دوستان اینجا مثلا دارید بحث میکنید ؟ بدون مخالف ؟ همه موافق هم هستید این که نشد بحث . یه مخافم باید باشه
من همین الان که میخوام نظر بدم اینجا میترسم ردم رو بزنن بیان بگیرن ببرنم اما میگم .
ببینید بچه ها و رفقا در مورد انتخابات که صورت گرفت . شما میگید تقلب نبود من میگم بود . چرا ؟ به دلایلی :
اول اینکه ماجرای رای تا نخورده که عکساش در اومد و سر و صدا کرد که فک کنم همه بدونید
دوم نامه ی وزیر کشور ( اسمش تو ذهنم نیس ) با امضا که خبرش و عکس پخش شد و نتیجه ی واقعی رو زده بود به اقای خامنه ای و گفته بود که همونطور که شما گفتید برای صلاحدید جمهوری اسلامی طوری برنامه ریزی شد که نتایج به ابقای اقای احمدی نژاد در سمت ریاست جمهوری بشه .
سوم اینکه شما اگه شبکه خبر و نتیجه ای رو که اعلام کرده بود از همون اول رو دنبال میکردید قشنگ میدید که تقلبه . چرا ؟ بخاطر اینکه تا چند ساعتی که ما اصلا رای باطله ندیدیم . اعلام شد چرا رای باطله نیس یهو همینطور ملیون ملیون رای باطله وارد شد . چطور خدا میدونه . بعد هم شما اگه اون ارقام رو جمع میزدی با کل ارا درست در نمیومد . دارم راست و حسینی میگم خودم ارقام رو جمع زدم با کل ارا نمیخوند .
چهارم اینکه پسر خاله ی بنده تو یه منطقه از تهران که نمیگم چه منطقه ای به خاطر امنیتش که لو نره موقع رای گیری اونجا خودش مسئول بوده و برای شمارش ارا هم همینطور . به من گفت که رای ها اینطور بود وقتی تمام شد
اقای موسوی : 900000
اقای کهروبی : 500000
اقای احمدی نژاد : 390000
اقای رضایی : 120000
گفت ما رای ها رو شماردیم البته من رندش رو به شما گفتم . نتایج رو گفتیم از اون منطقه اما 1 ساعت بعد مسئولی اومد و گفت رای ها رو به این صورت ("عوض میکنید !")
اقای احمدی نژاد : 970000
اقای موسوی : 600000
اقای کهروبی : 220000
اقای رضایی : 120000
جمع ارا اون منطقه رندش کنی میشه 1910000 حالا شما ببین چقدر رای ها فرق کرده . اقای موسوی رو 300000 کم کردن . اقای کهروبی رو 280000 . به اقای احمدی نژاد حساب کردن . اخه این انصافه ؟ واقعا با عقل جور در میاد یه کاندیدا رای هاش از ارا باطله کمتر باشه ؟ اقای کهروبی از ارا باطله کمتر شد رای اش . امکان داره ؟ اقای کهروبی فقط 4 ملیون تو ستاد انتخاباتی ایشون عضو بودن . بگیم نصفشون هم رای ندن به ایشون 2 ملیون رو که حداقل حداقل باید داشته باشن .
در مورد اینکه چرا مدرک ارائه ندادند دال بر تفلب اقای موسوی و کهروبی . مگه اقای موسوی نگفت که بیاید کد ملی کسانی رو که رای دادن با کد ملی تو ثبت احوال تطبیق بدید ببینیم کی به کی رای داده تا مشخص بشه ؟ چرا قبول نکردن مسئولین ؟ در جواب خودشون گفتن که به ما ربطی نداره که کی به کی رای داده و نباید تو زندگی خصوصی مردم دخالت کنیم . اگه واقعا کارشون به درستیه چرا قبول نکردن دیگه این همه فتنه به قول شما درست نمی شد . این همه "خس و خاشاک" به گفته ی اقای خامنه ای تو خیابون ها نمیومدن .
بعدم داداش من اگه شما با چاقو یه بار زده شدی که اونم معلوم نیس از طرف کی شاید لباس شخصی ها بوده باشه من و دوستام نه یه بار نه دوبار باطوم خوردیم . نه یه بار دو بار در رفتیم به خاطر اینکه کتک نخوریم و دستگیر نشیم . شما چاقو خوردی ما شهید دادیم اینا رو چرا نمیگی ؟ ندا اقا سلطان ؟ محمد مختاری الکی بود ؟ فرزاد ؟ صانع ژاله ؟ دانشجوی شیرازی که کشته شد بعدش گفتن تصادف کرده الکی بود ؟ برادر من شیراز بود خودش اون روز . گفت کشته شده . نه تصادف کرده . چرا اینا رو در نظر نمی گیرید ؟ خوبه که خودتون رسانه های دو طرف رو ببینید و اخبار ها و حرف های دو طرف رو ببینید و بعد قضاوت کنید .