0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد

نقل قول nikbakht88

نقل قول salmanjavan

سلام

امیدوارم هر چه زودتر این تالار هم یک سر و سامانی بگیرد

یک کم آشفته و در هم بر هم شده است.

در مورد برخی رفتارها حق با شماست. باید کم کم عادت کنیم.ولی گاهی وقتها کارهایی می کنند که آدم خیلی دلش می گیرد

سلام مجدد.

پیشنهاداتتون را ارائه کنید اگر در توانمون بود حتما به کمک همکارم اجرا خواهیم کرد.

موفق باشید.

سلام

منظورم از آشفتگی برخی تایپیک هایی است که قفل شده و قرار بوده حذف شود و هنوز حذف نشده است.

یا تایپیکهایی که هنو ویژه هستند

یا تایپیکهایی که استحقاق ویژه شدن دارند

کاش این امتحانها هم زودتر تمام شود تا کمی دوستان فعال شوند . باورتان می شود در تالار گفتگو پیرامون مسائل روز،مناسبت ها، دغدغه ها و موضوعات مهم جاری در هفته گذشته تنها 22 پست گذاشته شده که 12 تا مربوط به آش سبزی است ؟ 

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

سه شنبه 19 دی 1391  11:54 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول salmanjavan

سلام

منظورم از آشفتگی برخی تایپیک هایی است که قفل شده و قرار بوده حذف شود و هنوز حذف نشده است.

یا تایپیکهایی که هنو ویژه هستند

یا تایپیکهایی که استحقاق ویژه شدن دارند

کاش این امتحانها هم زودتر تمام شود تا کمی دوستان فعال شوند . باورتان می شود در تالار گفتگو پیرامون مسائل روز،مناسبت ها، دغدغه ها و موضوعات مهم جاری در هفته گذشته تنها 22 پست گذاشته شده که 12 تا مربوط به آش سبزی است ؟ 

سلام و تشکر

بالاخره بعد از چند مدت یکم وقت شد تا دستی به سر و وضع زیر تالارها بکشم. پیشنهاداتتون را واضح تر بفرمائید.

موفق باشید.

دوشنبه 25 دی 1391  5:54 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

با سلام خدمت مدیران محترم تالار گفتگوی آزاد و عرض خسته نباشید

سوالی داشتم:

چطور یک موضوع ارسالی از سوی کاربران به صورت تاپیک ویژه به نمایش گذارده میشود منظورم از حضرتعالی این است که میشود خود فرد یک موضوعی را که ایجاد کرده به عنوان تاپیک ویژه  اعلام نماید یا نه باید توسط مدیران بخش تالارها این کار صورت پذیرد؟

با عرض عذرخواهی و تشکر

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

چهارشنبه 27 دی 1391  10:20 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh nikbakht88 nargese_montazer
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

با سلام خدمت مدیران محترم تالار گفتگوی آزاد و عرض خسته نباشید

سوالی داشتم:

چطور یک موضوع ارسالی از سوی کاربران به صورت تاپیک ویژه به نمایش گذارده میشود منظورم از حضرتعالی این است که میشود خود فرد یک موضوعی را که ایجاد کرده به عنوان تاپیک ویژه  اعلام نماید یا نه باید توسط مدیران بخش تالارها این کار صورت پذیرد؟

با عرض عذرخواهی و تشکر

ضمن سلام و تشکر از فعالیت خوب و مناسب شما در این تالار

دو نوع تاپیک ویژه داریم. ویژه معمولی که به تشخیص مدیر هر تالاری در بخش اول تالار یا زیر تالار منتقل می شود تا بیشتر مورد توجه و مشارکت قرار گیرد و نوع دوم تاپیک ویژه ویژه است که امتیازی مازاد بر 5 امتیاز مرسوم را دارد. مدتی در این امر زیاده روی شد و متوجه نتایج عکس شدیم لذا اینگونه تاپیک ها بدلایلی در این تالار (گفتگوی آزاد) خیلی محدود شده است.

موضوعات بروز و جذاب و متناسب با شانیت راسخون، انشاالله در قسمت ویژه قرار خواهد گرفت. البته در تالار گفتگوی آزاد، اکثر تاپیک های تعاملی برای مدتی در بخش ویژه قرار می گیرند و تا زمان فعال بودنشان باقی می مانند مگر بعد از گذشت تاریخ مصرفشان.

موفق باشید.

چهارشنبه 27 دی 1391  11:52 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri nargese_montazer
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام

مدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد

می خواستم بعرض برسانم که امتیازی که ازطریق تالارگفتگوی آزادبعنوان کاربربرترماهیانه به اینجانب تعلق گرفته چرادوماه است که تغییری نمی کندوهمان 3000امتیاز است باوجودیکه اینجانب پستهای زیادی درتالارتون می زنم خواستم ببینم این امتیازتوسط شمابه روابط عمومی اعلام می شود؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 4 بهمن 1391  2:09 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

باسلام

می خواستم بعرض برسانم که امتیازی که ازطریق تالارگفتگوی آزادبعنوان کاربربرترماهیانه به اینجانب تعلق گرفته چرادوماه است که تغییری نمی کندوهمان 3000امتیاز است باوجودیکه اینجانب پستهای زیادی درتالارتون می زنم خواستم ببینم این امتیازتوسط شمابه روابط عمومی اعلام می شود؟

سلام و تشکر

به مسئول محترم انجمن ها ارجاع داده شود. لطفا از مسیر :

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/577191/page94/

اقدام فرمائید.

پنج شنبه 5 بهمن 1391  12:02 PM
تشکرات از این پست
farshon nargese_montazer
farshon
farshon
کاربر طلایی1

باسلام خدمت مدیرمحترم تالار

باوربفرمائیدقصددیگری ازمطرح کردن موضوعات پیش آمده درتالاراصلی سایت یعنی تالارروابط عمومی نداشتم خوشبختانه آنلاین بودین وبموقع پاسخسئوالت روهم دادین من هم به وجودشمادراین تالارافتخارمی کنم وهم به وجودتالاری چون تالار"گفتگوی آزاد".نمی دونین واقعا"دست خودم نیس اگریک روزنتونم واردمباحث تالارتون بشم اونروزودمق وپکرم سوء تفاهمات درموردامتیازات تعلق گرفته باعث کشیده شدن این موضوعات دیگربه تالاراصلی سایت شدازشماصمیمانه عذرخواهی می نمایم وتلاش همه مابرای راسخونی پایداروهمیشگی است البته یکسری سئوالاتم روهنوزمدیرمحترم ارشدانجمنهاپاسخ نداده اندامیدوارم باعث کاهش عملکردماهیانه ام نشودمن هم سعی خواهم کردبه موازات پیشنهادات شماپیش بروم اماخودتونم بیشترمی دونیدوقتی یکسری مسائل پیش می آیدومطرح می شودوترتیب اثرتوسط سایت داده نمیشه کمی درددل مدیران تالارهاخالی ازلطف نیست من به شخصیت شماوتالارگفتگوی آزاداحترام می گذارم وسعی همگی ماداشتن سایتی منسجم درچهارچوب قوانین مربوط به آنست کدورتی دردلم ندارم حرفهاموزدم کمی خالی شدم .باتشکرمجدد

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 11 بهمن 1391  1:28 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

باسلام خدمت مدیرمحترم تالار

باوربفرمائیدقصددیگری ازمطرح کردن موضوعات پیش آمده درتالاراصلی سایت یعنی تالارروابط عمومی نداشتم خوشبختانه آنلاین بودین وبموقع پاسخسئوالت روهم دادین من هم به وجودشمادراین تالارافتخارمی کنم وهم به وجودتالاری چون تالار"گفتگوی آزاد".نمی دونین واقعا"دست خودم نیس اگریک روزنتونم واردمباحث تالارتون بشم اونروزودمق وپکرم سوء تفاهمات درموردامتیازات تعلق گرفته باعث کشیده شدن این موضوعات دیگربه تالاراصلی سایت شدازشماصمیمانه عذرخواهی می نمایم وتلاش همه مابرای راسخونی پایداروهمیشگی است البته یکسری سئوالاتم روهنوزمدیرمحترم ارشدانجمنهاپاسخ نداده اندامیدوارم باعث کاهش عملکردماهیانه ام نشودمن هم سعی خواهم کردبه موازات پیشنهادات شماپیش بروم اماخودتونم بیشترمی دونیدوقتی یکسری مسائل پیش می آیدومطرح می شودوترتیب اثرتوسط سایت داده نمیشه کمی درددل مدیران تالارهاخالی ازلطف نیست من به شخصیت شماوتالارگفتگوی آزاداحترام می گذارم وسعی همگی ماداشتن سایتی منسجم درچهارچوب قوانین مربوط به آنست کدورتی دردلم ندارم حرفهاموزدم کمی خالی شدم .باتشکرمجدد

سلام و تشکر

اولا تالار گفتگوی آزاد متعلق به همه است و امثال شما با مشارکتتون آنرا رونق بخشیده اید. ثانیا پیگیری امتیازاتتون، حق شماست و انشاالله به نتیجه می رسید.
 این روزها خیلی وقت مراجعه به سایت ندارم، اما هر از گاهی تالار روابط عمومی و گفتگو با مسئول انجمن ها را چک می کنم تا در صورت مرتبط بودن پیشنهادات و انتقادات با تالار گفتگوی آزاد و اقتصاد، پاسخگو باشم. 
امیدوارم با تذکرات پیاپی موجبات ناراحتی شما و هیچ کاربر راسخونی را فراهم نکرده باشم اما آنچه برای خود بنده مسلم است، هدفم خیرخواهانه بوده و نه تحقیر کاربران ارجمند سایت.
موفق باشید.

چهارشنبه 11 بهمن 1391  3:18 PM
تشکرات از این پست
farshon nargese_montazer
farshon
farshon
کاربر طلایی1

باسلام وعرض ادب

اطلاعات قبل اززیرشاخه شدن تالارگفتگوی آزادیعنی ازتاریخ قبل ازمهرماه91درتالارگفتگوی آزادمشاهده نمی شودآیاسرورراسخون انتقال اطلاعات انجام نداده است؟ باتشکرازشما

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 19 بهمن 1391  11:46 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

باسلام وعرض ادب

اطلاعات قبل اززیرشاخه شدن تالارگفتگوی آزادیعنی ازتاریخ قبل ازمهرماه91درتالارگفتگوی آزادمشاهده نمی شودآیاسرورراسخون انتقال اطلاعات انجام نداده است؟ باتشکرازشما

سلام و تشکر.

مدیر پر تلاش راسخونی، متوجه منظورتون نشدم. اگه منظورتون اینه که تاپیک ها و پست های قبل از زیر شاخه بندی شدن تالار، در دسترس نیست، که اینطور نیست. مثال آن تاپیک "***بعضی ها***" است. اگر منظورتون غیر از اینه بفرمائید. البته تاپیک های جدیدی که در صفحه اصلی تالار گفتگو ایجاد می شود قابل نمایش نیستند و حذف خواهند شد.

موفق باشید.

پنج شنبه 19 بهمن 1391  8:35 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer farshon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

مدیرمحترم

باسلام

عذرخواهم ، من آنقدرحواسم رابه زیرتالارهای گفتگوی آزادمعطوف داشتم که ازتالاراصلی گفتگوی آزادغافل شده ام.ممنون ازپاسخدهی به موقعتون

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 21 بهمن 1391  8:37 AM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام

یادش بخیر اینجا پاتوقمون بود ؛ چقدر اذیتتون کردم ؛ یاد باد آن روزگاران یاد باد

جاتون خالی کلی پست گذاشتم ؛ حالا زحمت میکشید و واسه تک تکشون تشکر میزنید تا دیگه دلتون هوای کاربری رو نکنه

یک شنبه 22 بهمن 1391  10:18 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer farshon fatemeh313
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلام

یادش بخیر اینجا پاتوقمون بود ؛ چقدر اذیتتون کردم ؛ یاد باد آن روزگاران یاد باد

جاتون خالی کلی پست گذاشتم ؛ حالا زحمت میکشید و واسه تک تکشون تشکر میزنید تا دیگه دلتون هوای کاربری رو نکنه

سلام و خیر مقدم

شما ها باشید و مطلب بگذارید، تشکر زدن روی چشم. یک دو تاتونم کم نشده، خیلی ها بخاطر مسائلی مثل سربازی و ... نیستند و تنهامون گذاشتند. شما هم که یک در میون هستید. حتما باید اتفاق خاصی بیفتد تا شاهدتون باشیم.

موفق باشید.

دوشنبه 23 بهمن 1391  12:29 PM
تشکرات از این پست
architect0811 farshon fatemeh313 nargese_montazer
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام مدیر جون

حالتون چطوره ؟ دیدم آنلاینید کلی خوشحال شدم .

از ترسم آواتارتون رو سیو کردم ؛ از تالار گفتگوی آزاد نریداااااااااااااااا ، اگرم سختتون بود بیخیال تالار اقتصاد بشید

ایشالا بعد منم مدیر میشیم گروه 2 نفره تشکیل میدیم .

شنبه 28 بهمن 1391  2:55 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer fatemeh313
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلام مدیر جون

حالتون چطوره ؟ دیدم آنلاینید کلی خوشحال شدم .

از ترسم آواتارتون رو سیو کردم ؛ از تالار گفتگوی آزاد نریداااااااااااااااا ، اگرم سختتون بود بیخیال تالار اقتصاد بشید

ایشالا بعد منم مدیر میشیم گروه 2 نفره تشکیل میدیم .

سلام بر نمک فلفلی راسخون (خدایی امثال شما نباشید بدجور جای خالیتون احساس می شه)

خیلی ممنون شما لطف دارید.

علاقه به راسخون و کاربران مانع از رفتن همیشگی بنده شده اما باور کنید وقت کافی ندارم. مدیریت تالاری مثل تالار گفتگوی آزاد (تالار اقتصاد اینگونه نیست) نیاز به تمرکز و پیگیری دائمی نظرات دارد که در شرایط فعلی از عهده بنده خارج است و ظلم در حق کاربریست که توانایی مناسب را دارد و همچنین زمان کافی را، اما با بودن من از این موقعیت محروم است. تمام تلاشم را می کنم تا زمان یافت شدن مدیر جایگزین، به مسئولیتم تا حد ممکن ادامه دهم و انشاالله بزودی جایگزین پیدا کنیم و خیال بنده هم آسوده گردد.

موفق باشید.

شنبه 28 بهمن 1391  3:09 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nargese_montazer ravabet_rasekhoon fatemeh313
دسترسی سریع به انجمن ها