0

.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
سه شنبه 12 بهمن 1395  4:17 PM

سلام و درود بر خداجووووووووووووونممممممم مممممپاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

سلام بنده رو به بر بچه های مقربینت برسون خداجونم و بهشون بگو قضاوت گفت خوب مارو فراموش کردیدپاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

خدایا خودت می دونی که هروقت به درگاهت اومد اگر هم غمی داشتم یا غصه ای با لبخند و گشاده رویی باهات حرف زدم نه با اشک و آه! خب هر کسی با کلام خودش میاد به درگاهت تا آرومش کنی من نه موسی هستم و نه چوپان من همون بنده ی شیطونم که بهم میگن قضاوت پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. 

خداجوونم دیدی شبای قدر با برو بچه ها سنگ تموم گذاشتیم پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. کلی دعا کردیم و الان منتظر اجابتیم پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

البته می دونم که کوتاهی ها و قصوراتی هم بود !! مثلا اس هایی که وسط دعا می اومد یا مامانه دوست یکی یدونه ی ما که مدام زنگ می زد کجایییییییییی پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

ولی خب تقاصش این بود که دوستمون با کفش اسپرت چهل تومنی اومد به مراسم !! ولی موقع برگشت پابرهنه برگشتپاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

اونقدر از غم و غصه هامون و دلتنگی هامون سرودیم که خسته شدیم می دونم همه رو با دقت شنیدی خداجونم و صلاحمون درش باشه اجابت می کنیپاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

ولی شب قدرمون رو خالی از طنز نذاشتی خداجونم مثل همیشه هوای دلمون رو داشتی پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

خداییش اون موشه که رفت سمت خواهران و جیغ های ممتد دل همه ی مؤمنین رو لرزوند حتی موبایل ها هم ویبرشون فعال شد با اون جیغ ها پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

خدایا امسال بیشتر از همیشه برای فرج دعا کردیم پس برای این دلای شکسته هم یه شفای عاجلی عنایت کن پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

راستی خداجوونم داشت یادم می رفت از برخی بنده هات گلایه دارمپاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ. پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

سری قبل که باهات از دل شکستم گفتم برخی از بنده هات گفتند چرا با خدا اینجوری حرف زدی و نکوهشم کردند!!پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها