0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد

نقل قول nargese_montazer

سلام

نیکبخت عزیز همه کاره ما شما هستید در صورت صلاحدید امتیاز را اضافه کنید.

مشارکتها بسیار بالا رفته و واقعا شاید باور نکنید برای امتیاز دهی و جمع بندی امتیازات کلی و هم مهرماه و مرتب کردن اسامی بر اساس امتیازات زمانی حدو دو تا سه ساعت برای فقط یک تاپیک ویژه صرف می شود. البته خیلی خوشحالم که کمکی هم از طرف من صورت می پذیرد و این کار را با اشتیاق انجام می دهم.

درخواستی از شما داشتم که برای 10 نفر برتر در پایان سال جوایزی از طرف راسخون در نظر گرفته شود، در این مورد مکاتبه ای با مسئولین داشته باشید.

با تشکر

سلام و خدا قوت

همکار و مدیر گرامی بنده خوب درک می کنم که چه زحمت زیادی برای امتیاز دهی می کشید. در حالی که صرف شمارش پست های کاربران مطرح نیست و تعیین ملاک برای امتیازدادن به هر پستی از آن هم سخت تر است.  از دست بنده جز تشکر کاری بر نمی آید، مسئولین قول جبران داده اند. امیدوارم روی حرفشان بمانند.

مشارکت بیشتر و بهتر کاربران بی ارتباط با فعالیت مداوم و ارزنده شما نیست که این مورد هم جای تقدیر دارد.

در مورد معرفی ده نفر برتر در پایان سال، اولا مسئولیت شما را زیاد تر می کند. بنا بر آن است که بالاترین امتیاز ماه مشخص شود. در پایان هر ماه لیستی از مشارکت کنندگان و امتیازت همان ماه لازم است تا فرد پر امتیاز تر جز معرفی شدگان قرار بگیرد و اگر این کار هم در برنامه قرار بگیرد باز هم به مسئولیت شما اضافه می شود.

با این وجود این پیشنهاد شما را به مسئولین ارائه خواهم داد و نتیجه را اعلام خواهم کرد.

موفق و سربلند باشید.

یک شنبه 23 مهر 1391  5:34 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nargese_montazer farshon iman_karbala siasport23
iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

سلام و خسته نباشيد

مي خواستم از شما به خاطر زحماتتان تشكر كنم

و پيشنهاد مي كنم در مورد موضوعات روز جامعه هم تاپيك داشته باشيم و تا حد امكان از موضوعاتي كه به حريم شخصي افراد برمي گردد كمتر استفاده شود

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

دوشنبه 24 مهر 1391  8:58 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 siasport23
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول iran313

سلام و خسته نباشيد

مي خواستم از شما به خاطر زحماتتان تشكر كنم

و پيشنهاد مي كنم در مورد موضوعات روز جامعه هم تاپيك داشته باشيم و تا حد امكان از موضوعاتي كه به حريم شخصي افراد برمي گردد كمتر استفاده شود

ضمن سلام و تشکر 

تلاش یک یا چند مدیر برای بهتر شدن فضای سایت کفایت ندارد و موفقیت، مشارکت اکثریت کاربران دلسوز و فهیم را می طلبد.

اگر موفقیتی برای این تالار یا هر تالار دیگر بوده، از سر همکاری سایرین با آن تالار است. 

لازم به یادآوری است، در این تالار کاربران راسخونی عقاید و نظرات خود را ارائه می دهند و مباحث روز و جاری و یا هر مطلب مفید و مشارکتی را به بحث و اشتراک می گذارند.

همانطور که از نام آن مشخص است، ورود به مباحث ایرادی ندارد. اما وظیفه خود می دانم که در تاپیک هایی که امور شخصی کاربر را نشانه می گیرد، مداخله کرده و هشدارهای لازم را گوشزد کنم. از طرفی، تاپیکی که با هدف ورود به حیطه شخصی افراد ایجاد شود از یکسری امتیازات محروم است از جمله ویژه شدن.

شما هر موضوعی را که بنظرتون مهم است و قابل بحث می دانید، ایجاد کنید و انشاالله با مدیریت خوب خود شما (بعنوان افتتاح کننده) مشارکت خوبی را مشاهده خواهید کرد.

موفق باشید.

سه شنبه 25 مهر 1391  9:55 AM
تشکرات از این پست
iran313 farshon siasport23
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

نقل قول nargese_montazer

نقل قول nikbakht8

سلام و تشکر.

همکار و مدیر گرامی متوجه اتمام زمان مشارکت نبوم. چون امتیازات (تا زمان مشارکت ایشون) اضافه نشده شاید چنین برداشتی شده که این زمان تمدید شده. در هر صورت نظر شما برای بنده ارجح است اما بنده در چنین مواردی با ذکر یک تذکر شاید به برخی کابران (جدید الورود تر یا جدید المشارکت یا جدید الکیفی کارتر!!) جهت تشویق، امتیاز را اضافه می کردم. البته بخاطر همین خصایصم محکوم به بی عدالتی هستم.

با تشکر از لطف شما.

سلام

نیکبخت عزیز همه کاره ما شما هستید در صورت صلاحدید امتیاز را اضافه کنید.

مشارکتها بسیار بالا رفته و واقعا شاید باور نکنید برای امتیاز دهی و جمع بندی امتیازات کلی و هم مهرماه و مرتب کردن اسامی بر اساس امتیازات زمانی حدو دو تا سه ساعت برای فقط یک تاپیک ویژه صرف می شود. البته خیلی خوشحالم که کمکی هم از طرف من صورت می پذیرد و این کار را با اشتیاق انجام می دهم.

درخواستی از شما داشتم که برای 10 نفر برتر در پایان سال جوایزی از طرف راسخون در نظر گرفته شود، در این مورد مکاتبه ای با مسئولین داشته باشید.

با تشکر

با سلام و تشکر

کاربران و مدیرات عزیز راسخونی در این خصوصو با مدیر تالار گفتگوی آزاد از طریق تماس تلفنی مراتب را پیگیری خواهیم نمود . انشاالله به نتیجه خواهیم رسید.

پنج شنبه 27 مهر 1391  8:00 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer abdo_61 nikbakht88 siasport23
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

سلام و خداقوت به همه دوستان گرامی

امروز از راسخون تماس گرفته شد (کوتاهی در این زمینه از طرف روابط عمومی نشد) اما بدلایلی بنده توان پاسخ نداشتم که بدین وسیله از کلیه دوستان گرامی عذر خواهی می کنم و حتما موارد را پیگیری خواهم کرد.

همکار گرامی اگر امکان دارد از فردا تاپیک برترین های پیشنهادی این ماه را ایجاد فرمائید (بنده این ماه خیلی در خدمت راسخونی ها نبودم و ممکنه حقی را ضایع کنم). موردی جا ماند بنده اضافه می کنم و نهایتا طبق تشکر ها جدول ارزیابی را برای مسئولین ارسال خواهم کرد. بحث بعدی پر امتیاز ترین این ماه است که اگر تا پایان مهر ماه فرصت داشتید این کار را انجام دهید و در همان تاپیک جدول بندی امتیازات اعلام بفرمائید.

با تشکر فراوان

پنج شنبه 27 مهر 1391  5:05 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer hojat20 siasport23
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

سلام:

به جهت ارزیابی دقیق فعالیت کاربران گرامی و ارائه ی نام ان ها به عنوان نام کاربری برترتالار های فوتبال ، ورزش ، شخصیت های ورزشی و لیگ های فوتبال اروپایی در مهر ماه 1391، اسامی 8 کاربر زیر اعلام می گردد:

salmanjavan - Hakan_01- sarhang - hojat20- azizjoon6772- smme1372 - shahlolak- abdo_61

نشانی رای گیری :

http://rasekhoon.net/forum/thread/667115/page1/

کاربران دیگر از طریق دکمه تشکر به کاربر دلخواه خود رای می دهند. بر اساس تعداد رای داده شده به هر کاربر، مدیر فیلد "رای کاربران" جدول ارزیابی فعالیت کاربری را تکمیل می نماید و در نهایت امتیاز کلی کاربر را محاسبه می کند.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

شنبه 29 مهر 1391  7:55 AM
تشکرات از این پست
hojat20 nikbakht88 nargese_montazer siasport23
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول iman_karbala

با سلام و تشکر

کاربران و مدیران عزیز راسخونی در این خصوص با مدیر تالار گفتگوی آزاد از طریق تماس تلفنی مراتب را پیگیری خواهیم نمود . انشاالله به نتیجه خواهیم رسید.

ضمن سلام و تشکر فراوان از مسئولین روابط عمومی که با صبر و حوصله به انتقادات و پیشنهادات کاربران گوش می دهند و نهایت همکاری با آنان را می نمایند.

همکار گرامی پیشنهاد شما مورد قبول واقع شد. جزئیات این توافق را می توانید در این لینک مشاهده بفرمائید:

مژده مژده، بشتابید بشتابید!! 

http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/643953/1185277/

موفق باشید.

شنبه 29 مهر 1391  3:19 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nargese_montazer siasport23
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

می خواستمی خواهشی داشته باشم

چنانچه مقدوراست ازکاربرومدیرگرامی وپرتلاش nargese_montazer به نحوی بابت تلاشهاوکمکهایی که به آن تالارمی نمایندازطرف راسخون تقدیرویژه ای انجام شودبرای تمام کسانیکه دراین سایت فعالیت چشمگیری دارندآرزوی موفقیت وبهروزی ونیکبختیsmileyمی نمایم.باتشکرفراوان

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 30 مهر 1391  2:48 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer mehdi0014 siasport23
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

چنانچه مقدوراست ازکاربرومدیرگرامی وپرتلاش nargese_montazer به نحوی بابت تلاشهاوکمکهایی که به آن تالارمی نمایندازطرف راسخون تقدیرویژه ای انجام شودبرای تمام کسانیکه دراین سایت فعالیت چشمگیری دارندآرزوی موفقیت وبهروزی ونیکبختیsmileyمی نمایم.باتشکرفراوان

سلام و تشکر

یکی از پست های امروز شما معرکه بود!! بگذریم.

باور بفرمائید بنده در جریان سخت ترین کار این تالار که همان امتیاز دهی است هستم (هر چند زحمات ایشان به این بخش تنها ختم نمی شود). به مسئولین هم گفتم، قول داده اند تقدیر از همکار گرامی و پر تلاش بنده بر عهده مسئولین باشد. انشاالله مسئولین، ما را از خجالت زحمات بی شائبه ایشون در بیاورند.

با تشکر فراوان

یک شنبه 30 مهر 1391  5:27 PM
تشکرات از این پست
farshon nargese_montazer mehdi0014 siasport23
nargese_montazer
nargese_montazer
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1760

نقل قول nikbakht88

نقل قول farshon

سلام و تشکر

یکی از پست های امروز شما معرکه بود!! بگذریم.

باور بفرمائید بنده در جریان سخت ترین کار این تالار که همان امتیاز دهی است هستم (هر چند زحمات ایشان به این بخش تنها ختم نمی شود). به مسئولین هم گفتم، قول داده اند تقدیر از همکار گرامی و پر تلاش بنده بر عهده مسئولین باشد. انشاالله مسئولین، ما را از خجالت زحمات بی شائبه ایشون در بیاورند.

با تشکر فراوان

سلام

دوستان عزیز کنار شما در راسخون بودن برایم از هر چیزی در دنیا اهمیتش بیشتره

برای خدمت گذاری به شما دوستان هیچ چشم داشتی به مادیات ندارم و با تمام عشقم به راسخون در خدمتتان هستم.

با تشکر

یک شنبه 30 مهر 1391  8:50 PM
تشکرات از این پست
farshon mehdi0014 siasport23
nargese_montazer
nargese_montazer
کاربر طلایی1

سلام

نیکبخت عزیز امتیازات مهرماه نیز به پایان رسید و کاربران محترم

1- mehdi0014

2- bivafa

هر دو نفر اول و هم امتیاز شدند

لطفا این دو عزیز را نیز همراه کاربران برتر مهرماه برای دریافت جوایزشان ارسال نمایید.

با تشکر

دوشنبه 1 آبان 1391  8:34 AM
تشکرات از این پست
farshon mehdi0014 siasport23
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

سلام

خواستم به مدیر عزیز خبر بدم که با فعالیتم در این تالار باید فقط کاربر فعال تشخیص داده بشم

آرزو برای فعالتر شدنم بکنند با خواندن این عنوان به حال خودم خندیدم که با وجود اینکه سربازم

ولی هنوز همراهتان هستم

البته یکم هم به حال خودم تاسف خوردم که فقط به خاطر چندروز کم کار شدن سریع فراموش شدم

ب) لیست اسامی کاربران فعال مهر ماه 1391

کاربران زیر که بعضا از کاربران برتر انجمن ها در ماه های  قبل بوده اند به جهت فعالیت عالمانه و ارزنده در انجمن های راسخون  با معرفی در در جدول زیر مورد تشویق قرار گرفته و موفقیت و سرافرازی روز افزون آنها از خداوند منان طلب می گردد. امید است با ادامه فعالیت مستمر و منطبق بر قوانین فعالیت در انجمن ها و قواعد انتخاب کاربران برتر، در ماه های آتی جزء کاربران برتر معرفی گردند.

به کلیه این عزیزان 400 امتیاز معادل با 2000 حسنه تقدیم می گردد.

broken heart ولی این انصاف نیست این طوری باهامون رفتار بشهbroken heart

سه شنبه 2 آبان 1391  3:21 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer fatemeh313 siasport23
nargese_montazer
nargese_montazer
کاربر طلایی1

نقل قول prompet

سلام

خواستم به مدیر عزیز خبر بدم که با فعالیتم در این تالار باید فقط کاربر فعال تشخیص داده بشم

آرزو برای فعالتر شدنم بکنند با خواندن این عنوان به حال خودم خندیدم که با وجود اینکه سربازم

ولی هنوز همراهتان هستم

البته یکم هم به حال خودم تاسف خوردم که فقط به خاطر چندروز کم کار شدن سریع فراموش شدم

ب) لیست اسامی کاربران فعال مهر ماه 1391

کاربران زیر که بعضا از کاربران برتر انجمن ها در ماه های  قبل بوده اند به جهت فعالیت عالمانه و ارزنده در انجمن های راسخون  با معرفی در در جدول زیر مورد تشویق قرار گرفته و موفقیت و سرافرازی روز افزون آنها از خداوند منان طلب می گردد. امید است با ادامه فعالیت مستمر و منطبق بر قوانین فعالیت در انجمن ها و قواعد انتخاب کاربران برتر، در ماه های آتی جزء کاربران برتر معرفی گردند.

به کلیه این عزیزان 400 امتیاز معادل با 2000 حسنه تقدیم می گردد.

broken heart ولی این انصاف نیست این طوری باهامون رفتار بشهbroken heart

سلام

دوست عزیز قرار شد اسامی را جناب نیکبخت بفرستند و از قرار معلوم هنوز نفرستاده اند، البته خودشان بیایند جوابتان را مشخص تر خواهند داد

البته در روابط عمومی هم به پست شما جواب دادم

با تشکر از فعالیت شما

سه شنبه 2 آبان 1391  9:20 PM
تشکرات از این پست
prompet siasport23
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3218

با عرض سلام 

به نظر من هم این ماه اصلا به فعالیت کاربرانی که به طور مداوم و روزانه در سایت حضور دارن توجه نشده و اصلا از تالار گفتگوی آزاد کاربر برتری انتخاب نشده ؛یعنی واقعا تالار گفتگوی آزاد اینقدر کم کاره که کاربر برتر نداره پس چطور ماه های قبل داشت .

لطفا یه نفرمشخصات کاربر برتر رو مشخص بکنه ما که نمی دونیم ؟

اگر منظور اینه که هر چند وقت یه بار بیایم و یه عالمه پست بذاریم و دوباره بریم تا چند روز دیگه دوباره بیایم و چند تا پست دیگه بزاریم و همین و همین پس بگید که ما هم بریم یه چند روز نباشیم .

البته منظورم این نیست که من رو جز< کاربران برتر بزارید چون من اگر به تایپیک هام سر بزنید فقط و فقط دوست دارم که با تعامل و تبادل دانسته ها و معلومات و تجربه ها ی همدیگه کامل تر و با تجربه تر بشیم همین و بست و هیچ وقت به فکر امتیاز و جایزه نبودم ونیستم.وبه این خاطر این مسئله رو مطرح کردم که به نظرم عدالت انجام نشده یا شاید من این فکر رو میکنم و بهتره دلایل رو بگید تا ما هم روشن بشیم اگر که اشتباه میکنیم.

با تشکر

امیرمومنان علیه السلام

💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید

زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند 

❗️آنگاه دعا مى كنيد
 و دعايتان مستجاب نمى شود، 

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

سه شنبه 2 آبان 1391  11:03 PM
تشکرات از این پست
siasport23 nargese_montazer nikbakht88 prompet
nargese_montazer
nargese_montazer
کاربر طلایی1

نقل قول fatemeh313

با عرض سلام 

به نظر من هم این ماه اصلا به فعالیت کاربرانی که به طور مداوم و روزانه در سایت حضور دارن توجه نشده و اصلا از تالار گفتگوی آزاد کاربر برتری انتخاب نشده ؛یعنی واقعا تالار گفتگوی آزاد اینقدر کم کاره که کاربر برتر نداره پس چطور ماه های قبل داشت .

لطفا یه نفرمشخصات کاربر برتر رو مشخص بکنه ما که نمی دونیم ؟

اگر منظور اینه که هر چند وقت یه بار بیایم و یه عالمه پست بذاریم و دوباره بریم تا چند روز دیگه دوباره بیایم و چند تا پست دیگه بزاریم و همین و همین پس بگید که ما هم بریم یه چند روز نباشیم .

البته منظورم این نیست که من رو جز< کاربران برتر بزارید چون من اگر به تایپیک هام سر بزنید فقط و فقط دوست دارم که با تعامل و تبادل دانسته ها و معلومات و تجربه ها ی همدیگه کامل تر و با تجربه تر بشیم همین و بست و هیچ وقت به فکر امتیاز و جایزه نبودم ونیستم.وبه این خاطر این مسئله رو مطرح کردم که به نظرم عدالت انجام نشده یا شاید من این فکر رو میکنم و بهتره دلایل رو بگید تا ما هم روشن بشیم اگر که اشتباه میکنیم.

با تشکر

سلام

دوست عزیز fatemeh313

احتمالا دلیل وجود نداشتن اسامی کاربران برتر تالار گفتگوی آزاد در برترین های انجمن نفرستادن اسامی از سوی ما بوده

مثل اینکه مشکلی برای جناب نیکبخت بوجود آمده و نتونستن سری به سایت بزنن و چون قرار بود ایشان اسامی را بفرستند من هم منتظر بودم ایشان بفرستند

البته اعتراضی هم در روابط عمومی انجام دادم و قرار شد سریعا مسئله را پیگیری کنند

اسم شما هم در بین کاربران برتر تالار گفتگوی آزاد هست و می توانید در لینک زیر مشاهده کنید.

+++++++ارزیابی کاربران برتر مهر ماه+++++++

دوست عزیز اسامی اصلاح گردید و چند تن از کاربران برتر تالار گفتگوی آزاد نیز به این لیست اضافه گشت

کاربران برتر انجمن ها+وبلاگ های فعال راسخون در مهر ماه 91

با تشکر

چهارشنبه 3 آبان 1391  8:17 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 prompet
دسترسی سریع به انجمن ها