نقل قول fatemeh313
با عرض سلام
به نظر من هم این ماه اصلا به فعالیت کاربرانی که به طور مداوم و روزانه در سایت حضور دارن توجه نشده و اصلا از تالار گفتگوی آزاد کاربر برتری انتخاب نشده ؛یعنی واقعا تالار گفتگوی آزاد اینقدر کم کاره که کاربر برتر نداره پس چطور ماه های قبل داشت .
لطفا یه نفرمشخصات کاربر برتر رو مشخص بکنه ما که نمی دونیم ؟
اگر منظور اینه که هر چند وقت یه بار بیایم و یه عالمه پست بذاریم و دوباره بریم تا چند روز دیگه دوباره بیایم و چند تا پست دیگه بزاریم و همین و همین پس بگید که ما هم بریم یه چند روز نباشیم .
البته منظورم این نیست که من رو جز< کاربران برتر بزارید چون من اگر به تایپیک هام سر بزنید فقط و فقط دوست دارم که با تعامل و تبادل دانسته ها و معلومات و تجربه ها ی همدیگه کامل تر و با تجربه تر بشیم همین و بست و هیچ وقت به فکر امتیاز و جایزه نبودم ونیستم.وبه این خاطر این مسئله رو مطرح کردم که به نظرم عدالت انجام نشده یا شاید من این فکر رو میکنم و بهتره دلایل رو بگید تا ما هم روشن بشیم اگر که اشتباه میکنیم.
با تشکر
سلام
دوست عزیز fatemeh313
احتمالا دلیل وجود نداشتن اسامی کاربران برتر تالار گفتگوی آزاد در برترین های انجمن نفرستادن اسامی از سوی ما بوده
مثل اینکه مشکلی برای جناب نیکبخت بوجود آمده و نتونستن سری به سایت بزنن و چون قرار بود ایشان اسامی را بفرستند من هم منتظر بودم ایشان بفرستند
البته اعتراضی هم در روابط عمومی انجام دادم و قرار شد سریعا مسئله را پیگیری کنند
اسم شما هم در بین کاربران برتر تالار گفتگوی آزاد هست و می توانید در لینک زیر مشاهده کنید.
+++++++ارزیابی کاربران برتر مهر ماه+++++++
دوست عزیز اسامی اصلاح گردید و چند تن از کاربران برتر تالار گفتگوی آزاد نیز به این لیست اضافه گشت
کاربران برتر انجمن ها+وبلاگ های فعال راسخون در مهر ماه 91
با تشکر