0

جدیدترین اخبار لیگ برتر "ویژه"

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

پاسخ به:جدیدترین اخبار لیگ برتر "ویژه"

http://img.irna.ir/1390/13900126/1005580/1005580-1689306.jpg

نمازیان پس از باخت استیل آذین:

پرسپولیسی‌ها باید جوانمردانه بازی می‌کردند/ هنوز سقوطمان قطعی نشده!

مربی تیم فوتبال استیل آذین با ابراز تاسف از حرکت بازیکنان پرسپولیس گفت: آنها در اقدامی جوانمردانه به جای ادامه بازی باید توپ را به اوت می زدند.

به گزارش خبرنگار مهر، امید نمازیان در پایان دیدار تیمش برابر پرسپولیس گفت: این شکست بدی بود و ما اسیر اتفاقات فوتبالی شدیم اما هنوز سقوط نکرده‌ایم. چهار بازی باقی مانده و مطمئنا می توانیم با کسب 12 امتیاز شانس‌مان برای بقا در لیگ را افزایش دهیم گرچه کار دشواری پیش رو داریم.

مربی تیم فوتبال استیل آذین در مورد اتفاقات دقایق انتهایی بازی افزود: بازیکنان پرسپولیس باید در حرکتی جوانمردانه توپ را به اوت می زدند زیرا بازیکن ما مصدوم شده بود. در عین حال معتقدم دروازه بان ما هم باید توپ را بیشتر از دروازه دور می کرد تا دکتر برای مداوای او وارد زمین می شد.

وی افزود: در آن موقعیت مسلما بازیکنان ما هیجان زده بودند و نباید به سمت نفرات تیم پرسپولیس می دویدند.

مربی تیم فوتبال استیل آذین در پایان گفت: در نیمه دوم بهتر بودیم و دو سه موقعیت تک به تک داشتیم.

تیم فوتبال استیل آذین تهران پس از شکست 2 بریک مقابل پرسپولیس با 24 امتیاز همچنان قعرنشین جدول رده بندی است.

جمعه 26 فروردین 1390  10:15 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

نتایج هفته سی‌ام رقابت‌های لیگ برتر

نتایج هفته سی‌ام
رقابت‌های لیگ برتر

جمعه 26 فروردین در ادامه هفته سی‌ام رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران نتایج زیر بدست آمد.
  • پیروزی پرگل ملوان مقابل پاس همدان

تیم فوتبال ملوان به یک پیروزی پرگل مقابل پاس همدان دست یافت.

به گزارش واحد مرکزی خبر، تیم‌های ملوان بندر انزلی و پاس همدان از ساعت 17:15 دقیقه در ورزشگاه تختی انزلی به مصاف هم رفتند و در پایان این تیم ملوان بود که توانست با 3 گل میهمان خود را شکست بدرقه کند.

مهرداد اولادی دو بار (52 ، 72) و محسن مسلمان (80) گل‌های ملوان انزلی را به ثمر رساندند. ملوان با این پیروزی 45 امتیازی شد و موقتا بالاتر از فولاد در رده ششم جدول قرار گرفت.

پاس هم پس از این باخت، 31 امتیازی ماند و در رده چهاردهم جدول قرار گرفت.

• سایپا صفر - نفت تهران صفر

سایپا در کرج میزبان نفت تهران بود؛ اما در پایان نتیجه‌ای بهتر از تساوی بدون گل مقابل میهمان خود به دست نیاورد.

• صبای قم یک - مس کرمان یک

صبا در قم میزبان مس کرمان بود که نتیجه این دیدار در پایان 90 دقیقه 1 بر 1 مساوی به پایان رسید.

میلاد فخر‌الدینی (21) برای مس و علیرضا میرشفیعان (45) برای صبای قم گلزنی کردند.

• پیروزی ارزشمند شاهین برابر فولاد خوزستان

تیم شاهین بوشهر با 2 گل فولاد خوزستان را مغلوب کرد.

تیم شاهین بوشهر در دومین حضور میثاقیان روی نیمکت این تیم صاحب دومین پیروزی متوالی‌اش شد.

بوشهری‌ها که در این هفته میزبان فولاد خوزستان بودند در حضورحدود 10 هزار هوادار خود به پیروزی 2 بر صفر رسیدند.

گل‌ها برای بوشهر: ایوان پتروویچ 58 و عباس پورخسروانی 80

• ‌صنعت نفت ابادان شکست قبلی را جبران کرد

تیم‌ فوتبال صنعت نفت آبادان هم مقابل پیکان قزوین به پیروزی رسید.

صنعت نفت در حضور بیش از 13 هزار تماشاگر مشتاق با نتیجه 2 بر صفر از سد پیکان قزوین گذشت تا خاطره تلخ شکست هفته گذشته مقابل نفت تهران را از خاطره آبادانی‌ها پاک کند.

گل‌ها: علی ممبینی (25 - پنالتی) و پاچاچیان 78 برای نفت آبادان و جونیور در دقیقه 92 برای پیکان

داور: سعید مظفری‌زاده

اخطار: علی سلمانی، علی قربانی و محسن ارزانی از پیکان

• پیروزی در یک بازی جنجالی‌

در آخرین دیدار از هفته سی‌ام لیگ برتر فوتبال، تیم فوتبال پرسپولیس در ورزشگاه آزادی میزبان استیل آذین بود و در حالیکه بازی تا دقیقه 94 با نتیجه یک بر یک دنبال می‌شد، پرسپولیس بوسیله اشپیتیم آرفی به گل رسید و با نتیجه 2 بر یک بازی را ببرد.

برای پرسپولیس مجتبی زارع (21) و آرفی (94) گلزنی کردند و سیاوش اکبرپور (23) تک گل استیل را آذین وارد دروازه پرسپولیس کرد.

جدول رده‌بندی لیگ برتر:
  1. سپاهان اصفهان 61 امتیاز
  2. ذوب آهن اصفهان 56 امتیاز
  3. استقلال تهران 55 امتیاز
  4. تراکتورسازی تبریز 50 امتیاز - تفاضل گل 11+
  5. پرسپولیس تهران 50 امتیاز - تفاضل گل 6+
  6. ملوان بندرانزلی 45 امتیاز
  7. فولاد خوزستان 44 امتیاز - تفاضل گل 16+
  8. مس کرمان 44 امتیاز - تفاضل گل 7+
  9. صنعت نفت آبادان 41 امتیاز
  10. صبای قم 36 امتیاز
  11. نفت تهران 33 امتیاز - تفاضل گل 1-
  12. شاهین بوشهر 33 امتیاز - تفاضل گل 2-
  13. سایپای البرز 32 امتیاز - تفاضل گل 5-
  14. شهرداری تبریز 32 امتیاز - تفاضل گل 11-
  15. پاس همدان 31 امتیاز
  16. راه آهن شهرری 30 امتیاز
  17. پیکان قزوین 29 امتیاز
  18. استیل آذین 24 امتیاز

جمعه 26 فروردین 1390  10:18 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

سياوش اكبرپور:
مگر سه امتياز چقدر ارزش دارد؟
پرسپوليس همين كار را كرد كه هردو داربي را به استقلال باخت

مهاجم تيم فوتبال استيل آذين گفت: پرسپوليس همين‌جوري بازي مي‌كند كه استقلال در دو داربي رفت و برگشت اين تيم را شكست مي‌دهد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سياوش اكبرپور بعد از ديدار پرحاشيه دو تيم استيل آذين و پرسپوليس اظهار كرد: سه امتياز چقدر ارزش دارد كه بعضي از بازيكنان رفاقت‌هايشان را هم از ياد ببرند. اتفاق نادري در فوتبال ما رخ داد و اين قضيه براي فوتبال ما تاسف‌آور است. بايد به حال فوتبالي با اين شكل تاسف خورد. واقعا در هيچ فوتبالي چنين چيزي نديده بودم، آيا شما ديده بوديد؟

وي افزود: پرسپوليس همين طوري بازي مي‌كند كه استقلال در دو بازي رفت و برگشت اين تيم را شكست مي‌دهد. دروازه‌بان ما مصدوم بود؛ اما بازيكنان حريف بازي جوانمردانه را رعايت نكردند، ما هم هيچ اهانتي به پرسپوليسي‌ها نكرديم ضمن اينكه دوربين‌ها تمام صحنه‌ها را ضبط كرده‌اند.

جمعه 26 فروردین 1390  10:55 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

سپهر حيدري:
پرسپوليس بازي جوانمردانه را رعايت كرد
نمي‌دانم دروازه‌بان آسيب ديده چگونه مثل فنر پا مي‌شود!
40 ميليون منتظر برد پرسپوليس بودند

كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پرسپوليس مستحق برد بود و بازي جوانمردانه را هم رعايت كرد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سپهر حيدري بعد از بازي دو تيم پرسپوليس و استيل آذين كه در پايان به جنجال كشيده شد، گفت: پيروزي در اين مسابقه حق ما بود و خدا را شكر كه به آن رسيديم.

وي درباره درگيري‌هاي اين بازي نيز خاطر نشان كرد: من نمي‌دانم دروازه‌بان حريف چطور آسيب ديده؛ اما وقتي مي‌خواهد از روي زمين برخيزد، مثل فنر پا مي‌شود! 40 ميليون نفر منتظر برد پرسپوليس هستند آن وقت چطور كسي كه آسيب نديده، انتظار رعايت بازي جوانمردانه دارد. پرسپوليس جوانمردانه بازي كرد و اين بازيكنان استيل آذين بودند كه با ما درگير شدند، من براي جدا كردن بازيكنان از هم وارد مهلكه شدم و لبم هم آسيب ديد.

جمعه 26 فروردین 1390  10:56 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

هدايتي باشگاه استيل‌‌آذين را منحل كرد

خبرگزاري فارس: مالك باشگاه استيل‌‌آذين از انحلال اين تيم خبر داد.

حسين هدايتي، مالك باشگاه استيل آذين پس از ديدار جنجالي با پرسپوليس در گفت‌و‌گويي كوتاه با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس از انحلال اين تيم و كناره‌گيري از ادامه رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال خبر داد.

وي در اين زمينه گفت: مسئولان هر كاري مي‌خواهند انجام دهند، جريمه‌مان كنند. ديگر حتي يك لحظه هم در اين فوتبال نمي‌مانم و از هم‌ اكنون انحلال استيل آذين را اعلام مي‌كنم.

هدايتي در پايان گفت: خداحافظ فوتبال، بخش خصوصي نباشد بهتر است.

جمعه 26 فروردین 1390  10:56 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

احتمال محروميت و جريمه براي بازيكنان پرسپوليس و استيل‌آذين
شريفي در گفتگو با ايسنا:
حركت ماتيوس يادآور جنگ‌هاي قبيله‌اي بود!

مجتبي شريفي گفت: رفتار بازيكنان تيم‌هاي پرسپوليس و استيل آذين همه مصاديق رفتارهاي زننده و غيرورزشي را داشت، مخصوصا وقتي عده‌اي حمله مي‌كردند ياد جنگ‌هاي قبيله‌اي مي‌افتاديم!

رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره اتفاقات پيش آمده در بازي پرسپوليس و استيل آذين و درگيري‌هاي رخ داده ميان بازيكنان دو تيم اظهار كرد: بعضي اوقات اتفاق‌هايي مي‌افتد كه اخلاق در آنها ناديده گرفته مي‌شود و اين درست نيست چرا كه اخلاق بايد هميشه محور كارها باشد. نمي‌توانيم تحمل كنيم كه يك تيم براي بردن رفتارهاي غيراخلاقي انجام دهد هر چند آن تيم در حال سقوط به دسته پايين‌تر باشد.

وي ادامه داد: درگيري‌هاي رخ داده در اين بازي همه مصاديق رفتارهاي زننده و غيرورزشي را داشت، مخصوصا وقتي عده‌اي حمله مي‌كردند ياد جنگ‌هاي قبيله‌اي مي‌افتاديم! حركت ماتيوس بازيكن استيل آذين از مصاديق بارز رفتار ناشايست ورزشي و غيراخلاقي بود كه مي‌تواند براي او و ساير بازيكنان در كميته انضباطي جريمه و يا محروميت و يا هر دوي آنها در نظر گرفته شود.

شريفي با اشاره به اينكه فردا (شنبه) به ايران مي‌آيد و در جلسه كميته انضباطي شركت خواهد كرد، گفت: بايد فيلم صحنه‌هاي اين بازي را چندين بار ببينيم و بعد تصميم نهايي را بگيريم. مطمئنا رفتارهاي بازيكنان در اين بازي مصداق حركات غيراخلاقي بوده و مي‌توان آنها را محروم كرد.

جمعه 26 فروردین 1390  10:58 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

بزن بزن بازيكنان دو تيم و جدل اكبرپور و دايي

بازيكنان دو تيم پرسپوليس و استيل‌آذين در دقيقه 94 مسابقه با يكديگر به درگيري فيزيكي پرداختند.

به گزارش فارس، تيم فوتبال پرسپوليس كه تا دقيقه 94 با تساوي يك بر يك برابر استيل‌آذين قعرنشين متوقف بود بر روي توپي كه بازيكنان استيل‌آذين به بيرون زده بودند و پرتاب اوت صاحب موقعيت گلزني شد و 2 بر يك از حريف پيش افتاد. اين گل باعث شد بازيكنان استيل آذين به سمت بازيكنان پرسپوليس كه در حال شادي بودند حمله‌ور شده و با يكديگر درگيري فيزيكي پيدا كنند.

* سياوش اكبرپور مهاجم استيل‌آذين به سمت علي دايي رفت و با او به جدل لفظي پرداخت.

* سوشا مكاني دروازه‌بان استيل آذين كه پيش از اين صحنه مصدوم شد بعد از آنكه گل خورد خطاب به بازيكنان پرسپوليس در حالي كه گريه مي‌كرد گفت خيلي نامرد هستيد، خدا آن بالاست. او يك اخطار نيز دريافت كرد.

*فريدون زندي كه به عدم رعايت بازي جوانمردانه از سوي بازيكنان پرسپوليس معترض بود براي آنها دست مي‌زد.

*شماري از مأموران نيروي انتظامي وارد زمين مسابقه شدند تا بازيكنان دو تيم را از هم جدا كنند.

* رحمان احمدي دروازه‌بان ذخيره پرسپوليس با سوشا مكاني دروازه‌بان استيل‌آذين درگيري شديدي پيدا كرد كه موجب شد يك كارت زرد از داور دريافت كند.

*محمود ياوري سرمربي استيل‌آذين مات و مبهوت فقط اين صحنه‌ها را نگاه مي‌كرد.

* علي‌رضا حقيقي دروازه‌بان پرسپوليس به اين حركات مي‌خنديد.

* ماتئوس بازيكن خارجي استيل‌آذين در دقيقه 90+8 به عمد آرفي گلزن دوم پرسپوليس را مصدوم كرد كه با كارت مستقيم از ميدان اخراج شد اين خطا موجب ادامه درگيري‌ها شد.

جمعه 26 فروردین 1390  10:59 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

عشوري زاد:شايسته شكست نبوديم
تهران- مدافع تيم استيل آذين گفت:به هيچ وجه مقابل پرسپوليس شايسته شكست نبوديم.

علي عشوري زاد پس از شكست 2 بر 1 تيمش مقابل پرسپوليس افزود: بازيكنان ما بازي خوبي به نمايش گذاشتند و ما به هيچ وجه شايسته شكست نبوديم.

وي با بهت و حيرت افزود:اي كاش بازيكنان پرسپوليس حركت جوانمردانه را رعايت مي كردند و به آن احترام مي گذاشتند.

مدافع تيم استيل آذين تصريح كرد:درگيري ها درپايان اين بازي بسيار زياد بود و بازيكنان هر 2 تيم مقصر بودند كه اميدوارم در بازي هاي ما اين اتفاق ديگر رخ ندهد.

عشوري زاد افزود:بازيكنان ما در اين بازي موقعيت هاي زيادي برروي دروازه پرسپوليس خلق كردند كه با بي دقتي، تمامي آنها از دست رفت و ما اين بازي را با نتيجه 2 بر 1 باختيم.

جمعه 26 فروردین 1390  11:00 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

هدايتي با يک بيانيه باشگاه استيل‌‌آذين را منحل کرد

مالک باشگاه استيل‌‌آذين از انحلال اين تيم خبر داد.

حسين هدايتي مالک باشگاه استيل آذين پس از شکست 2 بر يک برابر پرسپوليس بيانيه‌اي صادر کرد.
نسخه‌اي از اين بيانيه که در اختيار خبرگزاري فارس قرار گرفته به شرح زير است:

"پيروزي ناجوانمردانه‌اي که امروز در فوتبال ايران رخ داد را به مسئولان فوتبال تبريک مي‌گويم. اين برد را با توجه به بحث‌هايي که چند وقت پيش مبني بر حذف استيل آذين از يکي از بزرگان ورزش شنيدم تبريک مي‌گويم.

خداوند شاهد است اينجانب براي انجام وظيفه و تکليف به کشور عزيزم ايران تمام سعي و تلاشم خودم را کردم تا در اين 5 سال با تمام وجود و سرمايه کافي و خلوص نيت خودم را به جوانان نشان دهم. به همين دليل پا به عرصه ورزش گذاشتم تا پولي که از زحماتم به دستم مي‌آيد صرف مسئله‌اي به جز ورزش نشود.

اکنون مي‌بينم دستان ناپاک نمي‌خواهند بخش خصوصي در فوتبال فعال باشد و بهتر است من هم ديگر نباشم و مي‌گويم خداحافظ فوتبال.

اميدوارم مديران و مسئولان ارشد جمهوري اسلامي ايران در سال جهاد اقتصادي که فرمان بر توسعه بخش خصوصي داده‌اند دستان ناپاک را از فوتبال ما دور کنند و عدالت در فوتبال رعايت و برپا شود.

ضمن عذرخواهي از مردم شريف ايران و کساني که ورزش و فوتبال جوانمردانه را دوست دارند از همه کساني که در اين 5 سال من را همراهي کردند و اعضاي هيات مديره و مديران باشگاه و بازيکنان و خبرنگاراني که بدون چشمداشت در کنار ما بودند از اين فوتبال خداحافظي مي‌کنم و عطايش را به لقايش مي‌بخشم و انحلال استيل آذين را اعلام مي‌کنم.

اگر بتوانم در جاهاي ديگر مخصوصا در زمينه اقتصادي و اجتماعي خدمت کنم مثل سرباز جمهوري اسلامي ايران در خدمت هستم. از همه حلاليت مي‌خواهم و اميدوارم خدا من را مورد لطف خود قرار دهد.

حسين هدايتي دولابي
سرباز جمهوري اسلامي ايران "

جمعه 26 فروردین 1390  11:40 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

بادامكي:
حركت استيل‌آذيني‌ها تاسف‌آور بود
اميدوارم شب با وجداني راحت بخوابند

هافبك تيم پرسپوليس با اشاره به بازي اين تيم مقابل استيل آذين گفت: سواي مسائل فني اين مسابقه، بايد دقت و ارزيابي ويژه‌اي در خصوص مسائل حاشيه‌اي اين بازي شود.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حسين بادامكي پس از پيروزي 2 بر 1 تيمش مقابل استيل آذين اظهار داشت: ما توانستيم با ارائه يك فوتبال سراسر تهاجمي مقابل استيل آذين به دو گل رسيده و سه امتياز اين بازي را به دست بياوريم؛ اما متاسفانه بعد از گل دوم در حالي كه داشتيم خوشحالي مي‌كرديم چهار پنج بازيكن حريف به سوي ما حمله‌ور شدند و در اين بين چند بازيكن از جمله خودم دچار آسيب‌ديدگي شدم كه جاي بسي تاسف است.

وي ادامه داد: به هر حال بازيكنان هر تيمي اين حق را دارند تا پس از به ثمر رساندن گلي خوشحالي كنند كه متاسفانه اين امر بعد از زدن گل دوم ما به تيم استيل آذين موجب ناراحتي برخي بازيكنان اين تيم شده و آنها به ما حمله‌ور شدند.

وي گفت: اميدوارم بازيكنان تيم استيل آذين بعد از تماشاي فيلم بازي با وجداني راحت سر خود را به بالش بگذارند.

جمعه 26 فروردین 1390  11:42 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

دايي پس از بازي با استيل آذين:
بازي جوانمردانه را بد تعبير مي‌کنند
جام جم آنلاين: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه در فوتبال ایران بازی جوانمردانه را بد تعبیر می‌کنند درباره اتفاقات جنجالی دیدار این تیم برابر استیل آذین گفت: اگر دروازه بان استیل آذین مصدوم بود چرا بلافاصله از جایش بلند شد و به بازی ادامه داد.

به گزارش مهر، علی دایی در پایان دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استیل آذین گفت: در نیمه اول بد بودیم ولی با این حال از تیم استیل آذین سرتر بودیم. در نیمه دوم توپ و میدان در اختیار ما بود و به غیر از یک شوت که توسط زندی زده شد و از کنار دروازه ما به اوت رفت استیل آذین موقعیت چندانی نداشت.

وی با بیان اینکه در زمان به ثمر رسیدن گل استیل آذین هم از بازیکنانش خواسته بود روی نفرات حریف پرس کنند در مورد حرکت بازیکنان تیم پرسپولیس که در دقایق پایانی بدون رعایت بازی جوانمردانه به گل رسیدند، گفت: این درس عبرتی بود تا کسانی که می خواهند به صورت ناجوانمردانه امتیاز بگیرند دیگر به این کارها فکر نکنند اگر دروازه بان استیل آذین مصدوم شده بود و توپ را به همین دلیل بیرون زد چرا منتظر نماند تا پزشک تیم برای مداوایش به درون زمین بیاید؟!

سرمربی پرسپولیس در این خصوص اضافه کرد: اگر دروازه بان استیل آذین مصدوم بود چرا بلافاصله از جایش بلند شد؟ در آن صحنه کسی با این دروازه بان درگیر نشد و او خودش را بدون دلیل به زمین زد.

دایی با بیان اینکه در فوتبال ما بازی جوانمردانه را بد تعبیر می کنند، تاکید کرد: اگر بازیکن استیل آذین به لحاظ سلامت در خطر بود توپ را تقدیم‌شان می کردیم اما دروازه‌بان این تیم پس از گرفتن توپ چندین حرکت نمایشی انجام داد و شیرجه زد. اگر صدمه دیده بود حق با تیم استیل آذین بود و ما اشتباه کرده بودیم اما وی ناجوانمردانه توپ را به اوت زد و بلافاصله بلند شد سئوال من این است اگر مصدوم بود چرا زود بلند شد؟

وی با بیان اینکه بازیکنان ما در زمان خوشحالی پس از گل با حمله بازیکنان استیل آذین مواجه شده و در این شرایط محمد نوری از ناحیه دست، سپهر حیدری از ناحیه لب و حسین بادامکی از ناحیه پا دچار مصدومیت شده است، افزود: آخر بازی دیدید بازیکن خارجی تیم استیل آذین چگونه به بازیکن ما حمله کرد. حرکت آنها ناجوانمردانه بود یا حرکت ما؟ آنها می خواستند وقت تلف کنند و باز هم می گویم اگر دروازه بان آنها صدمه دیده بود من از همه عذرخواهی می کردم اما وقتی توپ را به بیرون می زند و بعد از آن حرکات نمایشی انجام می دهد به نظر شما کارش مسخره نیست و تنها حرکت ما ناجوانمردانه بوده است؟!

بازی جوانمردانه این نیست که خودت را زمین بیاندازی و بخواهی تیم حریف توپ را تقدیم شما کند.تا الان در بازی‌های ملی دیده بودیم که تیم‌های عربی چنین کاری را می کنند اما مگر ما دیوانه‌ایم که بازیکن تیم مقابل توپ را به اوت بزند و از زمین بلند شود و ما هم توپ را به آنها بدهیم.

سرمربی پرسپولیس با بیان اینکه این درسی بود تا خیلی‌ها برای رسیدن به امتیاز ناجوانمردانه بازی نکنند، تاکید کرد: ما از لحاظ فوتبالی از تیم استیل آذین بهتر بودیم. بازیکنان استیل آذین مقابل ما تعصبی و غیرتی بازی می کردند. من خیلی از بازی‌های این تیم را دیده‌ام و متوجه شدم آنها در زمین راه می روند. اگر تعصبی و غیرتی بودند در بازیهای گذشته در زمین راه نمی رفتند. تنها در این بازی بود که تعصب و غیرتشان تبلور کرده و بالا آمده بود!

علی دایی در پاسخ به خبرنگاری از وی پرسید آیا در دقایق پایانی مسابقه سیاوش اکبرپور و حسین کاظمی با شما درگیر شدند؟، گفت: آنها هیچ بی احترامی به من نکردند اما دروازه بان استیل آذین هر چه لایق خودش بود به دروازه بان ذخیره و بازیکنان من گفت اما کسی به من بی احترام نکرد. من با کاظمی و اکبرپور رفیقم.

وی در مورد درگیری ایجاد شده در زمان ورود بازیکنان دو تیم به رختکن هم اظهار داشت: من آن صحنه را ندیدم و تنها بازیکنانم را به رختکن بردم اما شنیدم فحش ناموسی به رحمان احمدی داده‌اند. کمیته انضباطی باید به این مسائل رسیدگی کند دوربین‌های شما تصاویر را ضبط کرد و مشخص است دروازه‌بان تیم استیل آذین چه الفاظی را بکار برده است.

دایی با تاکید بر اینکه استیل آذینی‌ها کار غیر حرفه‌ای خودشان را توجیه می کنند، تاکید کرد: ما از نظر فوتبالی خصوصا در نیمه دوم از آنها برتر بودیم و از نظر فوتبالی حق به حقدار رسید. بازی جوانمردانه این نیست که خودت را زمین بیاندازی و بخواهی تیم حریف توپ را تقدیم شما کند. تا الان در بازی‌های ملی دیده بودیم که تیم‌های عربی چنین کاری را می کنند اما مگر ما دیوانه‌ایم که بازیکن تیم مقابل توپ را به اوت بزند و از زمین بلند شود و ما هم توپ را به آنها بدهیم. ما اینقدر فشار را تحمل کردیم تا در این دیدار به پیروزی برسیم، آنوقت چرا باید 2 امتیاز را به آنها بدهیم.

وی با بیان اینکه متاسفانه در فوتبال خشک و تر با هم می سوزند، افزود: من در آن صحنه دخالت کردم تا با وجود تمامی مشکلات بازیکن مصدوم و محروم دیگری روی دستم قرار نگیرد. برای اولین بار در تاریخ فوتبالی‌ام چنین اتفاقی را ندیدم که بازیکنان ما در زمان خوشحالی پس از گل مورد حمله بازیکنان حریف قرار بگیرد. خواهشم این است که این اتفاقات را دقیق بررسی کنند زیرا کاری که بازیکنان آنها انجام داد را چه می توان نامید.

خبرنگاری پرسید عملکرد داور تا چه اندازی روی اتفاقات آخر بازی نقش داشت که سرمربی پرسپولیس گفت: مطمئنا اگر در زمان به وجود آمدن درگیری‌ها داور به دروازه بان استیل آذین کارت قرمز نشان می داد بازیکنان این تیم تا آن اندازه شلوغ نمی کردند البته من دیگر نمی خواهم در مورد داوری صحبت کنم.

من 2 ماه دیگر قرارداد دارم و میهمان این تیم هستم. شاید باشگاه من را نخواهد اما اگر بخواهد شاید من هم نمانم

وی افزود: ما بهترین داوران دنیا را داریم و من مخلص آنها هستم. در پایان بازی با استقلال من درباره داوری صحبت کردم، آنهم روی صحنه‌هایی که همه دیدند پنالتی ما به چه آسانی گرفته نشد. متاسفانه برخی ها علیه من صحبت کردند. یک بار علیه رفیعی صحبت کردم و همه دیدند در بازی با پاس همدان چه اتفاقاتی افتاد بازهم می گویم من مخلص همه داوران هستم.

دایی در این خصوص افزود: نمی خواهم به خاطر صحبت‌هایم محرومم کنند دوست دارم اگر هستم در کنار زمین باشم و به هیجانات بازی  نزدیک‌تر باشم. نمی خواهم از بالا تیمم را هدایت کنم. همه داوران خوب هستند اما مطمئنا در آن صحنه همه چیز از دست داور در رفت.

خبرنگاری گفت: «در حالی که از قلعه نویی و مظلومی برای فصل آینده برنامه گرفته شده است اما هنوز تکلیف شما و پرسپولیس مشخص نیست» ، دایی در این خصوص اظهار داشت: من تا دو ماه دیگر قرارداد دارم و میهمان این تیم هستم. شاید باشگاه من را نخواهد اما اگر بخواهد شاید من هم نمانم اما پس از دریافت پیشنهاد فکر می کنم بمانم یا نمانم که تا الان هیچ اتفاقی نیفتاده است.

وی افزود: مگر خودم به پرسپولیس آمده‌ام. مسئولان باشگاه پرسپولیس دنبالم آمدند و قرارداد بستند شاید مبلغ قراردادم کمتر از پیشنهاداتی باشد که در آن مقطع داشتم حتی کمتر از نصف دیگر پیشنهادها اما افتخارم این است که به خاطر خدمت به مردم آمده‌ام و می خواهم برای آنها کاری کنم. امروز با تمام وجود و انرژی در خدمت تیم هستم.

سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: مگر فقط باید در پرسپولیس مربیگری کرد. تیم‌های دیگری هم هستند که بعد از مشخص شدن وضعیتم با پرسپولیس در مورد آنها فکر می کنم اگر من را نخواهند به تیم‌های دیگر می روم و اگر در هیچ تیمی جایی نداشتم خدا را شکر کارهای بسیاری دارم که می توانم به آنها رسیدگی کنم.

«دایی» در مورد احتمال همکاری‌اش با کرش در تیم ملی اظهار داشت: من تا زمانی که مربیگری کنم می خواهم نفر اول باشد. البته عاشق تیم ملی هستم و هر کمکی بتوانم برای موفقیت این تیم ملی به کرش تنها به صورت غیر مستقیم خواهم کرد. من دیروز با کرش صحبت کردم و به او تاکید کردم هر کمکی که بتوانم انجام می دهم اما تا روزی که مربیگری می کنم تنها نفر اول خواهم بود.

جمعه 26 فروردین 1390  11:43 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

پايان زشت براي بازي جنجالي

به‌خاطر سه امتیاز!

به‌خاطر سه امتیاز!

ورزش > فوتبال  - برد پرسپولیس مقابل استیل‌آذین در شرایطی به دست آمد که 2 تیم پایان عجیب و زشتی برای این دیدار رقم زدند.

در این مسابقه که تا دقیقه 90 با تساوی یک بر یک دنبال می‌شد، ناگهان پرسپولیس به گل دوم رسید. این گل اما شروع اتفاق‌های تلخی بود چنان که گزارشگر مسابقه چنین تعبیر کرد که «اتفاق‌های فوتبال ایران در سال 2011 واقعا عجیب است.» پیش از به ثمر رسیدن گل جنجالی اشپیتیم آرفی، دروازه‌بان استیل‌آذین پس از گرفتن توپ، آن را به بیرون انداخت. ظاهرا سوشا مکانی که در فرود آمدن به روی زمین دچار مصدومیت شده بود، برای مداوایش توپ را به اوت انداخت.

در مقابل علی دایی که به‌نظر می‌رسید حرکت دروازه‌بان استیل‌آذین را تمارض دانسته، با اشاره دست به بازیکنانش گفت که توپ را به حریف ندهند. در این شرایط استیل‌آذین منتظر رعایت بازی جوانمردانه از سوی بازیکنان حریف بود اما سپهر حیدری اوت را به‌محوطه جریمه پرتاب کرد تا اشپیتیم آرفی گل جنجالی را بزند. پس از گل، فریدون زندی به سپهر حیدری حمله کرد و در ادامه بازیکنان 2 تیم با هم درگیر شدند. در این لحظات بازیکنانی مثل سیاوش اکبرپور و مکانی به نشانه اعتراض به سوی علی دایی هم رفتند.

دروازه‌بان استیل‌آذین درحالی‌که اشک می‌ریخت، با اشاره دست به آسمان به پرسپولیسی‌ها می‌گفت: «بالاخره خدایی هم آن بالا هست...» این اما پایان ماجرا نبود و در شروع دوباره مسابقه ماتئوس به عمد روی آرفی خطا کرد تا باز هم بازیکنان 2 تیم با هم درگیر شوند. این درگیری اما دو اخراجی داشت؛ ماتئوس به‌‌دلیل خطای عمد و نورمحمدی به‌دلیل کسی که به بازیکن حریف حمله کرد، اخراج شدند.

نتیجه 2 تیم در نیمه اول مسابقه اما یک بر یک تمام شده بود. مردان علی دایی که هفته پیش مقابل ذوب‌آهن پیروز شده بودند، در این مسابقه به‌دنبال کمتر کردن فاصله امتیاز خود با صدر جدول بودند و به قیمت رعایت نکردن بازی جوانمردانه برنده شدند؛ برای ماندن در رده پنجم.

سپاهان به قهرمانی نزدیک شد

حضور 70 هزار نفری تماشاگران در ورزشگاه یادگار امام تبریز هم نتوانست از شکست تراکتورسازی جلوگیری کند و سپاهان با این پیروزی فاصله 5امتیازی خود را در صدر لیگ حفظ کرد. تراکتورسازی که بعد از پیروزی ارزشمند هفته گذشته مقابل استقلال انگیزه فراوانی برای رسیدن به جایگاه سوم و دوم جدول پیدا کرده بود، روز گذشته در خانه 3 بر یک مقابل سپاهان شکست خورد. این در حالی بود که سپاهان هفته پیش مقابل مس کرمان باخته بود و شکست در مسابقه هفته سی‌ام می‌توانست مردان امیر قلعه‌نویی را وارد بحران کند. این اتفاق اما رخ نداد و سپاهان در دقیقه 27 مسابقه به گل رسید. در این صحنه با اشتباه محمد نصرتی، بازیکنان سپاهان صاحب توپ شدند و یک پاس عمقی به ابراهیم توره دادند و این بازیکن سنگالی گل زد.

در آغاز نیمه دوم، تراکتورسازی روی اشتباه مدافعان سپاهان و با گل به‌خودی احسان حاج‌صفی در دقیقه 47 به گل تساوی دست یافت. در این گل البته محمد نصرتی تاثیرگذار بود و به نوعی اشتباه نیمه‌اول خود را جبران کرد. تراکتورسازی که نیمه دوم را خوب شروع کرده بود، بعد از گل چند بار به دروازه حریف حمله کرد ولی نتوانست از موقعیت‌های به‌دست آمده استفاده کند. این در حالی بود که سپاهان صدرنشین رفته‌رفته بهتر شد و در دقیقه 70 گل دوم خود را به ثمر رساند. در این صحنه بازیکنان تراکتورسازی نتوانستند توپ داخل هجده قدم را دفع کنند و سپاهانی‌ها پس از چند ضربه توسط محسن بنگر به گل دست یافتند. در ادامه سپاهان بار دیگر توسط ابراهیم توره به گل رسید. در دقیقه 80 این بازیکن گل زد تا تراکتورسازی در دقایق باقیمانده نتواند 2 گل خورده را جبران کند. تراکتورسازی که برای کسب سهمیه فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا تلاش می‌کند، با این نتیجه از هدف خود دور شد. سپاهان اما با این 3‌امتیاز در 4 هفته مانده به پایان لیگ دهم همچنان شانس نخست قهرمانی است.

جمعه 26 فروردین 1390  11:43 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مستحق برد برابر استيل آذين بوديم
حقيقي: مي‌خواستم مكاني را آرام كنم

خبرگزاري فارس: درواز‌ه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: من در درگيري‌هاي شركت نداشتم و فقط مي‌خواستم مكاني را آرام كنم.

به گزارش خبرگزاي فارس، عليرضا حقيقي بعد از برد دو بر يك برابر استيل آذين در ديداري جنجالي گفت: در اين مسابقه مستحق برد بوديم و از بهترين فرصت‌هاي خود استفاده نكرديم آن هم در حالي كه تراكتورسازي شكست خورده بود به سه امتياز مسابقه نياز مبرم داشتيم.

وي در مورد حضورش در درگيري‌هاي پاياني مسابقه گفت: سوشا مكاني از دوستان قديمي من است و من فقط براي جدا كردم و وساطت جلو رفتم و دنبال درگيري نبودم زيرا به من ارتباطي نداشت ولي نمي‌دانم چرا به من كارت زرد نشان داده شد.

حقيقي تاكيد كرد: مكاني هم از كوره در رفته بود و من براي كنترل او رفتم و هيچ دخالتي در درگيري‌ها نداشتم.

جمعه 26 فروردین 1390  11:47 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

حضور رايگان تماشاگران و تقدير از مهاجم تيم ملي نابينايان

خبرگزاري فارس: تماشاگران آباداني امروز ديدار صنعت نفت مقابل پيكان قزوين را به صورت رايگان در ورزشگاه تماشا كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم‌هاي فوتبال صنعت نفت آبادان و پيكان قزوين در حضور بيش از 13 هزار تماشاگر از ساعت 18 در ورزشگاه تختي آبادان آغاز شد. تماشاگران اين ديدار با توجه به اعلام مسئولان باشگاه صنعت نفت به صورت رايگان اين مسابقه را از نزديك تماشا كردند.

* پيش از آغاز مسابقه دو تيم به خاطر درگذشت يكي از تماشاگران پيشكسوت آباداني يك دقيقه سكوت كردند.

* بين دو نيمه از اميد شلهاوي‌زاده بازيكن خرمشهري تيم ملي فوتبال 5 نفره نابينايان و كم‌بينايان ايران كه با زدن 7 گل در مسابقات جهاني اين رشته به همراه تيم ملي عنوان قهرماني جهان را كسب كرده بود از سوي مسئولان باشگاه نفت آبادان با اهداي لوح و هدايا تقدير و تشكر شد.

* همچنين در بين دو نيمه مداحان اهل بيت به مناسبت ايام فاطميه به سوگواري پرداختند.

* قضاوت اين ديدار به عهده سعيد مظفري‌زاده بود كه به علي سلماني، علي قرباني و محسن ارزاني از پيكان كارن زرد نشان داد.

اين ديدار با نتيجه 2 بر يك به سود نفت آبادان به پايان رسيد.

شنبه 27 فروردین 1390  12:17 AM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

شعار عليه استيل آذين و حضور دو فردوسي‌پور در ورزشگاه

خبرگزاري فارس: طرفداران پرسپوليس عليه تيم استيل آذين شعار سر دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس، هواداران پرسپوليس عليه استيل آذين شعار مي‌دهند و اين تيم را دسته دومي مي‌دانند.

* كارلوس كي‌روش به همراه دستيارانش كه در جايگاه ويژه حضور دارند نكاتي را از مسابقه يادداشت مي‌كند. بين دو نيمه نيز عزيز محمدي؛ رئيس سازمان ليگ با حضور ترابيان با كي‌روش صحبت كرد.

* برخي از رديف‌هاي پرژكتورهاي ورزشگاه خاموش هستند.

* امير شاپورزاده و فريدون زندي از استيل آذين با آرفي مهاجم پرسپوليس بين دو نيمه هنگام گرم كردن با يكديگر صحبت مي‌كردند.

* سعيد حلافي، مجتبي شيري، ابراهيم اسدي و هادي نوروزي از جمله بازيكناني هستند كه در جايگاه ويژه حضور دارند.

*ناظر داوري و داور چهارم مسابقه مدام در كنار زمين ايستاده‌اند و كمتر نشسته‌اند.

* عادل فردوسي‌پور به همراه برادرش كه شباهت زيادي هم از نظر ظاهري به خودش دارد در ورزشگاه حضور دارد و بين دو نيمه برخي تماشاگران با فردوسي‌پور عكس يادگاري مي‌گرفتند. حضور دو فردوسي‌پور در ورزشگاه جالب توجه بود.

*حبيب كاشاني نيز با تماشاگران بين دو نيمه صحبت مي‌كرد و به سوالات آنها پاسخ مي‌داد.

* حسين هدايتي مالك باشگاه استيل آذين امروز به ورزشگاه نيامده است.

* بازيكنان استيل آذين با چند دقيقه تاخير در نيمه دوم به ميدان آمدند.
بازي دو تيم 2 بر یک به سود پرسپولیس به اتمام رسید 

شنبه 27 فروردین 1390  12:18 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها