0

جنبش سبز؟!؟!

master_hosein
master_hosein
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 53

پاسخ به:جنبش سبز؟!؟!
دوشنبه 23 اسفند 1389  9:18 PM

خب ببین این حرفت یعنی چی ؟ یعنی اصلا حرف مخالف رو قبول نمیکنی . حرف مخالف رو پس میزنی . بدون اینکه بهش فک کنی . اینکه استناد و حرفاش غلطه یعنی چی اخه . یه حرفش غلط اصلا . دو تاش . سه تاش . 4 تاش . 10 تاش . نه همش دیگه . خب اینم شد حرف داداش ؟

من این همه بالا برات حرف زدم و گفتم فلان شده و اینطور حالا شما باز میگی هیچکس نتونست ثابت کنه . بله هیچکس از نظر "صدا و سیمای" ایران و "اقای خامنه ای"نتونست ثابت کنه . حالا مردم خودشون میدونن دیگه . در مورد رای نیاوردن اقای رفسنجانی و اقای خاتمی . اقای خاتمی کدوم انتخابات رای نیاورد ؟ بگی کدوم سال بوده تا من دربارش سرچ کنم ببینم چیه اوضاعش . رای گیری دوره اول ریاست جمهوری اقای احمدی نژاد درست انجام شد و ایشون رای اورد . بنده هم قبول دارم . بحث سر این انتخاباته .

من دارم بهت میگم مشاور خودش رحیم مشاعی گفته رای ایشون 4 ملیونه شما میگی ناظر هاش گفتن برنده ان ؟ بعم هم اینکه هیچ خبری مبنی بر اینکه اقای احمدی نژاد اعلام کنه ناظر هاش بهش گفتن که برنده اس و یا خبری که توش گفته شده باشه طبق نظر سنجی ها و شواهد و ناظر ها احمدی نژاد برنده اس من ندیدم و نبوده .

در ضمن اینکه من میگم ارا عوض شد من موندم ساعت 3 نصفه شب من داشتم تو اینترنت سرچ میکردم ببینم حوزه ای تموم شده رای گیری هاش یا نه . یکی از پایگاه های خبری خدا وکیلی دارم میگم الان بگم اینو میگی از خودم در اوردم ولی اینطور نیس یکی از پایگاه های خبری ساعت 3 نصفه شب خبر داده بود این اسم خبرش بود :

"احمدی نژاد با 24 ملیون رای برنده شد"

همین نوشته شده بود برای اسم خبر و بعد هم توضیحاتی نوشته بود و گفته بود اقای احمدی نژاد با 24 ملیون رای اول شد . این در صورتیه که ساعت 6 صبح اقای احمدی نژاد فک کنم در حدود 12 13 ملیون تو شبکه خبر رایش رو زده بودن . اقای موسوی 6 7 ملیون بود . حالا حکمت این چیه اون ورش دیگه با فرده که قضاوت کنه

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها