0

جدیدترین اخبار لیگ برتر "ویژه"

 
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

جدیدترین اخبار لیگ برتر "ویژه"

با سلام

جدیدتر اخبار  لیگ برتر  بصورت ویژه در پست های زیر بصورت مجموع قرار داده شده

امید است که مورد توجه قرار گیرد

جمعه 26 فروردین 1390  9:34 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

پاسخ به:جدیدترین اخبار لیگ برتر "ویژه"

امتياز چه ارزشي دارد که اين‌گونه رفتار مي‌کنند؟

اكبرپور: همين كارها را مي‌كنند كه رفت‌وبرگشت به استقلال مي‌بازند
 

بازيکن تيم استيل‌آذين گفت: پرسپوليس همين کارها را مي‌کند که در دو ديدار رفت و برگشت به استقلال مي‌بازد.


سياوش اکبرپور پس از شکست 2 بر يک مقابل پرسپوليس در ديداري جنجالي گفت: صدايم درنمي‌آيد. چه بگويم؟ تا چه حد فوتبال مي‌تواند ناجوانمرد باشد؟ ايرانيان همواره به جوانمردي معروف بوده و هستند اما نشانه از جوانمردي در اين بازي نديديم.

وي ادامه داد: نگاه کنيد و ببينيد که داور از دقيقه يک چطور قضاوت کرد. کارشناسان مي‌نشينند و مي‌گويند استيل‌آذين پول خرج کرده و مهر‌ه‌هاي سرشناس در اختيار گرفته اما نتيجه نمي‌گيرد. به چه قيمتي بايد براي 3 امتياز دوستان خود را گريان به خانه بفرستيم. آيا ارزش دارد.

اکبرپور تصريح کرد: در کجاي فوتبال تاکنون چنين چيزي را ديده بوديم. همين مي‌شود که پرسپوليس در دو ديدار رفت و برگشت به استقلال مي‌بازد.

جمعه 26 فروردین 1390  9:35 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

پاسخ به:جدیدترین اخبار لیگ برتر "ویژه"

هفته سي‌ام ليگ برتر فوتبال

پيروزي ناجوانمردانه پرسپوليس با دستور دايي برابر استيل‌آذين
 

تيم فوتبال پرسپوليس برابر استيل‌‌ آذين ناجوانمردانه به برتري رسيد.


آخرين بازي هفته‌ سي‌ام ليگ برتر از ساعت 19:05 بين دو تيم پرسپوليس و استيل آذين و در حضور حدود 10 هزار تماشاگر برگزار شد و پرسپوليس 2 بر يک به برتري رسيد.

مجتبي زارع در دقيقه 22 براي پرسپوليس گلزني کرد و سياوش اکبرپور دو دقيقه بعد گل تساوي استيل آذين را به ثمر رساند.

در حالي که بازي در دقيقه 94 دنبال مي‌شد سوشا مکاني مصدوم شد و توپ را به بيرون زد تا پزشکان او را مداوا کنند اما علي دايي به بازيکنان تيمش دستور داد بازي جوانمردانه را رعايت نکنند و توپ را به بازيکنان حريف ندهند. سپهر حيدري هم با توجه به اين نکته اوت را بلند به داخل محوطه جريمه استيل آذين پرتاب و آرفي توپ را به گل تبديل کرد.

همين موضوع باعث به جنجال کشيده شدن ديدار در دقايق پاياني شد و بازيکنان استيل آذين به شدت به رعايت نشدن بازي جوانمردانه اعتراض کردند به طوري که در اين لحظات درگيري شديدي بين بازيکنان رخ داد. نورمحمدي و ماتئوس در همين دقايق با کارت قرمز خداداد افشاريان اخراج و چند بازيکن نيز با کارت زرد جريمه شدند.
محمدي هم در دقيقه 85 با دريافت کارت زرد دوم از استيل آذين اخراج شد.

ترکيب پرسپوليس:
عليرضا حقيقي، عليرضا نورمحمدي، سپهر حيدري، حميدرضا علي‌عسگر، عليرضا محمد، مازيار زارع، حسين بادامکي، امير حسين فشنگچي( از دقيقه 65 محمد منصوري)، محمد نوري، مجتبي زارع( از دقيقه 65 اشپيتم آرفي) و وحيد هاشميان(از دقيقه 89 سکوبرت)
سرمربي: علي دايي

ترکيب استيل آذين:
سوشا مکاني، مهدي مهدوي‌کيا، مهدي محمدي، ماتئوس، علي عشوري‌زاد، هادي ايماني( از دقيقه 58 امير شاپورزاده)، حسين کعبي، ميلاد زنيد‌پور( از دقيقه 65 کاظم برجلو)، حسين کاظمي، بابک لطيفي( از دقيقه 77 فريدون زندي) و سياوش اکبرپور
سرمربي: محمود ياوري

جمعه 26 فروردین 1390  9:35 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

پاسخ به:جدیدترین اخبار لیگ برتر "ویژه"

بزن بزن بازيكنان پرسپوليس و استيل/جدل اكبرپور و دايي
 

بازيکنان دو تيم پرسپوليس و استيل‌آذين در دقيقه 94 مسابقه با يکديگر به درگيري فيزيکي پرداختند.


تيم فوتبال پرسپوليس که تا دقيقه 94 با تساوي يک بر يک برابر استيل‌آذين قعرنشين متوقف بود بر روي توپي که بازيکنان استيل‌آذين به بيرون زده بودند و پرتاب اوت صاحب موقعيت گلزني شد و 2 بر يک از حريف پيش افتاد. اين گل باعث شد بازيکنان استيل آذين به سمت بازيکنان پرسپوليس که در حال شادي بودند حمله‌ور شده و با يکديگر درگيري فيزيکي پيدا کنند.

* سياوش اکبرپور مهاجم پرسپوليس به سمت علي دايي رفت و با او به جدل لفظي پرداخت.

* سوشا مکاني دروازه‌بان استيل آذين که پيش از اين صحنه مصدوم شد بعد از آنکه گل خورد خطاب به بازيکنان پرسپوليس در حالي که گريه مي‌کرد گفت خيلي نامرد هستيد، خدا آن بالاست. او يک اخطار نيز دريافت کرد.

*فريدون زندي که به عدم رعايت بازي جوانمردانه از سوي بازيکنان پرسپوليس معترض بود براي آنها دست مي‌زد.

*شماري از مأموران نيروي انتظامي وارد زمين مسابقه شدند تا بازيکنان دو تيم را از هم جدا کنند.

* رحمان احمدي دروازه‌بان ذخيره پرسپوليس با سوشا مکاني دروازه‌بان استيل‌آذين درگيري شديدي پيدا کرد که موجب شد يک کارت زرد از داور دريافت کند.

*محمود ياوري سرمربي استيل‌آذين مات و مبهوت فقط اين صحنه‌ها را نگاه مي‌کرد.

* علي‌رضا حقيقي دروازه‌بان پرسپوليس به اين حرکات مي‌خنديد.

* ماتئوس بازيکن خارجي استيل‌آذين در دقيقه 90+8 به عمد آرفي گلزن دوم پرسپوليس را مصدوم کرد که با کارت مستقيم از ميدان اخراج شد اين خطا موجب ادامه درگيري‌ها شد.

* اين بازي تا دقيقه 90+9ادامه پيدا کرد.

جمعه 26 فروردین 1390  9:35 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

پاسخ به:جدیدترین اخبار لیگ برتر "ویژه"

درگيري فيزيكي احمدي و سوشا مكاني در راهروي ورزشگاه
 

دروازه‌بان‌هاي استيل‌آذين و پرسپوليس در راهروي ورزشگاه آزادي با يکديگر درگيري فيزيکي پيدا کردند.


در حالي که پس از پايان بازي‌ تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و استيل‌آذين بازيکنان دو تيم به شدت با يکديگر درگير بودند درگيري لفظي نيز بين رحمان احمدي و سوشا مکاني در راهرو ورزشگاه آزادي رخ داد.
پس از مدتي اين درگيري لفظي به درگيري فيزيکي تبديل شد و هر دو بازيکن به سمت يکديگر حمله‌ور شدند که با دخالت مأموران نيروي انتظامي از هم جدا شده و به سمت رختکن تيم‌هايشان هدايت شدند.

علي دايي نيز رحمان احمدي را مهار و با تذکر جدي وي را به سمت رختکن پرسپوليس هدايت کرد.

جمعه 26 فروردین 1390  9:35 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

پاسخ به:جدیدترین اخبار لیگ برتر "ویژه"

آرفي: دروازه‌بان استيل آذين بازي جوانمردانه انجام نداد
 

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: سوشا مکاني بازي جوانمردانه را رعايت نکرد.


اشپتيم آرفي بعد از برد دو بر يک در ديداري جنجالي در جمع خبرنگاران گفت: اين برد کار خدا بود. دروازه‌بان حريف بي‌مورد توپ را بيرون زد تا چند دقيقه‌ پاياني مسابقه را به اين ترتيب از ما بگيرد. اين مسايل در فوتبال ايران ديده مي‌شود و او بازي جوانمردانه انجام نداد. استيل آذين بعد از اينکه گل مساوي را زد فقط وقت کشي مي‌کرد.

وي ادامه داد: برد شيريني به دست آورديم و شايسته اين پيروزي بوديم و اين برد را به هواداران پرسپوليس تبريک مي‌گويم.

جمعه 26 فروردین 1390  9:36 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

پاسخ به:جدیدترین اخبار لیگ برتر "ویژه"

دست محمد نوری به شدت آسیب دید
محمد نوری بازیکن تیم پرسپولیس به خاطر برخورد با استوک کفش بازیکنان استیل آذین به شدت از ناحیه دست دچار آسیب دیدگی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در جریان دیدار تیم‎های پرسپولیس و استیل آذین دست محمد نوری به استوک کفش بازیکنان حریف برخورد کرد. در اثر این برخورد دست وی دچار پارگی شد.

جدال تیم‌های پرسپولیس و استیل آذین تهران با برتری 2 بریک سرخپوشان به اتمام رسید.

جمعه 26 فروردین 1390  9:38 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

پاسخ به:جدیدترین اخبار لیگ برتر "ویژه"

پس از پیروزی سرخپوشان؛
حمله بازیکن استیل آذین به سمت سرخپوشان/ نیروی انتظامی وساطت کرد
پایان دیدار تیم‏های پرسپویس و استیل آذین با حمله یکی از بازیکنان استیل آذین به سمت بازیکنان حریف همراه بود.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از پایان دیدار تیم‏های استیل آذین و پرسپولیس که به دلیل گل پیروزی بخش سرخپوشان با جنجال همراه بود یکی از بازیکنان تیم استیل آذین به هنگام ورود بازیکنان حریف به رختکن به طرف آنها حمله کرد اما با وساطت به موقع نیروی انتظامی این موضوع ختم به خیر شد.

جمعه 26 فروردین 1390  9:39 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

پاسخ به:جدیدترین اخبار لیگ برتر "ویژه"

غیبت پروین و هدایتی/ جایگاه ویژه خالی و یادداشتهای مربیان تیم ملی
دیدار تیم های پرسپولیس و استیل آذین از هفته سی ام مسابقات لیگ برتر در حالی در ورزشگاه آزادی برگزار شد که حسین هدایتی و علی پروین در ورزشگاه حضور نیافتند.

به گزار ش خبرنگار مهر، دیدار تیم‎های فوتبال پرسپولیس و استیل آذرین از هفته سی‎ام مسابقات لیگ برتر باشگاه‎های کشور در حالی در ورزشگاه آزادی برگزار شد که کمتر از 15 هزار تماشاگر این مسابقه را از نزدیک تماشا کردند. حاشیه‎های این بازی را در زیر می‎خوانید:

* حسین هدایتی مالک باشگاه استیل آذین و علی پروین رئیس سازمان فوتبال این باشگاه در ورزشگاه آزادی حضور نیافتند. این در حالی بود که بسیاری از پرسپولیسی‎ها حداقل منتظر حضور پروین در ورزشگاه بودند و طبق خبرهای مطرح شده قرار بود آنها در وزشگاه حاضر شوند.

* در جایگاه "ویژه" و "شیشه‌ای "ورزشگاه آزادی برخلاف دیدارهای گذشته تنها مربیان تیم ملی، عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ، عباس ترابیان سرپرست تیم ملی و تنی چند از مسئولان ارتش جمهوری اسلامی حضور داشتند. این جایگاه امروز خالی‎تر از همیشه بود.

* حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس از جایگاه این بازی را تماشا می‎کرد. مجتبی شیری، هادی نوروزی و ابراهیم اسدی بازیکن پیشین تیم‎های پرسپولیس و استیل آذین هم از این جایگاه بازی را تماشا می‎کردند.

* درگیری وحید هاشمیان و ماتئوس بازیکن تیم استیل آذین باعث شد هواداران پرسپولیس برای دقایقی علیه بازیکن حریف شعار دهند. آنطور که به نظر می‏رسید ماتئوس مسئول یارگیری مستقیم هاشمیان بود و به همین دلیل تا انتهای بازی آنها با هم درگیری فوتبالی داشتند.

* بعد از گل پرسپولیس تماشاگران به جای تشویق مجتبی زارع مهاجم گلزن این تیم، به صورت متوالی علی دایی را تشویق می‌کردند. اما این تشویق‌ها بعد از گل تساوی استیل آذین دیگر شنیده نشد.

* یاوری که به عنوان میدر فنی و سرپرست در تیم استیل آذین فعالیت می‌کند برخلاف دیدار گذشته این تیم مقابل شاهین بوشهر در اکثر دقایق مسابقه از کنار خط تیمش را هدایت می‌کرد. اگرچه طبق قوانین تنها سرمربی و مربی می‌توانند در کنار خط باشند و تیم‌شان را هدایت کنند.

* دستیاران کی‌روش سرمربی پرتغالی تیم ملی در اکثر دقایق مسابقه مشغول نکته برداری از عملکرد بازیکنان دو تیم بودند. در این بین با یکدیگر در خصوص برخی بازیکنان صحبت می‌کردند.

* خطای سپهر حیدری روی میلاد زندیدپور بازیکن تیم استیل آذین با اعتراض مسئولان و بازیکنان این تیم همراه شد. آنها معتقد بودند باید مدافع پرسپولیس کارت قرمز دریافت می‌کرد.

* در بین دو نیمه فریدون زندی، شاپورزاده و محمد برجلو به رختکن نرفتند و در زمین بدنهایشان را گرم می‌کردند.

* تماشاگران تیم فوتبال پرسپولیس از دقیقه 75 به بعد با شعارهایی سعی داشتند بازیکنان تیم خود را به حمله بیشتر و گلزنی تشویق کنند اما این شعارها لحظه‌ای و کوتاه بود.

* در میان دو نیمه تماشاگران به شدت عادل فردوسی‎پور را تشویق می‎کردند.

* مهدی محمدی، بازیکن تیم استیل آذین پس از اخراج از زمین مسابقه و به هنگام ورود به رختکن به شدت از سوی محمود یاوری مورد اعتراض قرار گرفت. وی تاکید می‏کرد که چرا اخراج شده است؟

* در دقیقه 65 که سه تعویض همزمان برای دو تیم انجام شد کمک داور چهارم برای نشان دادن شماره‎ها دچار مشکل شد و بازیکنان با اشاره به یکدیگر از زمین خارج شدند. البته در دقیقه 90 کمک داور که قصد داشت وقت اضافه را نشان داد شماره صفر و 4 را روی تابلو درج کرده بود.

جمعه 26 فروردین 1390  9:39 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

پاسخ به:جدیدترین اخبار لیگ برتر "ویژه"

عزيزمحمدي: متاسفم؛ همه دنيا اين صحنه‌ها را ديد
 

رئيس سازمان ليگ حرفه‌اي فوتبال گفت: فقط مي‌توانم از اتفاقات رخ داده در ديدار دو تيم پرسپوليس و استيل‌آذين ابراز تأسف کنم.


عزيز محمدي در پايان ديدار جنجالي پرسپوليس و استيل‌آذين که با درگيري بازيکنان دو تيم همراه شد در جمع خبرنگاران گفت: چه بگويم؟ فقط مي‌توانم ابراز تأسف کنم. مهم نيست مقصر چه کسي بود بازيکنان دو تيم بايد رعايت کنند اما الان همه چيز برد و باخت شده است.

وي در مورد اينکه اين اتفاقات در مقابل چشمان کي‌روش رخ داد گفت: فقط مسئله کي‌روش نيست. او يک شخص است. تمام اين صحنه‌ها از تلويزيون پخش شد و حتي شبکه برون‌مرزي جام‌جم نيز بازي را نشان مي‌داد و تمام دنيا و ايرانيان خارج از کشور اين صحنه‌ها را ديدند. ما اين مسائل را گزارش مي‌کنيم تا به اتفاقات اين بازي رسيدگي شود.

محمدي در مورد انتقاد رئيس کميته انضباطي از او براي بيان انتقادات در رسانه‌ها از کميته انضباطي گفت: من در مورد کميته انضباطي در رسانه‌ها نظري ندادم.
جمعه 26 فروردین 1390  9:43 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

پاسخ به:جدیدترین اخبار لیگ برتر "ویژه"

گزارش کامل درگيري هاي پرسپوليس - استيل
 

اين درگيري‌ها در شرايطي رخ داده است که فدراسيون فوتبال اعلام کرده که براي هفته‌هاي پاياني ليگ تمهيدات ويژه‌اي در نظر گرفته است، تمهيداتي که البته فعلا به سرانجام نرسيده است


آنچه در لحظات پاياني بازي پرسپوليس ـ استيل در زمين رخ داد به طور قطع باورنکردني بود و اين کامل‌ترين کلمه‌اي است که مي‌شود درباره اين صحنه‌ها به کار برد.
فيلم از جايي کليد خورد که سوشا مکاني روي يک صحنه معمولي بعد از دريافت توپ خود را به زمين انداخت و براي تلف کردن وقت توپ را به بيرون زد، لحظه‌اي که پرسپوليس دقيقا منتظر آن بود. بعد از ورود پزشک استيل آذين به زمين دايي به سپهر حيدري گفت که توپ را به استيل آذيني‌ها ندهد و توپ را روي دروازه پرتاب کند.
در اين لحظات عادل فردوسي‌پور تک جمله‌اي به زبان آورد که بلافاصله به حقيقت پيوست. او گفت اگر اين توپ گل بشه اتفاقات عجيبي در ورزشگاه خواهد افتاد و دقيقا همين هم شد، حيدري توپ را بلند روي دروازه فرستاد و اشتباه سوشا مکاني توپ را روي پاي آرفي جفت و جور کرد و او با ضربه روپا و تماشايي گل پيروزي تيمش را به ثمر رساند چند لحظه بعد و در حالي که دوربين شبکه سه به دنبال زننده گل بازي بود ناگهان در جايي که بازيکنان پرسپوليس شادي مي‌کردند چند بازيکن استيل آذين به سمت پرسپوليسي‌ها حمله‌ور شدند که يکي از آنها ماتيوس بازيکن پرحاشيه برزيلي استيل بود.
در اين جنگ مغلوب و در حالي که نيمکت پرسپوليس هم هنوز مشغول شادي بود، شرايط مي‌رفت به درگيري فيزيکي بکشد که دخالت چند بازيکن مثل حقيقي که مکاني را به گوشه‌اي برد سکوبرت و چند نفر ديگر اندکي قائله را خواباند اما سياوش اکبرپور با اعتراض شديد به سمت علي دايي آمد و او را بابت تشويق تيمش به عدم رعايت بازي جوانمردانه مورد اعتراض قرار داد. سپس نوبت سوشا مکاني بود که ميدان را به دست بگيرد او که به شدت گريه مي‌کرد با انگشت ابتدا چندبار پشت سر هم طوري که دوربين‌ها بتوانند چهره‌اش را بگيرند فرياد زد نامرديه، نامرديه و بعد به سمت دايي رفت و به او گفت: که خدا اون بالاست ...
اين درگيري اولي اما خود ابتداي يک قائل بزرگتر بود. رحمان احمدي دروازه‌بان پرسپوليس که از کارهاي سوشا عصباني شده بود از روي نيمکت بلند شد اما با کارت زرد افشاريان به نيمکت بازگشت، با شروع بازي ماتيوس در گوشه زمين با لگدي خشونت‌بار اشپيتيم آرفي را سرنگون کرد که اين صحنه دوباره بازيکنان را به جان هم انداخت. افشاريان که بازي از دستش خارج شده بود ماتيوس را اخراج کرد و سپس سمت رضا نورمحمدي رفت و او را نيز با مشاوره با کمکش اخراج کرد.
در اين لحظه نورمحمدي عصباني از اين کار به سمت کمک داور رفت اما بازيکنان او را مهار کردند اين درگيري با سوت پايان بازي ادامه پيدا کرد و به تونل ورزشگاه آزادي کشيد جايي که سوشا مکاني و رحمان احمدي به سمت هم رفتند اما دخالت مأموران انتظامي مانع از درگيري شديد اين دو شد. در حال حاضر جو ورزشگاه همچنان مشوش به نظر مي‌رسد و همه منتظرند ببيند دايي و ياوري در کنفرانس مطبوعاتي چه جملاتي به زبان خواهند آورد، اولين جملات بازيکنان در تونل مقابل خبرنگاران متهم کردند يکديگر بوده است.
اکبرپور خطاب به پرسپوليسي‌ها گفت: پرسپوليس همين کارها را مي‌کند که رفت و برگشت به استقلال مي‌بازد. اشپيتيم آرفي به خبرنگار گفت:‌ دروازه‌بان استيل آذين بازي جوانمردانه را رعايت نکرد و آنچه پرسپوليسي‌ها انجام دادند درست بود.
اين درگيري‌ها در شرايطي رخ داده است که فدراسيون فوتبال اعلام کرده که براي هفته‌هاي پاياني ليگ تمهيدات ويژه‌اي در نظر گرفته است، تمهيداتي که البته فعلا به سرانجام نرسيده امروز خداداد افشاريان با قضاوت نامتعادلش يکي از دلايل به هم خوردن جو بازي بود.

جمعه 26 فروردین 1390  9:58 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

پاسخ به:جدیدترین اخبار لیگ برتر "ویژه"

سرمربي نفت تهران:استرس سقوط، روي كيفيت بازي ما تاثيرگذار بود
 

سرمربي تيم فوتبال نفت تهران گفت: چون در هفته‌هاي پاياني ليگ هستيم استرس سقوط روي کيفيت بازي تاثيرگذار بود.


"حسين فرکي"، در نشست خبري بعد از بازي نفت تهران و سايپاي البرز، درباره اين بازي و ارزيابي‌اش، اظهار کرد: بازي امروز براي ما قابل پيش‌بيني بود چون در هفته‌هاي پاياني ليگ هستيم، استرس سقوط، روي کيفيت بازي ما تاثيرگذار بود.

وي تصريح کرد: نيمه اول متعادل بود و هر دو تيم با احتياط کار مي‌کردند که گل نخورند و بازي را به نيمه دوم بکشانند. در نيمه دوم، تيم سايپا با توجه به شرايط جدول و موقعيت ميزباني‌اش براي پيروزي به زمين آمده بود و اين امر کاملا مشخص بود. ما هم سعي داشتيم ابتدا بازنده نباشيم و از زمان مناسب استفاده کنيم و اگر بشود با برد خارج شويم.

فرکي ادامه داد: نيمه اول يک تعويض اجباري انجام داديم و يکي از بهترين بازيکنانمان به دليل مصدوميت از بازي خارج شد که در روند بازي ما تاثيرگذار بود. نبودن مدافع برزيلي ما تاثير زيادي داشت، ضمن اينکه با توجه به اينکه در دفاع از بازيکنان جوان استفاده مي‌کرديم، اما آنها خوب کار کردند و وظيفه‌شان را انجام دادند ولي نبود بازيکن برزيلي ما، مي‌تواند هر تيمي را آسوده‌خاطر کند. در کل بازي متعادلي بود که جذابيت نداشت.

سرمربي تيم نفت تهران با ابراز نارضايتي از عملکرد تيمش مقابل سايپا، بيان کرد: تاکنون 15 مساوي گرفته‌ايم که از 14 مساوي رضايت دارم ولي از مساوي امروز راضي نيستم. در نيمه دوم نيز سايپا فشار آورد و توانستيم زير فشار آنها دوام بياوريم.

فرکي درباره شعار تباني که در بازي گذشته در ورزشگاه داده شده بود، ‌گفت: فکر مي‌کنم به اندازه کافي رسانه‌ها به اين موضوع پرداخته‌اند که جا دارد از آنها تشکر کنم و جواب اندک تماشاگراني که اين قضيه را عنوان کرده بودند داده شد. خيلي دوست ندارم در اين جلسه به آن بپردازم ولي ما به دنبال بردن اين بازي بوديم تا حاشيه‌ها از بين برود و بدانند که شايسته بردن هستيم.

سرمربي تيم فوتبال نفت تهران درباره حضور "کارلوس کي‌روش"، به عنوان سرمربي تيم ملي، بيان کرد: من يکي از کساني هستم که موافق حضور مربي خارجي هستم اما در شرايط فعلي اعتقادم به مربي خارجي است و کاري به مبلغ قراردادش که درست است يا نه، ندارم؛ ولي وجود مربي خارجي نياز است چون تيم را از مسائل حاشيه‌اي دور مي‌کند.

وي ادامه داد:‌ در خصوص اينکه، اين مربي چقدر مي‌تواند موفق شود، نمي‌شود قضاوت کرد. درست است که او مربي پرسابقه‌اي است اما در فوتبال ما همه چيز متفاوت است و بايد ببينيم او چقدر مي‌تواند تاثيرگذار باشد. ممکن است مربي خارجي طراز اول نتواند نتيجه بگيرد اما مربي سطح دو بتواند اين کار را انجام دهد.

فرکي افزود: اعتقاد ديگرم اين است که مربي خارجي حتما بايد سابقه يک يا دو سال کار در ايران را داشته باشد و شناخت پيدا کند و افکارش را براي انتخاباتش دنبال کند.

 

جمعه 26 فروردین 1390  10:03 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

پاسخ به:جدیدترین اخبار لیگ برتر "ویژه"

اظهارات دایی پس ازبازی جنجالی:

درس عبرت دادیم/ چنین صحنه‌هایی را در عمر فوتبالم ندیده بودم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با اتفاقاتی که در دقایق پایانی دیدار پرسپولیس - استیل آذین رخ داد، دروازه بان استیل آذین درس عبرت گرفت تا دیگر ناجوانمردانه بازی نکند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی دایی پس از برتری 2 بریک تیمش مقابل استیل آذین با بیان این مطلب افزود: اتفاقاتی که در پایان دیدار پرسپولیس - استیل آذین رخ داد، قطعا درس عبرتی خواهد شد برای دروازه بان تیم استیل آذین که ناجونمردانه خود را روی زمین نیاندازد.

 

وی در ادامه افزود: قطعا اگر این بازیکن مصدوم بود و به دلیل آسیب دیدگی خود را زمین انداخته بود، چطور خیلی زود از روی زمین بلند شد و واکنش نشان می داد!

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس خاطر نشان کرد: در عمر فوتبالی‌ام ندیده‌ام یک تیم گل بزند و بازیکنان تیم مقابل در زمان شادی تیمی که گل زده به سمت نفرات این تیم حمله کنند!

تیم فوتبال پرسپولیس در دیداری جنجالی و پربرخورد با نتیجه 2 بریک از سد استیل آذین گذشت و با 50 امتیاز جایگاه خود را در میانه بالای جدول استحکام بخشید.


جمعه 26 فروردین 1390  10:06 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

پاسخ به:جدیدترین اخبار لیگ برتر "ویژه"

درگيري‌هاي فيزيكي و لفظي شديد ميان بازيكنان پرسپوليس و استيل آذين
مشاجره دايي با مكاني و سپهر حيدري با مهدوي كيا
ممانعت نيروي انتظامي ازورود دوربين به راهروها

ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و استيل آذين با تنش و درگيري‌هاي فيزيكي بازيكنان دو تيم به پايان رسيد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و استيل آذين در هفته سي‌ام ليگ برتر در حالي به پايان رسيد كه درگيري فيزيكي بازيكنان دو تيم به اوج خود رسيده بود.

پس از گل دوم پرسپوليس كه در دقايق پاياني اين بازي به ثمر رسيد بازينكان استيل آذين معتقد بودند پرسپوليسي‌ها بازي جوانمردانه را رعايت نكرده‌اند و بايد صبر مي‌كردند تا مصدوميت سوشا مكاني دروازه‌بان‌شان بهبود يابد اما پرسپوليسي‌ها معتقد بودند دروازه‌بان استيل آذين سالم بوده و فقط قصد وقت تلف كردن داشته است.

اين اتفاق باعث شد بازيكنان پرسپوليس و استيل آذين با يكديگر درگير شوند. درگيري اصلي بين سوشا مكاني از استيل آذين و رحمان احمدي از پرسپوليس بود.

درگيري گسترده‌اي بين هر كدام از بازيكنان دو تيم بوجود آمده بود. رضا نورمحمدي از پرسپوليس با يكي از بازيكنان خارجي استيل آذين درگير شد. سپهر حيدري با مهدي مهدوكيا درگيري لفظي پيدا كردند.

پس از مداخله نيروي انتظامي و مسئولان برگزاري مسابقه اين جريان موقتا خاموش شد اما در ادامه وقت‌هاي تلف شده ماتيوس، بازيكن استيل آذين خطاي مهلكي را روي اشپيتيم آرفي انجام داد كه اين موضوع دوباره باعث درگيري بازيكنان شد و رضا نورمحمدي و به همراه برخي ديگر از بازيكنان پرسپوليس با بعضي بازيكنان استيل آذين درگير شدند كه سرانجام داور دو بازيكن خاطي را اخراج كرد. اين تنش به حدي بود كه خداداد افشاريان در نهايت سوت پايان مسابقه را زد.

سوشا مكاني دروازه‌بان استيل آذين پس از گل پرسپوليس به شدت گريه مي‌كرد و اشك مي‌ريخت و بحث كوتاهي نيز ميان او و علي دايي پيش آمد.

در پايان بازي نيز بازيكنان دو تيم با يكديگر درگير شدند اما علي دايي با حضور در وسط زمين، سعي مي‌كرد بازيكنان تيمش را به رختكن بفرست. دايي در صحنه اولين درگيري نيز وارد ماجرا شد اما نيروي انتظامي او را از مهلكه خارج كرد.

در شرايطي كه بازيكنان دو تيم به رختكن مي‌رفتند، سوشا مكاني با رحمان احمدي دوباره درگيري لفظي پيدا كردند و به يكباره به سمت هم دويدند تا درگيري فيزيكي را ايجاد كنند و در اين حين بازيكنان هر تيم سعي مي‌كرد هم‌تيمي‌اش را بگيرد. نيروي انتظامي در حالي كه اجازه ورود دوربين‌ها به بخش جنوبي راهروهاي ورزشگاه را نمي‌داد سعي كرد مداخله كرده و موضوع را خاتمه دهد. دايي نيز به سمت رحمان احمدي دويد تا موضوع را فيصله دهد.

جمعه 26 فروردین 1390  10:08 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

پاسخ به:جدیدترین اخبار لیگ برتر "ویژه"

عبدالله ويسي:
مشكلي با هيئت مديره باشگاه ندارم
اگر تيمم خوب بازي نکند خودم کنار مي روم

سرمربي تيم صباي قم گفت: مشکلي با هيئت مديره باشگاه ندارم و آنها از من حمايت مي کنند و اگر روزي ببينم که تيمم بد بازي مي کند خودم مي روم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه قم، عبدالله ويسي شامگاه جمعه پس از تساوي تيمش مقابل تيم فوتبال مس کرمان در ورزشگاه يادگار امام (ره) در جمع خبرنگاران به تشريح عملکرد شاگردانش پرداخت و گفت: بازيکنان ما به دليل اينکه شش هفته برد نداشتند در اوائل بازي استرس داشتند ولي رفته رفته بر بازي سوار شدند و در نيمه دوم هم تمام سعي و تلاش خودشان را کردند و بازي خوبي را ارائه دادند.

وي در ادامه گفت: بازيکنان ما هم تکنيکي هستند و هم تاکتيک پذير. به گفته تمام کارشناسان تيم ما خوب بازي مي کند ولي نمي تواند نتيجه بگيرد.

سرمربي تيم صباي قم در توضيح صحنه ورود به زمين بازي و اعتراض به داور گفت: هيچ موقع به خودم اجازه نمي دهم که به داور اعتراض کنم واشتباهات داوري را جزئي از بازي مي دانم.

ويسي در خصوص افت تيم صبا در اين فصل گفت: عدم وجود حدود ده بازيکن از تيم قبلي اين تيم باعث افت ما شده است و اين مساله مشکلات زيادي را براي من بوجود آورده است.

جمعه 26 فروردین 1390  10:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها