0

اخبار ایران و جهان

Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 3093

پاسخ به:اخبار ایران و جهان
شنبه 3 اردیبهشت 1390  12:54 PM

سلیمی: پناهی عددی نیست که من را برکنار کند

برای فدراسیون کاراته با این ریاست متاسفم
ارسال به دوست    نسخه چاپی نسخه چاپی
رییس کمیته فنی گفت: تمام کار های پناهی را مکتوب به آقای سعیدلو ارایه می کنم تا همه بدانند که در این فدراسیون چه خبر است.
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 11:21
جمشید سلیمی رییس کمیته فنی کاراته در گفت‌وگوی خود با خبرنگار برنا از اختلافات شدیدی که با رییس فدراسیون کاراته دارد صحبت کرد و دلیل این که می خواهد از سمت خود کنار برود را توضیح داد.
در ذیل گفت‌وگوی خبرنگار ورزشی برنا با رییس کمیته فنی کاراته را می خوانید:

*آقای سلیمی دلیل برکناری شما چه بوده و چه اتفاقی رخ داده است؟
-چه کسی گفته که من برکنار شده ام، چنین خبری نیست اصلا پناهی عددی نیست که بخواهد من را برکنار کند. بنده با توجه به تصمیماتی که گرفتم می خواهم از سمت ریاست در کمیته این فدراسیون بی درو پیکراستعفا بدهم و تا چند روز آینده متن استعفای خود را به مسوولان بالاتر در سازمان تربیت بدنی ارایه می کنم و دیگر به این فدراسیون باز نمی گردم.

*دلیل استعفای شما چیست؟
-در فدراسیون کاراته، پناهی هر کاری که دوست دارد انجام می دهد؛ کارهایی که کسی از آنها سر در نمی آورد. من هم آدمی نیستم که با این سن و سال از کارهایی که انجام می دهد چشم پوشی کنم. من سالیان سال عمرم را پای این فدراسیون گذاشتم برای همین نمی شود که این آقا بیاید و کارهایی را انجام دهد و من از آنها چشم پوشی کنم.

*اختلاف شما و پناهی از چه زمان شروع شد؟
-زمانی که پناهی به فدراسیون کاراته آمد ابراهیمی مدیر روابط عمومی فدراسیون با بنده صحبت کرد و خواست که در صورت امکان باز با فدراسیون کاراته هم همکاری کنم و قرار بر این شد که در تمام تصمیمات درباره انتخاب نفرات ملی پوش و دادن کمربند و دان 6 به بالا یکی از مسوولان کمیته فنی حق امضا داشته باشند؛ اما بعد از این که کارهایشان طبق روال پیش رفت یادشان رفت که کمیته فنی هم وجود دارد.

*یعنی بدون تشخیص شما به کاراته‌کاران دان می دادند؟
-بله، اصلا در زمان کتیرایی هم چنین بود. یک روز یک فردی به فدراسیون کاراته آمد که هنوز دان 2 هم نداشت و می گفت کتیرایی گفته که باید دان 7 من را بدهید. این کاراته‌کا با جر و بحث های من رو برو شده و پا به فرار گذاشت و معلوم نشد که کجا رفت. الان هم یک سری از آقایان می آیند برای گرفتن دان که اصلا دیپلم هم ندارند. شاید برخی از افراد فکر کنند که من این حرف ها را می زنم تا صاحب پست و مکانی شوم. من سالیان سال است که در این فدراسیون زحمت کشیده ام و دلم برای این فدراسیون می سوزد.

*در تماسی که با نایب رییس فدراسیون داشتیم از کناره گیری شما بی خبر بود؟
_ایشان از دوستان خوب من است و دوست نداشته وارد این ماجراها شود، اما من از همین جا به شما قول می دهم در این چند روز آینده تمام کار های پناهی را مکتوب به آقای سعیدلو ارایه می کنم تا همه بدانند که در این فدراسیون چه خبر است.

*پناهی اعلام کرده دلیل رفتن شما از فدراسیون بیماری بوده نه چیز دیگری. 
-خیر من هیچ مشکلی ندارم و تنها به خاطر دخالت های بی جا و مشکلی که در انتخاب ملی پوشان است تصمیم گرفتم که دیگر به فدراسیون نروم.

*شایعه شده که می خواهند افسانه باقری نایب رییس فدراسیون کاراته را برکنار کنند شما هم شنیده اید؟
-این هم یکی از شاهکار هایی است که پناهی انجام می دهد. افسانه باقری شناسنامه کاراته زنان است و مدیریت وی در فدراسیون بی نظیر بوده، او برای کاراته ایران تلاش فراوانی انجام داده است.

*آیا می دانید گزینه مد نظرشان چه کسی است؟
-نه بی خبرم. هر کس که باشد به هیچ عنوان نمی تواند جای او را پر کند. باز هم می گوییم مدیریت باقری در فدراسیون کاراته بی نظیر است.
برای فدراسیون کاراته با ریاست پناهی واقعا تاسف می خورم امیدوارم کسی به فریاد این فدراسیون برسد.

*اگر صحبت خاصی دارید بفرمایید؟
-فقط همین را می گوییم که پناهی منتظر باشد تا واقعیت ها را رو کنم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها