0

جدیدترین اخبار لیگ برتر "ویژه"

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

پاسخ به:جدیدترین اخبار لیگ برتر "ویژه"
جمعه 26 فروردین 1390  10:03 PM

سرمربي نفت تهران:استرس سقوط، روي كيفيت بازي ما تاثيرگذار بود

سرمربي تيم فوتبال نفت تهران گفت: چون در هفته‌هاي پاياني ليگ هستيم استرس سقوط روي کيفيت بازي تاثيرگذار بود.

"حسين فرکي"، در نشست خبري بعد از بازي نفت تهران و سايپاي البرز، درباره اين بازي و ارزيابي‌اش، اظهار کرد: بازي امروز براي ما قابل پيش‌بيني بود چون در هفته‌هاي پاياني ليگ هستيم، استرس سقوط، روي کيفيت بازي ما تاثيرگذار بود.

وي تصريح کرد: نيمه اول متعادل بود و هر دو تيم با احتياط کار مي‌کردند که گل نخورند و بازي را به نيمه دوم بکشانند. در نيمه دوم، تيم سايپا با توجه به شرايط جدول و موقعيت ميزباني‌اش براي پيروزي به زمين آمده بود و اين امر کاملا مشخص بود. ما هم سعي داشتيم ابتدا بازنده نباشيم و از زمان مناسب استفاده کنيم و اگر بشود با برد خارج شويم.

فرکي ادامه داد: نيمه اول يک تعويض اجباري انجام داديم و يکي از بهترين بازيکنانمان به دليل مصدوميت از بازي خارج شد که در روند بازي ما تاثيرگذار بود. نبودن مدافع برزيلي ما تاثير زيادي داشت، ضمن اينکه با توجه به اينکه در دفاع از بازيکنان جوان استفاده مي‌کرديم، اما آنها خوب کار کردند و وظيفه‌شان را انجام دادند ولي نبود بازيکن برزيلي ما، مي‌تواند هر تيمي را آسوده‌خاطر کند. در کل بازي متعادلي بود که جذابيت نداشت.

سرمربي تيم نفت تهران با ابراز نارضايتي از عملکرد تيمش مقابل سايپا، بيان کرد: تاکنون 15 مساوي گرفته‌ايم که از 14 مساوي رضايت دارم ولي از مساوي امروز راضي نيستم. در نيمه دوم نيز سايپا فشار آورد و توانستيم زير فشار آنها دوام بياوريم.

فرکي درباره شعار تباني که در بازي گذشته در ورزشگاه داده شده بود، ‌گفت: فکر مي‌کنم به اندازه کافي رسانه‌ها به اين موضوع پرداخته‌اند که جا دارد از آنها تشکر کنم و جواب اندک تماشاگراني که اين قضيه را عنوان کرده بودند داده شد. خيلي دوست ندارم در اين جلسه به آن بپردازم ولي ما به دنبال بردن اين بازي بوديم تا حاشيه‌ها از بين برود و بدانند که شايسته بردن هستيم.

سرمربي تيم فوتبال نفت تهران درباره حضور "کارلوس کي‌روش"، به عنوان سرمربي تيم ملي، بيان کرد: من يکي از کساني هستم که موافق حضور مربي خارجي هستم اما در شرايط فعلي اعتقادم به مربي خارجي است و کاري به مبلغ قراردادش که درست است يا نه، ندارم؛ ولي وجود مربي خارجي نياز است چون تيم را از مسائل حاشيه‌اي دور مي‌کند.

وي ادامه داد:‌ در خصوص اينکه، اين مربي چقدر مي‌تواند موفق شود، نمي‌شود قضاوت کرد. درست است که او مربي پرسابقه‌اي است اما در فوتبال ما همه چيز متفاوت است و بايد ببينيم او چقدر مي‌تواند تاثيرگذار باشد. ممکن است مربي خارجي طراز اول نتواند نتيجه بگيرد اما مربي سطح دو بتواند اين کار را انجام دهد.

فرکي افزود: اعتقاد ديگرم اين است که مربي خارجي حتما بايد سابقه يک يا دو سال کار در ايران را داشته باشد و شناخت پيدا کند و افکارش را براي انتخاباتش دنبال کند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها