0

اخبار ایران و جهان

Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 3093

اخبار ایران و جهان

من در نهایت به رئیس دفتر رئیس جمهور گفتم: خب ایرادی ندارد. ما به جلسه دولت می رویم تا دست کم با دوستانی که چهار سال با هم بودیم، خداحافظی داشته باشیم که ایشان به ما گفتند: شما نروید/ وی با بیان اینکه هر قدر اصرار کردیم، اجازه خداحافظی به من ندادند، گفت: رئیس دفتر رئیس جمهوری ضمن مخالفت با حضور من در جلسه دولت عنوان کردند که به وی گفته شده است، از ورود من به جلسه جلوگیری کند...
دادستان کل کشور با روایت چگونگی برکناری خود از وزارت اطلاعات از اقدام دولت در برکناری مصلحی به عنوان اقدامی بدون توجیه یاد کرد.

به گزارش «تابناک»، خبرنگار مهر در خرم آباد گزارش داد: حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای در همایش «ولایت فقیه استمرار حرکت انبیا» در سخنانی با اشاره به وقایع اخیر رخ داده در کشور و برکناری وزیر اطلاعات اظهار داشت: رئیس جمهوری تلاش های فراوانی را در کشور انجام داده اند و عملکرد احمدی نژاد در زمینه استکبارستیزی، تحرک وصف ناشدنی و رسیدگی به محرومین در جای خود، قابل تقدیر است، ولی گاهی ایشان کارهایی انجام می دهند که هیچ توجیهی برای آنها پیدا نمی شود.

برکناری مصلحی حقیقتا توجیه پذیر نبود

سخنگوی قوه قضاییه با تأکید بر این که کنار گذاشتن وزیر اطلاعات در این شرایط توجیهی نداشت، گفت: بحث دیگر «چگونه کنار گذاشتن» وزیر اطلاعات به عنوان یکی از وزارتخانه های کلیدی مهم است.

وی با بیان اینکه وقتی می خواهند وزیر را کنار بگذارند، باید یکسری زمینه چینی ها صورت گیرد، خاطرنشان کرد: باید طوری در این رابطه عمل شود که سیستم اطلاعاتی کشور ضربه نخورد و حداقل زمانی برای معرفی فردی که می خواهد به جای وزیر گذاشته شود مدنظر قرار گیرد.

محسنی اژه ای با تأکید بر اینکه کنار گذاشتن وزرا جزو اختیارات رئیس جمهور است ادامه داد: ولی حقیقتا نحوه عملکرد در مورد برکناری وزیر اطلاعات توجیه پذیر نیست.

وی با اشاره به واکنش رهبر معظم انقلاب به برکناری مصلحی گفت: ایشان در نامه ای خطاب به رئیس جمهوری عنوان کردند که کنار گذاشتن مصلحی در شرایط کنونی نه به مصلحت کشور و نه به مصلحت شماست.

برخوردهایی که قند در دل دشمن آب می کند!

دادستان کل کشور ادامه داد: این گونه برخوردها در دل دشمنان ما «قند آب می کند.»

محسنی اژه ای در ادامه سخنان خود، به نحوه برکناری خود در زمانی که بر مسند وزارت اطلاعات قرار داشت، اشاره کرد و گفت: من و صفار هرندی را دو هفته مانده به پایان دوره وزارتمان کنار گذاشتند که حتی اگر فرض هم کنیم که ما «آدم های بدی» هستیم باز هم این برخورد درست نبود.

خودمان هم نفهمیدیم چطور ما را کنار گذاشتند!

وزیر اطلاعات دولت نهم، با بیان اینکه «ما خودمان هم نفهمیدیم چگونه و چرا ما را کنار گذاشتند» یادآور شد: بسیاری از مسئولین از برکناری من هیچ اطلاعی نداشتند.

وی ادامه داد: اطلاعی ندارم که در آن زمان مقام معظم رهبری از روند برکناری من مطلع بود یا نه، ولی ایشان از برکناری آقای مصلحی اطلاعی نداشتند.

خبر عزل خودم را از معاونم شنیدم / شوکه نشدم!

محسنی اژه ای در ادامه روایت خود از برکناری اش در دولت نهم گفت: پس از نماز ظهر روزی که من را برکنار کردند مانند همیشه قرار بود تا قبل از پایان وقت اداری یک جلسه ای بگذاریم که وقت هم فوت نشود که در حال رفتن به اتاق کارم بودم که یکی از معاونین من سراسیمه به استقبال من آمد و خبر عزل من را داد و گفت، به وی پیشنهاد سرپرستی وزارت اطلاعات داده شده است.

وی با اشاره به شوکه شدن همراهانش پس از شنیدن خبر عزلش از وزارت اطلاعات دولت نهم، بیان داشت: ولی خود من چون شناخت داشتم خیلی شوکه نشدم!

دادستان کل کشور با اشاره به اطلاع از خبر برکناری اش چند دقیقه مانده به پخش اخبار ساعت 14 یادآور شد: پس از شنیدن خبر عزلم در پاسخ به مشورت معاونم برای پذیرفتن سرپرستی وزارت اطلاعات به او گفتم که اگر من برکنار شدم که دیگر نمی توانم نظری داشته باشم ولی اگر از من مشورت می خواهی من می گویم حتما قبولت داشته که به عنوان سرپرست شما را معرفی کرده است.

محسنی اژه ای با بیان اینکه این به صلاح نبود که دو هفته مانده به پایان دوره دست به برکناری وزرا بزنند، عنوان کرد: به هر حال ما با یکی دو نفر مشورت کردیم که در مقابل این موضوع چه واکنشی نشان دهیم.

اتفاقی شبیه به اتفاقی که برای مصلحی افتاد!

وی با اشاره به اینکه روز برکناری اش از وزارت اطلاعات مانند همه یکشنبه ها قرار بود جلسه دولت ساعت چهار برگزار شود، افزود: اتفاقی که برای ما رخ داد مانند همین اتفاقی بود که برای مصلحی رخ داد.

دادستان کل کشور ادامه داد: ابتدا قصد داشتم با توجه به برکناری در جلسه دولت حضور پیدا نکنم که در نهایت با توجه به اینکه این موضوع به صورت رسمی به ما اعلام نشده بود تصمیم به حضور در جلسه دولت گرفتیم.

گاهی وقت ها یک استعفای زوری از آدم می گیرند!

محسنی اژه ای با بیان اینکه گاه وقت ها یک استعفای زوری از آدم می گیرند، گفت: ولی متأسفانه، در این خصوص هیچ حرفی به ما گفته نشده بود.

توصیه راننده به وزیر اطلاعات: به جلسه دولت نروید!

وی ادامه داد: سرانجام تصمیم گرفتیم خودمان را «به آن راه بزنیم» که از موضوع برکناری خبر نداریم و برای رفتن به جلسه دولت سوار ماشین شدم که راننده ماشین به من یادآوری کرد که آقای محسنی، گفته اند شما جلسه دولت نروید و به دفتر ریاست جمهوری مراجعه کنید.

دادستان کل کشور افزود: پس از رفتن ما به دفتر ریاست جمهوری آقای شیخ الاسلامی که آن زمان رئیس دفتر رئیس جمهور بودند به ما اطلاع دادند که من و آقای صفار هرندی عزل شده ایم.

برای خداحافظی هم به جلسه دولت راهمان ندارند!

محسنی اژه ای در ادامه روایت خود از برکناریش گفت: من در نهایت به رئیس دفتر رئیس جمهور گفتم خب ایرادی ندارد ما به جلسه دولت می رویم تا حداقل با دوستانی که چهار سال با هم بودیم، خداحافظی داشته باشیم که ایشان به ما گفتند شما نروید!

وی با بیان اینکه هر قدر اصرار کردیم اجازه خداحافظی به من ندادند، گفت: رئیس دفتر رئیس جمهوری ضمن مخالفت با حضور من در جلسه دولت عنوان کردند که به وی گفته شده است از ورود من به جلسه ممانعت کند.

وزیر سابق اطلاعات با اشاره به عزل دیگر وزیران دولت نهم گفت: در نهایت من هنگام خداحافظی به رئیس دفتر رئیس جمهور یادآوری کردم که با توجه برکناری من و صفار هرندی دولت از حد نصاب می افتد.

اینقدر شتاب زده عمل شد که دولت از نصاب افتاد!

محسنی اژه ای ادامه داد: این قدر شتاب زده در مورد برکناری وزرا عمل شده بود که حتی به این موضوع هم فکر نکرده بودند که با عزل ما دولت از رسمیت می افتد و باید برای ادامه کار دوباره از مجلس رأی اعتماد بگیرد.

وی افزود: پس از یادآوری من رئیس دفتر رئیس جمهور همانجا به دولت زنگ زدند و موضوع را عنوان کردند که در نهایت تصمیم گرفتند حکم صفار هرندی را فعلا ابلاغ نکنند تا دولت از رسمیت نیفتد.

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به سختی کار مقام معظم رهبری در ایجاد تعامل میان مسئولان گفت: اگر هدایت های ایشان نبود مسلما دشمن در بسیاری از صحنه ها نتیجه می گرفت.
جمعه 2 اردیبهشت 1390  12:54 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

پاسخ به:اخبار قضایی

معاون قوه قضاييه: تهديدهاي دشمن در عرصه جهاد اقتصادي بايد به فرصت تبديل شوند
بيرجند _ معاون اول قوه قضاييه با تاكيد بر اينكه هدفمندي يارانه ها گامي بزرگ در كشور است گفت: تهديدهاي دشمنان انقلاب اسلامي در عرصه جهاد اقتصادي بايد با همت و تلاش به فرصت تبديل شوند.
حجت الاسلام 'سيدابراهيم رييسي' روز پنجشنبه در نشست شوراي اداري خراسان جنوبي افزود: مرحله اول اين تحول اقتصادي با كمك دولت، قوه قضاييه، مجلس مردم و ساير دستگاهها به اجرا درآمد.
وي گفت: داشتن جزم و اراده علمي و عملي، دورانديشي و نگاه به روزنه هاي اميد از عوامل ضروري براي موفقيت در عرصه جهاد اقتصادي است.
نماينده مردم خراسان جنوبي در مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه بيشترين سهم براي موفقيت در جهاد اقتصادي مربوط به نگاه مديران است اظهار داشت: بايد اساتيد و دانشجويان را به سمت تحقق اين شعار اساسي سوق دهيم.
ابراهيمي از جهاد فكري به عنوان يكي از شعبه هاي مهم جهاد اقتصادي نام برد و گفت: امروز مرزبانان حوزه فرهنگ و علم اعم از علما، دانشگاهيان، مراكز و حوزه هاي فرهنگي نقش مهمي در مقابله با جنگ نرم دشمن و جلوگيري از ايجاد شبهه در دل مردم دارند.
معاون اول قوه قضاييه با اشاره به تاكيد رهبر معظم انقلاب بر جهاد علمي و توليد علم نيز گفت: براي توسعه و پيشرفت كشور تلاش در جهت توليد علم يك ضرورت است.
وي جهاد اقتصادي را يكي از مهمترين عرصه هاي حضور دانست و افزود: امروز انقلاب اسلامي ايران با وجود همه تهديدها و تحريمها به عنوان جامعه نمونه و الگو در دنيا معرفي شده است.
او با بيان اينكه دشمنان انقلاب اسلامي با تهديد، تحريم و جنگ تحميلي تاكنون نگذاشتند كه كشور ما آنطور كه بايد در حوزه اقتصادي فعاليت كند گفت: جامعه اسلامي ما با تلاش مي تواند يك اقتصاد پويا و بالنده داشته باشد.
معاون اول قوه قضاييه در ادامه به كاهش تصديگري دولت اشاره و بيان كرد: خصوصي سازي بخشي از حلقه اصل 44 قانون اساسي و تحول اقتصادي است لذا توانمندسازي، تشويق و حمايت از كارآفرينان و سرمايه گذاران مقدمه اين كار است كه بايد مورد توجه قرار گيرد.
حجت الاسلام رييسي گفت: طي چند سال اخير با اقدامات دولت چهره شهرها و روستاها در خراسان جنوبي تغيير كرده و بسياري از مشكلات مرتفع شده لذا براي رسيدن به وضعيت بهتر و مطلوب بايد تلاش بيشتري كرد.
وي در ادامه به وجود 450 كيلومتر مرز مشترك خراسان جنوبي با كشور افغانستان اشاره و بيان كرد: اين درحالي است كه طبق آمارهاي موجود اين استان از بالاترين درصد امنيت در كشور برخوردار است.
او دليل كسب اين رتبه در امنيت را در گام نخست فرهنگ و دينمداري مردم اين استان دانست و اظهار داشت: در اين ارتباط تلاش نيروهاي امنيتي و اطلاعاتي، نيروي انتظامي، مرزباني، شوراي تامين و ساير دستگاههاي ذيربط در خراسان جنوبي قابل تقدير است.
وي وجود مردم متدين را مهمترين مولفه قدرت در ايران دانست و گفت: هر چه بيشتر تلاش كنيم اعتماد مردم به نظام و كارآمدي آن و حضور در صحنه افزايش مي يابد.
معاون اول قوه قضاييه از خودكنترلي در نظام كنترل افراد به عنوان اثرگذارترين مولفه ياد كرد و اظهار داشت: امر به معروف و نهي ازمنكر در هر حوزه اي مي تواند سلامت جامعه را رقم زند.
665/110
جمعه 2 اردیبهشت 1390  12:57 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

کد خبر: 30350289          (1741284)            تاريخ انتشار : 01/02/1390 - 22:04

اختصاصي/ معاون اول قوه قضائيه:
خيزشهاي كشورهاي اسلامي، ضد استبدادي و استعماري است
بيرجند - معاون اول قوه قضائيه گفت: تمام خيزشهاي كشورهاي اسلامي منطقه مبتني بر دين و ضد استبدادي و استعماري است.
حجت الاسلام والمسلمين سيد'ابراهيم رئيسي' كه براي شركت در نخستين همايش ملي دوسالانه آسيبهاي اجتماعي ايران به بيرجند سفر كرده بود، در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: وجه مشترك تمام اين خيزشها در كشورهاي اسلامي اعم از ليبي، بحرين و يمن از توجه به دين سرچشمه مي گيرد.
وي تصريح كرد: مردم اين كشورهاي اسلامي از ديكتاتوري و استبداد داخلي و زير بار سلطه بيكانگان بودن خسته شده اند كه اين مسأله را مي توان از حضور، خون دادن و شعارهايشان فهميد.
او با بيان اينكه شروع اين خيزشها در واقع برابر با به نتيجه رسيدن است اظهار داشت: اينكه مردم اين كشورها، خود به صحنه آمدند و نماينده اي نفرستادند، در واقع يك پيروزي محسوب مي شود.
وي ادامه داد: آنچه آمريكا، اسرائيل و نظام سلطه را عصباني كرده، احساس مردم كشورهاي اسلامي است؛ زيرا نفرت در دلها و نگاه منفي مردم به استكبار را حتي با متوقف كردن اين خيزشها نمي توانند تغيير دهند.
رئيسي با اشاره به مفاسد اقتصادي گفت: تمام دادگاههاي سراسر كشور به پرونده هاي فساد اقتصادي رسيدگي مي كنند و طبق قانون، بعد از قطعي شدن نيز اطلاع رساني مي شود.
وي با اشاره به اينكه پيشگيري از وقوع جرم در اولويت برنامه هاي قوه قضائيه است، اظهار داشت: در اين راستا معاونت پيشگيري از جرم در قوه قضائيه تشكيل شده كه با همكاري دستگاههاي ذيربط در بحثهاي اداري در درون و برون قوه قضائيه موضوع پيشگيري از وقوع جرم را دنبال مي كند.
معاون اول قوه قضائيه ادامه داد: كاهش آسيبهاي اجتماعي و يا به تعبيري كاهش جرم و جنايت در جامعه از برنامه هاي اصلي قوه قضائيه است.
وي با بيان اينكه پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي وظيفه همه دستگاههاست يادآور شد: در تصميم گيريهاي اقتصادي، اجتماعي، سياسي و فرهنگي بايد نگاه پيشگيرانه باشد.
وي گفت: در قوه قضائيه موضوع 'جهاد اقتصادي' به عنوان يك دستور العمل در همه مسايل مورد توجه قرار مي گيرد.
665**110**1504
جمعه 2 اردیبهشت 1390  12:58 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

معاون اول قوه قضائيه
كاهش آسيبهاي اجتماعي وظيفه همه دستگاه هاي كشور است
بيرجند - معاون اول قوه قضائيه گفت: كاهش آسيبهاي اجتماعي و هنجاري سازي بر مبناي ارزشهاي انقلاب و اسلام در جامعه وظيفه همه دستگاه هاي كشور است.
حجت الاسلام 'سيد ابراهيم رئيسي' روز پنجشنبه در نخستين همايش ملي دو سالانه آسيبهاي اجتماعي ايران افزود: مبناي اداره جامعه اسلامي عدالت است و فقر نيز محصول به عدالتي هاي اجتماعي مي باشد.
وي اظهار داشت: فقر يك نقطه نا زيبايي است كه بر چهره زيباي جامعه ما نشسته است لذا بايد فقر زدايي كرد.
وي با اشاره به آرمان شهر اسلامي گفت: اخلاق مبنا و پايه اساسي براي آرمان شهر اسلامي است كه داشتن تقوا مهمترين ويژگي اين شهر مي باشد.
وي ادامه داد: اگر جامعه خدا محور ، اخلاق محور و عدل محور باشد قطعا كمترين آسيبهاي اجتماعي را خواهيم داشت.
رئيسي يادآور شد: در قانون اساسي پيشگيري از وقوع جرم وظيفه قوه قضائيه است ، اما در واقع اين امر مهم بر عهده همه دستگاه هاي كشور اعم از فرهنگي و اجتماعي است.
وي با اشاره به نامگذاري امسال به نام 'جهاد اقتصادي ' از سوي رهبر معظم انقلاب گفت: در اين راستا بايد پولهاي سرگردان به سمت توليد سرازير شوند و گرنه در بخشهاي مختلف موجب بروز تخلف و مفاسد خواهند شد.
معاون اول قوه قضائيه با بيان اينكه بايد تنگناها را به فرصت تبديل كنيم افزود: اگر امروز در جامعه فقيري هم باشد بايد كرامت او حفظ شود.
حجت الاسلام رئيسي ادامه داد: كمك بهزيستي ، كميته امداد و ساير دستگاه هاي حمايتي براي كاهش مشكلات اقشار آسيب پذير مورد نياز است اما عدالت اجتماعي بسياري از فقرها را رفع خواهد كرد.
وي افزود: اقدامات انجام شده در خراسان جنوبي طي سالهاي اخير با نگاه كشوري موجب تغيير چهره روستاها و شهرهاي اين استان شده و تاثير بسزايي نيز در فقر زدايي داشته است.
وي با اشاره به برگزاري همايش ملي آسيبهاي اجتماعي ايران در بيرجند گفت: اميدواريم راهكارهاي علمي و عملي اين همايش بتواند در كاهش آسيبهاي اجتماعي و حركت به سمت آرمان شهر اسلامي موثر باشد.
665/110/ 1539
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 303
جمعه 2 اردیبهشت 1390  12:59 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

اختصاصي ايرنا
معاون دادستان كل كشور: چند باند مهم مواد مخدر صنعتي منهدم شد
شهركرد- معاون قضايي دادستان كل كشور، از انهدام چندين باند بزرگ توليد و توزيع مواد مخدر صنعتي 'شيشه' در كشور خبر داد.
'حسين ذبحي'روز پنجشنبه در پايان نشست شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر چهار محال وبختياري درگفت وگوي اختصاصي باايرنا افزود:با تصويب قانون مبارزه با توليدكنندگان و توزيع كنندگان مواد مخدر صنعتي،اكنون برخوردهاي محكمي با سوداگران مواد مخدر بويژه مواد روانگردان و شيشه صورت گرفته كه در اين زمينه باندهاي بزرگ قاچاق مواد مخدر شيشه شناسايي و منهدم شده است.
به گفته وي،پس از لازم الاجرا شدن قانون مبارزه با توليدكنندگان و توزيع كنندگان مواد مخدر صنعتي، اين باندها شناسايي، كشف و منهدم و عوامل آنها دستگير شدند.
ذبحي يادآور شد:دادگاه ها اكنون پرونده اين شبكه ها و باندها را رسيدگي مي كنند كه براي برخي از اين افراد احكام قضايي صادر شده و حكم اعدام در انتظار سوداگران مرگ است.
معاون قضايي دادستان كل كشور گفت:هم اينك وضعيت مبارزه با مواد مخدر در ايران خوب و قاطع است و دليل آن سياست قوه قضاييه ، دادستان كل كشور و مراجع قضايي براي قاطعيت در برخورد با سوداگران مرگ است كه در يكسال اخير اين قاطعيت هم در رسيدگي ، هم در صدور و هم تسريع در اجراي حكم وجود داشته است.
ذبحي يادآور شد:در حال حاضر باندهاي قاچاق مواد مخدر اين قاطعيت را درك كرده اند و آمارها نيز نشان مي دهد كه قاچاقچيان اصلي احساس خطر كرده اند و كمتر خود را به خطر مي اندازند بطورري كه ميزان كشف محموله هاي قاچاق موادمخدر كمتر شده است .
وي اضافه كرد:اين نشان مي دهد،باقاطعيت در برخورد با سوداگران مرگ، قاچاقچيان عمده مواد مخدر كنار كشيده اند و قاچاقچيان متوسط و پايين بر روي قاچاق مانور مي دهند، چرا كه احتمال دستگيري و برخورد قاطع با آنهاباعث شده است قاچاقچيان حمل محموله هاي قاچاق را كمتر كنند.
به گفته وي،برخورد با قاچاقچيان موادمخدر باعث شده است آنها احساس خطر كنند چرا كه آنان هرچقدر اطمينان خاطرداشته باشند كه مي توانندچرخه قاچاق را با موفقيت انجام دهند،ميزان محموله قاچاق خودرا نيز افزايش مي دهند، ولي وقتي به مخاطره مي افتند ميران محوله خود را كاهش مي دهند تا كمتر ضرر بدهند.
وي گفت:در ساير بخشها نيز سياست مبني بر كنترل و انسداد مرزها روبه تقويت و تكميل است و كنترل مبادي ورودي و خروجي نيز به همين صورت مي باشدبه همين دليل در ارتباط با مواد روانگردان و شيشه نيز برخورد قاطعي با قاچاقچيان صورت گرفته است.
معاون قضايي دادستان كل كشور گفت:روند مبارزه با مواد مخدر چه در ابعاد قضايي و چه در ابعاد انتظامي و امنيتي در كشور روند مثبت و خوبي دارد و اين برخورد قاطع در يكي دو سال اخير جواب داده و نتايج آن مشهود است.
ذبحي يادآور شد: ايران به عنوان سد محكمي در برابر ترانزيت مواد مخدر ايستاده و در اين راه نيز چندين هزار شهيد داده و فعاليت قاطع نيروي قضايي و انتظامي باعث شده است كه بسياري از قاچاقچيان اكنون مسير ترانزيت مواد مخدر خود را تغيير دهند و از سمت كشورهاي ديگر به ترانزيت اين مواد بپردازند.
وي گفت:وقتي ايران اين همه هزينه براي برخورد با قاچاق مواد مخدر مي كند تا اين مواد به سمت كشورهاي اروپايي ترانزيت نشود در حقيقت جمهوري اسلامي يك'امنيت بزرگ' را به اتباع كشورهاي اروپايي هديه كرده است.
به گفته وي،اگر ايران در برابر ترانزيت مواد مخدر ايستادگي نمي كرد اروپايي ها بايستي ميلياردها دلار براي مقابله با اين ترانزيت هزينه مي كردند و هزاران كارشناس و پليس و متخصص را به كار مي گرفتند تا بتوانند اثرات خانمانسوز اين ترانزيت را كاهش دهند.
ذبحي يادآور شد:جمهوري اسلامي به لحاظ سياست بشردوستانه و رعايت حقوق بين المللي و براساس معيار ارزشهاي اسلامي، براي مبارزه و مقابله با ترانزيت مواد مخدر اين همه فشار را تحمل مي كند و ازخودگذشتگي دارد و حداقل انتظار از كشورهاي اروپايي و ناتو اين است كه به اندازه يكصدم فعاليت ايران درمبارزه با قاچاقچيان مواد مخدر،باجمهوري اسلامي ايران همكاري كنند.
به گفته وي،جمهوري اسلامي ايران در راستاي همكاري بين المللي در زمينه مبارزه و مقابله با قاچاق مواد مخدر، ماده اصلاحيه اي را تحت عنوان' كنترل محموله هاي تحت كنترل ' مصوب كرده است كه اين كنترل محموله ها زير نظر و حكم دادستان كشور به صورت ضابطه مند اجرايي مي شود.
وي گفت:اين محموله هاي ترانزيتي كه از چند كشور گذر مي كند زير نظر پليس آن كشورها ترانزيت مي شود تا از اين طريق شبكه ها و باندهاي اصلي بين المللي مواد مخدر شناسايي و دستگير شوند.
به گفته وي،ابلاغ اين قانون نشان مي دهد كه جمهوري اسلامي براي مبارزه با قاچاق مواد مخدر و همكاري بين المللي در اين زمينه تا چه اندازه اهتمام دارد و ماده 43قانون در راستاي هماهنگي ها بين المللي نيز مصوب شده است.
7359/671
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 30349996
جمعه 2 اردیبهشت 1390  12:59 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

معاون قوه قضاييه: تهديدهاي دشمن در عرصه جهاد اقتصادي بايد به فرصت تبديل شوند
بيرجند _ معاون اول قوه قضاييه با تاكيد بر اينكه هدفمندي يارانه ها گامي بزرگ در كشور است گفت: تهديدهاي دشمنان انقلاب اسلامي در عرصه جهاد اقتصادي بايد با همت و تلاش به فرصت تبديل شوند.
حجت الاسلام 'سيدابراهيم رييسي' روز پنجشنبه در نشست شوراي اداري خراسان جنوبي افزود: مرحله اول اين تحول اقتصادي با كمك دولت، قوه قضاييه، مجلس مردم و ساير دستگاهها به اجرا درآمد.
وي گفت: داشتن جزم و اراده علمي و عملي، دورانديشي و نگاه به روزنه هاي اميد از عوامل ضروري براي موفقيت در عرصه جهاد اقتصادي است.
نماينده مردم خراسان جنوبي در مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه بيشترين سهم براي موفقيت در جهاد اقتصادي مربوط به نگاه مديران است اظهار داشت: بايد اساتيد و دانشجويان را به سمت تحقق اين شعار اساسي سوق دهيم.
ابراهيمي از جهاد فكري به عنوان يكي از شعبه هاي مهم جهاد اقتصادي نام برد و گفت: امروز مرزبانان حوزه فرهنگ و علم اعم از علما، دانشگاهيان، مراكز و حوزه هاي فرهنگي نقش مهمي در مقابله با جنگ نرم دشمن و جلوگيري از ايجاد شبهه در دل مردم دارند.
معاون اول قوه قضاييه با اشاره به تاكيد رهبر معظم انقلاب بر جهاد علمي و توليد علم نيز گفت: براي توسعه و پيشرفت كشور تلاش در جهت توليد علم يك ضرورت است.
وي جهاد اقتصادي را يكي از مهمترين عرصه هاي حضور دانست و افزود: امروز انقلاب اسلامي ايران با وجود همه تهديدها و تحريمها به عنوان جامعه نمونه و الگو در دنيا معرفي شده است.
او با بيان اينكه دشمنان انقلاب اسلامي با تهديد، تحريم و جنگ تحميلي تاكنون نگذاشتند كه كشور ما آنطور كه بايد در حوزه اقتصادي فعاليت كند گفت: جامعه اسلامي ما با تلاش مي تواند يك اقتصاد پويا و بالنده داشته باشد.
معاون اول قوه قضاييه در ادامه به كاهش تصديگري دولت اشاره و بيان كرد: خصوصي سازي بخشي از حلقه اصل 44 قانون اساسي و تحول اقتصادي است لذا توانمندسازي، تشويق و حمايت از كارآفرينان و سرمايه گذاران مقدمه اين كار است كه بايد مورد توجه قرار گيرد.
حجت الاسلام رييسي گفت: طي چند سال اخير با اقدامات دولت چهره شهرها و روستاها در خراسان جنوبي تغيير كرده و بسياري از مشكلات مرتفع شده لذا براي رسيدن به وضعيت بهتر و مطلوب بايد تلاش بيشتري كرد.
وي در ادامه به وجود 450 كيلومتر مرز مشترك خراسان جنوبي با كشور افغانستان اشاره و بيان كرد: اين درحالي است كه طبق آمارهاي موجود اين استان از بالاترين درصد امنيت در كشور برخوردار است.
او دليل كسب اين رتبه در امنيت را در گام نخست فرهنگ و دينمداري مردم اين استان دانست و اظهار داشت: در اين ارتباط تلاش نيروهاي امنيتي و اطلاعاتي، نيروي انتظامي، مرزباني، شوراي تامين و ساير دستگاههاي ذيربط در خراسان جنوبي قابل تقدير است.
وي وجود مردم متدين را مهمترين مولفه قدرت در ايران دانست و گفت: هر چه بيشتر تلاش كنيم اعتماد مردم به نظام و كارآمدي آن و حضور در صحنه افزايش مي يابد.
معاون اول قوه قضاييه از خودكنترلي در نظام كنترل افراد به عنوان اثرگذارترين مولفه ياد كرد و اظهار داشت: امر به معروف و نهي ازمنكر در هر حوزه اي مي تواند سلامت جامعه را رقم زند.
جمعه 2 اردیبهشت 1390  1:00 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

رييس قوه قضاييه: سران منافقين محاكمه شوند
تهران - رييس قوه قضاييه گفت: انتظار داريم سران منافقين به خاطر به خاك و خون كشيدن جوان هاي پاك و به شهادت رساندن بزرگان ما محاكمه شوند.
به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومي و تشريفات قوه قضاييه، آيت الله صادق آملي لاريجاني در جلسه مسئولان عالي قضايي با اشاره به اقدام دولت عراق در مقابله با گروهك منافقين اظهار داشت: از دولت و ارتش عراق قدرداني مي‌كنيم كه گر چه با تاخير، ولي بالاخره تصميم به اخراج منافقين از عراق گرفت و اين اقدام خواسته حداقلي ايران بود.
وي تصريح كرد: ما انتظار داريم كه سران منافقين به خاطر به خاك و خون كشيدن جوانهاي پاك ما و به شهادت رساندن بزرگان ما محاكمه شوند و زمينه بازگشت افراد فريب خورده به دامن جمهوري اسلامي فراهم شود.

** ارتش ايران از قدرتمندترين ارتش هاي منطقه است
رييس قوه قضاييه در ادامه با گراميداشت روز ارتش و سالروز تاسيس سپاه پاسداران، ارتش و سپاه را قدرتمند، الهي و كارآمد برشمرد و گفت: نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران از قدرتمندترين ارتش‌هاي منطقه هستند.
آيت الله لاريجاني افزود: 29 فروردين روز ارتش بود و دوم ارديبهشت هم سالروز تأسيس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ايران است كه بايد اين ايام را گرامي بداريم.
وي تصريح كرد: قواي مسلح جمهوري اسلامي بسيار قدرتمند، الهي، مكتبي و حافظ نظام جمهوري اسلامي ايران است و با تدابير رهبر معظم انقلاب و تلاش هاي مستمر نيروهاي مسلح، امروز ارتش ما قدرتمند‌ترين ارتش در تاريخ ايران و از قدرتمندترين ارتش هاي منطقه است.
رييس قوه قضاييه با تاكيد بر قدرت و كارآمدي سپاه پاسداران گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامي هم كه بر اساس قانون اساسي تثيبت شد، اكنون نيرويي كارآمد و قدرتمند است و با تعبيري كه در اصل 150 قانون اساسي آمده ، سپاه پاسداران انقلاب اسلامي نيرويي است كه در نخستين روزهاي پيروزي انقلاب اسلامي تشكيل و براي ادامه نقش خود در پاسداري از انقلاب و دستاوردهاي آن پابرجا خواهد ماند.
وي افزود: به حمدالله اين نيرويي كه بر حسب قانون اساسي پابرجا ماند، اكنون نيرويي قدرتمند در دفاع از كيان نظام و ارزش هاي والاي آن است.
آيت الله لاريجاني با قدرداني از رشادت ها و تلاش هاي نيروهاي مسلح در پاسداري از كيان انقلاب اسلامي افزود: ارتش و سپاه ما قدرتمند و در وحدت و انسجام كامل به سر مي‌برند و موجب شده‌اند كه نيروهاي مسلح باز دارنده در كشور فراهم بشود.
وي اظهار داشت: در طول هشت سال دفاع مقدس نيز اين وحدت و همدلي دشمن را خوار و زبون كرد و اميدواريم كه اين وحدت و همدلي همواره باقي بماند.

** خيزش هاي جهان اسلام در حال گسترش است
رييس قوه قضاييه همچنين به جنبش هاي مردمي جهان اسلام از خليج فارس تا شمال آفريقا اشاره كرد و گفت: امروز مساله بزرگ جهان اسلام، خيزش هايي است كه در سرتاسر جهان اسلام از خليج فارس تا شمال آفريقا به وقوع پيوسته و در حال گسترش است.
آيت الله لاريجاني مهمترين مساله را در ارتباط با اين جنبش ها، چگونگي استمرار آن دانست و افزود: توده‌هاي ميليوني مسلمان در كشورهاي اسلامي در طلب حقوق خودشان و براي عدالتخواهي، آزادي و ارزش هاي اسلامي قيام كردند و اكنون مساله مهم جهان اسلام چگونگي استمرار اين خيزش ها و چگونگي حمايت از اين خيزش هاست.
وي تصريح كرد: به اعتراف دوست و دشمن اين حركت‌هاي الهي و آزادي خواهانه ملهم و الگو گرفته از انقلاب الهي، ملت مقاوم ايران است.
رييس قوه قضاييه با ابراز تاسف از برخوردهاي دوگانه و به دور از انصاف حاكمان برخي كشورهاي اسلامي و كشورهاي غربي با خيزش هاي جهان اسلام، تاكيد كرد: امروز محنت بزرگ جهان اسلام برخوردهاي سفاكانه حكام خودكامه بحرين، عربستان و امارات با مسلمانان بحرين و جنايات مستمر عبدالله صالح با مردم مسلمان و بي‌پناه يمن و برخورد جنايتكارانه قذافي با مردم انقلابي ليبي است.
وي افزود: گناه اين مردم عدالتخواهي،آزادي و اسلام خواهي است، مردم اين سرزمين ها از حق رأي محرومند.
آيت الله لاريجاني به گزارشي در خصوص انقلاب مردم بحرين اشاره كرد و اظهار داشت: در گزارشي شنيده شده است كه براي مصالحه حكام بحرين آل خليفه پيغام داده‌اند كه ما حاضر به تشكيل حكومتي هستيم كه در آن رأي مردم باشد، منتها حكومتي كه در آن هر 50 نفر شيعه از يك راي برخوردار باشند، آيا اين معناي حقوق بشر است؟
وي گفت: چه ظلمي بالاتر از اين در حق مردم مي‌توان روا داشت و آمريكا و اروپا كه دائما از حقوق بشر دم مي‌زنند از كشتار مردم مسلمان و جنايات حكام اين كشورها دفاع مي‌كنند. آيا به خاك و خون كشيدن مردم مسلمان بحرين اعم از شيعه و سني، حقوق بشر است؟
رييس قوه قضاييه تاكيد كرد: اروپا و آمريكا تا كي مي‌توانند در پشت نقاب نفاق ضد انساني خود مخفي بمانند؟ اگر حقوق بشر اين است بايد گفت لعنت بر اين حقوق بشر آمريكايي و لعنت بر اين مدافعان دروغين حقوق بشر.
آيت الله لاريجاني ادامه داد: جريان هاي اخير ضد انساني‌ترين حوادثي است كه با دخالت هاي مستقيم و غير مستقيم آمريكا و اروپا در كشورهاي مسلمان منطقه صورت مي‌پذيرد و مردم اين كشورها هيچ گاه اين امر را فراموش نخواهند كرد.
وي با اشاره به منافع آمريكا و آل سعود در كشورهاي منطقه از جمله بحرين گفت: در برخي گزارش ها كه اخيرا منتشر شده، آمده است كه بيشترين قسمت سرزمين بحرين و نيمه جنوبي آن به طور كامل مربوط به آل خليفه است، 43 جزيره در اين كشور است كه تقريباً همه اينها در اختيار خانواده آل خليفه قرار دارد، حاشيه غربي بحرين را از شمال تا جنوب يك حاشيه‌اي كشيده‌اند كه در اختيار آنهاست و مردم آن قسمت را از دريا محروم كرد‌ه‌اند! آيا اين حقوق بشر است؟
به گفته رييس قوه قضاييه، انصافا ضد انساني‌ترين روش ها براي سركوب مردم در اين كشورها اعمال مي‌شود، مساجد تخريب مي‌شود، زن ها به زندان برده مي‌شوند و مردم اين كشورها به خاك و خون كشيده مي‌شوند.
آيت الله لاريجاني ابراز اميدواري كرد كه مردم مسلمان در سرتاسر جهان اسلام به حمايت مردم بي پناه در بحرين و يمن و ليبي برخيزند تا در اسرع وقت مردم و امت مسلمان بتوانند حكومت هايي آزاد، مستقل، ديني و انساني در اين كشورها برپا كنند.
در اين جلسه همچنين قانون نحوه اجراي محكوميت‌هاي مالي مصوب سال 1377 نيز بررسي و ادامه آن به جلسه بعدي موكول شد.
اجتمام**1751**1580
جمعه 2 اردیبهشت 1390  1:01 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

رييس كانون سردفتران و دفترياران
شكوفايي اقتصادي و معنوي جامعه ايران اهميتي در خور واژه جهاد دارد
تهران - رييس كانون سردفتران و دفترياران گفت: شكوفايي اقتصادي و معنوي جامعه ايران، اهميتي در خور واژه ' جهاد ' دارد.
به گزارش روابط عمومي كانون سردفتران و دفترياران، 'محمدرضا دشتي اردكاني' روز چهارشنبه در نخستين نشست جبهه حاميان ولايت با اشاره به نام گذاري امسال بنام 'سال جهاد اقتصادي' از سوي رهبر معظم انقلاب گفت:نگاهي به تاكيدات مقام معظم رهبري در تصويب سند چشم‌انداز 20 ساله و تاكيد مستمر ايشان به اينكه در سال 1404 ايران بايد كشور اول در ميان كشورهاي منطقه باشد و زمينه‌سازي براي تحقق اين هدف از جمله ابلاغ سياست‌هاي اصل44 با تاكيد بر توسعه بيشتر حضور بخش خصوصي در فعاليتهاي توليدي، اقتصادي نشان مي‌دهد كه ايشان نقشه راه پيشرفت اقتصادي را سالها قبل طراحي و ترسيم كرده‌اند.
دشتي اردكاني افزود: با وجود اين برنامه‌ها و اهداف و رهنمودها، دولت بايد با بكارگيري نخبگان اقتصادي، شايسته سالاري، قانون گرايي، انضباط مالي، تلاش براي خصوصي سازي، لغو انحصارات و كوچك سازي اندازه دولت تلاش كند.
رييس كانون سردفتران و دفتر ياران گفت : از تعبير 'جهاد' براي اقتصاد چنين برداشت مي كنم كه ريشه كن كردن فقر و بيكاري و گراني و شكوفايي اقتصادي و معنوي جامعه ايران و ساختن يك زندگي آرماني براي مردم امروزه اهميتي درخور واژه 'جهاد' دارد.
دشتي اردكاني تصريح كرد: كلمه جهاد يك تعبير استعاره‌گونه است و معمولا به نوعي تلاش مقدس اطلاق مي‌شود كما اينكه در طول تاريخ معاصر هم مي‌بينيم كه حضرت امام(ره) در مورد سازندگي از اين استعاره استفاده و جهاد را وارد صحنه‌هاي سازندگي مي‌كنند.
وي افزود: نكته مهمي كه بايد دقيقا در راستاي اين جهاد رصد كنيم اين است كه تحولات جهاني به چه مسيري سوق پيدا مي‌كند؟ ما بايد مزيت‌هاي نسبي كشور را رصد كنيم و بشناسيم و به مسايلي كه از طريق علم توليد ثروت مي‌كنند، بيشتر توجه كنيم، تاكيداتي كه رهبر معظم انقلاب در طول اين چند سال نيز داشتند، همه و همه ناظر به اين مساله بوده است.
دشتي اردكاني خاطرنشان كرد: اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها و درآمدهاي ناشي از افزايش نرخ فرآورده‌هاي نفتي اين امكان را براي دولت فراهم مي كند كه جهادگران بخش خصوصي را بيش از پيش موردتوجه قراردهد تا بهبود و اصلاح فضاي كسب و كار و مولفه هاي آن به وقوع بپيوندد.
وي از دفاتر اسناد رسمي بعنوان نهادي حاكميتي، غيردولتي، وابسته به قوه قضاييه و زير مجموعه سازمان ثبت اسناد و املاك كشور كه بمنظور تنظيم و ثبت اسناد رسمي، طبق قوانين و مقررات مربوط تشكيل مي شوند و نقش حساس تثبيت مالكيت مردم و ايجاد امينت اجتماعي و اقتصادي جامعه را درحوز? معاملات و قراردادها برعهده دارند، ياد كرد.
رييس كانون سردفتران و دفترياران گفت: اين دفاتر به مثابه شبكه اي گسترده درسطح كشور، قابليت نگاهي جامع تر و فراگيرتر را باتوجه به سابقه قريب به يك قرن داشته و مي توان با برنامه ريزي و تعيين راهبردهايي مدبّرانه، سطح تاثيرگذاري آنها را به نفع مردم و نظام، بيش از پيش ارتقا داد.
وي اظهارداشت: اگر از زاويه اصل 44 و نيز به عنوان الگويي اسلامي- ايراني و بارويكردي آينده پژوهانه به مقوله سردفتري بنگريم به اين نكته خواهيم رسيدكه درحال حاضر تنها بخش اندكي از ظرفيتهاي گسترده دفاتر اسناد رسمي مورد بهره برداري قرارگرفته است.
وي افزود: شايد كمتر كسي بداند كه دفاتر اسنادرسمي تنها نهادحاكميتي هستند كه با بودجه بخش خصوصي اداره شده و هيچ گونه وابستگي مالي به دولت حتي در تامين بيمه و حقوق بازنشستگي سردفتران و دفترياران هم ندارند.
دشتي اردكاني گفت: از سوي ديگر دفاتر اسناد رسمي گستردگي بالايي در سطح كشور دارند بطوريكه هم اكنون حدود هفت هزار و 350 دفتر اسنادرسمي در سراسر كشور، شبكه وسيعي را براي ارايه خدمات به مردم بدون تحميل هيچ هزينه اضافه اي به بيت المال پديدآورده اند.
رييس كانون سردفتران و دفترياران تصريح كرد: در واقع، اصل 44 قانون اساسي كه رهبرمعظم انقلاب همواره و بخصوص در ساليان اخير تاكيد ويژه‌اي به اين امر داشته است از مصاديق فعاليت‌هاي تازه اي است كه مي توان دفاتر اسناد رسمي را بعنوان يك الگوي موفق خصوصي سازي آن هم با حدود يك قرن سابقه براي ساير بخش‌ها موردنظر قرار داد و بعنوان دفاتر پيشخوان خدمات قضايي موجبات خدمت رساني بيشتر به مردم را از اين راه فراهم كرد.
اجتمام**9102
جمعه 2 اردیبهشت 1390  1:02 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

رييس ديوان عدالت اداري:
امسال شعب تخصصي براي رسيدگي به شكايات راه اندازي مي شود
تهران - رييس ديوان عدالت اداري گفت: بر اساس مصوبه قانوني، درسال جاري شعب تخصصي و كارشناسي براي رسيدگي به شكايات مردم و دستگاه هاي اجرايي راه اندازي مي شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، حجت الاسلام و المسلمين 'محمد جعفر منتظري' روز چهارشنبه در نشست معاونان و مديران حقوقي دستگاه هاي اجرايي و نيروهاي مسلح، تخصصي كردن شعب را از اقدام هاي سال جاري اين ديوان عنوان كرد و افزود: هر چند كارها تا پايان سال گذشته تخصصي انجام مي شد اما امسال رسيدگي به شكايات در شعب ياد شده تخصصي تر خواهد شد.
منتظري با بيان اينكه ورودي پرونده ها به ديوان منطبق با موضوعات، مشخص و دسته بندي شده است، گفت: با اين كار توانستيم از تجميع پرونده ها در يك شعبه جلوگيري كنيم و پرونده ياد شده به شعبه متناسب با آن موضوع، ارجاع مي شود.
وي از تشكيل كميسيون هاي تخصصي طبق قانون خبر داد و گفت: اين كار يكي از اقدام هاي مهم ديوان عدالت اداري بوده است.
رييس ديوان عدالت اداري تاكيد كرد، هر موضوعي كه مربوط به دستگاه هاي شكايت كننده باشد در كميسيون هاي تخصصي مطرح مي شود و در اين كميسيون ها از تجربيات كارشناسان خبره و مسلط به كار، استفاده مي شود.
منتظري با بيان اينكه اكنون در كميسيون هاي تخصصي 12 قاضي حضور دارد، گفت: لايحه اي كه در مجلس شوراي اسلامي در دست بررسي است براي هر كميسيون تخصصي 15 قاضي پيش بيني شده است.
وي از دستگاه هاي اجرايي خواست تا به كميسيون ها كمك كنند تا كارها با كيفيت لازم پيش برود.
رييس ديوان عدالت اداري در ادامه با اشاره به بررسي لايحه ديوان عدالت اداري در مجلس شوراي اسلامي افزود: امسال با تصويب اين قانون، دفاتر استاني در همه استان ها براي سهولت در رسيدگي به شكايات مردم، راه اندازي مي شود.
منتظري خاطر نشان كرد، با تشكيل دفاتر استاني ديوان عدالت اداري، آمار پرونده هاي ورودي به اين دفاتر، افزايش خواهد يافت.
منتظري تصريح كرد، ممكن است برخي پرونده ها در مراكز استان ها رسيدگي شود و برخي نيز به لحاظ تخصصي بودن در مركز مورد رسيدگي قرار گيرد.
وي همچنين به كمبود نيروي انساني در ديوان عدالت اداري اشاره كرد و گفت: براي جذب نيروي انساني با دولت مذاكره شده است و مقدمات تامين نيرو و استخدام در شرف انجام است.
رييس ديوان عدالت اداري در ادامه از فعال شدن سيستم آنفورماتيك در ديوان عدالت اداري خبر داد و گفت: شاكيان و دستگاه هاي اجرايي با ورود به سايت اين ديوان مي توانند از تمام اطلاعات و جزييات پرونده خود، مطلع شوند.
منتظري همچنين به لزوم تعامل ديوان عدالت اداري با دستگاه هاي اجرايي تاكيد كرد و افزود: اگر اين تعامل بيشتر شود بخشي از اشكالات در همان مراحل اوليه برطرف مي شود و با تعامل بيشتر، مشكل مردم و دستگاه ها را مي توانيم حل كنيم.
رييس ديوان عدالت اداري از دستگاه هاي اجرايي تقاضا كرد تا با همكاري و همفكري با ديوان عدالت اداري، مسائل و مشكلات را آسيب شناسي كنند تا حجم شكايت ها از دستگاه ها كاهش يابد.
منتظري با بيان اينكه مقاومت دستگاه هاي اجرايي در برابر راي صادر شده به ضرر دستگاه ها تمام مي شود، گفت: ابزار قانون در دست ماست و ما در مقابل هر كس و هر مقامي كه باشد، قانون را اجرا مي كنيم.
وي گفت: ورودي هاي (شكايات) سال 89 نسبت به سال 88 افزايش چشم گيري داشته است و در اين مدت 28 درصد افزايش شكايت داشتيم، اما امكانات و شعب ديوان عدالت اداري در مقابل اين افزايش، بسيار محدود است.
منتظري آمار ورودي ها را بسيار نگران كننده دانست و گفت: اگر همه، قانون را اجرا كنند با كاهش شكايات رو به رو خواهيم بود.
اجتمام**1751** 1569**
جمعه 2 اردیبهشت 1390  1:03 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

رييس سازمان بازرسي كل كشور:
تحريم‌ها به رشد و بالندگي ايران كمك مي‌كند
تهران-رييس سازمان بازرسي كل كشور با بيان اين كه تحريم‌ براي ملتي كه آرمان‌هاي ولايي دارد يك عامل محرك است ،گفت : اين تحريم‌ها به رشد و بالندگي ايران كمك مي‌كند.
به گزارش روابط عمومي سازمان بازرسي كل كشور ،حجت‌الاسلام ‌والمسلمين 'مصطفي پورمحمدي' پس از بازديد از شانزدهمين نمايشگاه بين‌المللي نفت، گاز، پالايش و پتروشيمي در جمع خبرنگاران تصريح كرد: تاريخ ايران نشان مي‌دهد كه ايرانيان هميشه تحت فشار كار مي‌كنند و اگر دشمنان مي‌خواهند به ما كمك كنند به نظرم اين بهترين راه است و ما از آن‌ها تشكر مي‌كنيم.
وي ادامه داد: دشمنان اين امكان را براي ما فراهم كرده‌اند كه ما بتوانيم روي پاي خود بايستيم و به نيروها و دانشمندان خودمان متكي شويم و اين نمايشگاه، براي اثبات اين ادعا سند خوبي است.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور در پاسخ به سئوالي درباره قرارداد كرسنت گفت: سازمان بازرسي كل كشور اولين بار به اين قرارداد واكنش نشان داد و در ساليان گذشته جامع‌ترين گزارش را ارائه داد و در حال حاضر نيز با دقت و تأمل اين موضوع پيگيري مي‌شود.
اين مقام قضايي با اشاره به اينكه سازمان بازرسي كل كشور با صنعت نفت همكاري مطلوبي دارد گفت: همكاري ما با بخش‌هاي مختلف نفت زياد است و حجم بازرسي و رفت و آمدها و گزارشي زيادي در اين حوزه داريم بنابراين مي‌توان گفت تعامل مثبت و خوبي با مسئولان نفتي برقرار كرده‌ايم.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور با اشاره به نقش ايران در تأمين امنيت انرژي جهان گفت : در حال حاضر نقش ايران در تأمين امنيت انرژي جهان بسيار پررنگ است به خصوص كه سياست‌هاي انرژي ايران استقلالي است بنابراين نقش امنيتي ايران در حوزه انرژي بين‌المللي به مراتب بيشتر از كشورهايي است كه عمدتاً سياست‌هايشان تحت فشار و تحت مديريت و اوامر قدرت‌هاي بزرگ است كه اين موضوع خودش ايجاد اختلال مي‌كند.
وي ادامه داد: در حالي كه ايران سياست‌هاي مستقل و انساني دارد اين موضوع كمك مي‌كند تا امنيت حوزه انرژي بين‌المللي افزايش يابد.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور با اشاره به نحوه اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها گفت: اجراي اين قانون يك بحث‌هاي تخصصي و محتوايي دارد كه از دو سال پيش شايد مفصل‌ترين و نقادانه‌ترين گزارش را تهيه و به دولت داديم و در ادامه تصميماتي كه دولت و مجلس گرفتند، كمك كرد تا وضعيت اوليه بهبود پيدا كند.
وي تصريح كرد: بحثي كه در حال حاضر وجود دارد در نحوه اجراي قانون است، در حال حاضر تمام تلاش خود را گذاشتيم تا قانون هدفمند كردن يارانه‌ها به خوبي اجرا شود و دولت نيز در يك بخش با دقت كار خود را انجام مي‌دهد كه آن بخش پرداخت يارانه به مردم است اما در چند بخش ديگر نيز قانون بايد به خوبي اجرا شود كه بخش حمايت از توليد كننده است.
اجتمام
جمعه 2 اردیبهشت 1390  1:03 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

ماموران مبارزه با موادمخدر اتريش105كيلوگرم كوكايين كشف كردند
وين - اداره مبارزه با تبهكاري استان سالزبورگ اتريش اعلام كرد حدود 105كيلوگرم كوكايين به ارزش 8ميليون يورو در اين كشور كشف كردند.
به گزارش ايرنا،'كريستين ووگن برگر'سخنگوي مبارزه با تبهكاري استان سالزبورگ اتريش شامگاه دوشنبه اعلام كرد: كوكايين مزبور در يك خودرو كه از مبدا اشتوتگارت آلمان به اسلووني در حركت بود كشف شد.
اين سخنگو افزود: قاچاقچيان اين مقادير كوكايين را از كشور كلمبيا و از طريق جمهوري دومينيكن و توسط يك هواپيماي كوچك وارد اروپا كرده بودند.
اين مقام مبارزه با تبهكاري استان سالزبورگ اتريش در باره تحقيقات ماموران پليس كه از كرواسي شروع شده بود، گفت: با كنترل مكالمات تلفني مشخص شد كه قاچاقچيان تصميم دارند در اواسط ماه مارس در فرودگاه سالزبورگ و اشتوتگارت با يكديگر ديدار كنند.
اين سخنگو افزود: قرار بود اين محموله از مسير لوبليانا پايتخت اسلووني به ايتاليا ارسال شود.
سه سرنشين اين خودرو كه از كشور كرواسي هستند اكنون در زندان اتريش بسر مي برند.
گفتني است ماموران مبارزه با مواد مخدر اتريش در سال 2010ميلادي حدود 206كيلوگرم كوكايين به ارزش 50ميليون يورو كشف كردند.
بطور معمول قاچاق مواد مخدر كوكايين از مسير بالكان صورت مي گرد.همچنين 90 درصد مواد مخدر هرويين در اروپا از مسير بالكان و از مبدا افغانستان وارد اروپا مي شود.
اروپام/2270** 1514
جمعه 2 اردیبهشت 1390  1:04 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

اختصاصي/ معاون اول قوه قضائيه:
خيزشهاي كشورهاي اسلامي، ضد استبدادي و استعماري است
بيرجند - معاون اول قوه قضائيه گفت: تمام خيزشهاي كشورهاي اسلامي منطقه مبتني بر دين و ضد استبدادي و استعماري است.
حجت الاسلام والمسلمين سيد'ابراهيم رئيسي' كه براي شركت در نخستين همايش ملي دوسالانه آسيبهاي اجتماعي ايران به بيرجند سفر كرده بود، در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: وجه مشترك تمام اين خيزشها در كشورهاي اسلامي اعم از ليبي، بحرين و يمن از توجه به دين سرچشمه مي گيرد.
وي تصريح كرد: مردم اين كشورهاي اسلامي از ديكتاتوري و استبداد داخلي و زير بار سلطه بيكانگان بودن خسته شده اند كه اين مسأله را مي توان از حضور، خون دادن و شعارهايشان فهميد.
او با بيان اينكه شروع اين خيزشها در واقع برابر با به نتيجه رسيدن است اظهار داشت: اينكه مردم اين كشورها، خود به صحنه آمدند و نماينده اي نفرستادند، در واقع يك پيروزي محسوب مي شود.
وي ادامه داد: آنچه آمريكا، اسرائيل و نظام سلطه را عصباني كرده، احساس مردم كشورهاي اسلامي است؛ زيرا نفرت در دلها و نگاه منفي مردم به استكبار را حتي با متوقف كردن اين خيزشها نمي توانند تغيير دهند.
رئيسي با اشاره به مفاسد اقتصادي گفت: تمام دادگاههاي سراسر كشور به پرونده هاي فساد اقتصادي رسيدگي مي كنند و طبق قانون، بعد از قطعي شدن نيز اطلاع رساني مي شود.
وي با اشاره به اينكه پيشگيري از وقوع جرم در اولويت برنامه هاي قوه قضائيه است، اظهار داشت: در اين راستا معاونت پيشگيري از جرم در قوه قضائيه تشكيل شده كه با همكاري دستگاههاي ذيربط در بحثهاي اداري در درون و برون قوه قضائيه موضوع پيشگيري از وقوع جرم را دنبال مي كند.
معاون اول قوه قضائيه ادامه داد: كاهش آسيبهاي اجتماعي و يا به تعبيري كاهش جرم و جنايت در جامعه از برنامه هاي اصلي قوه قضائيه است.
وي با بيان اينكه پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي وظيفه همه دستگاههاست يادآور شد: در تصميم گيريهاي اقتصادي، اجتماعي، سياسي و فرهنگي بايد نگاه پيشگيرانه باشد.
وي گفت: در قوه قضائيه موضوع 'جهاد اقتصادي' به عنوان يك دستور العمل در همه مسايل مورد توجه قرار مي گيرد.
665**110**1504
جمعه 2 اردیبهشت 1390  1:06 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

دادستان كل كشور:
ولايت فقيه عامل اصلي و ركن اساسي استحكام نظام اسلامي است
خرم آباد- دادستان كل كشور با تشريح نقش و جايگاه مهم ولايت فقيه در حكومت اسلامي گفت: ولايت فقيه عامل اصلي و ركن اساسي استحكام نظام مقدس جمهوري اسلامي و سدي استوار در برابر دسيسه ها و توطئه هاي استكبار جهاني است.
به گزارش خبرنگار ايرنا، حجت الاسلام و المسلمين 'غلامحسين محسني اژه اي' روز پنجشنبه در همايش 'ولايت فقيه، استمرار حركت انبياء' در مصلاي الغدير خرم آباد، بصيرت افزايي و آگاهي بخشي به جامعه را از ديگر ويژگي هاي شاخص ولي فقيه در جامعه اسلامي عنوان كرد و افزود: علم و آگاهي ، بينش سياسي و اجتماعي ، شجاعت ، تدبير و مديريت از ويژگي ها و شاخص هاي اصلي رهبر معظم انقلاب به عنوان ولي امر مسلمين است.
وي با اشاره به توطئه ها و ترفندهاي دشمنان عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي در دوره هاي مختلف، به نقش مقام عظماي ولايت در خنثي كردن توطئه ها اشاره كرد و اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب با به اهتزاز در آوردن پرچم آگاهي و بصيرت در جامعه ، نقشي محوري و موثر در خنثي شدن توطئه هاي دشمنان عليه اين نظام الهي برعهده داشتند.
دادستان كل كشور گفت: دشمنان انقلاب كه از نفوذ پيام اسلامي و الهي جمهوري اسلامي ايران در كشورهاي منطقه و حتي جهان احساس خطر مي كنند، برنامه و راهبردهاي مختلفي را براي مقابله با اين انقلاب تدارك ديده اند كه جلوگيري از نفوذ انقلاب اسلامي ايران، اعمال فشار عليه كشور به طرق مختلف و ترويج و توسعه پروژه ايران هراسي در كشورهاي مختلف از جمله ترفندهاي استكبار جهاني عليه انقلاب اسلامي ايران است.
وي با بيان اينكه تمامي اين ترفندها و اختلاف افكني هاي دشمن با درايت مقام عظماي ولايت نقش بر آب شده است، تصريح كرد: تحريم هاي اقتصادي آمريكا و برخي كشورهاي اروپايي عليه ايران اسلامي در سايه همين تدابير و رهنمودهاي حكيمانه رهبر معظم انقلاب به طور كلي بي اثر شده است.
دادستان كل كشور افزود: امروز در سايه وجود رهبر معظم انقلاب علاوه بر اينكه تمامي توطئه هاي دشمن به شكست منتهي شده، بلكه ايران اسلامي به عنوان يك كشور برتر ، مقتدر و عزتمند در جهان معرفي و مورد توجه همه ملت ها قرار گرفته است.
وي با اشاره به اينكه خيزش اسلامي صورت گرفته در كشورهاي منطقه نيز ناشي از عزت و افتخار ايران اسلامي است، اظهار داشت: خنثي شدن توطئه هاي دشمنان در سايه درايت ، بصيرت و آگاهي بخشي مقام عظماي ولايت به مردم و مسئولان در سالهاي اخير به خصوص در جريان فتنه پس ازانتخابات رياست جمهوري به خوبي مشهود و ملموس است.
دادستان كشور در ادامه افزود: در سه سال اخير كه يكي از راهبردهاي اصلي دشمن تشديد اختلافات داخلي ميان مردم و مسئولان بود، رهبر فرزانه انقلاب اسلامي با تدبير و مديريتي حكيمانه و عالمانه تمامي اين دسيسه ها را خنثي و دشمنان را مجبور به تحمل شكستي سنگين كردند.
محسني اژه اي گفت: امروز چشم اميد ملت هاي آزادي خواه جهان به جمهوري اسلامي ايران است و اين ملت ها از مقام عظماي ولايت طلب كمك دارند و اينها همه حاصل درايت ، بيش عميق سياسي و اجتماعي ، شجاعت ، تدبير و مديريت رهبر معظم انقلاب اسلامي است.
به گزارش ايرنا، همايش ولايت فقيه استمرار حركت انبياء، به همت دبيرخانه مجلس خبرگان رهبري ، نماينده ولي فقيه در لرستان و استاندار لرستان، روز پنجشنبه و با حضور جمعي از مقامات و مسئولان كشوري و استاني و همچنين انديشمندان و صاحب نظراني از سراسر كشور در خرم آباد برگزارشد.
648/1625/ 1539
جمعه 2 اردیبهشت 1390  1:08 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

پورمحمدي: رضايت شهروندان يكي از نمادهاي سلامت و مطلوبيت نظام است
تهران-رييس سازمان بازرسي كل كشور گفت: يكي از نمادهاي اصلي و برجسته در رشد، كمال، سلامت و مطلوبيت يك نظام، تامين رضايت شهروندان است و اينكه بتواند در حل و فصل مشكلات و دعاوي آنها پاسخگو و كوشا باشد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني سازمان بازرسي كل كشور،حجت‌الاسلام والمسلمين 'مصطفي پورمحمدي' روز چهارشنبه در نخستين كارگاه آموزشي كاربران سامانه ملي رسيدگي به شكايات و اعلامات دستگاههاي اجرايي اظهار داشت: شاخص مطلوب بودن هر حكومت و دولتي اين است كه فرآيندها را خوب تعريف و اجرا كند تا در اين رفت و برگشت رضايت شهروندانش را تحصيل و از تضييع حقوق‌شان جلوگيري شود.
وي در اين همايش كه در سازمان بازرسي كل كشور برگزار شد، افزود: در دنيا نهادهاي آمبودزماني اين نقش را ايفا مي‌كنند كه كشور ما نيز در اين نهادها حضور فعال دارد.
وي با اشاره به قانون ارتقاي سلامت نظام اداري افزود: بر اساس اين قانون كه روزهاي پاياني سال گذشته بررسي و تصويبش را در مجمع تشخيص طي مي‌كند، شاخص سلامت دستگاهها معلوم خواهد شد و سازمان بازرسي كل كشور بر اساس وظيفه و بر طبق شاخص‌هايي كه در قانون ارتقاي سلامت نظام اداري مشخص مي‌شود، دستگاهها را كنترل مي‌كند كه آيا اين شاخص‌ها را رعايت مي‌كنند. يا نه؟
رييس سازمان بازرسي كل كشور ادامه داد: فعاليت سامانه ملي رسيدگي به شكايات و اعلامات آغاز شده و سازمان بازرسي كل كشور بعنوان يك سازمان مرجع، نظارت سيستمي و فرآيند اقدامات دستگاه‌ها را در اين سامانه تعقيب خواهد كرد.
وي با تصريح بر اينكه سامانه ملي رسيدگي به شكايات كمك مي‌كند تا پاسخگوي خواسته ‌هاي مردمي باشيم، گفت: قرار نيست هر آنچه را كه مراجعه كنندگان به اين سامانه اعلام مي‌كنند صحيح بدانيم بلكه بايد با تحليل رفتار دستگاه‌ها بتوان داوري قانع‌كننده‌اي براي شهروندان داشته باشيم.
رييس سازمان بازرسي كل كشور با ارايه آماري از فعاليت‌هاي سامانه ملي رسيدگي به شكايات در مدت يك سال فعاليت، اظهار داشت: اگر همه ظرفيت‌هايي كه براي اين سامانه در سطح كشور تعريف شده فعال شود ورودي اعلامات بيشتر از آمار ارايه شده خواهد بود و بايد اقدامات لازم براي اينكه اين سامانه به جايگاه واقعي خود برسد انجام شود.
پورمحمدي با بيان اينكه فرهنگ پاسخگويي در كشور ضعيف و كند است،گفت: فرآيند رسيدگي و پاسخگويي به شكايات و اعلامات از طريق سامانه، قابل رهگيري و شفاف است و سيستم به ما كمك مي‌كند تا عمليات به سرعت انجام شود، در واقع هنر اين سيستم انجام عمليات در اتاق شيشه‌اي است.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: بخش بزرگي از عدم پاسخگويي و ايجاد نارضايتي به خاطر بي‌احترامي يا بي توجهي نيست بلكه عامل اصلي آن ناشي از نبود بسترهاي مناسب و عدم آگاهي مي‌باشد ، عاملي كه سبب مي‌شود كارها كند پيش برود.
پورمحمدي گفت: يكي از مهمترين وظايف ما، نظارت و بازرسي از نحوه پيگيري‌هاي سامانه ملي رسيدگي به شكايات است و سازمان بازرسي نقاط قوت و ضعف اين اقدامات را با در نظر گرفتن شرايط اعلام خواهد كرد.
وي تاكيد كرد: بناي ما اين است كه با زبان صدق و راستي با افكار عمومي صحبت كنيم چون اين در نهايت اعتماد عمومي را جلب مي‌كند.
اجتمام**9102**1580
جمعه 2 اردیبهشت 1390  1:09 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

رييس كانون سردفتران و دفترياران
شكوفايي اقتصادي و معنوي جامعه ايران اهميتي در خور واژه جهاد دارد
تهران - رييس كانون سردفتران و دفترياران گفت: شكوفايي اقتصادي و معنوي جامعه ايران، اهميتي در خور واژه ' جهاد ' دارد.
به گزارش روابط عمومي كانون سردفتران و دفترياران، 'محمدرضا دشتي اردكاني' روز چهارشنبه در نخستين نشست جبهه حاميان ولايت با اشاره به نام گذاري امسال بنام 'سال جهاد اقتصادي' از سوي رهبر معظم انقلاب گفت:نگاهي به تاكيدات مقام معظم رهبري در تصويب سند چشم‌انداز 20 ساله و تاكيد مستمر ايشان به اينكه در سال 1404 ايران بايد كشور اول در ميان كشورهاي منطقه باشد و زمينه‌سازي براي تحقق اين هدف از جمله ابلاغ سياست‌هاي اصل44 با تاكيد بر توسعه بيشتر حضور بخش خصوصي در فعاليتهاي توليدي، اقتصادي نشان مي‌دهد كه ايشان نقشه راه پيشرفت اقتصادي را سالها قبل طراحي و ترسيم كرده‌اند.
دشتي اردكاني افزود: با وجود اين برنامه‌ها و اهداف و رهنمودها، دولت بايد با بكارگيري نخبگان اقتصادي، شايسته سالاري، قانون گرايي، انضباط مالي، تلاش براي خصوصي سازي، لغو انحصارات و كوچك سازي اندازه دولت تلاش كند.
رييس كانون سردفتران و دفتر ياران گفت : از تعبير 'جهاد' براي اقتصاد چنين برداشت مي كنم كه ريشه كن كردن فقر و بيكاري و گراني و شكوفايي اقتصادي و معنوي جامعه ايران و ساختن يك زندگي آرماني براي مردم امروزه اهميتي درخور واژه 'جهاد' دارد.
دشتي اردكاني تصريح كرد: كلمه جهاد يك تعبير استعاره‌گونه است و معمولا به نوعي تلاش مقدس اطلاق مي‌شود كما اينكه در طول تاريخ معاصر هم مي‌بينيم كه حضرت امام(ره) در مورد سازندگي از اين استعاره استفاده و جهاد را وارد صحنه‌هاي سازندگي مي‌كنند.
وي افزود: نكته مهمي كه بايد دقيقا در راستاي اين جهاد رصد كنيم اين است كه تحولات جهاني به چه مسيري سوق پيدا مي‌كند؟ ما بايد مزيت‌هاي نسبي كشور را رصد كنيم و بشناسيم و به مسايلي كه از طريق علم توليد ثروت مي‌كنند، بيشتر توجه كنيم، تاكيداتي كه رهبر معظم انقلاب در طول اين چند سال نيز داشتند، همه و همه ناظر به اين مساله بوده است.
دشتي اردكاني خاطرنشان كرد: اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها و درآمدهاي ناشي از افزايش نرخ فرآورده‌هاي نفتي اين امكان را براي دولت فراهم مي كند كه جهادگران بخش خصوصي را بيش از پيش موردتوجه قراردهد تا بهبود و اصلاح فضاي كسب و كار و مولفه هاي آن به وقوع بپيوندد.
وي از دفاتر اسناد رسمي بعنوان نهادي حاكميتي، غيردولتي، وابسته به قوه قضاييه و زير مجموعه سازمان ثبت اسناد و املاك كشور كه بمنظور تنظيم و ثبت اسناد رسمي، طبق قوانين و مقررات مربوط تشكيل مي شوند و نقش حساس تثبيت مالكيت مردم و ايجاد امينت اجتماعي و اقتصادي جامعه را درحوز? معاملات و قراردادها برعهده دارند، ياد كرد.
رييس كانون سردفتران و دفترياران گفت: اين دفاتر به مثابه شبكه اي گسترده درسطح كشور، قابليت نگاهي جامع تر و فراگيرتر را باتوجه به سابقه قريب به يك قرن داشته و مي توان با برنامه ريزي و تعيين راهبردهايي مدبّرانه، سطح تاثيرگذاري آنها را به نفع مردم و نظام، بيش از پيش ارتقا داد.
وي اظهارداشت: اگر از زاويه اصل 44 و نيز به عنوان الگويي اسلامي- ايراني و بارويكردي آينده پژوهانه به مقوله سردفتري بنگريم به اين نكته خواهيم رسيدكه درحال حاضر تنها بخش اندكي از ظرفيتهاي گسترده دفاتر اسناد رسمي مورد بهره برداري قرارگرفته است.
وي افزود: شايد كمتر كسي بداند كه دفاتر اسنادرسمي تنها نهادحاكميتي هستند كه با بودجه بخش خصوصي اداره شده و هيچ گونه وابستگي مالي به دولت حتي در تامين بيمه و حقوق بازنشستگي سردفتران و دفترياران هم ندارند.
دشتي اردكاني گفت: از سوي ديگر دفاتر اسناد رسمي گستردگي بالايي در سطح كشور دارند بطوريكه هم اكنون حدود هفت هزار و 350 دفتر اسنادرسمي در سراسر كشور، شبكه وسيعي را براي ارايه خدمات به مردم بدون تحميل هيچ هزينه اضافه اي به بيت المال پديدآورده اند.
رييس كانون سردفتران و دفترياران تصريح كرد: در واقع، اصل 44 قانون اساسي كه رهبرمعظم انقلاب همواره و بخصوص در ساليان اخير تاكيد ويژه‌اي به اين امر داشته است از مصاديق فعاليت‌هاي تازه اي است كه مي توان دفاتر اسناد رسمي را بعنوان يك الگوي موفق خصوصي سازي آن هم با حدود يك قرن سابقه براي ساير بخش‌ها موردنظر قرار داد و بعنوان دفاتر پيشخوان خدمات قضايي موجبات خدمت رساني بيشتر به مردم را از اين راه فراهم كرد.
اجتمام**9102
جمعه 2 اردیبهشت 1390  1:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها