0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد

سلام علیکم جناب نیکبخت

چه عجب تشریف آوردید

حالا نظرتون راجع به شهرمون چیه ؟؟؟

از مسئولین خواستم که تماسی با شما داشته باشند ، آخه مدت غیبتتون خیلی زیاد شده بود

ممنون که دوباره هستید

ان شاءالله همیشه شاد و سلامت باشید

جمعه 14 مهر 1391  8:05 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

با سلام :

دومین نظر سنجی تالار ورزش در نشانی زیر ایجاد شده است .

http://rasekhoon.net/forum/thread/660000/page1/

لطفا با شرکت در آن ، ما را در اهداء بهترین جوایز یاری کنید .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

شنبه 15 مهر 1391  2:13 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nargese_montazer nikbakht88
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

نقل قول prompet

باسلام

از شما تقاضا میکنم برای یک مدت

راه های پیشگیری از گناه را ویژه وِزه قرار بدهید تا تعداد شرکت کنندگان در آن و تنوع نظرات بیشتر شود

بعد من خود به کمک دوستان علاقه مند جمع بندی از آن را در یک پست جداگانه قرار میدهم

چون این پست از اولین روز تشکیل سابقه ویژه ویژه شدن را نداشته است

با تشکر

با تکرار مجدد جواب درخواستم رابدهید

شنبه 15 مهر 1391  2:33 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nargese_montazer nikbakht88
nargese_montazer
nargese_montazer
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1760

نقل قول prompet

نقل قول prompet

باسلام

از شما تقاضا میکنم برای یک مدت

راه های پیشگیری از گناه را ویژه وِزه قرار بدهید تا تعداد شرکت کنندگان در آن و تنوع نظرات بیشتر شود

بعد من خود به کمک دوستان علاقه مند جمع بندی از آن را در یک پست جداگانه قرار میدهم

چون این پست از اولین روز تشکیل سابقه ویژه ویژه شدن را نداشته است

با تشکر

با تکرار مجدد جواب درخواستم رابدهید

سلام

دوست عزیز این درخواست شما انجام شد.

امیدواریم با مشارکت دوستان به نتیجه و جمع بندی خوبی برسیم.

با تشکر

شنبه 15 مهر 1391  9:09 PM
تشکرات از این پست
farshon architect0811 nikbakht88 prompet
nargese_montazer
nargese_montazer
کاربر طلایی1

سلام

نیکبخت عزیز خوشحالیم که برگشتید، منتظر فعالیت و مدیریت پرشور شما هستیم.

فقط مشکلی در تغییر آواتار و امضای من وجود داشت که منتظر شما بودیم که شما بگید که در آواتار و امضای خود در مورد مدیریت در گفتگوی آزاد چی بنویسیم.

اگر ممکنه بفرمایید که چی قید کنم در آواتار و امضای خودم

با تشکر

یک شنبه 16 مهر 1391  8:19 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 mehdi0014
prompet
prompet
کاربر طلایی1
یک شنبه 16 مهر 1391  3:05 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول nargese_montazer

سلام

فقط مشکلی در تغییر آواتار و امضای من وجود داشت که منتظر شما بودیم که شما بگید که در آواتار و امضای خود در مورد مدیریت در گفتگوی آزاد چی بنویسیم.

با تشکر

با سلام و تشکر از زحمات جبران ناپذیر شما و جناب architect0811 

در نبود بنده بخوبی اثبات کرده اید که شایستگی و توانایی زیادی در امر مدیریت دارید. در رابطه با آواتار و امضا بنده کاره ایی نیستم. موضوع را به مسئولین ارجاع دادم و ظاهرا چنین تصمیمی گرفته شده است. اولین بار که در امضایم همکار را برای شما تعیین کردم احساس کردم بهترین گزینه است و بهتر از آن نیافتم. هر چند ابزارهای مدیریتی تالار را در اختیار دارید و کم از مدییت ندارید.

انشاالله همیشه و همه جا موفق و پیروز باشید.

یک شنبه 16 مهر 1391  4:48 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer architect0811
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول prompet

ظرتان راجع به فیلتر شدن جیمیل و گوگل چیست؟ (تاپیک ویژه ویژه)

باسلام

چون این مشکل حل و برطرف شده بهتره جمبندی آن را قرار دهید

باتشکر

سلام و تشکر

گله ایی داشتم در رابطه با برخورد شما با جناب architect0811 

خواستم در امضام بنویسم که ایشون هم در امر مدیریت همکاری می کنند اما اجازه ندادند. خودشون مقصرند. حدس می زدم مشکلی ایچونینی ایجاد شود اما نه از طرف شما.

