بازیکن سایپا با شکستن شیشه رختکن در دیدار با مس کرمان حاشیه ساز شد.
روز گذشته و در جریان بازی تیم های مس کرمان و ساییپا البرز اتفاقی افتاد که چندان جالب توجه نبود.
مصطفی صبری بازیکن تیم سایپا که در بیشتر دیدارهای امسال نیمکت نشین بود، از ابتدا در کرمان به میدان رفت اما در دقیقه 22 تعویض شد تا حاشیه هایی برای این بازیکن به وجود بیاید.
صبری که جای خود را به مرتضی ابراهیمی داده بود، با پرتاب بطری آب شیشه رختکن را شکست.
بازیکن سایپا درباره این اتفاق به خبرنگار ورزشی برنا گفت: در جریان بازی با مس خودم از کادر فنی خواستم تا تعویضم کنند و از این مساله ناراحت نبودم. در بازی های امسال بیشتر نیمکت نشین بودم، اما هر وقت که مربیان از من خواستند با تمام وجود برای سایپا بازی کردم. هرچه دارم برای تیم می گذارم تا سایپا در لیگ بماند.
صبری افزود: زمانی که به سمت رختکن رفتم، حرکتی انجام دادم که از آن پشیمان هستم. در آن لحظه خون به مغزم نرسید و با بطری آب، شیشه را شکستم. مدیران باشگاه حق دارند که با من برخورد کنند، اما به کسی اعتراضی نکردم.
بازیکن سابق مقاومت سپاسی شیراز گفت: هفت سال بدون دغدغه در شیراز بازی کردم و روزهای خوبی داشتم، اما امسال نتوانستم شایستگی هایم را نشان بدهم و در واقع فوتبالم خراب شد. از انتخاب سایپا به هیچ وجه پشیمان نیستم، چون با چشمی باز و مشورت دست به چنین اقدامی زدم. ابتدای فصل از پرسپولیس هم پیشنهاد داشتم و با این حال سعی می کنم که به روزهای خوبم برگردم.
لازم به ذکر است که محمد مایلی کهن سرمربی تیم سایپا در پایان دیدار دیروز از حرکت عجیب بازیکن خود ابراز بی اطلاعی کرده بود.