0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
یک شنبه 23 مهر 1391  5:34 PM

نقل قول nargese_montazer

سلام

نیکبخت عزیز همه کاره ما شما هستید در صورت صلاحدید امتیاز را اضافه کنید.

مشارکتها بسیار بالا رفته و واقعا شاید باور نکنید برای امتیاز دهی و جمع بندی امتیازات کلی و هم مهرماه و مرتب کردن اسامی بر اساس امتیازات زمانی حدو دو تا سه ساعت برای فقط یک تاپیک ویژه صرف می شود. البته خیلی خوشحالم که کمکی هم از طرف من صورت می پذیرد و این کار را با اشتیاق انجام می دهم.

درخواستی از شما داشتم که برای 10 نفر برتر در پایان سال جوایزی از طرف راسخون در نظر گرفته شود، در این مورد مکاتبه ای با مسئولین داشته باشید.

با تشکر

سلام و خدا قوت

همکار و مدیر گرامی بنده خوب درک می کنم که چه زحمت زیادی برای امتیاز دهی می کشید. در حالی که صرف شمارش پست های کاربران مطرح نیست و تعیین ملاک برای امتیازدادن به هر پستی از آن هم سخت تر است.  از دست بنده جز تشکر کاری بر نمی آید، مسئولین قول جبران داده اند. امیدوارم روی حرفشان بمانند.

مشارکت بیشتر و بهتر کاربران بی ارتباط با فعالیت مداوم و ارزنده شما نیست که این مورد هم جای تقدیر دارد.

در مورد معرفی ده نفر برتر در پایان سال، اولا مسئولیت شما را زیاد تر می کند. بنا بر آن است که بالاترین امتیاز ماه مشخص شود. در پایان هر ماه لیستی از مشارکت کنندگان و امتیازت همان ماه لازم است تا فرد پر امتیاز تر جز معرفی شدگان قرار بگیرد و اگر این کار هم در برنامه قرار بگیرد باز هم به مسئولیت شما اضافه می شود.

با این وجود این پیشنهاد شما را به مسئولین ارائه خواهم داد و نتیجه را اعلام خواهم کرد.

موفق و سربلند باشید.

تشکرات از این پست
mehdi0014 nargese_montazer farshon iman_karbala siasport23
دسترسی سریع به انجمن ها