از شما بعنوان یکی از کاربران برتر وقدیمی تالار انتظار مشارکت و هدایت مباحث می رود نه اعتراض و مقابله. بخصوص که الان تالار شلوغ تر شده و یکی دو نفر به تنهایی از عهده هدایت کاربران برنمی آیند و نیاز به همکاری کاربران با تجربه تر وجود داد.

در رابطه با امتیاز بندی تاپیک فوق، در صورت موافقت سرکار منتظر این کار در اسرع وقت انجام خواهد شد با وجودی که موضوع بستن جی میل موضوع جدیدی نیست و هر از گاهی با این معضل مواجه می شویم.

موفق باشید.

یک شنبه 16 مهر 1391  4:57 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer
nargese_montazer
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88
نقل قول nargese_montazer

سلام

با تشکر

با سلام و تشکر از زحمات جبران ناپذیر شما و جناب architect0811 

در نبود بنده بخوبی اثبات کرده اید که شایستگی و توانایی زیادی در امر مدیریت دارید. در رابطه با آواتار و امضا بنده کاره ایی نیستم. موضوع را به مسئولین ارجاع دادم و ظاهرا چنین تصمیمی گرفته شده است. اولین بار که در امضایم همکار را برای شما تعیین کردم احساس کردم بهترین گزینه است و بهتر از آن نیافتم. هر چند ابزارهای مدیریتی تالار را در اختیار دارید و کم از مدییت ندارید.

انشاالله همیشه و همه جا موفق و پیروز باشید.

سلام

بله نوشته بودند جانشین تالار گفتگوی آزاد که به نظر خودم خوبیت نداشت و تصمیم بر این شد که بعد از مشورت با  شما تایین شود که چی بنویسیم

حالا هر چی شما بگید مسئولین مشکلی ندارند

حالا اگر با نوشتن مدیر تالار گفتگوی آزاد در امضا و آواتار مشکلی دارید بفرمایید تا هر چی می گویید فردا بنویسند(هرچند برای ما معلومه من فقط در تالار به شما کمک می کنم و شما مدیر ما هستید )

البته در همین پست بفرمایید تا من هم به جناب نجاران انتقال دهم

با تشکر

یک شنبه 16 مهر 1391  5:03 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 architect0811
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلام علیکم جناب نیکبخت

چه عجب تشریف آوردید

حالا نظرتون راجع به شهرمون چیه ؟؟؟

از مسئولین خواستم که تماسی با شما داشته باشند ، آخه مدت غیبتتون خیلی زیاد شده بود

ممنون که دوباره هستید

ان شاءالله همیشه شاد و سلامت باشید.

سلام و تشکر.

عالی بیست بیست.

از همون شب های اول شوفاژ روشن کردیم!! محل قبلیمون کولر با درجه پایین کار می کرد!!!

اتفاقا بارون دیشب خیلی حال داد. الانم هوا بارونیه.

گاهی خوشانسیم گل می کنه. بیست و ششم نتایج دکتری را زدن و اخوی دکتری بو علی را اوردن و بلافاصله ثبتنامشون شروع شد. بهمین بهونه کشوندیمشون برای اسباب کشی و دست تنها نبودیم. کلی کارامونو انداختیم رو دوشش از جمله پیگیری خط تلفن و اینترنت.

خدمات رسانی شهرتون خوبه. آدماش خوبند. همسایهامون عالیند. اتفاقا یکی شون کارمند دانشگاهتونه توی بخش آموزش. یادم باشه ازش بپرسم این آرچیتکت ما درس می خونه یا نه!!! 

به نسبت، شهر خلوتیه. البته توی تعطیلات نه اما الان خوبه. طرف ما اینقدر ساکت و آرومه که اکثر آموزش رانندگی های شهرتون اینجا تمرین می کنند.

هنوز فرصت دیدن آثار تاریخی را پیدا نکردم اما تا دلت بخواد بیمارستاناشو و مراکز درمانیهاشو یاد گرفتم.

شهرتون به نسبت جای قبلی ما  کوچیکه و این خودش یه نعمته که زود به مقصد می رسی و علاف نمی شی....

تا همین جا باشه و بقیش بمونه برای بعد.

یک شنبه 16 مهر 1391  5:13 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول nargese_montazer

سلام

بله نوشته بودند جانشین تالار گفتگوی آزاد که به نظر خودم خوبیت نداشت و تصمیم بر این شد که بعد از مشورت با  شما تایین شود که چی بنویسیم

حالا اگر با نوشتن مدیر تالار گفتگوی آزاد در امضا و آواتار مشکلی دارید بفرمایید تا هر چی می گویید فردا بنویسند(هرچند برای ما معلومه من فقط در تالار به شما کمک می کنم و شما مدیر ما هستید )

با تشکر

سلام مجدد.

دقت بفرمایید امضای شما تغییر کرده. امروز با مسئول ارشد انجمنها صحبتی شد. قرار شد هر تصمیمی که گرفتن اعمال کنند و تلفنی به اطلاع شما برسانند (شاید چون سر ظهر بوده تماسی گرفته نشده). موضوع قید شدن لفظ مدیریت پذیرفته نشد و ظاهرا از بین عناوین بعدی این لفظ همکار انتخاب شده است. اینطور که اطلاع یافتم قبلا لفظ مدیر را با هماهنگی بنده انتخاب فرموده بودید که مسئولین مربوطه به جای آن از کلمه جانشین استفاده کردند که خود شما نپسندیدید. بنظرم از بین معاون و همکار، همکار خیلی مناسب تر است چرا که معاون حکم زیر دست دارد و در مورد همکار اینگونه نیست.

موفق باشید.

یک شنبه 16 مهر 1391  5:25 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer
nargese_montazer
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

نقل قول nargese_montazer

سلام

با تشکر

سلام مجدد.

دقت بفرمایید امضای شما تغییر کرده. امروز با مسئول ارشد انجمنها صحبتی شد. قرار شد هر تصمیمی که گرفتن اعمال کنند و تلفنی به اطلاع شما برسانند (شاید چون سر ظهر بوده تماسی گرفته نشده). موضوع قید شدن لفظ مدیریت پذیرفته نشد و ظاهرا از بین عناوین بعدی این لفظ همکار انتخاب شده است. اینطور که اطلاع یافتم قبلا لفظ مدیر را با هماهنگی بنده انتخاب فرموده بودید که مسئولین مربوطه به جای آن از کلمه جانشین استفاده کردند که خود شما نپسندیدید. بنظرم از بین معاون و همکار، همکار خیلی مناسب تر است چرا که معاون حکم زیر دست دارد و در مورد همکار اینگونه نیست.

موفق باشید.

سلام

والا اونها گفتند اگر شما مشکلی نداشته باشید و هر چی ما بین ما دو نفر تصمیم گرفته بشه اون را می نویسند که پست هم در پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت اینجا مشاهده کنید

آنطور که فهمیدم شما مشکلی ندارید که بنویسند مدیر و آواتار را نیز تغییر دهند

پس لطف کنید در همین پست اعلام کنید که مشکلی ندارید، من هم به جناب نجاران انتقال می دهم

با تشکر

یک شنبه 16 مهر 1391  5:36 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 architect0811
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول nargese_montazer

نقل قول nikbakht88

نقل قول nargese_montazer

سلام

با تشکر

سلام مجدد.

موفق باشید.

سلام

والا اونها گفتند اگر شما مشکلی نداشته باشید و هر چی ما بین ما دو نفر تصمیم گرفته بشه اون را می نویسند که پست هم در پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت اینجا مشاهده کنید

آنطور که فهمیدم شما مشکلی ندارید که بنویسند مدیر و آواتار را نیز تغییر دهند

پس لطف کنید در همین پست اعلام کنید که مشکلی ندارید، من هم به جناب نجاران انتقال می دهم

با تشکر

چشم. مجددا پیگیری می کنم.

یک شنبه 16 مهر 1391  5:50 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

نقل قول nikbakht88 , nargese_montazer

با سلام و تشکر
کاربران و مدیران عزیز راسخونی ضمن خسته نباشید خدمت هر دوی شما بزرگوارن از انجام امور محوله در تالار های تحت مدیریتتان به اطلاع می رسانم با توجه به تصمیمات اتخاذ شده برای تالار هایی که نیاز به کمک دارند کسانی که همکاری می کنند با مدیر تالار می توانند در امضاء خود فقط از عنوان همکار تالار ...... استفاده نمایند .
استفاده از سایر عناوین امکان پذیر نمی باشد .

یک شنبه 16 مهر 1391  6:00 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer architect0811 farshon
prompet
prompet
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

نقل قول prompet

موفق باشید.

سلام

من همه جوره تسلیم خوب بعضی مواقع این موارد پیش می یاد من زیاد دنبال بحث نبودم دلتنگ مدیرمان بودم

گفتم با پست گذاشتن در تاپیک هرچه دلتنگت میخواهد بگو غیر مستقیم پرس جویی کنم ببینم بر می گردید یا نه

دوست عزیز آرچیتکت بحث را ادامه دادند ومن هم نخواستم دیگه ... ادامه دادم باC هم اگر باعث ناراحتی و رنجیدن شما شدم عذرخواهم

فقط قصدم پیگیری احوال شما بود چون در نبود شما تالار رنگ بویی قدیما را نداشت

شرمنده روی گل جناب مدیر نیکبخت هستم

یک شنبه 16 مهر 1391  7:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها