پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
آری ما را بر عظمت و شناسایی آن راهی نیست، تنها می توان در زیر باران رحمت "لیله القدر" ایستاد تا بر ما ببارد و جانهایمان را از آب زلال خود شست وشو دهد و پاک سازد.
الهی آن شب که همه قرآن به سر می کنند ما را توفیق بده قرآن را به دل کنیم.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
خدايا هر سال وقتي شب قدر ميگذره حسرت ميخورم كه چرا بيشتر براي كسب مغفرت و نزديك شدن به تو تلاش نكردم سال بعد از قبل با خودم ميگم اين ماه رمضون و شب قدر مثل پارسال نباشه شايد سال بعد زنده نباشي باز شب قدرو درك كني و ديگه نتوني براي سال بعدت نقشه بكشي ولي ..... خدايا ميترسم اين حسرتها و از دست دادن موقعيت ها ادامه پيدا كنه و نتونم اونجوري كه بايد بهت نزديك بشم تا مرگم فرا برسه و يوم الحسرة طعم واقعي حسرتو بچشم و ديگه فرصتم تموم شده باشه خدايا خودت بهتر از هر كسي ميدوني كه چقدر براي رسيدن به خشنودي تو تلاش ميكنم پس نزار نااميدي بياد سراغم توكل به خودت
به نام خدا هنوز با خودم کنار نیامده بودم که شب از راه رسید. در آیینه که به خود نگریستم جز تکرار یک حقیقت تلخ چیزی ندیدم حقیقتی که به تلخی فراموشی ودنگ دنگ ساعت چیزی نبود جز لحظه هایی که برای رسیدن در شتاب بود. خدای مهربانم آمده ام اعتراف کنم به زیاده روی در خودم خدای مهربانم با همه ارادتم به تو اما باز هم گاهی دنبال شیطان رفتم آمده ام اعتراف کنم وبگویم که شیطان بد رفیقی است او مرا به مهمانی خویش می خواند و در آخر پهلوی ارادتم را با خنجرش می درید وسوسه هایش که دامنگیرم میکرد حسرت را برایم به ارمغان می آورد و جواب من فقط آه بود او فقط به فکر خود بود و مرا فراموش میکرد آمده ام بگویم که در تمام عمرم برای نداشته هایم آه کشیدم آه برای نپوشیدن آه برای نخندیدن آه برای نرفتن آه برای رفتن و نرسیدن آه برای نشستن و ندیدن آه برای بغض کردن و نگریستن آه برای ..... مدام آه کشیدم و آه کشیدم و چه آسان این سرمایه ام با دم و بازدم به فنا رفت!!! صدای دنگ دنگ ساعت نوای لحظه هایی بود که به کام مرگ می شتافت و من همچنان بی تاب!!! به ناگاه سر ساعت عاشقی دروازه های دلم رو به تو باز شد و تو چه آرام و با شکوه در آن جای گرفتی و من می دانم که تو از درون من آگاهی وخوب می دانم که چشمی که به سوی خدا باز می شود دیگر بسته نخواهد شد! پروردگارم من نه درویشم که کشکولم پر از ذکر حق باشد ونه عارفم تا گریه های شبانه ام پر ملائک رابشوید ونه فیلسوفم تا برای نکیر و منکر برهان بیاورم من تنها یک انسانم که به سوی تو آمده ام آمده ام تا بگویم عمری آه در بساط نداشتم و اینک جز آه در بساط ندارم و آه نامی از نامهای توست که من سالها بی بهانه هدر دادم آمده ام بگویم از من آهی و از تو نگاهی!! آه! مرا تنها مگذار!
بر دست هایم بنگر... خالیست!!! کوله بارم اما پر است!!رنگارنگ!!!از پلیدی ها و زشتی ها دلم را نگاه کن...سرشار از امید عفو تست قلبم لبریز از اندوه و ندامت... __برای طلب عفو چه آورده ای؟ چه دارم که بیاورم؟حیاتم دادی ، هدایتم کردی، ایمانم دادی....اما خطا کردم...!!! ___کوتاهی کرده ام؟ نه!!! ____چگونه طلب عفو میکنی و حال ان که هیچ نداری؟ ندارم..هیچ ندارم...اگر قلبی هست از توست...اگر اشکی هست از توست...اگر کنون با تو سخن میگویم از تست... از خود هیچ ندارم جز اشتباه!! چه کنم؟ترا طالبم..ترا میخواهم میدانم خطا کرده ام..میدانم میدانی چقدر دوستت دارم و کنون چه اندوهناکم...میدانی از اعماق قلبم از ان اعمال سیه بیزارم.. میدانی با تمام وجود از تو خواسته م کمک کنی تا جبران کنم..کمک کنی تا گم نشوم..بینایی دهی تا راه بینم..هیچ ندارم اما... امیدوارم به عفو تو امیدوارم مرا ببخشایی ..و امید دارم اثار گناهم را از وجودم محو کنی..امید دارم خالصم کنی برای خودت!!! خدا جز تو کسی را ندارم.. ترا به مقربان درگاهت نگو تو را نمی خواهم بی تو چه هستم؟ بی تو چه کنم؟ خدا بدی هایم در برابر مهربانی هایت حقیر است به عفو گسترده ات مرا ببخش خدا مرا از درت مران.. من خطا کردم...جهالت خدا..خدا جهالت... میلیلاردها برا توبه کردم و عهد شکستم... به جز تو چه کسی می تواند مرا از این چاه ضلالت بیرون بکشد؟؟؟ کمک کن تا در راه تو باشم...برای تو باشم.. خدا یــــــــــا ....
خدایا !
در قیامت با چه رویی به چشم های تو نگاه کنیم که در مقابل عمری نعمت ، جز گناه و معصیت نیاورده ایم .شرمساری آن روز از هر عذابی دردناک تر است .
دستمان را بگیر
سلام و درود بر خداجووووووووووووونممممممم ممممم سلام بنده رو به بر بچه های مقربینت برسون خداجونم و بهشون بگو قضاوت گفت خوب مارو فراموش کردید خدایا خودت می دونی که هروقت به درگاهت اومد اگر هم غمی داشتم یا غصه ای با لبخند و گشاده رویی باهات حرف زدم نه با اشک و آه! خب هر کسی با کلام خودش میاد به درگاهت تا آرومش کنی من نه موسی هستم و نه چوپان من همون بنده ی شیطونم که بهم میگن قضاوت خداجوونم دیدی شبای قدر با برو بچه ها سنگ تموم گذاشتیم کلی دعا کردیم و الان منتظر اجابتیم البته می دونم که کوتاهی ها و قصوراتی هم بود !! مثلا اس هایی که وسط دعا می اومد یا مامانه دوست یکی یدونه ی ما که مدام زنگ می زد کجایییییییییی ولی خب تقاصش این بود که دوستمون با کفش اسپرت چهل تومنی اومد به مراسم !! ولی موقع برگشت پابرهنه برگشت اونقدر از غم و غصه هامون و دلتنگی هامون سرودیم که خسته شدیم می دونم همه رو با دقت شنیدی خداجونم و صلاحمون درش باشه اجابت می کنی ولی شب قدرمون رو خالی از طنز نذاشتی خداجونم مثل همیشه هوای دلمون رو داشتی خداییش اون موشه که رفت سمت خواهران و جیغ های ممتد دل همه ی مؤمنین رو لرزوند حتی موبایل ها هم ویبرشون فعال شد با اون جیغ ها خدایا امسال بیشتر از همیشه برای فرج دعا کردیم پس برای این دلای شکسته هم یه شفای عاجلی عنایت کن راستی خداجوونم داشت یادم می رفت از برخی بنده هات گلایه دارم سری قبل که باهات از دل شکستم گفتم برخی از بنده هات گفتند چرا با خدا اینجوری حرف زدی و نکوهشم کردند!!
خدايا منو چنان عاشق خودت بكن كه توي اين عشق بميرم... الهي آمين
خدا در را به روي مومني نميبنده مگه اينكه بخواهد در بزرگتري باز كند( از خودم)من خيلي شرمنده ام كه 5 ساله وجود امام عصرمون باور كردم ولي از وقتي وجودشون باور كردم دوست دارم ظهور كنند واقعا چقدر سخته كه امام معصومي باشه ولي ما از ارتباط با ايشان بي بهره باشيم توروخدا دعا كنيد زودتر ظهور كنند و دعا كنيد همه كاربران اينجا جز 313 نفر ياران امام باشند
يک نکته در باره سلام شما به خدا : 1× خدا داراي صفات ثبوتيه و سلبيه ميباشد و سلام را به کسي مي گويند که هنوز داراي رشد و ارتقا باشد(ناقص باشد) در حالي که خداي تبارک و تعالي صمد مي باشد. 2× کلمات و جملات ما بايد ماثور از کتاب و سنت -اجماع و عقل باشد که در هيچ کدام از آنها به خداوند سلام نشده است.
تنها نشسته ام.... خدای من !....آنقدر خسته ام که تنها تو میدانی !...می دانی ؟!!.....یقین دارم که از عمق تنهاییم آگاهی.... دریاب مرا ! این بنده ی سراسر بغض و حسرت را *خدای مهربانم ای بی کران نازنین *گاهی آنقدرغرق در غفلت میشوم و گمان می کنم کسانی رو دارم که همیشه برایم ماندنیند ولی امشب با تمام وجود فهمیدم که بدون تو تنهاترینم.
لطیفا !!! کار آن دارد، که با تو کاری دارد. یار آن دارد، که چون تو یاری دارد. او که در دو جهان تو را دارد، هرگز کی تو را بگذارد ! عجب آن است که، او که تو را دارد، از همه زارتر می گذارد ! او که نیافت ، به سبب نایافت می زارد . او که یافت ، باری چرا می گدازد ؟ ! در بر آن را که چون تو یاری باشد ******* گر ناله کند سیاه کاری باشد "پیر هرات"
خدایا، آن دم که تو را ندا میکنم، صدایم را بشنو و چون تو را میخوانم، پاسخم ده و چون با تو راز میگویم، مرا دریاب که به سوی تو گریختهام و پیش روی تو ایستادهام. پریشان و گریان و امیدوار، چشم امید به سوی تو دوختهام به سوی تو که از درونم آگاهی و از راز دلم با خبری. خدایا، اگر من لایق رحمت تو نیستم، ولی تو سزاوار لطف و کَرَم بی پایانی پس مرا از لطف و کَرَمت بی نصیب مساز، ای مهربانترین
اي خداوند به علماي ما مسئوليت و به عوام ما علم و به مومنان ما روشنايي و به روشنفکران ما ايمان و به متعصبين ما فهم و به فهميدگان ما تعصب و به زنان ما شعور و به مردان ما شرف و به پيران ما آگاهي و به جوانان ما اصالت و به اساتيد ما عقيده و به دانشجويان ما نيز عقيده و به خفتگان ما بيداري و به دينداران ما دين و به نويسندگان ما تعهد و به هنرمندان ما درد و به شاعران ما شعور و به محققان ما هدف و به نوميدان ما اميد و به ضعيفان ما نيرو و به محافظه کاران ما گستاخي و به نشستگان ما قيام و به راکدان ما تکان و به مردگان ما حيات و به کوران ما نگاه و به خاموشان ما فرياد و به مسلمانان ما قرآن و به شيعيان ما علي(ع) و به فرقه هاي ما وحدت و به حسودان ما شفا و به خودبينان ما انصاف و به فحاشان ما ادب و به مجاهدان ما صبر و به مردم ما خودآگاهي و به همه ملت ما همت، تصميم و استعداد فداکاري و شايستگي نجات و عزت ببخش
توبه از جرم وخطا،حال سحر مي خواهد خلوت نيمه ي شب اشك بصر مي خواهد وادي طور همين هيئت هر هفته ي ماست ديدن نور خدا اهل نظر مي خواهد