پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
خدایا اگر میخواهی کاری برایم کنی من الان محتاج آن هستم خودت میدانی فردا دیر است
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
خدایا میبخشید یادم رفت
إِلَهِي لَمْ يَزَلْ بِرُّكَ عَلَيَّ أَيَّامَ حَيَاتِي فَلا تَقْطَعْ بِرَّكَ عَنِّي فِي مَمَاتِي خدایا تو که تو این دنیا خوبی هاتو ازم دریغ نکردی . نکنه بعد مرگم نعمتات رو ازم دور کنی ؟
الَهِي لَوْ أَرَدْتَ هَوَانِي لَمْ تَهْدِنِي وَ لَوْ أَرَدْتَ فَضِيحَتِي لَمْ تُعَافِنِي خدایا تو اگه میخواستی منو خوارم کنی که هدایتم نمیکردی (عشق حسینت رو تو دلم قرار نمیدادی) و اگه میخواستی رسوام کنی که عافیتم نمیدادی
سلام خدا میدونم هستی , میشنوی , میبینی , دلمونم میخونی خدایا نمیدونم چه جوری گناه میکنم انگار خودم نیستم ببخشید ........
الهی من لی غیرک...
الهی وربی من لی غیرک خدایا من به غیر از تو کی رو دارم اگه تو هم بگی برو اگه توهم جوابمو ندی کجارو دارم برم پیش کی برم از تو مهربونتر خدا جونم کمکم کن دیگه دارم کم میارم یا ارحم الراحمین یارب العالمین یا غیاث المستغیثین اغثنی
گنجشکان لاف می زنند: جیک جیک جیک جیک "جیک" هیچ کدامشان در نیامد تو که دور می شدی شمس لنگرودی
ومن معصیت ومعصیت ومعصیت... ودل تو شکستن وشکستن وشکستن... وماازهم دوری ودوری ودوری...
الهی اسالک التوبة
خدایا مگذار تنها لحظه ای حتی........
این روزها "حالم " همچو دایره ایست که هیچ گوشه ای برایش دنج نیست !!
دیشب خواب خدا را دیدم ...! گوشه ای می گریست ، من هم نیز گریستم هر دو یک درد داشتیم: « آدم ها »
خدا هم باشی انسانهایی هستند که از دست تو ناراضی باشند...! به دنبال رضایت چه کسی میگردی... وقتی این روزها آدم ها هم از دست خودشان کلافه اند...!
خدا جونم هر چه بزرگتر می شم بیشتر درک می کنم چه خدای بزرگ ومهربونی دارم من، مخصوصا وقتی که از همه طرف تحت فشارم، می فهمم که داری بزرگترک می کنی... بزرگ شدن درد داره دیگه!!! می خوام به تو برسم، دستمو بگیر...
بسم الله الرحمن الرحیم الیس الله بکاف عبده آیه 36 سوره زمر الهی و ربی من لی غیرک ... ولایمکن الفرار من حکومتک...
خدای من خدایست که اگر سرش فریاد بکشم : به جای دست رد به سینه ام ، نوازشم می کند و می گوید : من که میدانم جز من کسی را نداری ...!