0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد

مدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد

باتشکرازاینکه منوبعنوان کاربربرترشناسوندیدsmileyیه نکته ای رومی خواستم خدمتتون عرض کنم واون اینکه اگرصلاح می دانیدبعدازارسال ایمیل کاربران برترماهانه پست معرفی کاربران برترروغیرفعال نمائیدچون بازدن قفل هم هنوزمیشه ازدکمه تشکراستفاده نمودهرچندکه شمااسامی روفرستادیدوبهره برداری لازم روی پستهاانجام شده.فقط محض یادآوری بود.بازهم ممنون ازشماوتمامی کسانیکه باشماهمکاری می نمایند.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 3 آبان 1391  8:28 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer mehdi0014 nikbakht88 siasport23
nargese_montazer
nargese_montazer
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1760

نقل قول farshon

مدیرمحترم تالارگفتگوی آزاد

باتشکرازاینکه منوبعنوان کاربربرترشناسوندیدsmileyیه نکته ای رومی خواستم خدمتتون عرض کنم واون اینکه اگرصلاح می دانیدبعدازارسال ایمیل کاربران برترماهانه پست معرفی کاربران برترروغیرفعال نمائیدچون بازدن قفل هم هنوزمیشه ازدکمه تشکراستفاده نمودهرچندکه شمااسامی روفرستادیدوبهره برداری لازم روی پستهاانجام شده.فقط محض یادآوری بود.بازهم ممنون ازشماوتمامی کسانیکه باشماهمکاری می نمایند.

سلام

جناب farshon شما یکی از کاربران پرتلاش و صحر خیز تالار گفتگوی آزاد هستید و من به نوبه خود از زحمات شما تقدیر و تشکر می کنم

لیست کاربران برتر انجمن هم کاربران برتر انجمن ها+وبلاگ های فعال راسخون در مهر ماه 91 اصلاح گردید و کاربران پر تلاش تالارمان نیز به آن اضافه شدند

مورد یاد شده نیز انجام شد

با تشکر

چهارشنبه 3 آبان 1391  8:41 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nikbakht88 farshon siasport23
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول fatemeh313 و  prompet 

سلام و تشکر از کلیه دوستان بخصوص از راسخونی های کم صبر و تحمل. 

آخه تا این زمان کی و کجا اسمی از تالار گفتگو داده نشده که این بار دوم باشد؟ شاید واقعا اتفاقی افتاده باشد و امکان ارسال موارد برترین ها ممکن نبوده باشد! شاید یه مشکلی توی سیستم این بدبخت بی نوا ایجاد شده باشد که نتوانسته اسامی را اعلام کند اما تلفن را برای این مواقع اختراع کرده اند. در هر صورت انتخابتون را تبریک می گم اما ما از برترین ها مون انتظارات بیشتری داریم. انتظار صبر و تحمل داریم. انتظار همکاری بیشتر داریم. اتظار همراهی در نبود بنده یا همکارم را داریم ...

موفق باشید

چهارشنبه 3 آبان 1391  10:18 AM
تشکرات از این پست
fatemeh313 nargese_montazer prompet siasport23
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3218

نقل قول nikbakht88

آخه تا این زمان کی و کجا اسمی از تالار گفتگو داده نشده که این بار دوم باشد؟ شاید واقعا اتفاقی افتاده باشد و امکان ارسال موارد برترین ها ممکن نبوده باشد! شاید یه مشکلی توی سیستم این بدبخت بی نوا ایجاد شده باشد که نتوانسته اسامی را اعلام کند اما تلفن را برای این مواقع اختراع کرده اند. در هر صورت انتخابتون را تبریک می گم اما ما از برترین ها مون انتظارات بیشتری داریم. انتظار صبر و تحمل داریم. انتظار همکاری بیشتر داریم. اتظار همراهی در نبود بنده یا همکارم را داریم ...

موفق باشید

با عرض سلام خدمت شما جناب نیکبخت 88

همون طور که نوشته ی من رو خوندید بیشتر تاکیدم روی اصل ماجرا بود که چرا از تالار گفتگوی آزاد کسی رو نگفتن نه اینکه چرا من رو نگفتن چون من خودم اگر هم یکمی فعالیت میکنم که اونم زیاد نیست برای برتر شدن و گرفتن هدیه نبوده و نیست و حتی الان هم که اسمم رو دیدم اصلا برام فرقی نمی کنه باشم یا نه .

نکته ی دیگه اینکه من اصلا آدم عجولی نیستم فکر کنم تا حالا باید این رو متوجه شده باشید و تنها به فکر تالارمون بودم که اسمی ازش نبود . ای کاش اسم من رو دوباره به لیست اضافه نمی کردید که دیگران در موردم قضاوت بد بکنند.

راستی اگر نباید اینجا سوالاتمون رو بزاریم پس چطوری به جواب برسیم آخه من گفتم اینجا تالار خودمون برای همین اینجا سوالم رو پرسیدم اگر از طریق دیگه باید پیگیری می کردم بهم بگیدبرای بعدها بدونم.

با تشکر از زحمات شما و همکار محترمتون

امیرمومنان علیه السلام

💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید

زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند 

❗️آنگاه دعا مى كنيد
 و دعايتان مستجاب نمى شود، 

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

چهارشنبه 3 آبان 1391  11:32 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 prompet siasport23
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول fatemeh313

با عرض سلام خدمت شما جناب نیکبخت 88

همون طور که نوشته ی من رو خوندید بیشتر تاکیدم روی اصل ماجرا بود که چرا از تالار گفتگوی آزاد کسی رو نگفتن نه اینکه چرا من رو نگفتن چون من خودم اگر هم یکمی فعالیت میکنم که اونم زیاد نیست برای برتر شدن و گرفتن هدیه نبوده و نیست و حتی الان هم که اسمم رو دیدم اصلا برام فرقی نمی کنه باشم یا نه .

نکته ی دیگه اینکه من اصلا آدم عجولی نیستم فکر کنم تا حالا باید این رو متوجه شده باشید و تنها به فکر تالارمون بودم که اسمی ازش نبود . ای کاش اسم من رو دوباره به لیست اضافه نمی کردید که دیگران در موردم قضاوت بد بکنند.

راستی اگر نباید اینجا سوالاتمون رو بزاریم پس چطوری به جواب برسیم آخه من گفتم اینجا تالار خودمون برای همین اینجا سوالم رو پرسیدم اگر از طریق دیگه باید پیگیری می کردم بهم بگیدبرای بعدها بدونم.

با تشکر از زحمات شما و همکار محترمتون

سلام و تشکر

فکر نمی کنم ادعا کرده باشم شما بخاطر جایزتون این حرف را زده اید. در ماههای قبل هم چنین اتفاقی افتاده بود و برخی تالار ها بعد از اعلام نتایج، بدلایلی مجددا اقدام به ارسال نتایج برترین هاشون کرده اند. و این تاخیر در اعلام نتایج مانع از معرفی برترین ها نیست بشرط آنکه دلیل موجه بوده باشد. مشکلی در سیستم ما بوجود آمد که امکان دسترسی به سایت فراهم نشد لذا با تماس تلفنی اطلاع رسانی کردم اما قرار بود اگر مشکل زودتر رفع شد مجددا به مسئولین ایمیل بزنم. شاید منتظر ایمیل بنده بودند که نفرات را اعلام نکردند.

اگر به تالار روابط عمومی مراجعه کرده باشید زمان معرفی شما در لیست گروه اول (دریافت جایزه بجای امتیاز) بعد از زمان ارسال پست فوق بنده  (که روی صحبتم با شما و پرومپت بود) بود. طرفای ظهر متوجه شدم از شما تقدیر شده و امتیاز بهتون تعلق گرفته و پستی در بخش روابط عمومی زدم که شما بعنوان نفر دوم تالار شایسته معرفی در گروه اول هستید.

اینکه شما بخاطر جایزه و امتیاز فعالیت نمی کنید خیلی ارزشمند است اما اینکه از حقوق کاربران فعال تالار تحت نظارتم دفاع کنم جزء اولین وظایفم است که امیدوارم همیشه جنبه حق را بگیرم و در قضاوتم درست عمل کنم. 

موفق باشید.

چهارشنبه 3 آبان 1391  5:07 PM
تشکرات از این پست
fatemeh313 nargese_montazer siasport23
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

نقل قول nikbakht88

موفق باشید

سلام چرا چوب کاری می کنید من فقط خواستم که یه جورایی بگم که فعلا

حالاحالا ها در خدمت شما هستیم همین

بده، که آدم با مشوقش جهت حضور در انجمن بخواد صحبت کند!

اصلا تذکرات جناب نیکبخت شیرینه و آموزنده است

چهارشنبه 3 آبان 1391  5:40 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 siasport23
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول prompet

سلام چرا چوب کاری می کنید من فقط خواستم که یه جورایی بگم که فعلا

حالاحالا ها در خدمت شما هستیم همین

بده، که آدم با مشوقش جهت حضور در انجمن بخواد صحبت کند!

اصلا تذکرات جناب نیکبخت شیرینه و آموزنده است

سلام و تشکر

از اینکه در حین خدمت مقدس هم می توانید به راسخون سر بزنید و شاهد فعالیتهای خوبتون باشیم افتخار می کنیم. انشاالله همیشه موفق و سربلند باشید.

پنج شنبه 4 آبان 1391  10:22 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer prompet siasport23
farshon
farshon
کاربر طلایی1

کاربرخوبمون جناب آرشیتکت

می فرمایندپست تک خطی درپست "زیباترین شعرویامطلب که شنیده اید"نگذاریم نظرشمامدیرگرامی چیست؟

چون گاهی اوقات مطلب فقط ازچندهزارشعرویاجمله ای ازپاراگرافهاانتخاب می شودبخاطرهمین اینجانب دراین پست استثناعا" اقدام به پستهای تک خطی نموده ام بازهم تجدیدنظرنماییدچنانچه موافقیداین روندادامه پیدانمایددرغیراینصورت اقدم به گذاشتن پاراگرافی ازمطالب ویااشعارنماییم (من ودوستان).باتشکرازبذل توجه شمامدیرگرامی

به آدرس لینک ذیل:

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/666100/page1/success/

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 6 آبان 1391  8:43 AM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88 nargese_montazer fatemeh313 siasport23
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

کاربرخوبمون جناب آرشیتکت

می فرمایندپست تک خطی درپست "زیباترین شعرویامطلب که شنیده اید"نگذاریم نظرشمامدیرگرامی چیست؟

چون گاهی اوقات مطلب فقط ازچندهزارشعرویاجمله ای ازپاراگرافهاانتخاب می شودبخاطرهمین اینجانب دراین پست استثناعا" اقدام به پستهای تک خطی نموده ام بازهم تجدیدنظرنماییدچنانچه موافقیداین روندادامه پیدانمایددرغیراینصورت اقدم به گذاشتن پاراگرافی ازمطالب ویااشعارنماییم (من ودوستان).باتشکرازبذل توجه شمامدیرگرامی

به آدرس لینک ذیل:

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/666100/page1/success/

سلام و تشکر از مدیر گرامی و همیشه در صحنه

فرمایش جناب آرچیتکت متین اما اقتضای تاپیک مذکور گاها جملات کوتاه است. در اینگونه موارد بهتر است یک کاربر پشت سر هم پست ارسال نکند تا قوانین هم لطمه دار نشوند.

موفق باشید.

شنبه 6 آبان 1391  10:39 AM
تشکرات از این پست
architect0811 nargese_montazer farshon fatemeh313 siasport23
farshon
farshon
کاربر طلایی1

مدیرمحترم تالار

باسلام وخداقوت

خواهشمندم پست "شرایط گرفتن امرییه" درزیرتالار"گفتگوی متفرقه" روجزء تایپیکهای عادی قراردهیدظاهرا" کاربرعزیزمون جوابشوگرفته ورفته.باتشکربالینک ذیل:

http://rasekhoon.net/forum/thread/662366/page1/

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 10 آبان 1391  9:42 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 fatemeh313 siasport23
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

مدیرمحترم تالار

باسلام وخداقوت

خواهشمندم پست "شرایط گرفتن امرییه" درزیرتالار"گفتگوی متفرقه" روجزء تایپیکهای عادی قراردهیدظاهرا" کاربرعزیزمون جوابشوگرفته ورفته.باتشکربالینک ذیل:

http://rasekhoon.net/forum/thread/662366/page1/

سلام و تشکر

مدیر گرامی کجا این بنده خدا جواب گرفتند؟ کسی پاسخ درست و حسابی به ایشون نداند. ولی چون استقبالی نشده شاید دلیلش اینه که کاربران راسخونی امریه نگرفتند و سربازی رفتند. در هر صورت چون زمان زیادی از افتتاح آن می گذرد، عادی خواهیم کرد.

موفق باشید.

چهارشنبه 10 آبان 1391  10:22 AM
تشکرات از این پست
architect0811 farshon nargese_montazer fatemeh313 siasport23
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

با سلام خدمت مدیر محترم

طبق هماهنگی با جناب نجاران گردهمایی مدیران در روز جمعه91/8/12 در ساعت 19 آغاز خواهد شد. با تشکر

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

پنج شنبه 11 آبان 1391  9:32 AM
تشکرات از این پست
architect0811 nargese_montazer nikbakht88 siasport23 farshon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

مدیرمحترم تالار

خیلی وقت میشه امتیازات تاپیکهای ویژه روندادیدمیشه یه بررسی اجمالی انجام دهید؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 18 آبان 1391  10:24 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer fatemeh313 siasport23
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

مدیرمحترم تالار

خیلی وقت میشه امتیازات تاپیکهای ویژه روندادیدمیشه یه بررسی اجمالی انجام دهید؟

سلام و تشکر

از 13 آبان تا کنون دو جدول آماده شده است که احتمالا به دلیل مشغله کاری مسئول محترم انجمن ها هنوز امتیازات اهدا نشده است. هر چند زمان زیادی نگذشته ولی چشم پیگیری می کنیم.

موفق باشید.

پنج شنبه 18 آبان 1391  10:36 AM
تشکرات از این پست
farshon architect0811 nargese_montazer fatemeh313 siasport23
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام و عرض ادب

در قسمت گفتگو پیرامون مسائل روز،مناسبت ها، دغدغه ها و موضوعات مهم جاری

تاپیکی که گذاشتم به اشتباه دو بار ارسال شده ؛ محبت کنید و یکیش رو حذف کنید