نقل قول farshon
مدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد
باسلام
همانطورکه قبلا"هم گفتم من هیچ گله ای ازتالارشماندارم وبااکراه هم دراین تالارکارنکردم چون تالارگفتگورودوست دارم من بعنوان یک کاربردراین تالارحضوردارم وگله من به مسئولن راسخون اینست که اگرماههای قبل به من امتیاز7000ویا5000 داده شده چرادیماه به 3000امتیازتقلیل پیدانموده؟ اگرماههای قبل زیادبوده ازامتیازکاربری ام کسرشودواگرکم بوده امتیازطلب کارم دیگرنمی دونم چطوری صحبت کنم وچون ماه قبل اعتراض نمودم وشماموضوع روبه مسئولین منعکس ننمودیدخودم مجبورشدم درتالارروابط عمومی موضوع رومطرح کردم که موردهدف تیرباران راسخون درتالاراصلی قرارگرفتم وبه حقم نرسیدم امیدوارم توضیحات برای شماکافی باشد.
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام
در ابتدا از فعالیت و حضور مستمر و عالمانه شما در تالار گفتگوی آزاد و سایر تالار های گفتمان راسخون تشکر و قدردانی می نمایم، عناوین مطروحه توسط جنابعالی، کاربردی و متناسب با مقتضیات زمانی بوده است و از آنها لذت برده ایم.
جنابعالی همین مبحث را در ماه گذشته در تاپیک ارتباط با مسئول انجمن ها مطرح نموده بودید که پاسخ های مقتضی دریافت داشتید، بر این اساس لازم به ذکر است مدیر محترم تالار گفتگوی آزاد هم در ماه گذشته و هم در ماه جاری شما را به عنوان کاربر برتر این تالار معرفی نموده اند اما با توجه به قوانین موجود، مدیران محترم به عنوان کاربر برتر معرفی نمی شوند و با اهداء امتیاز و جوایز دوره ای مورد تقدیر قرار می گیرند و این فرآیند جاری برای همه مدیران محترم است که یقینا هدفی والاتر از امتیاز از فعالیت در راسخون دارند.
لذا آنچه مدیر محترم تالار گفتگوی آزاد باید انجام می داده اند، انجام داده و دینی بر عهده ایشان نیست، قوانینی هست که همگی با یاری یکدیگر آنها را تصویب نموده ایم و مسلما باید به آنها احترام بگذاریم.
منتظر حضور مستمر و فعال شما در انجمن های راسخون و تالار گفتگوی آزاد هستیم
موفق باشید