پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 25 اسفند 1389 10:23 PM
خبرگزاري فارس: معاون اماكن متبركه و امور زائران حرم مطهر رضوي گفت: در ايام سال جديد به 7 ميليون زائر تشرف يافته به حرم مطهر رضوي خدمترساني انجام ميشود.

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، محمود ممتاز ظهر امروز در نشست خبري در دفتر اماكن متبركه و امور زائران حرم رضوي در محل صحن آزادي، درباره آمار خدمترساني به زائران در ايام سال نو اظهار داشت: آمادگي خدمترساني به 7 ميليون نفر زائر و 70 ميليون تشرف در 250هزار مترمربع صحن و بست، 60هزار مترمربع رواق با 25 هزار نفر خدمه و پرسنل و يكميليون و 250 هزار نفر ساعات كار فراهم شده است.
معاون اماكن متبركه و امور زائران حرم مطهر رضوي افزود: انجام مراسم سال تحويل ساعت 24 يكشنبه در محل ايوان مقصوره مسجد جامع گوهرشاد برگزار ميشود.
* آمادگي صحنهاي رضوي براي استقبال از زائران در لحظه تحويل سال
وي افزود: در مراسم سال تحويل رواقهاي مباركه دارالحجه، دارالولايه، شيخ حر عاملي و شيخ طوسي و صحنهاي جامع رضوي و شبستانهاي نجف آبادي، ميلاني و صحن انقلاب اسلامي ويژه خواهران و صحنهاي مسجد جامع گوهرشاد و رضوان و شبستان علوي ويژه برادران تعيين شده است.
ممتاز در ادامه به مراسم سخنراني مقام معظم رهبري اشاره كرد و گفت: اين مراسم در بعد از ظهر روز دوشنبه اولين روز سال 90 در رواق امام خميني (ره) شروع و در ارتباط با استقبال از خيل مشتاقان ديدار، پيشبينيهاي لازم انجام شده است.
وي همچنين به خدمات كفشداري، دريافت امانات و افراد گمشده و پيدا شده پرداخت و افزود: براي زائران در راه مانده و فوريتهاي پزشكي و صندلي چرخدار و مفروش كردن روزانه 250 هزار مترمربع و توزيع پلاستيك و تنظيم حدود 500 هزار جلد كتب ادعيه و قرآن مجيد و اهدا دعوتنامه مهمانسرا به 25 درصد از مردم زائران و مجاوران تمهيدات لازم انجام شده است.
وي خاطر نشان كرد: غباروبي و تميزكاري 80 هزار مترمربع از صحنها و رواقهاي حرم مطهر رضوي در مدت دو ماه گذشته انجام شد.
معاون اماكن در ادامه به اقدامات جديد حرم مطهر رضوي در سال جاري اشاره كرد و گفت: براي نخستينبار در ايام سال نو روزانه 120 نفر از زائران به صورت تصادفي دعوت تا در جلسهاي ضمن ارائه گزارش از عملكرد اماكن متبركه به سؤالات پاسخ داده شود و نقطه نظرات آنان در ارتباط با ارتقاي خدمترساني به زائران اخذ شود.
انتهاي پيام/صا20/ع