پاسخ به:جنبش سبز؟!؟!
شنبه 21 اسفند 1389 4:30 PM
کی میگه بی خیال شدن ؟
بله من هم میدونم اقای موسوی فک کنم گفتن بر اساس شواهدی که هست و نظر سنجی هایی که انجام شده همچنین با اماری که وزیر کشور به من داده من خودم رو برنده انتخابات میدونم . بعد هم مسئله ی تقلب پیش اومد .
بعد شما حرف ها و سخن ها و مصاحبه های اقای رحیم مشاعی "مشاور اقای احمدی نژاد" در زمان انتخابات رو ببین . ایشون به شخصه گفتن :
"احمدی نژاد 4 ملیون رای دارد" قبل از انتخابات
راست و حسنی همین حرفو زد . تو روزنامه ی افتاب شرق هم مطلبش رو چاپ کرده بودن . البته الان که درشو تخته کردن . تو اون مقاله با درج جا و مکان و زمانی که ایشون این حرفو زده بودن نوشته شده بود مقاله . حالا این حرف ، حرفه مشاور اقای احمدی نژاده . خب دیگه فرد از ایشون به اقای احمدی نژاد نزدیک تر .
با تمام این شواهدی که بود همچنین تا ساعاتی قبل از پایان رای گیری اقای موسوی اعلام کرد طبق چیزی که ناظرین من تو حوزه های مناطق مختلف کشور و همچنین اماری که وزیر کشور به من داده بنده خودم رو برنده انتخابات و رئیس جمهور ایران میدونم .
شعار های ما هم این بود که" اگر جمعه خیانت شود ، شنبه قیامت شود " . به خاطر حرف های اقای موسوی . چیزی که شما میگی قضیه اش اینه داداشه من .
یکم از هر دو طرف قضیه رو ببینی خودت با عقل سلیمت میتونی قضاوت کنی و طرف حقیقت رو تشخیص بدی .