0

جنبش سبز؟!؟!

milatave
milatave
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 715

پاسخ به:جنبش سبز؟!؟!

نقل قول matin110x

آقای رئیس جمهور این منافقین رو توی مناظرات رسوا نمیکرد هم اینا همین کارا رو میکردن

خوشبختانه دیگه عمرشون به آخر رسیده

توی درگیریهای 25 بهمن اصفهان یکیشون میخواست دوست منو با چاقو بزنه که با مداخله من موفق نشد و فقط صورت منو با چاقو بشدت زخمی کرد

روز جمعه این هفته باید با صورت پر از بخیه و زخمی بشینم سر سفره عقد

واقعا صورتتو با چاقو زد؟   چه آدمایی  پیدا میشنا!  

دمتون گرم که واسه دفاع رفتین جلو ......... ماشالله.......

عروسیتم مبارک .......  اشالله به پای هم پیر بشین

چهارشنبه 27 بهمن 1389  12:27 AM
تشکرات از این پست
matin110x
matin110x
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 332

نقل قول milatave

واقعا صورتتو با چاقو زد؟   چه آدمایی  پیدا میشنا!  

دمتون گرم که واسه دفاع رفتین جلو ......... ماشالله.......

عروسیتم مبارک .......  اشالله به پای هم پیر بشین

اینا از آدمیت خارجن نامرد اول میخواستن شکممو با چاقو بزنه وقتی دستشو گرفتم و نذاشتم بزنه با چاقویی که تو اون دستش مخفی کرده بود صورتمو زد

خیلی ممنون دعاکن صورتم خوب بشه

3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif MATIN 110X 3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif

چشمها را باید شست جور دیگر باید دید ...

چهارشنبه 27 بهمن 1389  2:56 PM
تشکرات از این پست
karshenas
karshenas
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 188

مرگ بر امریکا              مرگ بر موسوی

مرگ بر اسرائیل            مرگ بر کروبی

....KARSHENAS....

مدیر تالار گفتگوی آزاد

پنج شنبه 28 بهمن 1389  10:43 AM
تشکرات از این پست
milad110x
milad110x
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 24

اهان همین مطلب مهمه که ریشه یابی کنیم..

بدون هیچ اثباتی نمیشه در مورد مجازات اون خائنا گفت

ممنون

چهارشنبه 11 اسفند 1389  10:22 PM
تشکرات از این پست
matin110x
matin110x
کاربر برنزی

طبق نظر خیلی از بزرگان این دربه درا بازیچه دست عده ای عوامل پشت پرده و خائن داخلی شدن

3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif MATIN 110X 3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif

جمعه 13 اسفند 1389  11:30 PM
تشکرات از این پست
master_hosein
master_hosein
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 53

دوستان اینجا مثلا دارید بحث میکنید ؟ بدون مخالف ؟ همه موافق هم هستید این که نشد بحث . یه مخافم باید باشه

من همین الان که میخوام نظر بدم اینجا میترسم ردم رو بزنن بیان بگیرن ببرنم اما میگم .

ببینید بچه ها و رفقا در مورد انتخابات که صورت گرفت . شما میگید تقلب نبود من میگم بود . چرا ؟ به دلایلی :

اول اینکه ماجرای رای تا نخورده که عکساش در اومد و سر و صدا کرد که فک کنم همه بدونید

دوم نامه ی وزیر کشور ( اسمش تو ذهنم نیس ) با امضا که خبرش و عکس پخش شد و نتیجه ی واقعی رو زده بود به اقای خامنه ای و گفته بود که همونطور که شما گفتید برای صلاحدید جمهوری اسلامی طوری برنامه ریزی شد که نتایج به ابقای اقای احمدی نژاد در سمت ریاست جمهوری بشه .

سوم اینکه شما اگه شبکه خبر و نتیجه ای رو که اعلام کرده بود از همون اول رو دنبال میکردید قشنگ میدید که تقلبه . چرا ؟ بخاطر اینکه تا چند ساعتی که ما اصلا رای باطله ندیدیم . اعلام شد چرا رای باطله نیس یهو همینطور ملیون ملیون رای باطله وارد شد . چطور خدا میدونه . بعد هم شما اگه اون ارقام رو جمع میزدی با کل ارا درست در نمیومد . دارم راست و حسینی میگم خودم ارقام رو جمع زدم با کل ارا نمیخوند .

چهارم اینکه پسر خاله ی بنده تو یه منطقه از تهران که نمیگم چه منطقه ای به خاطر امنیتش که لو نره موقع رای گیری اونجا خودش مسئول بوده و برای شمارش ارا هم همینطور . به من گفت که رای ها اینطور بود وقتی تمام شد

اقای موسوی : 900000

اقای کهروبی : 500000

اقای احمدی نژاد : 390000

اقای رضایی : 120000

گفت ما رای ها رو شماردیم البته من رندش رو به شما گفتم . نتایج رو گفتیم از اون منطقه اما 1 ساعت بعد مسئولی اومد و گفت رای ها رو به این صورت ("عوض میکنید !")

اقای احمدی نژاد : 970000

اقای موسوی : 600000

اقای کهروبی : 220000

جمع ارا اون منطقه رندش کنی میشه 1910000 حالا شما ببین چقدر رای ها فرق کرده . اقای موسوی رو 300000 کم کردن . اقای کهروبی رو 280000 . به اقای احمدی نژاد حساب کردن . اخه این انصافه ؟ واقعا با عقل جور در میاد یه کاندیدا رای هاش از ارا باطله کمتر باشه ؟ اقای کهروبی از ارا باطله کمتر شد رای اش . امکان داره ؟ اقای کهروبی فقط 4 ملیون تو ستاد انتخاباتی ایشون عضو بودن . بگیم نصفشون هم رای ندن به ایشون 2 ملیون رو که حداقل حداقل باید داشته باشن .

در مورد اینکه چرا مدرک ارائه ندادند دال بر تفلب اقای موسوی و کهروبی . مگه اقای موسوی نگفت که بیاید کد ملی کسانی رو که رای دادن با کد ملی تو ثبت احوال تطبیق بدید ببینیم کی به کی رای داده تا مشخص بشه ؟ چرا قبول نکردن مسئولین ؟ در جواب خودشون گفتن که به ما ربطی نداره که کی به کی رای داده و نباید تو زندگی خصوصی مردم دخالت کنیم . اگه واقعا کارشون به درستیه چرا قبول نکردن دیگه این همه فتنه به قول شما درست نمی شد . این همه "خس و خاشاک" به گفته ی اقای خامنه ای تو خیابون ها نمیومدن .

بعدم داداش من اگه شما با چاقو یه بار زده شدی که اونم معلوم نیس از طرف کی شاید لباس شخصی ها بوده باشه من و دوستام نه یه بار نه دوبار باطوم خوردیم . نه یه بار دو بار در رفتیم به خاطر اینکه کتک نخوریم و دستگیر نشیم . شما چاقو خوردی ما شهید دادیم اینا رو چرا نمیگی ؟ ندا اقا سلطان ؟ محمد مختاری الکی بود ؟ فرزاد ؟ صانع ژاله ؟ دانشجوی شیرازی که کشته شد بعدش گفتن تصادف کرده الکی بود ؟ برادر من شیراز بود خودش اون روز . گفت کشته شده . نه تصادف کرده . چرا اینا رو در نظر نمی گیرید ؟ خوبه که خودتون رسانه های دو طرف رو ببینید و اخبار ها و حرف های دو طرف رو ببینید و بعد قضاوت کنید .

یک شنبه 15 اسفند 1389  6:17 PM
تشکرات از این پست
master_hosein
master_hosein
کاربر تازه وارد

دوستان اینجا مثلا دارید بحث میکنید ؟ بدون مخالف ؟ همه موافق هم هستید این که نشد بحث . یه مخافم باید باشه

من همین الان که میخوام نظر بدم اینجا میترسم ردم رو بزنن بیان بگیرن ببرنم اما میگم .

ببینید بچه ها و رفقا در مورد انتخابات که صورت گرفت . شما میگید تقلب نبود من میگم بود . چرا ؟ به دلایلی :

اول اینکه ماجرای رای تا نخورده که عکساش در اومد و سر و صدا کرد که فک کنم همه بدونید

دوم نامه ی وزیر کشور ( اسمش تو ذهنم نیس ) با امضا که خبرش و عکس پخش شد و نتیجه ی واقعی رو زده بود به اقای خامنه ای و گفته بود که همونطور که شما گفتید برای صلاحدید جمهوری اسلامی طوری برنامه ریزی شد که نتایج به ابقای اقای احمدی نژاد در سمت ریاست جمهوری بشه .

سوم اینکه شما اگه شبکه خبر و نتیجه ای رو که اعلام کرده بود از همون اول رو دنبال میکردید قشنگ میدید که تقلبه . چرا ؟ بخاطر اینکه تا چند ساعتی که ما اصلا رای باطله ندیدیم . اعلام شد چرا رای باطله نیس یهو همینطور ملیون ملیون رای باطله وارد شد . چطور خدا میدونه . بعد هم شما اگه اون ارقام رو جمع میزدی با کل ارا درست در نمیومد . دارم راست و حسینی میگم خودم ارقام رو جمع زدم با کل ارا نمیخوند .

چهارم اینکه پسر خاله ی بنده تو یه منطقه از تهران که نمیگم چه منطقه ای به خاطر امنیتش که لو نره موقع رای گیری اونجا خودش مسئول بوده و برای شمارش ارا هم همینطور . به من گفت که رای ها اینطور بود وقتی تمام شد

اقای موسوی : 900000

اقای کهروبی : 500000

اقای احمدی نژاد : 390000

گفت ما رای ها رو شماردیم البته من رندش رو به شما گفتم . نتایج رو گفتیم از اون منطقه اما 1 ساعت بعد مسئولی اومد و گفت رای ها رو به این صورت ("عوض میکنید !")

اقای احمدی نژاد : 970000

اقای موسوی : 600000

اقای کهروبی : 220000

جمع ارا اون منطقه رندش کنی میشه 1910000 حالا شما ببین چقدر رای ها فرق کرده . اقای موسوی رو 300000 کم کردن . اقای کهروبی رو 280000 . به اقای احمدی نژاد حساب کردن . اخه این انصافه ؟ واقعا با عقل جور در میاد یه کاندیدا رای هاش از ارا باطله کمتر باشه ؟ اقای کهروبی از ارا باطله کمتر شد رای اش . امکان داره ؟ اقای کهروبی فقط 4 ملیون تو ستاد انتخاباتی ایشون عضو بودن . بگیم نصفشون هم رای ندن به ایشون 2 ملیون رو که حداقل حداقل باید داشته باشن .

در مورد اینکه چرا مدرک ارائه ندادند دال بر تفلب اقای موسوی و کهروبی . مگه اقای موسوی نگفت که بیاید کد ملی کسانی رو که رای دادن با کد ملی تو ثبت احوال تطبیق بدید ببینیم کی به کی رای داده تا مشخص بشه ؟ چرا قبول نکردن مسئولین ؟ در جواب خودشون گفتن که به ما ربطی نداره که کی به کی رای داده و نباید تو زندگی خصوصی مردم دخالت کنیم . اگه واقعا کارشون به درستیه چرا قبول نکردن دیگه این همه فتنه به قول شما درست نمی شد . این همه "خس و خاشاک" به گفته ی اقای خامنه ای تو خیابون ها نمیومدن .

بعدم داداش من اگه شما با چاقو یه بار زده شدی که اونم معلوم نیس از طرف کی شاید لباس شخصی ها بوده باشه من و دوستام نه یه بار نه دوبار باطوم خوردیم . نه یه بار دو بار در رفتیم به خاطر اینکه کتک نخوریم و دستگیر نشیم . شما چاقو خوردی ما شهید دادیم اینا رو چرا نمیگی ؟ ندا اقا سلطان ؟ محمد مختاری الکی بود ؟ فرزاد ؟ صانع ژاله ؟ دانشجوی شیرازی که کشته شد بعدش گفتن تصادف کرده الکی بود ؟ برادر من شیراز بود خودش اون روز . گفت کشته شده . نه تصادف کرده . چرا اینا رو در نظر نمی گیرید ؟ خوبه که خودتون رسانه های دو طرف رو ببینید و اخبار ها و حرف های دو طرف رو ببینید و بعد قضاوت کنید .

یک شنبه 15 اسفند 1389  6:17 PM
تشکرات از این پست
matin110x
matin110x
کاربر برنزی

عزیزم اون که چاقو زد به صورت من همونجا دستگیر شد و خودش اعتراف کرد که از دوستان شماست

این داستانی هم که برای رای ها گفتی جایی نگو بهت میخندن من خودم سر صندوق بودن همه کاندیدها نماینده داشتن و نماینده منافقین موسوی و کروبی بسیار دقیق همه چیز رو زیر نظر داشتن و بیشتر کار شمردن رو هم انجام میدادن

تازه بعد از انتخابات هم که بدستور امام خامنه ای حفظه الله نمایندگان اون دوتا رفتن و با انتخاب خودشون بسیاری از صندوقها رو شمارش کردن و مشکلی نبود

تو اصفهان نماینده های کروبی چندبار ضایع شدن نماینده های موسوی هم نمیومدن که بعد از کلی ناز کردن و بهونه بنی اسرائیلی با تغییر مکان شمارش آرا و افراد حاضر رای هارو شمردن که مشکلی نبود

لطفا افسانه نبافید حرفهای مستند و راست بزنین با تشکر

چهارشنبه 18 اسفند 1389  11:18 PM
تشکرات از این پست
master_hosein
master_hosein
کاربر تازه وارد

اول اینکه کجاش خنده دار بود ؟ راست و حسینی داستانو نوشتم . دوم اینکه داداش متین منم تو شهر خودم سر صندوق ها بودم . اگه قرار باشه همون موقع رای گیری جلو چشم مردم رای هارو عوض کنن که دیگه واقعا ......

خب یه حرفی بزن منطقی باشه . اینکه رای ها چطور عوض شده یکی همونطور که گفتم . هنگام اعلام نتیجه حوزه عوض میشده . و دوم میتونن رای های تقلبی وارد کرده باشن . نمیدونم کجا نوشتم تو همین سایت اما دوباره مینویسم مگه اقایان موسوی و کهروبی نگفتن که کد ملی کسانی رو که رای دادن با برگه های رای چک کنیم تا ببینیم کی به کی رای داده ؟ چرا دولت قبول نکرد .

بعد داداش متین حرف الکی نزن نه اقای موسوی و نه اقای کهروبی نماینده ای مبنی بر فرستادن برای باز شماری ارا نفرستادن . این رو دیگه هر کسی میدونه . اینکه شما میگی نماینده های "سران فتنه" ضایع شدن فک نمیکنم حرفت راستی باشه .

پنج شنبه 19 اسفند 1389  5:32 PM
تشکرات از این پست
master_hosein
master_hosein
کاربر تازه وارد

و داداش اگه ایشون اعتراف کرده بودن مطمئنا تو همون کامنت اولی میگفتین . یعنی اعتراف کردن چیزی نیس که یادت بره ننویسی درباره ی این یا اینکه مهم نباشه . من که فک میکنم این داستان اعتراف رو واسه این ساخته باشی که بگی بله از جنبش سبز بوده

پنج شنبه 19 اسفند 1389  5:35 PM
تشکرات از این پست
matin110x
matin110x
کاربر برنزی

این بحث تقلب از قبل از انتخابات شعار آقایون بود

گفتن ما رای نیاریم تقلب شده این یه روش بچگانه است قضیه تقلب رو خودشون هم بیخیال شدن تو چسبیدی بهش؟!؟!؟!

پنج شنبه 19 اسفند 1389  11:37 PM
تشکرات از این پست
ahmad88
ahmad88
ahmad88
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 582

اين موضوع ديگر مختومه است.

ahmet

جمعه 20 اسفند 1389  6:04 PM
تشکرات از این پست
master_hosein
master_hosein
کاربر تازه وارد

کی میگه بی خیال شدن ؟

بله من هم میدونم اقای موسوی فک کنم گفتن بر اساس شواهدی که هست و نظر سنجی هایی که انجام شده همچنین با اماری که وزیر کشور به من داده من خودم رو برنده انتخابات میدونم . بعد هم مسئله ی تقلب پیش اومد .

بعد شما حرف ها و سخن ها و مصاحبه های اقای رحیم مشاعی "مشاور اقای احمدی نژاد" در زمان انتخابات رو ببین . ایشون به شخصه گفتن :

"احمدی نژاد 4 ملیون رای دارد" قبل از انتخابات

راست و حسنی همین حرفو زد . تو روزنامه ی افتاب شرق هم مطلبش رو چاپ کرده بودن . البته الان که درشو تخته کردن . تو اون مقاله با درج جا و مکان و زمانی که ایشون این حرفو زده بودن نوشته شده بود مقاله . حالا این حرف ، حرفه مشاور اقای احمدی نژاده . خب دیگه فرد از ایشون به اقای احمدی نژاد نزدیک تر .

با تمام این شواهدی که بود همچنین تا ساعاتی قبل از پایان رای گیری اقای موسوی اعلام کرد طبق چیزی که ناظرین من تو حوزه های مناطق مختلف کشور و همچنین اماری که وزیر کشور به من داده بنده خودم رو برنده انتخابات و رئیس جمهور ایران میدونم .

شعار های ما هم این بود که" اگر جمعه خیانت شود ، شنبه قیامت شود " . به خاطر حرف های اقای موسوی . چیزی که شما میگی قضیه اش اینه داداشه من .

یکم از هر دو طرف قضیه رو ببینی خودت با عقل سلیمت میتونی قضاوت کنی و طرف حقیقت رو تشخیص بدی .

شنبه 21 اسفند 1389  4:30 PM
تشکرات از این پست
matin110x
matin110x
کاربر برنزی

میرحسین که ذی نفعه و استناد به حرفاش غلطه

قضیه تقلب پوسید کسی نتونست ثابت کنه!!! چرا وقتی آقای رفسنجانی چند میلیون رای کمتر آورد اینو نگفتن یا وقتی خاتمی رای اورد کسی چیزی نگفت!!!

تموم نماینده های دکتر احمدی نژاد هم گفتن 100% دکتر رای میاره

دوشنبه 23 اسفند 1389  12:19 AM
تشکرات از این پست
master_hosein
master_hosein
کاربر تازه وارد

خب ببین این حرفت یعنی چی ؟ یعنی اصلا حرف مخالف رو قبول نمیکنی . حرف مخالف رو پس میزنی . بدون اینکه بهش فک کنی . اینکه استناد و حرفاش غلطه یعنی چی اخه . یه حرفش غلط اصلا . دو تاش . سه تاش . 4 تاش . 10 تاش . نه همش دیگه . خب اینم شد حرف داداش ؟

من این همه بالا برات حرف زدم و گفتم فلان شده و اینطور حالا شما باز میگی هیچکس نتونست ثابت کنه . بله هیچکس از نظر "صدا و سیمای" ایران و "اقای خامنه ای"نتونست ثابت کنه . حالا مردم خودشون میدونن دیگه . در مورد رای نیاوردن اقای رفسنجانی و اقای خاتمی . اقای خاتمی کدوم انتخابات رای نیاورد ؟ بگی کدوم سال بوده تا من دربارش سرچ کنم ببینم چیه اوضاعش . رای گیری دوره اول ریاست جمهوری اقای احمدی نژاد درست انجام شد و ایشون رای اورد . بنده هم قبول دارم . بحث سر این انتخاباته .

من دارم بهت میگم مشاور خودش رحیم مشاعی گفته رای ایشون 4 ملیونه شما میگی ناظر هاش گفتن برنده ان ؟ بعم هم اینکه هیچ خبری مبنی بر اینکه اقای احمدی نژاد اعلام کنه ناظر هاش بهش گفتن که برنده اس و یا خبری که توش گفته شده باشه طبق نظر سنجی ها و شواهد و ناظر ها احمدی نژاد برنده اس من ندیدم و نبوده .

در ضمن اینکه من میگم ارا عوض شد من موندم ساعت 3 نصفه شب من داشتم تو اینترنت سرچ میکردم ببینم حوزه ای تموم شده رای گیری هاش یا نه . یکی از پایگاه های خبری خدا وکیلی دارم میگم الان بگم اینو میگی از خودم در اوردم ولی اینطور نیس یکی از پایگاه های خبری ساعت 3 نصفه شب خبر داده بود این اسم خبرش بود :

"احمدی نژاد با 24 ملیون رای برنده شد"

همین نوشته شده بود برای اسم خبر و بعد هم توضیحاتی نوشته بود و گفته بود اقای احمدی نژاد با 24 ملیون رای اول شد . این در صورتیه که ساعت 6 صبح اقای احمدی نژاد فک کنم در حدود 12 13 ملیون تو شبکه خبر رایش رو زده بودن . اقای موسوی 6 7 ملیون بود . حالا حکمت این چیه اون ورش دیگه با فرده که قضاوت کنه

دوشنبه 23 اسفند 1389  9:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها