابراین فشار پارلمان اروپا برای خروج نظامیان عراقی از اردوگاه اشرف کاملا بی مورد است و عراق نمی خواهد به جایگاهی برای آزار و اذیت کشورهای همسایه شود.

حجت الاسلام قبانچی تصریح کرد: این گروهک تروریستی نه تنها به ملت عراق ظلم می کند بلکه حتی به اعضای خود نیز رحم نمی کند به گونه ای که در هفته گذشته شاهد پناهنده شدن 12 تن از رهبران این اردوگاه به نیروهای عراقی با هدف رهایی از گروگان گیری در این اردوگاه بودیم و این امر نشان دهنده وخامت اوضاع منافقین است.

خطیب جمعه نجف اشرف حکام کشورهای عربی را به پرهیز از حمایت از حکام دیکتاتور دعوت کرد و اظهار داشت: رهبران کشورهای عربی باید در کنار مردم مظلوم قرار گیرند و به حمایت های خود از دیکتاتورها و طاغوت گران پایان دهند.

وی به مواضع دوگانه شورای همکاری خلیج فارس اشاره کرد و گفت: شورای همکاری خلیج فارس به رئیس جمهور یمن پیشنهاد داد تا از قدرت کناره گیری کند تا انتخابات در این کشور برگزار شود، ولی از دادن پیشنهادی مشابه برای پایان یافتن بحران بحرین خودداری می کنند.

سید صدرالدین قبانچی ادامه داد: ملت بحرین مشکلی با پادشاه ندارند بلکه خواهان تغییر نظام کنونی و نخست وزیر حال هستند و شورای همکاری خلیج فارس باید دیدگاه مثبتی نسبت به این خواسته داشته باشند.

خطیب جمعه نجف تخریب مساجد و حسینه ها در بحرین را محکوم کرد وبیان داشت: تحولات رخ داده در بحرین مبنی بر تخریب مساجد و حسینیه ها، ممنوعیت برگزاری مراسم عزاداری و گسترش بازداشت ها و ربودن شهروندان به شدت محکوم است و با آنچه در زمان دیکتاتوری صدام، در سال 1991 میلادی علیه ملت عراق انجام گرفت شباهت فراوانی دارد./980/ب901/گ

شنبه 3 اردیبهشت 1390  1:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها