0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مدير دفتر روستايي خراسان رضوي:
روستاييان خراسان رضوي بيمه مي‌‌شوند

خبرگزاري فارس: مديركل دفتر روستايي خراسان رضوي گفت: تا پايان امسال هر خانواده روستايي با پرداخت 1000 تومان در سال مي‌تواند تحت پوشش بيمه قرار گيرد.

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، محمدرضا اسماعيل‌نيا ظهر امروز در نشست غير حضوري فرمانداران، بخشداران و دهياران استان از طريق ويدئوكنفرانس اظهار داشت: در بحث بيمه به جاي مديريت بحران بايد به سمت مديريت ريسك حركت كرد و تمام امكانات بايد طوري فراهم شود كه مهاجرت معكوس اتفاق افتد.
مديركل دفتر روستايي خراسان رضوي افزود: در اين طرح روستاييان در برابر حوادث آتش‌سوزي، زلزله، سيل، تگرگ و طوفان بيمه مي‌شوند و تمام 440 هزار خانوار روستايي تحت پوشش اين بيمه قرار مي‌گيرند.

* هدف افزايش ماندگاري روستاييان است
وي هدف از اجراي اين طرح را افزايش ماندگاري روستاييان عنوان كرد و افزود: براي اجراي اين طرح از هر خانوار روستايي مبلغ يك‌ هزار تومان در سال گرفته مي‌شود و حداقل سرمايه براي ساختمان و اثاثيه 20 ميليون ريال است كه به تناسب پولي كه هر كس پرداخت مي‌كند ميزان اين سرمايه افزايش مي‌يابد.
مديركل دفتر روستايي استان گفت: در اين نشست بحث بنياد مسكن در روستاها، صندوق بيمه اجتماعي روستاييان، شهر شدن روستاها و مدل‌هاي اشتغال بايد به صورت دقيق بررسي شود.
وي يكي از شاخصه‌هاي مهم اشتغال در روستاها را گياهان دارويي عنوان كرد و گفت: گياهان دارويي سرمايه‌هاي بزرگي در روستاها هستند كه مي‌تواند ارزآوري زيادي داشته باشد و در تمام روستاها حوزه‌هاي مستعد بايد شناسايي شود.
در اين نشست غيرحضوري نمايندگان شهرستان‌ها به بيان مشكلات خود پرداختند كه از آن جمله نماينده تربت حيدريه در مورد مشكلات اين شهرستان اظهار داشت: تعيين دقيق حريم روستاها، تعطيلي حمام روستاها به علت نبود سوخت كافي، كاهش توليدات به سمت گراني بذرها و كمبود اعتبارات نسبت به سال گذشته از جمله اين مشكلات است.
نماينده طرقبه، شانديز نيز گفت: دخالت شهرداري در حريم روستاها به علت افزايش درآمد، نبود زيرساخت‌ها در روستاها و كمي وام مسكن نسبت به شهرها از مهمترين مشكلات است.
نماينده نيشابور نيز در مورد مشكلات اين شهرستان اظهار داشت: نبود اعتبار براي دفع پسماندها، كمبود نيروي آتشنشان در بعضي از روستاها و محاسبه تعرفه آب، برق و گاز حمام‌هاي عمومي و مساجد به صورت تجاري از جمله مشكلاتي است كه نياز به بررسي دارد.
انتهاي پيام/غ20/ب

چهارشنبه 25 اسفند 1389  10:21 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديركل تربيت بدني استان بوشهر خبر داد:
كمك 1.8 ميليارد توماني پارس جنوبي به ورزش استان بوشهر

خبرگزاري فارس: مدير‌كل تربيت بدني بوشهر از كمك يك ميليارد و 180 ميليون توماني منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس به توسعه ورزش اين استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از بوشهر، رضا جمشيدي پيش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: صنعت نفت همواره حامي ورزش استان بوشهر و اين ميزان اعتبار نيز براي توسعه ورزش استان موثر است.
وي افزود: با توجه به مشكلات مالي تيم‌هاي ورزشي استان بوشهر اين اعتبار كمك خوبي به تيم‌هاي ورزشي است.
مديركل تربيت بدني استان بوشهر تصريح كرد: از اين ميزان 180 ميليون تومان براي خريد اسكوربورد ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر اختصاص يافته ‌كه اين مبلغ از سوي سازمان منطقه ويژه پرداخت شده است.
جمشيدي ادامه داد: از يك ميليارد تومان كمك منطقه ويژه به توسعه ورزش استان بوشهر، 920 ميليون تومان به تيم شاهين بوشهر پرداخت شده و مابقي نيز بين 26 هيئت ورزشي استان بوشهر تقسيم و پرداخت شده است.
اين مقام مسئول از ادامه كمك‌هاي منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس به ورزش استان بوشهر خبر داد و عنوان داشت: رويكرد صنعت نفت كمك به توسعه ورزش و ارتقاي فعاليت‌هاي ورزشي در استان بوشهر است.
وي با بيان اينكه در سفر سوم دولت به استان بوشهر 24 ميليارد تومان اعتبار به ورزش استان بوشهر مصوب شد، تصريح كرد: در سومين سفر رياست جمهوري مصوب شده است كه در صورت ابلاغ ساليانه مبلغ 10 ميليارد تومان به توسعه ورزش استان بوشهر پرداخت شود.
مديركل تربيت بدني استان بوشهر بيان داشت: تعامل بسيار خوبي با منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس برقرار است و اين تعامل موجب شده تا كمك‌هاي موثري براي ورزش استان دريافت كنيم.
جمشيدي ادامه داد: از سال گذشته تاكنون كمك‌هاي خوبي از سوي سازمان منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس دريافت كرده‌ايم.
مدير‌كل تربيت بدني استان بوشهر خاطر‌نشان كرد: در سفر سوم رياست جمهوري مصوب شده است كه ساليانه مبلغ 10 ميليارد تومان به ورزش استان در صورت ابلاغ پرداخت شود كه در صورت تحقق اين امر اعتبارات اختصاص يافته به ورزش استان در سفر سوم رئيس جمهور‌ به استان به 34 ميليارد تومان مي‌رسد.
جمشيدي افزود: اين اتفاق در تاريخ ورزش استان بوشهر بي‌نظير بوده است و اميدواريم موجب توسعه ورزش استان شود.
وي بيان داشت: 18 سالن ورزشي مصوب سفر دوم رياست جمهوري بوده است كه امسال 13 سالن آن آماده بهره‌برداري شد.
انتهاي پيام/ج20/ب

چهارشنبه 25 اسفند 1389  10:21 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس HSE و پدافند غيرعامل منطقه 8:
رعايت الزامات زيست محيطي لازمه كاهش ميزان آلاينده‌هاست

خبرگزاري فارس: رئيس HSE و پدافند غيرعامل منطقه 8 گفت: رعايت الزامات زيست محيطي لازمه كاهش ميزان آلاينده‌هاست.

به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي منطقه 8 عمليات انتقال گاز ايران، محمدصادق مهتابي از افزايش پنج هكتاري فضاي سبز اين منطقه در سال جاري خبر داد.
رئيس HSE و پدافند غيرعامل اين منطقه با اعلام اين خبر گفت: با انجام مطالعات طراحي اجراي آبياري قطره‌اي و آزمايشات آب و خاك، مساحت كل فضاي سبز احداثي منطقه در سال‌جاري بيش از 53 هزار و 900 مترمربع (حدود 5.5هكتار) بوده كه مبلغ 387ميليون ريال براي آن هزينه شده است.
مهتابي افزود: با احتساب فضاي سبز منطقه در سال 1388 (17 هكتار) فضاي موجود به 22.5 هكتار افزايش يافته و از كل مساحت فضاي سبز موجود منطقه 26 هزار و 500 متر مربع (حدود 3هكتار) آن در سال جاري مجهز به سيستم آبياري قطره‌اي شده كه مبلغ 187 ميليون و 500 هزار ريال هزينه صرف شده است.
وي با اشاره به فعاليت‌هاي صورت گرفته براي گسترش فضاي سبز اظهار داشت: در سال گذشته لوح تقدير از سازمان محيط زيست در هفته هواي پاك به عنوان واحد صنعت پاك دريافت كرديم و براي كاهش اثر آلاينده‌ها اقدام به كاشت درخت شد كه ميزان فضاي سبز زيرپوشش از 17 هكتار ظرف سه سال گذشته به 22.5 هكتار افزايش يافته است.
رئيس HSE و پدافند غيرعامل منطقه 8 به ميزان اعتبارات اختصاص يافته اشاره و تصريح كرد: از 2 ميليارد ريال اعتبار اختصاص يافته به پروژه‌هاي ايمني، بهداشت و محيط زيست منطقه 8 حدود 45 درصد آن در امر ايجاد و توسعه فضاي سبز منطقه هزينه شده است.
وي تاكيد كرد: رعايت عوامل موثر و الزامات زيست محيطي و ايجاد اطمينان از محيط زيست، وظيفه شرعي و انساني هر فرد بوده و گسترش فضاي سبز و كاشت درخت، همانا زمينه افزايش نشاط كاري و منابع انساني است.
انتهاي پيام/ل30/ع

چهارشنبه 25 اسفند 1389  10:21 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس مجمع نمايندگان گيلان:
پيام نور ابتكار ارزنده‌اي براي توسعه آموزش عالي است

خبرگزاري فارس: رئيس مجمع نمايندگان گيلان دانشگاه پيام نور را از ابتكارات ارزنده براي توسعه آموزش عالي در سطح كشور عنوان كرد

به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، مهدي صادق ظهر امروز در جلسه دانشگاه پيام‌نور استان با اشاره به وضعيت دانشگاه‌ها و تحصيلات تكميلي اظهار داشت: پس از انقلاب اسلامي حركت مثبت و خردمندانه‌اي در راستاي توسعه كمي و كيفي دانشگاه‌ها در رشته‌هاي مختلف صورت گرفته است.
وي ادامه داد: دانشگاه‌هاي متعدد با هدف ارتقاي سطح علمي كشور سبب توسعه ميهن اسلامي در بخش‌هاي مختلف شده‌اند.
نماينده مردم آستانه اشرفيه و بندركياشهر در مجلس، رشد دانشگاه‌ها در كشور را سبب افزايش سطح آگاهي‌هاي عمومي و توسعه دانش در بين عموم جامعه دانست.
وي افزود: قبل از انقلاب بسياري از جوانان كه توان مالي لازم براي مهاجرت به كشورهاي ديگر و ادامه تحصيلات عاليه را نداشتند به دليل عدم بضاعت مالي از موهبت تحصيلات عاليه باز مي‌ماندند و پس از انقلاب اسلامي و به دليل توسعه دانشگاه‌ها اين افراد مستعد توانستند در كشور به تحصيلات عاليه نايل شوند و موجبات آباداني، پيشرفت و توسعه ايران اسلامي را فراهم كنند.
به گفته صادق، بسياري از دانشجويان كه در آن زمان به كشورهاي بيگانه مي‌رفتند به دليل دوري از فرهنگ غني ايراني‌اسلامي جذب فرهنگ غرب مي‌شدند كه اين امر از نظر فرهنگي و نفوذ انديشه‌هاي غربي در كشور اسلامي بي‌تاثير نبود.
وي با بيان اينكه بسياري از جوانان كشور با توجه به هوش خدادادي و منحصر به‌فرد ايراني سبب توسعه علوم و فنون آن كشورها مي‌شدند، افزود: هزينه‌هايي كه براي پرورش و تربيت اين افراد در داخل كشور مي‌شد به سود آن كشورها مي‌انجاميد.
رئيس مجمع نمايندگان گيلان اضافه كرد: پس از انقلاب اسلامي با توجه به گسترش دانشگاه‌ها در سطح كشور اين خدمات به جوانان جوياي علم داده شد و سود آن نيز به كشور عزيز خودمان رسيد كه تربيت رشد اساتيد، مخترعان و دانشمندان در عرصه‌هاي مختلف علمي گواه بر اين مدعاست.
وي درباره دانشگاه پيام نور خاطرنشان كرد: اين دانشگاه جزو ابتكارات ارزنده براي توسعه آموزش عالي در سطح كشور است.
صادق، نقش دانشگاه پيام نور در عدم مهاجرت جوانان به استان‌هاي ديگر و نيز سكونت و ماندگاري جوانان در استان و در كنار خانواده‌هاي خود را يك مزيت خواند.
وي راه‌اندازي دانشگاه پيام نور در كشور را سبب توسعه اقتصادي، اجتماعي و رونق فرهنگي و ارتقاي افكار و انديشه‌ها دانست.
انتهاي پيام/ل20/ع

اخبارمرتبط :
  مسابقات قرآني دانشگاه پيام نور خراسان جنوبي آغاز شد  
89/12/10 - 11:00
  حضور 100 شركت‌كننده در مسابقه قرآني پيام نور مازندران 
89/12/10 - 14:37
  دانشگاه پيام نور نمين سال آينده افتتاح مي‌شود 
89/12/10 - 20:06
  دانشگاه پيام نور مسجدسليمان كلنگ‌زني شد 
89/12/11 - 12:00
  رشد 200 درصدي چاپ مقالات پيام نور اردبيل در نشريات بين‌المللي 
89/12/17 - 14:37
  دانشگاه پيام نور استان زنجان نخستين اجرا‌كننده طرح دوركاري در كشور  
89/12/16 - 15:43
  تيم روباتيك دانشجويان دانشگاه پيام نور زنجان تقدير شدند 
89/12/16 - 16:02
  رئيس جديد دانشگاه پيام نور سنندج معرفي شد 
89/12/19 - 13:40
  اجراي طرح سفيران بصيرت در دانشگاه پيام نور گيلان  
89/12/22 - 15:24
  برگزيدگان قرآني پيام نور استان كردستان معرفي شدند 
89/12/25 - 08:38
چهارشنبه 25 اسفند 1389  10:22 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديركل كار و امور اجتماعي خراسان رضوي:
سياست ما كاهش حجم ورودي شكايات است

خبرگزاري فارس: مديركل كار و امور اجتماعي خراسان رضوي گفت: از سياست‌هاي اصلي اين اداره كل گسترش شوراهاي سازش كارگاهي و صنفي به منظور كاهش حجم ورودي شكايات است.

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، علي‌اكبر لبافي ظهر امروز در نشستي خبري در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حل و فصل 50 درصدي پرونده‌هاي شكايات كارگران و كارفرمايان در شوراهاي سازش، كاهش هيئت‌هاي تشخيص استان از 37 هيئت به 18 هيئت در پايان آذر 89 به نسبت سال گذشته و كاهش هيئت‌هاي ‌حل اختلاف از 21 هيئت به شش هيئت در پايان آذر 89 به نسبت سال گذشته بخشي از دستاوردهاي اين اداره كل در سال 89 است.

* تقويت شوراهاي سازش توسط اداره روابط كار
مديركل كار و امور اجتماعي خراسان رضوي اظهار داشت: مهم‌ترين علت كاهش دادخواست‌ها و شكايات در سال جاري تقويت شوراهاي سازش توسط اداره روابط كار در اداره كل كار و امور اجتماعي بوده است.
وي كاهش 55 درصدي ورودي شكايات به مراجع حل اختلاف با وجود مشكلات موجود در بنگاه‌هاي اقتصادي در پايان سال 89 و به نسبت مدت مشابه در سال قبل و كاهش 50 درصدي مدت زمان رسيدگي به پرونده‌هاي شكايات كارگري و كارفرمايي از 50 روز در سال 88 به 10 روز در سال جاري را از جمله دستاوردهاي سال 89 عنوان كرد.
لبافي تصريح كرد: از سياست‌هاي اصلي در اين اداره كل گسترش شوراهاي سازش كارگاهي و صنفي به منظور كاهش حجم ورودي شكايات است.

* ايجاد 990 شوراي سازش در كارخانجات
وي افزود: با هدف حل و فصل اختلافات كارگري و كارفرمايي از طريق سازش و گفت‌وگو در محيط كار با ايجاد 990 شوراي سازش در كارخانجات و واحدهاي توليدي در استان نقش و اهميت اين شوراها به خوبي قابل مشاهده است.
وي گفت: اين اداره‌كل، در راستاي حفظ و ارتقا فرهنگ ايمني، كاهش حوادث ناشي از كار و همچنين پيشگيري از بروز حوادث، تشكيل كميته‌هاي حفاظت فني را به شدت در دستور كار خود قرار داده است.
لبافي گفت: طرح دوركاري بازرسي به عنوان نخستين استان شروع كننده طرح در كشور و كاهش زمان رسيدگي به پرونده‌هاي مشاغل سخت و زيان‌آور به همراه آلاينده سنجي از 120 روز در سال 1388 به 37 روز در سال 1389 از جمله اين دستاوردها‌ست.
وي افزود: با تلاش تمام همكاران اين حوزه صد درصد هدف‌گذاري انجام شده براي بازرسي در سال 1389 تحقق يافته است.
انتهاي پيام/آ20/ب

چهارشنبه 25 اسفند 1389  10:22 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس اداره فني و حرفه‌اي آبادان :
معتادان بهبود يافته را به مراكز آموزش‌هاي فني و حرفه‌اي سوق دهيم

خبرگزاري فارس: رئيس اداره فني و حرفه‌اي آبادان گفت: درصورتي كه بتوانيم معتادان بهبود يافته را به سوي مراكز آموزش‌هاي فني و حرفه‌اي سوق دهيم تأثير بسزايي در كاهش بازگشت معتادان بهبود يافته به مواد مخدر خواهيم بود

به گزارش خبرگزاري فارس از آبادان، ارژنگ كوه‌سرخ ظهر امروز در جلسه شوراي مبارزه با مواد مخدر اين شهرستان اظهار داشت: مواد مخدر بزرگ‌ترين خطري است كه همه نوجوانان، جوانان و حتي خانواده‌هاي ما را تهديد مي‌كند.
وي خاطرنشان كرد: در همين راستا همه ما بايد با مشاركت و هم‌فكري با هم در مبارزه با اعتياد كمك كنيم.
رئيس اداره فني و حرفه‌اي آبادان افزود: بايد راه‌كارهايي از سوي كارشناسان مربوطه در زمينه ريشه‌كني مبارزه با اعتياد اتخاذ شود.
وي ادامه داد: فني و حرفه‌اي آبادان در تمام جلساتي كه به اين منظور تشكيل شده اعلام آمادگي در راستاي برگزاري دوره‌هاي آموزشي براي معتادان بهبود يافته كرده است.
پورسرخ تصريح كرد: در همين راستا تاكنون دو جلسه چهره به چهره با معتادان بهبود يافته برگزار كرديم و اين افراد را با آموزش‌هاي فني و حرفه‌اي و اهميت آنها در زندگي شغلي و فردي افراد آشنا كرديم.
وي در ادامه گفت: اما متاسفانه از تعداد 40 تا 50 نفري كه در اين جلسات شركت داشتند يك نفر نيز به فني و حرفه‌اي آبادان مراجعه نكرده است.
رئيس اداره فني و حرفه‌اي آبادان اضافه كرد: اين درحالي است كه معتادان بهبود يافته با داشتن مدرك فني و حرفه‌اي مي‌توانند از اداره بهزيستي تسهيلات به منظور ايجاد اشتغال دريافت كنند.
وي اظهار داشت: تمام اين موارد در جلسات چهره به چهره با رهاشدگان از اعتياد به آگاهي آنان رسيد اما تمايلي براي شركت در دوره‌هاي آموزشي ندارند.
پورسرخ خاطرنشان كرد: در همين راستا سالانه بودجه‌اي به منظور تجهيز و راه‌اندازي كارگاه‌هاي رهاشدگان از اعتياد به فني و حرفه‌اي‌ها تعلق مي‌گيرد اما چند سالي است كه فني و حرفه‌اي نتوانسته از اين بودجه در آبادان استفاده كند.
وي افزود: درصورتي كه بتوانيم معتادان بهبود يافته را به سوي مراكز آموزش‌هاي فني و حرفه‌اي سوق دهيم تأثير بسزايي در كاهش بازگشت معتادان بهبود يافته به مواد مخدر خواهيم بود.
رئيس اداره فني و حرفه‌اي آبادان ادامه داد: در حال حاضر 20 رشته مهارتي در فني و حرفه‌اي اين شهرستان در حال ارائه خدمات به كارآموزان و علاقه‌مندان به آموزش‌هاي فني و حرفه‌اي است.
انتهاي پيام/صا20/ب

چهارشنبه 25 اسفند 1389  10:22 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس اداره بهزيستي آبادان:
انجمن معتادان گمنام آبادان با 1300 عضو فعال است

خبرگزاري فارس: رئيس اداره بهزيستي آبادان گفت: بيش از يك هزار و 300 عضو در انجمن معتادان آبادان فعال هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس از آبادان، علي فرحاني ظهر امروز در جلسه شوراي مبارزه با مواد مخدر اين شهرستان اظهار داشت: با توجه به اهميت مسئله مبارزه و مقابله با گسترش و توزيع مواد مخدر جلسات شوراي مبارزه با مواد مخدر شهرستان آبادان با همكاري و تعامل ساير اعضاء دستاوردهاي مطلوبي داشته است.
وي خاطرنشان كرد: باتوجه به بررسي‌هاي انجام شده درخواست راه‌اندازي يك مركز DIC ديگر به‌منظور ارائه خدمات به معتادان سرگردان به استان ارائه داديم.
رئيس اداره بهزيستي آبادان افزود: اميدواريم با اين درخواست موافقت شود و بتوانيم يك مركز ديگر به‌منظور ارائه خدمات به معتادان سرگردان راه‌اندازي كنيم.
وي ادامه داد: باتوجه به همكاري‌هاي دادستان و نيروي انتظامي در راستاي پلمپ خانه‌هاي بهبودي غيرمجاز اميدواريم تمهيداتي اتخاذ شود كه اين افراد بار ديگر اقدام به راه‌اندازي مركز ديگري نكنند.
فرحاني تصريح كرد: بارها ديده شده افرادي كه مراكز غيرمجاز آنها توسط نيروي انتظامي پلمپ مي‌شود در مكاني ديگر اقدام به بازگشايي يك مركز ديگر مي‌كنند.
وي در ادامه گفت: اميدواريم با همكاري دستگاه قضايي و نيروي انتظامي راه‌كاري براي حل اين مشكل اتخاذ شود.
رئيس اداره بهزيستي آبادان اضافه كرد: همچنين انجمن معتادان گمنام آبادان در حال حاضر فعاليت چشمگيري دارد.
وي اظهار داشت: در حال حاضر اين انجمن يك هزار و 300 عضو دارد كه فعاليت‌هاي خود را ادامه مي‌دهند و اميدواريم مثمرثمر واقع شود.
فرحاني خاطرنشان كرد: اطلاع‌رساني به جوانان در زمينه آسيب‌ها و مضرات استفاده از مواد مخدر در راستاي كاهش ابتلاي آنان به اين بلاي خانمان سوز تأثيرگذار است.
وي افزود: ارائه مشاوره‌هاي كارشناسي به معتادان در حال ترك بسيار حائز اهميت است كه بايد در مراكز ترك اعتياد به آنها توجه شود.
انتهاي پيام/غ20/ب

اخبارمرتبط :
  46 درصد معتادان مواد مخدر كهگيلويه و بويراحمد ترك موفق دارند 
89/12/16 - 15:44
  95 درصد مجرمان در مشهد معتادند 
89/12/17 - 15:36
  كمپ بازپروري معتادان پرخطر در شيراز راه‌اندازي شد 
89/12/17 - 18:04
  اردوگاه بازپروري معتادان خراسان شمالي اجرايي مي‌شود 
89/12/21 - 16:19
چهارشنبه 25 اسفند 1389  10:22 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
استاندار خراسان رضوي خبر داد؛
5 ميليارد تومان اعتبار احياي اماكن متبركه در خراسان رضوي

خبرگزاري فارس: استاندار خراسان رضوي گفت: از محل بودجه فرهنگي 5 ميليارد تومان براي احياي اماكن متبركه در روستاهاي استان تامين اعتبار خواهد شد تا اداره‌كل اوقاف و امور خيريه نسبت به اين امر برنامه‌ريزي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، محمود صلاحي ظهر امروز در استانداري خراسان رضوي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دستگاه‌هاي فرهنگي استان بايد نسبت به تعميق و گسترش فرهنگ رضوي در جامعه برنامه‌ريزي كنند و براي زائراني كه از اقصي نقاط كشور و جهان به مشهد‌الرضا وارد مي‌شوند نيز برنامه‌هاي فرهنگي داشته باشند.
استاندار خراسان رضوي ادامه داد: تكميل كتابخانه مركزي مشهد و موزه دفاع مقدس از جمله پروژه‌هايي است كه مشمول مرور زمان شده و يكي از اولويت‌هاي فرهنگي استان به سرانجام رساندن اين پروژه‌ها‌ست.

* از سال آينده بودجه برگزاري نمايشگا‌ه‌هاي كتاب و فجر لحاظ مي‌شود
وي اظهار داشت: با توجه به استقبال مردم استان، از سال آينده رديفي در بودجه براي برگزاري نمايشگاه‌هاي كتاب، قرآن و همچنين برگزاري جشنواره فيلم فجر لحاظ مي‌شود.
صلاحي تصريح كرد: اگرچه صدا و سيماي خراسان رضوي عملكرد مثبتي در طول سال داشته است ولي انتظار ما از شبكه خراسان، داشتن برنامه‌هايي در حد و اندازه شبكه ملي است.
وي ادامه داد: خراسان رضوي بايد براي تمام زائران از سراسر كشور و حتي زائران خارجي برنامه‌هايي با محتواي فرهنگ رضوي ارائه كند.
صلاحي با تاكيد بر پاسخگويي سريع و دقيق مديران استان به مسئولان كشوري افزود: خراسان رضوي همواره در اين زمينه پيشتاز بوده و تمام دستگاه‌هاي اجرايي استان بايد مانند گذشته به رده‌هاي خود در كشور و مديران كل استاندار به عنوان نماينده دولت پاسخگو باشند.
وي با اشاره به برخي مصوبات معوق در حوزه گردشگري اظهار داشت: شناسايي ابنيه تاريخي استان، رفع تصرف از محور كاخ خورشيد به مسجد جامع كلات، احداث پايگاه پژوهشي باستان‌شناسي در شهر جديد بينالود و شهرستان سبزوار، احداث مجتمع فرهنگي در چند‌ شهرستان، تامين اعتبارات قنات پيمايي و ايجاد چند منطقه نمونه گردشگري در استان از جمله مصوباتي است كه بايد در سال آينده اجرايي شود.
وي بيان كرد: طرح اقتصادي حرم تا حرم در كاشمر نيز بايد با تشكيل كارگروهي متشكل از چند دستگاه متولي آماده شده و براي اجرا به استانداري ارائه شود.
انتهاي پيام/آ20/ب

چهارشنبه 25 اسفند 1389  10:22 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
نسبت به نوروز گذشته؛
خدمات بهداشتي و درماني ديلم بيشتر شده است

خبرگزاري فارس: رئيس شبكه بهداشت و درمان ديلم گفت: با توجه به مسافرپذير بودن شهرستان ديلم، خدمات بهداشتي و درماني در اين شهرستان در ايام نوروز نسبت به سال گذشته بيشتر شده است.

عبدالحسين ناصري امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در بوشهر اظهار داشت: به منظور ارائه خدمات در ايام نوروز، مراكز بهداشتي و درماني بندر ديلم آماده خدمت‌رساني به مسافران نوروزي و مردم ديلم است.
وي افزود: با توجه به اينكه بندر ديلم از مهمان‌پذيرترين شهرهاي استان بوشهر در ايام نوروز است تلاش كرديم مراكز درماني نيز در اين ايام فعال باشند.
ناصري ادامه داد: علاوه بر برنامه‌ريزي براي تأمين بهداشت عمومي، مراكز درماني نيز با حضور پرسنل خدوم خود آماده ارائه خدمات به مسافران نوروزي هستند.
رئيس شبكه بهداشت و درمان ديلم تصريح كرد: پايگاه‌هاي اورژانس شهري و جاده‌اي در ايام نوروز فعال بوده و همه مراكز بهداشتي شهري و روستايي نيز آماده خدمت‌رساني به مسافران نورزوي هستند.
اين مقم مسئول خاطر‌نشان كرد: از 28 اسفند لغايت 13 فروردين 90 همه بخش‌ها و واحدهاي بيمارستان بقية‌الله الاعظم (عج) فعال بوده و پزشكان متخصص داخلي و اطفال از هفتم تا 13 فروردين 90 در شهرستان حضور دارند.
ناصري اضافه كرد: در مركز بهداشتي درماني امام رضا (ع) خدمات بهداشت دهان و دندان هر روزه ازساعت 7.30 الي 12 و بعد‌از‌ظهرها ازساعت 17 الي 20 به مسافران و شهروندان ارائه مي‌شود.
وي با اشاره به تجمع بيشتر مسافران در كنار ساحل گفت: در اين ايام براي خدمت‌رساني بهتر و سريع‌تر به مسافران پايگاه اورژانس ساحلي همه روزه به صورت شبانه‌روزي از تاريخ 28 اسفند تا 13 اسفند آماده ارائه خدمات اورژانسي به مسافران است.
رئيس شبكه بهداشت و درمان شهرستان ديلم يادآور شد: مطابق سنوات گذشته تيم بازرسان بهداشت محيط از اماكن تهيه و توزيع مواد غذايي روزانه در دو شيفت صبح و بعد‌از‌ظهر بازديد مي‌كنند و با متخلفان بهداشتي مطابق آيين‌نامه برخورد مي‌شود.
وي بيان داشت: فراهم كردن امكانات بهداشتي و درماني از ضروريات ايام نوروز براي مسافران بوده و شهرستان ديلم در اين زمينه اقدام كرده است.
ناصري گفت: اكيپ‌هاي بهداشتي و درماني ديلم با امكانات مورد نياز در اين ايام در حال آماده‌باش براي ارائه خدمات به مسافران نوروزي هستند.
بندر ديلم در كنار گناوه هر ساله ميزبان بيشترين مسافران نوروزي در استان بوشهر است.
انتهاي پيام/ز30/ع

چهارشنبه 25 اسفند 1389  10:22 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
معاون استاندار بوشهر خبر داد:
اختصاص 400 ميليون ريال براي توسعه ساحل ديلم

خبرگزاري فارس: معاون عمراني استاندار بوشهر از اختصاص 400 ميليون ريال اعتبار براي توسعه ساحل ديلم خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از بوشهر، مسعود نصوري ظهر امروز در نشست ستاد تسهيلات سفر شهرستان ديلم با بيان اينكه ساحل زيباي بندر ديلم بايد بهتر و بيشتر براي هموطنان شناخته شود، اظهار داشت: اين اعتبار از محل اعتبارات گردشگري استان تامين شده است.
معاون عمراني استاندار بوشهر فرهنگ ميهمان‌نوازي پيشنيان را بهترين ميراث فرهنگي اين استان دانست و گفت: نسل كنوني و آينده استان بايد براي احيا و توسعه گردشگري از اين فرهنگ ارزشمند و گرانبها بهره ببرد.
وي تاكيدكرد: همچنين بايد پيكره‌هاي فرهنگي، عمراني و خدماتي استان در ترويج صنعت گردشگري استان بوشهر ايفاي نقش كنند.
معاون عمراني استانداري بوشهر عنوان داشت: با توجه به اينكه بنادر ديلم و گناوه در طول ايام تعطيلات نوروز بيشترين حجم ميهمانان نوروزي را در اين استان پذيرا مي‌شوند، ضروري است كه بازارچه‌هاي صنايع دستي در اين بنادر راه‌اندازي شود.
نصوري اظهار داشت: در حالي كه دولت ميلياردها تومان براي توسعه زيرساخت‌هاي گردشگري هزينه مي‌كند نبايد بازارهاي بندرهاي اين استان تنها محل عرضه كالاهاي خارجي باشد و بايد توليدات ايراني و ملي در اين بازارها عرضه شود.
وي افزود: شرايط براي عرضه كالاهاي خوب و زيباي صنايع دستي در اين استان به ويژه در سواحل گناوه و ديلم مهياست.
معاون استاندار بوشهر خاطر‌نشان كرد: بر اساس مجوزي كه دولت به سازمان ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي استان بوشهر داده بايد در سال‌هاي 90 و 91 دو كمپينگ گردشگري در محدوده شهرهاي فاقد كمپينگ احداث شود.
نصوري از اختصاص اعتبار به گردشگري روستايي خبر داد و گفت: براي هر روستا 13 ميليون تومان براي اين امر اختصاص مي‌يابد.
وي عنوان داشت: 100 ميليون تومان به شهرهاي گناوه، ديلم و ريگ در بحث عمراني اختصاص يافته است.
انتهاي پيام/ج20/ع

چهارشنبه 25 اسفند 1389  10:23 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
با اعتباري بالغ بر 93 ميليارد ريال؛
ناوگان امدادي هلال‌احمر استان مركزي تجهيز شد

خبرگزاري فارس: مدير‌عامل جمعيت هلال احمر استان مركزي از تجهيز ناوگان امدادي اين جمعيت به منظور ارائه خدمات امدادي به مسافران نوروزي با اعتباري بالغ بر 93 ميليارد ريال خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از اراك به نقل از روابط عمومي جمعيت هلال احمر استان مركزي، مرتضي سليمي گفت: در راستاي تقويت توان عملياتي امداد و نجات و به منظور ارائه خدمات ويژه به مردم با پيگيري‌هاي به عمل آمده از نيمه دوم سال۸۹ تاكنون، تعداد ۳۷دستگاه آمبولانس، خودروي امدادي، خودروي فرماندهي عمليات، خودروي پيكاپ، خودروي نجات، موتورسيكلت، خودروي جك‌ريفان، دستگاه اطفاي حريق، سيستم نجات قابل حمل و ست هيدروليك، با اعتباري بالغ بر 93 ميليارد ريال خريداري و به ناوگان امداد و نجات جمعيت هلال احمر استان افزوده شده است.
وي افزود: در حال حاضر امكانات و تجهيزات جمعيت هلال احمر از نظر كيفي و كمي نسبت به سال گذشته رشد چشمگيري داشته و با دريافت امكانات جديد و پيشرفته تعداد دستگاه‌هاي امداد و نجات هلال احمر استان رشد قابل قبولي داشته است.
مدير‌عامل جمعيت هلال احمر استان مركزي بيان كرد: اين امر با هدف افزايش تجهيزات امداد و نجات و آموزش نيروهاي امدادي جمعيت، براي پاسخگويي مناسب و مطلوب‌تر به حوادث و تقويت ناوگان ترابري و امدادي جمعيت هلال احمر استان در طرح‌هاي نوروزي صورت گرفته است.
شايان ذكر است؛ خودروي فرماندهي عمليات، خودروي پيكاپ، خودروي جك ريفان، دستگاه اطفاي حريق، سيستم نجات قابل حمل و ست هيدروليك از جمله امكاناتي هستند كه از لحاظ تنوع تجهيزاتي به ناوگان امدادي افزوده شده است.
انتهاي پيام/ز30/ب

چهارشنبه 25 اسفند 1389  10:23 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
/نوروز90 با مسافران نوروزي خراسان جنوبي/
برگزاري مسابقه برترين سفره هفت‌سين خانگي در بيرجند

خبرگزاري فارس: شهردار بيرجند از برگزاري مسابقه برترين سفره هفت‌سين خانگي در روز جمعه و در محل پارك توحيد بيرجند خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از بيرجند، محمد جواد وحدتي‌فر پيش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران به اقدامات صورت گرفته در شهرداري براي استقبال از بهار اشاره كرد و اظهار داشت: يكي از اين اقدامات تشكيلات ستاد استقبال از بهار در مجموعه شهرداري بوده و علاوه بر اين شهرداري عضو فعال ستاد نوروزي استان نيز است.

* سفره هفت‌سين ميهمان ميادين بيرجند در ايام نوروز
وي ادامه داد: يكي ديگر از اقدامات براي استقبال از بهار پهن كردن سفره هفت‌سين در چهار ميدان اصلي بيرجند كه شامل ميدان قدس، سوم مدرس و ميدان ابوذر است.
شهردار بيرجند افزود: همچنين مسابقه برترين سبزه عيد نوروز نيز براي روز طبيعت در نظر گرفته شده كه برگزار مي‌شود و مسابقه عكاسي نيز با موضوع بهار و نوروز در تاريخ 15 فروردين سال 90 در محل نمايشگاه شهرداري برگزار مي‌شود و گل‌آرايي با كالسكه نيز در برخي ميادين اصلي شهر اجرا مي‌شود.

* لكه‌گيري حفاري‌هاي سطح شهر براي استقبال از بهار
وحدتي‌فر شستشوي تابلوها، معابر، جداول و لكه‌گيري و اتمام حفاري‌هاي سطح شهر را از ديگر اقدامات شهرداري براي استقبال از بهار عنوان كرد.

* نصب نخستين تلويزيون شهري در ايام نوروز
وي از نصب نخستين تلويزيون شهري در ميدان اول مدرس در شهر بيرجند خبر داد و گفت: مبلمان شهري يك دغدغه براي مسئولان شهر است و در اولويت كاري شهرداري قرار دارد كه تلويزيون شهري يكي از نمادهاي مبلمان شهري است.

* ارسال پيام تبريك سال نوي شهردار به شهروندان
شهرار بيرجند تصريح كرد: همچنين پيام تبريكي به صورت پستي به شهروندان ارسال مي‌شود تا علاوه بر تبريك سال نو پيشنهادات و انتقادات شهروندان را از سطح شهر جمع‌آوري كنيم و 100 پيشنهاد برتر نيز مورد تقدير قرارمي‌گيرد.

* آسفالت خيابان منتظري در كمتر از 30 ساعت
وحدتي‌فر با تقدير از فعاليت‌هاي كاركنان شهرداري گفت: به عنوان مثال در بخش عمران خيابان شهيد منتظري در كمتر از 30 ساعت آسفالت و در اختيارمردم قرار گرفت.
وي افزود: منابع مالي شهرداري بسيار محدود است و بايد انتظارات مردم و مسئولان از اين مجموعه منطقي و با توجه به واقعيات باشد.

* 85 درصد بودجه شهرداري صرف پرداخت حقوق كاركنان مي‌شود
وي اظهار داشت: 85 درصد بودجه شهرداري صرف پرداخت حقوق كاركنان اين مجموعه مي‌شود و 15 درصد نيز صرف نگهداري است كه با اين اوضاع توقع انجام كارهاي بزرگ از اين مجموعه غيرمنطقي است.
انتهاي پيام/غ20/ب

چهارشنبه 25 اسفند 1389  10:23 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
استاندار خوزستان:
تردد كاميون‌هاي حامل مصالح ساختماني در نوروز ممنوع شود

خبرگزاري فارس: استاندار خوزستان گفت: تردد كاميون‌هاي حامل مصالح ساختماني در تعطيلات نوروز در جاده‌هاي استان توسط پليس راه ممنوع شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از اهواز، سيد‌جعفر حجازي ظهر امروز در ستاد تسهيلات نوروزي خوزستان اظهار داشت: مواد اوليه صنايع به اندازه كافي ذخيره شده است و ديگر نيازي به تردد كاميون‌هاي حامل مصالح ساختماني در محورهاي اصلي استان نيست.
وي از پليس‌راه استان خواست از تردد كاميون‌‌هاي حامل مصالح ساختماني به خصوص در محورهاي رامهرمز، انديمشك و شوشتر جلوگيري كند.
استاندار خوزستان تصريح كرد: تردد اين كاميون‌ها تا روز جمعه در استان مجاز است و صنايع مي‌توانند تا اين روز محموله مورد نياز خود را انتقال دهند اما حمل كالا در تعطيلات نوروز به جز روز نخست آن مجاز است.
وي گفت: از امروز بايد در شش شهرستان مرزي خوزستان چادرهايي براي اطلاع‌رساني دائر شود؛ همچنين هر شهرستان مي‌تواند در مبادي ورودي خود چادرهايي براي آشنايي مسافران برپا كند.
رئيس ستاد نوروزي خوزستان اظهار داشت: بر روي بنرهايي كه در ورودي شهرها نصب مي‌شود، لازم است فركانس راديو خوزستان و شماره تلفن گويا هواشناسي درج شود تا مسافران بتوانند راحت‌تر از خدمات ارائه شده بهره‌مند شوند.
حجازي از هواشناسي و صدا و سيما خواست تا با همكاري، اطلاعات هواشناسي را به صورت چند نوبت در روز اعلام كنند.
وي گفت: براي نقاط شمالي استان كه امكان بارندگي در تعطيلات نوروز وجود دارد، ‌بايد سالن‌هاي ورزشي و يا سالن‌هايي كه مي‌شود در آنها چادر دائر كرد در نظر گرفته شده و براي اسكان مسافران استفاده كرد.
حجازي با بيان اينكه اسكان در محل‌هاي مشخص شده مي‌تواند امنيت و ايمني بيشتر براي مسافران و به دنبال آن جذب بيشتر گردشگر را براي خوزستان به همراه داشته باشد، مشخص شدن محل‌هاي اسكان با تابلوهاي راهنما را از اعضاي ستاد نوروزي خواستار شد.
مقام عالي دولت در خوزستان به بحث آمارگيري و نظارت بر مراكز اقامتي اشاره كرد و گفت: ارائه فرم نظرسنجي به مسافران و دريافت آنان در پايان سفر خود مي‌تواند در نحوه ارائه خدمات در سال بعد موثر باشد.
حجازي افزود: بهتر است اين پرسشنامه در قطع كوچك تهيه و سؤالات كليدي در آن گنجانده شود.
استاندار خوزستان همچنين فرمانداران شهرستان‌هاي واقع در كنار رودخانه‌ها و يا درياچه‌ها را به نصب تابلوهاي ممنوعيت شنا در اين اماكن ملزم و تاكيد كرد: از قايق‌سواري و جابه جايي مسافر بدون در نظر گرفتن مسائل ايمني از جمله پوشيدن جليقه نجات و همراهي منجي غريق ممانعت شود.
وي در ادامه برطرف كردن مشكل روشنايي معابر سطح شهرها را پيش از نوروز با توجه به اهميت برقراري امنيت، خواستار شد.
انتهاي پيام/ل20/ع

چهارشنبه 25 اسفند 1389  10:23 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديركل سياسي وزارت كشور:
بحث انرژي هسته‌اي ويترين سياست خارجي كشور است

خبرگزاري فارس: مديركل سياسي وزارت كشور با بيان اينكه بحث انرژي هسته‌اي ويترين سياست خارجي كشور است، گفت: ايران در اين زمينه موفقيت‌هاي بزرگي به دست آورده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، محمود عباس‌زاده مشكيني ظهر امروز در نشست مديران ارشد آذربايجان شرقي بر ضرورت حضور گروه‌هاي سياسي همراه مردم در انتخابات مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد.
مديركل سياسي وزارت كشور، ايجاد نفاق را يكي از دسيسه‌هاي استكبار جهاني براي ضربه زدن به نظام جمهوري اسلامي عنوان كرد و اظهار داشت: بايد توجه داشت كه هركس به مرحله نفاق رسيد، بدون ترديد در مراحل بعدي مقابل مردم خواهند ايستاد كه نخستين آفت اين امر نمايان شدن چهره اصلي آنان است.
عباس‌زاده مشكيني با بيان اينكه جريان فتنه مولود اصلاحات است، تصريح كرد: اطلاح‌طلبان در جريان فتنه مسئوليت تاريخي دارند و با موضع‌گيري‌ها و تصميماتي كه داشتند موجب خدشه‌دار شدن آبروي نظام شدند.
وي با اشاره به انتخابات مجلس در سال آينده گفت: در انتخابات مجلس بايد حضور برخي چهره‌ها و جريان‌هاي سياسي كه در مقابل مردم قرار گرفته و حالت براندازانه داشتند مورد تجديد نظر قرار گيرد.
مديركل سياسي وزارت كشور افزود: ‌وزارت كشور با تمهيدات انديشيده شده آماده برگزاري انتخابات مجلس است.
عباس‌زاده با اشاره به اجراي هدفمندي يارانه‌ها توسط دولت اظهار داشت: اين طرح مهم در حالي صورت گرفت كه با ادامه روند قبلي شاهد فروپاشي اقتصاد در پنج سال آينده مي‌شديم و اين موضوعي انكارناپذير است.
وي با بيان اينكه تثبيت تورم و بي‌نيازي از واردات بنزين از نتايج اوليه هدفمندي يارانه‌هاست، گفت: با هدفمندي يارانه‌ها بودجه عمراني كشور دو برابر شده كه نتايج بسيار مهمي در عرصه اشتغال و توليد خواهد داشت.
مديركل سياسي وزارت كشور با بيان اينكه بحث انرژي هسته‌اي ويترين سياست خارجي كشور است، يادآور شد: جمهوري اسلامي ايران در اين زمينه موفقيت‌هاي بزرگي به دست آورده و با وجود تحريم‌هاي فوق‌العاده به جايگاه كنوني رسيده است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به انقلاب‌هاي منطقه خاورميانه اظهار داشت: انقلاب‌هاي اين منطقه در كشورهايي صورت مي‌گيرد كه بيشترين حمايت را از آمريكا دريافت مي‌كنند.
عباس‌زاده مشكيني ادامه داد: آنچه در اين انقلاب‌ها رخ مي‌دهد يك «نه» بزرگ به آمريكاست و نماينده رسمي اين گفتمان در جهان ايران اسلامي است.
انتهاي پيام/غ20/ك

چهارشنبه 25 اسفند 1389  10:23 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
معاون امور زائران حرم رضوي خبر داد:
خدمت‌رساني به 7 ميليون زائر در حرم مطهر رضوي

خبرگزاري فارس: معاون اماكن متبركه و امور زائران حرم مطهر رضوي گفت: در ايام سال جديد به 7 ميليون زائر تشرف يافته به حرم مطهر رضوي خدمت‌رساني انجام مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، محمود ممتاز ظهر امروز در نشست خبري در دفتر اماكن متبركه و امور زائران حرم رضوي در محل صحن آزادي، درباره آمار خدمت‌رساني به زائران در ايام سال نو اظهار داشت: آمادگي خدمت‌رساني به 7 ميليون نفر زائر و 70 ميليون تشرف در 250هزار مترمربع صحن و بست، 60هزار مترمربع رواق با 25 هزار نفر خدمه و پرسنل و يك‌ميليون و 250 هزار نفر ساعات كار فراهم شده است.
معاون اماكن متبركه و امور زائران حرم مطهر رضوي افزود: انجام مراسم سال تحويل ساعت 24 يكشنبه در محل ايوان مقصوره مسجد جامع گوهرشاد برگزار مي‌شود.

* آمادگي صحن‌هاي رضوي براي استقبال از زائران در لحظه تحويل سال
وي افزود: در مراسم سال تحويل رواق‌هاي مباركه دارالحجه، دارالولايه، شيخ حر عاملي و شيخ طوسي و صحن‌هاي جامع رضوي و شبستان‌هاي نجف آبادي، ميلاني و صحن انقلاب اسلامي ويژه خواهران و صحن‌هاي مسجد جامع گوهرشاد و رضوان و شبستان علوي ويژه برادران تعيين شده است.
ممتاز در ادامه به مراسم سخنراني مقام معظم رهبري اشاره كرد و گفت: اين مراسم در بعد از ظهر روز دوشنبه اولين روز سال 90 در رواق امام خميني (ره) شروع و در ارتباط با استقبال از خيل مشتاقان ديدار، پيش‌بيني‌هاي لازم انجام شده است.
وي همچنين به خدمات كفشداري، دريافت امانات و افراد گمشده و پيدا شده پرداخت و افزود: براي زائران در راه مانده و فوريت‌هاي پزشكي و صندلي چرخدار و مفروش كردن روزانه 250 هزار مترمربع و توزيع پلاستيك و تنظيم حدود 500 هزار جلد كتب ادعيه و قرآن مجيد و اهدا دعوتنامه مهمان‌سرا به 25 درصد از مردم زائران و مجاوران تمهيدات لازم انجام شده است.
وي خاطر نشان كرد: غباروبي و تميزكاري 80 هزار مترمربع از صحن‌ها و رواق‌هاي حرم مطهر رضوي در مدت دو ماه گذشته انجام شد.
معاون اماكن در ادامه به اقدامات جديد حرم مطهر رضوي در سال جاري اشاره كرد و گفت: براي نخستين‌بار در ايام سال نو روزانه 120 نفر از زائران به صورت تصادفي دعوت تا در جلسه‌اي ضمن ارائه گزارش از عملكرد اماكن متبركه به سؤالات پاسخ داده شود و نقطه نظرات آنان در ارتباط با ارتقاي خدمت‌رساني به زائران اخذ شود.
انتهاي پيام/صا20/ع

چهارشنبه 25 اسفند 1389  10:23 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها