0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
چهارشنبه 3 آبان 1391  5:07 PM

نقل قول fatemeh313

با عرض سلام خدمت شما جناب نیکبخت 88

همون طور که نوشته ی من رو خوندید بیشتر تاکیدم روی اصل ماجرا بود که چرا از تالار گفتگوی آزاد کسی رو نگفتن نه اینکه چرا من رو نگفتن چون من خودم اگر هم یکمی فعالیت میکنم که اونم زیاد نیست برای برتر شدن و گرفتن هدیه نبوده و نیست و حتی الان هم که اسمم رو دیدم اصلا برام فرقی نمی کنه باشم یا نه .

نکته ی دیگه اینکه من اصلا آدم عجولی نیستم فکر کنم تا حالا باید این رو متوجه شده باشید و تنها به فکر تالارمون بودم که اسمی ازش نبود . ای کاش اسم من رو دوباره به لیست اضافه نمی کردید که دیگران در موردم قضاوت بد بکنند.

راستی اگر نباید اینجا سوالاتمون رو بزاریم پس چطوری به جواب برسیم آخه من گفتم اینجا تالار خودمون برای همین اینجا سوالم رو پرسیدم اگر از طریق دیگه باید پیگیری می کردم بهم بگیدبرای بعدها بدونم.

با تشکر از زحمات شما و همکار محترمتون

سلام و تشکر

فکر نمی کنم ادعا کرده باشم شما بخاطر جایزتون این حرف را زده اید. در ماههای قبل هم چنین اتفاقی افتاده بود و برخی تالار ها بعد از اعلام نتایج، بدلایلی مجددا اقدام به ارسال نتایج برترین هاشون کرده اند. و این تاخیر در اعلام نتایج مانع از معرفی برترین ها نیست بشرط آنکه دلیل موجه بوده باشد. مشکلی در سیستم ما بوجود آمد که امکان دسترسی به سایت فراهم نشد لذا با تماس تلفنی اطلاع رسانی کردم اما قرار بود اگر مشکل زودتر رفع شد مجددا به مسئولین ایمیل بزنم. شاید منتظر ایمیل بنده بودند که نفرات را اعلام نکردند.

اگر به تالار روابط عمومی مراجعه کرده باشید زمان معرفی شما در لیست گروه اول (دریافت جایزه بجای امتیاز) بعد از زمان ارسال پست فوق بنده  (که روی صحبتم با شما و پرومپت بود) بود. طرفای ظهر متوجه شدم از شما تقدیر شده و امتیاز بهتون تعلق گرفته و پستی در بخش روابط عمومی زدم که شما بعنوان نفر دوم تالار شایسته معرفی در گروه اول هستید.

اینکه شما بخاطر جایزه و امتیاز فعالیت نمی کنید خیلی ارزشمند است اما اینکه از حقوق کاربران فعال تالار تحت نظارتم دفاع کنم جزء اولین وظایفم است که امیدوارم همیشه جنبه حق را بگیرم و در قضاوتم درست عمل کنم. 

موفق باشید.

تشکرات از این پست
fatemeh313 nargese_montazer siasport23
دسترسی سریع به انجمن ها