0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
دوشنبه 30 بهمن 1391  5:02 PM

نقل قول farshon

مدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد

باسلام

همانطورکه قبلا"هم گفتم من هیچ گله ای ازتالارشماندارم وبااکراه هم دراین تالارکارنکردم چون تالارگفتگورودوست دارم من بعنوان یک کاربردراین تالارحضوردارم وگله من به مسئولن راسخون اینست که اگرماههای قبل به من امتیاز7000ویا5000 داده شده چرادیماه به 3000امتیازتقلیل پیدانموده؟ اگرماههای قبل زیادبوده ازامتیازکاربری ام کسرشودواگرکم بوده امتیازطلب کارم دیگرنمی دونم چطوری صحبت کنم وچون ماه قبل اعتراض نمودم وشماموضوع روبه مسئولین منعکس ننمودیدخودم مجبورشدم درتالارروابط عمومی موضوع رومطرح کردم که موردهدف تیرباران راسخون درتالاراصلی قرارگرفتم وبه حقم نرسیدم امیدوارم توضیحات برای شماکافی باشد.

سلام و تشکر

مدیر گرامی راسخون، تغییرات در شیوه معرفی برترین ها و اهدای جوایز هر ماه صورت گرفته و برای همه یکسان بوده. اگر امتیاز اهدایی به شما بابت برتر شدن کم شده، احتمالا برای سایر برترین ها هم اینگونه بوده و اجحاف در حق شما نشده. خواستم لیست برترین ها را با امتیازات اهدایی ببینم اما قابل دسترس نیست. در هر صورت اگر فکر می کنید این کاهش امتیاز فقط متعلق به شما بوده، برای احقاق حقتون حتما پیگیر باشید. اگر برداشت بنده اشتباه است بفرمائید. در این زمینه اگر کمکی از دستم بر بیاید کوتاهی نخواهم کرد بخصوص که فعالیت شما در این تالار بیشتر بوده و بنده خود را مسئول پیگیری آن می دانم.
موفق باشید.

تشکرات از این پست
nargese_montazer farshon
دسترسی سریع به انجمن ها