0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد

نقل قول nikbakht88

سلام بر نمک فلفلی راسخون (خدایی امثال شما نباشید بدجور جای خالیتون احساس می شه)

خیلی ممنون شما لطف دارید.

علاقه به راسخون و کاربران مانع از رفتن همیشگی بنده شده اما باور کنید وقت کافی ندارم. مدیریت تالاری مثل تالار گفتگوی آزاد (تالار اقتصاد اینگونه نیست) نیاز به تمرکز و پیگیری دائمی نظرات دارد که در شرایط فعلی از عهده بنده خارج است و ظلم در حق کاربریست که توانایی مناسب را دارد و همچنین زمان کافی را، اما با بودن من از این موقعیت محروم است. تمام تلاشم را می کنم تا زمان یافت شدن مدیر جایگزین، به مسئولیتم تا حد ممکن ادامه دهم و انشاالله بزودی جایگزین پیدا کنیم و خیال بنده هم آسوده گردد.

موفق باشید.

سلام

اوه اوه نمک فلفلیه خیلی جالب بود هیچ وقت فراموش نمیکنم .

نه خیرم نمیخواد برید ؛ برید قهر ، قهر ، قهر

به نظرتون چرا این بارونه نمیزنه ؟ دلمون گرفت به خدا ؛ راستی خونواده حالشون خوبه angel

در ضمن عمرا مدیر جایگزین پیدا کنید ، مدیر فقط خودتون

شنبه 28 بهمن 1391  3:23 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer ravabet_rasekhoon fatemeh313
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

سه باره سلام

میگم اشکالی داره از اون پستهای قدیم ندیما دوباره بزاریم ؟

من الان یه دونشو میزارم ، نظرتون رو بگید ؛ اگه خوبه بخوایم بره تو لینک چرخشی

راستی لینک کاربرای برتر رو در اعلانات سایت هم بزارید

شنبه 28 بهمن 1391  3:32 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer ravabet_rasekhoon fatemeh313
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول architect0811

سلام

اوه اوه نمک فلفلیه خیلی جالب بود هیچ وقت فراموش نمیکنم .

نه خیرم نمیخواد برید ؛ برید قهر ، قهر ، قهر

به نظرتون چرا این بارونه نمیزنه ؟ دلمون گرفت به خدا ؛ راستی خونواده حالشون خوبه angel

در ضمن عمرا مدیر جایگزین پیدا کنید ، مدیر فقط خودتون

سلام مجدد

این همه گفتن همدان سرده و پر بارش، این بود!! برای من که بد نشده چون از زمین سر و یخ زده بیزارم. اما چهره کوههاش خیلی جالبه که دائم پوشیده از برفه و هوای مطبوع و خنکی را ایجاد کرده. از پیش بینی بارشها در نیمه غربی، همین باد و طوفانش نصیب همدانی ها شده!! خانواده (غلط املایی گرفتم) خوبند و سلام رسان.
 مدیر هم انشاالله پیدا می کنیم و خوبش را پیدا می کنیم و بعد می گید کاش زودتر پیدا می شدی. تا ببینیم گزینه های پیشنهادی موافقت می کنند و کی شروع می کنند. شما هم اگر متقاضی باشید، گزینه خوبی محسوب می شوید و حتما درخواست بدهید.
ما سن و سالی را گذروندیم و باید جای خالی برای جونترها باقی بذاریم.
موفق باشید.

شنبه 28 بهمن 1391  3:32 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nargese_montazer ravabet_rasekhoon fatemeh313
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سه باره سلام

میگم اشکالی داره از اون پستهای قدیم ندیما دوباره بزاریم ؟

من الان یه دونشو میزارم ، نظرتون رو بگید ؛ اگه خوبه بخوایم بره تو لینک چرخشی

راستی لینک کاربرای برتر رو در اعلانات سایت هم بزارید

علیکم السلام

از کدوم پستها؟ جدیدا تاکیدمون روی غیر کپی هاست. بیشتر مطلب مخاطب پذیر و پر مشارکتی!

شما اگر مطلب جذاب و متناسب دارید اضافه کنید. درخواست تبلیغش را از مسیر گفتگو با مسئول انجمن ها مطرح کنید و انشاالله موافقت می شود.

کاربرای برتر آنچنانی توی این ماه نداشتیم. یکی را از قبل اعلام کردم.

این ماه همه ضعیف عمل کردند. کاربر فعال حضور نداشت و هر از گاهی مشارکت صورت می گرفت و انهم نه در همه تاپیک ها بلکه تاپیک های با درجه اهمیت کمتر.

انشاالله ماه بعد اینگونه نباشد.

شنبه 28 بهمن 1391  3:45 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer ravabet_rasekhoon farshon fatemeh313
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

سلام مجدد

این همه گفتن همدان سرده و پر بارش، این بود!! برای من که بد نشده چون از زمین سر و یخ زده بیزارم. اما چهره کوههاش خیلی جالبه که دائم پوشیده از برفه و هوای مطبوع و خنکی را ایجاد کرده. از پیش بینی بارشها در نیمه غربی، همین باد و طوفانش نصیب همدانی ها شده!! خانواده (غلط املایی گرفتم) خوبند و سلام رسان.
 مدیر هم انشاالله پیدا می کنیم و خوبش را پیدا می کنیم و بعد می گید کاش زودتر پیدا می شدی. تا ببینیم گزینه های پیشنهادی موافقت می کنند و کی شروع می کنند. شما هم اگر متقاضی باشید، گزینه خوبی محسوب می شوید و حتما درخواست بدهید.
ما سن و سالی را گذروندیم و باید جای خالی برای جونترها باقی بذاریم.
موفق باشید.

سلام

امسال اولین سالیه که تو همدا باد و طوفان نیست ؛ اینی که الان میبینید ، خوب خوبشه

مدیریتم قربونتون ؛ تمایلی نیست .

شنبه 28 بهمن 1391  3:47 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 ravabet_rasekhoon fatemeh313
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

اینبار سلام خدمت narges_montazar

که سریعا تشکرشون پای پست ها دیده میشه ؛ به این میگن سرعت عمل ، راستی یه چیزی ، منه بیچاره که هرچقدر به همسر گرامی تذکر دادم ، توجهیی ننمودند و چراشو هم نمیدونم .

خواهشا ازشون بخواید که به ویژه کردن پستها درتالار دیدنی ها و شنیدنی ها اهمیت بیشتری قائل بشن ، باورتون میشه ، تشکرشون پای همه ی پست های ارسالی هست اما پستی رو ویژه نمیکنند ، این در حالی هستش که من 3 ماه پیش ازشون خواستم چندتا پست رو ویژه کنند و هنوزم ویژه هستش .

اوه اوه خدا خودش ببخشه چه زیرابی زدم از بنده ی خدا

حسابی از جانب من دعواش کنیدااااااااااا

شنبه 28 بهمن 1391  4:03 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nargese_montazer fatemeh313 nikbakht88
nargese_montazer
nargese_montazer
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1760

نقل قول architect0811

اینبار سلام خدمت narges_montazar

که سریعا تشکرشون پای پست ها دیده میشه ؛ به این میگن سرعت عمل ، راستی یه چیزی ، منه بیچاره که هرچقدر به همسر گرامی تذکر دادم ، توجهیی ننمودند و چراشو هم نمیدونم .

خواهشا ازشون بخواید که به ویژه کردن پستها درتالار دیدنی ها و شنیدنی ها اهمیت بیشتری قائل بشن ، باورتون میشه ، تشکرشون پای همه ی پست های ارسالی هست اما پستی رو ویژه نمیکنند ، این در حالی هستش که من 3 ماه پیش ازشون خواستم چندتا پست رو ویژه کنند و هنوزم ویژه هستش .

اوه اوه خدا خودش ببخشه چه زیرابی زدم از بنده ی خدا

حسابی از جانب من دعواش کنیدااااااااااا

سلام

بله والا من هم از ایشون همیشه می خوام این کار را بکنه

هیچ پستی نیست که نگاه نکنن ولی در مورد ویژه کردن مشکل دارندcheeky

میگویند که انتخاب کردن اینکه کدوم پست رو ویژه کنند سخته

شاید پستی از نظر او ویژه باشه ولی از نظر بقیه نباشه

خلاصه تذکر دادیمsurprise که از این به بعد پستها را ویژه کنند با هر سلیقه ای

با تشکر

یک شنبه 29 بهمن 1391  9:43 AM
تشکرات از این پست
architect0811 fatemeh313 nikbakht88
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

مدیرمحترم تالارگفتگوی آزادوهمکارپرتلاشتون

باسلام واحترام

من آنقدری که برترباشم خودمولایق نمی دونم بقولی می گویندکارمندکارمیکنه وحقوقشومی گیره منم اگرفعالیتی کردم حسنه ام رودریافت کردم امادراینجا می مونه امتیازبندی راسخون من گله ای ازشماهمکاران ندارم شایدبااعلام جدول کاربران این ماه ونحوه امتیازدهی تاثیربسزایی درعملکردکاری من دراین تالارداشته باشدفعلا"نمی دونم بایدراسخون نتایج رواعلام کنه باتمام اینکه تالارگفتگورودوست دارم امامجبورم درصورت اعلام راسخون که تغییری باماه گذشته نداشته باشه تالارتونوترک کنم ویافعالیتم رابطورچشمگیری به حداقل برسانم من دراین ماه تعریف ازخودم نباشه نهایت تلاش خودموکردم حالافقط منتظراعلام نتایج می مونم .باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 29 بهمن 1391  10:18 AM
تشکرات از این پست
architect0811 fatemeh313 nikbakht88 nargese_montazer
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

مدیرمحترم تالارگفتگوی آزادوهمکارپرتلاشتون

باسلام واحترام

من آنقدری که برترباشم خودمولایق نمی دونم بقولی می گویندکارمندکارمیکنه وحقوقشومی گیره منم اگرفعالیتی کردم حسنه ام رودریافت کردم امادراینجا می مونه امتیازبندی راسخون من گله ای ازشماهمکاران ندارم شایدبااعلام جدول کاربران این ماه ونحوه امتیازدهی تاثیربسزایی درعملکردکاری من دراین تالارداشته باشدفعلا"نمی دونم بایدراسخون نتایج رواعلام کنه باتمام اینکه تالارگفتگورودوست دارم امامجبورم درصورت اعلام راسخون که تغییری باماه گذشته نداشته باشه تالارتونوترک کنم ویافعالیتم رابطورچشمگیری به حداقل برسانم من دراین ماه تعریف ازخودم نباشه نهایت تلاش خودموکردم حالافقط منتظراعلام نتایج می مونم .باتشکر

سلام و تشکر

مدیر گرامی متوجه نشدم. رفع مشکلی که حدس می زنم (احتمالا امتیاز در نظر گرفته شده در این تالار به حساب کاربری شما افزوده نشده) با مسئولین است و به مدیرای تالار ربطی ندارد. شما خودتون امتیازات کاربران برتر را اضافه می کنید یا تنها پیشنهادشو ارسال می کنید؟ هر آنچه لازم بوده از طرف بنده و همکار گرامی انجام شده و مابقی یا سوء تفاهمیه که برای شما یا مسئولین پیش آمده یا شایدم واقعا امتیازی که حقتون بوده افزوده نشده. در هر صورت منتظر پاسخ واضح از طرف شما هستم و انشاالله فردا این مطالب را به مسئول محترم انجمن ها ارجاع می دهم تا رفع مشکل کنند.

در ضمن حضور کاربران افتخاریست اما آنجا که همکاری از سر اجبار یا اکراه باشد، هیچ لطفی ندارد.

موفق باشید.

یک شنبه 29 بهمن 1391  4:11 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer farshon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

مدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد

باسلام

همانطورکه قبلا"هم گفتم من هیچ گله ای ازتالارشماندارم وبااکراه هم دراین تالارکارنکردم چون تالارگفتگورودوست دارم من بعنوان یک کاربردراین تالارحضوردارم وگله من به مسئولن راسخون اینست که اگرماههای قبل به من امتیاز7000ویا5000 داده شده چرادیماه به 3000امتیازتقلیل پیدانموده؟ اگرماههای قبل زیادبوده ازامتیازکاربری ام کسرشودواگرکم بوده امتیازطلب کارم دیگرنمی دونم چطوری صحبت کنم وچون ماه قبل اعتراض نمودم وشماموضوع روبه مسئولین منعکس ننمودیدخودم مجبورشدم درتالارروابط عمومی موضوع رومطرح کردم که موردهدف تیرباران راسخون درتالاراصلی قرارگرفتم وبه حقم نرسیدم امیدوارم توضیحات برای شماکافی باشد.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 30 بهمن 1391  1:04 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

باسلام

همانطورکه قبلا"هم گفتم من هیچ گله ای ازتالارشماندارم وبااکراه هم دراین تالارکارنکردم چون تالارگفتگورودوست دارم من بعنوان یک کاربردراین تالارحضوردارم وگله من به مسئولن راسخون اینست که اگرماههای قبل به من امتیاز7000ویا5000 داده شده چرادیماه به 3000امتیازتقلیل پیدانموده؟ اگرماههای قبل زیادبوده ازامتیازکاربری ام کسرشودواگرکم بوده امتیازطلب کارم دیگرنمی دونم چطوری صحبت کنم وچون ماه قبل اعتراض نمودم وشماموضوع روبه مسئولین منعکس ننمودیدخودم مجبورشدم درتالارروابط عمومی موضوع رومطرح کردم که موردهدف تیرباران راسخون درتالاراصلی قرارگرفتم وبه حقم نرسیدم امیدوارم توضیحات برای شماکافی باشد.

سلام و تشکر

مدیر گرامی راسخون، تغییرات در شیوه معرفی برترین ها و اهدای جوایز هر ماه صورت گرفته و برای همه یکسان بوده. اگر امتیاز اهدایی به شما بابت برتر شدن کم شده، احتمالا برای سایر برترین ها هم اینگونه بوده و اجحاف در حق شما نشده. خواستم لیست برترین ها را با امتیازات اهدایی ببینم اما قابل دسترس نیست. در هر صورت اگر فکر می کنید این کاهش امتیاز فقط متعلق به شما بوده، برای احقاق حقتون حتما پیگیر باشید. اگر برداشت بنده اشتباه است بفرمائید. در این زمینه اگر کمکی از دستم بر بیاید کوتاهی نخواهم کرد بخصوص که فعالیت شما در این تالار بیشتر بوده و بنده خود را مسئول پیگیری آن می دانم.
موفق باشید.

دوشنبه 30 بهمن 1391  5:02 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer farshon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

سلام مدیر جون

ان شاءالله که خوبه خوب باشید .

نبینم استعفا بدیدا ا ا ا ؛ خداییش خیلی اذیتتون کردم به خصوص اون اوایل ، حلال کنید

راستی کاری داشتید هستم در خدمتتون

این گل سرخم تقدیم به شما

دوستون دارم ، خدانگهدارتون

پیشاپیشم عیدتون مبارک

دوشنبه 30 بهمن 1391  5:35 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 fatemeh313
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلام مدیر جون

ان شاءالله که خوبه خوب باشید .

نبینم استعفا بدیدا ا ا ا ؛ خداییش خیلی اذیتتون کردم به خصوص اون اوایل ، حلال کنید

راستی کاری داشتید هستم در خدمتتون

این گل سرخم تقدیم به شما

دوستون دارم ، خدانگهدارتون

پیشاپیشم عیدتون مبارک

سلام و تشکر

چند روز آفتابی می شید و بعد غیب می شید!!

کاربران را وابسته می کنید و بی وفا می شید!!

اسمشو بذارم نامردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

انتظار موندن از بنده دارید و تنهامون می ذارید!!

حداقل توی پاتوق به فعالیتتون ادامه دهید.

شایدم لطفش به همین باشد که گهگاهی ظاهر بشید، نمی دونم!

در هر صورت امیدوارم موفق و مؤید باشید.

بابت رز سرخ ممنونم.

سه شنبه 1 اسفند 1391  5:16 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer fatemeh313
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8846

نقل قول farshon

باسلام

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام

در ابتدا از فعالیت و حضور مستمر و عالمانه شما در تالار گفتگوی آزاد و سایر تالار های گفتمان راسخون تشکر و قدردانی  می نمایم، عناوین مطروحه توسط جنابعالی، کاربردی و متناسب با مقتضیات زمانی بوده است و از آنها لذت برده ایم.

جنابعالی همین مبحث را در ماه گذشته در تاپیک ارتباط با مسئول انجمن ها مطرح نموده بودید که پاسخ های مقتضی دریافت داشتید، بر این اساس لازم به ذکر است مدیر محترم تالار گفتگوی آزاد هم در ماه گذشته و هم در ماه جاری شما را به عنوان کاربر برتر این تالار معرفی نموده اند اما با توجه به قوانین موجود، مدیران محترم به عنوان کاربر برتر معرفی نمی شوند و با اهداء امتیاز و جوایز دوره ای مورد تقدیر قرار می گیرند و این فرآیند جاری برای همه مدیران محترم است که یقینا هدفی والاتر از امتیاز از فعالیت در راسخون دارند.

لذا آنچه مدیر محترم تالار گفتگوی آزاد باید انجام می داده اند، انجام داده و دینی بر عهده ایشان نیست، قوانینی هست که همگی با یاری یکدیگر آنها را تصویب نموده ایم و مسلما باید به آنها احترام بگذاریم.

منتظر حضور مستمر و فعال شما در انجمن های راسخون و تالار گفتگوی آزاد هستیم

موفق باشید

چهارشنبه 2 اسفند 1391  10:36 AM
تشکرات از این پست
farshon nikbakht88 nargese_montazer
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول farshon

باسلام

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام

در ابتدا از فعالیت و حضور مستمر و عالمانه شما در تالار گفتگوی آزاد و سایر تالار های گفتمان راسخون تشکر و قدردانی  می نمایم، عناوین مطروحه توسط جنابعالی، کاربردی و متناسب با مقتضیات زمانی بوده است و از آنها لذت برده ایم.

جنابعالی همین مبحث را در ماه گذشته در تاپیک ارتباط با مسئول انجمن ها مطرح نموده بودید که پاسخ های مقتضی دریافت داشتید، بر این اساس لازم به ذکر است مدیر محترم تالار گفتگوی آزاد هم در ماه گذشته و هم در ماه جاری شما را به عنوان کاربر برتر این تالار معرفی نموده اند اما با توجه به قوانین موجود، مدیران محترم به عنوان کاربر برتر معرفی نمی شوند و با اهداء امتیاز و جوایز دوره ای مورد تقدیر قرار می گیرند و این فرآیند جاری برای همه مدیران محترم است که یقینا هدفی والاتر از امتیاز از فعالیت در راسخون دارند.

لذا آنچه مدیر محترم تالار گفتگوی آزاد باید انجام می داده اند، انجام داده و دینی بر عهده ایشان نیست، قوانینی هست که همگی با یاری یکدیگر آنها را تصویب نموده ایم و مسلما باید به آنها احترام بگذاریم.

منتظر حضور مستمر و فعال شما در انجمن های راسخون و تالار گفتگوی آزاد هستیم

موفق باشید

باسلام خدمت شماومسئولین محترم سایت

بله درست می فرمائیدسوء تفاهم ازجانب اینجانب بوده امیدوارم بتوانم درخدمت تالارگفتگوی آزادوسایرتالارهای وابسته به سایت باشم.باتشکرازشماومدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 2 اسفند 1391  12:41 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer
دسترسی سریع به انجمن ها