پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
چهارشنبه 3 آبان 1391 11:32 AM
نقل قول fatemeh313 و prompet
سلام و تشکر از کلیه دوستان بخصوص از راسخونی های کم صبر و تحمل.
آخه تا این زمان کی و کجا اسمی از تالار گفتگو داده نشده که این بار دوم باشد؟ شاید واقعا اتفاقی افتاده باشد و امکان ارسال موارد برترین ها ممکن نبوده باشد! شاید یه مشکلی توی سیستم این بدبخت بی نوا ایجاد شده باشد که نتوانسته اسامی را اعلام کند اما تلفن را برای این مواقع اختراع کرده اند. در هر صورت انتخابتون را تبریک می گم اما ما از برترین ها مون انتظارات بیشتری داریم. انتظار صبر و تحمل داریم. انتظار همکاری بیشتر داریم. اتظار همراهی در نبود بنده یا همکارم را داریم ...
موفق باشید
با عرض سلام خدمت شما جناب نیکبخت 88
همون طور که نوشته ی من رو خوندید بیشتر تاکیدم روی اصل ماجرا بود که چرا از تالار گفتگوی آزاد کسی رو نگفتن نه اینکه چرا من رو نگفتن چون من خودم اگر هم یکمی فعالیت میکنم که اونم زیاد نیست برای برتر شدن و گرفتن هدیه نبوده و نیست و حتی الان هم که اسمم رو دیدم اصلا برام فرقی نمی کنه باشم یا نه .
نکته ی دیگه اینکه من اصلا آدم عجولی نیستم فکر کنم تا حالا باید این رو متوجه شده باشید و تنها به فکر تالارمون بودم که اسمی ازش نبود . ای کاش اسم من رو دوباره به لیست اضافه نمی کردید که دیگران در موردم قضاوت بد بکنند.
راستی اگر نباید اینجا سوالاتمون رو بزاریم پس چطوری به جواب برسیم آخه من گفتم اینجا تالار خودمون برای همین اینجا سوالم رو پرسیدم اگر از طریق دیگه باید پیگیری می کردم بهم بگیدبرای بعدها بدونم.
با تشکر از زحمات شما و همکار محترمتون
امیرمومنان علیه السلام
💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید
زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند
❗️آنگاه دعا مى كنيد
و دعايتان مستجاب نمى شود،
📚 نامه ٤٧نهج البلاغه