پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
با سنگ هر گناه پرم را شکسته ام آه ای خدا ، خودم کمرم را شکسته ام نه راه پیش مانده برایم نه راه پس پلهای امن پشت سرم را شکسته ام من دانه دانه اشک خودم را فروختم نرخ طلایی گهرم را شکسته ام دیگر مرا نشان خودم هم نمی دهند آیینه های دور و برم را شکسته ام دنیا شکست خورده تر از من ندیده است حالا به سنگ خورده ، سرم را شکسته ام آرام کن مرا و در آغوش خود بگیر حالا که بغض شعله ورم را شکسته ام راهم بده به باغهای شجرهای طیبه من توبه کرده ام ، تبرم را شکسته ام حالا ببین که به غیر از گدا شدن در پیشگاه تو هنرم را شکسته ام
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
خدایا حس می کنم اوج دوری ام از تو در نمازست! حتی وقت گناه بیشتر حست می کنم!
خدایا: تمام بدنم درد می کند
انگار از چشمت افتاده ام!
چیزی شبیه سفره عقد بود و
عاقد گفت حاضری تو را
به بندگی خدا در بیاورم؟
و من هنوز مشغول چیدن گناه!
نه عشق
نه معرفت
نه هیچ کدام
درد مرا دوا نکرد!
خدایا مرا
در اغوشت بستری کن
دردلاعلاجم را
خودت فقط دوایی
ان هم بدون
هیچ واسطه و سببی!
فقط خود خود خودت
من باشم و تو!
هیچ کسی هم مزاحم نباشد؛
خودم و خودت...
اسمش را هم میگذارم نماز
هر روز پنج بار بیا. زود به زود دلتنگت میشوم.
من همیشه هستم
تو اما...
بگذریم
از این به بعد
بنده ی خوبی باش؛
باشد؟!!!
این قدر
که گناه را
تحویل گرفتم
اگر خدا را هم!
شاید مرا
صاحب کتاب می کرد!
یقین یعنی نترسیم!
و از عمق و اندازه ترس هایم
به اندازه یقینم رسیده ام.
آه خدای مظلوم!
خدایا حتی نمی دانم از تو خودت را بخواهم یا خودم را؟بعد در این اوضاع عجز بی انتها که حتی میلنگم در بدیهیات از من استدلال طلب می کنی و برهان؟
نه ظرفیت به دست اوردن دارم و نه طاقت از دست دادن! من اشتباه نشده ام خدا؟
من برای رسیدن به توست که این چنین بی تابم
راهیم کن به سوی خویش که جز در آغوش تو آرام نگیرم ،
راه را یافته ام حقیقت را چشیده ام
و خوب می دانم بی خواست تو ، نتوانم رسیدن
مرا دریاب !
خدایا تو از امتحان من من از شرمندگی رد شدن سیر نخواهیم شد گویا!
حرف دل جملات کوتاهیه که خطاب به خدا می نویسیم ، و آنقدر نابه که دل هر خواننده ای رو تحت تأثیر قرار میده ، چون از دل بر میاد. اینجا همه خودشون رو پیش معبودشون حس میکنند، اینجا بالهاتو باز کن و جریان باد میان پرهای سبکت حس کن و... حرف دلها رو بنویسید تا دیگران رو در رابطشون با خدا تقویت کنید. حرف دل امیر مومنان امام مهر علیه السلام : اي خدا مرا اين عزت بس كه بنده ي تو باشم اين فخرم بس كه پروردگارم تو باشي.
يا حَبيبَ الْباكينَ، يا سَيِّدَ الْمُتَوَكِّلينَ، يا هادِىَ الْمُضِلّينَ، يا وَلِىَّ الْمُؤْمِنينَ، يا اَنيسَ الذَّاكِرينَ، يا مَفْزَعَ الْمَلْهُوفينَ، يا مُنْجِىَ الصَّادِقينَ، يا اَقْدَرَ الْقادِرينَ، يا اَعْلَمَ الْعالِمينَ، يا اِلهَ الْخَلْقِ اَجْمَعينَ
خدایا میدونم اشکام واسه تو نبوده که دوستم باشی ، بهت توکل نکردم که سرورم باشی ، مومن نبودم که سرپرستم باشی، ذاکرت نبودم که مونس و همدمم باشی، باهات صادق نبودم که نجاتم بدی ، ولی مخلوق تو که هستم پس منو تنها نذار...