0

نکات موفقیت

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

پاسخ به:نکات موفقیت

✔️ تغییراتی در محیط اطراف خود ایجاد کنید...

گاهی اوقات تنها چیزی که باعث می‌شود ذهن خسته شما را دوباره به کار اندازد تغییر وضع ظاهری محیط اطرافتان است. اگر چشم‌انداز اطراف شما تغییر کند، ذهن شما نیز به صورت ناخود آگاه به سمت یک دیدگاه جدید تغییر جهت می‌دهد. اگر تمام مدت در پشت میز خود بنشینید ذهن خود را در آن شرایط محدود می‌کنید و هیچ فضایی برای برانگیختگی او باقی نمی‌گذارید. بنابر این میتوانید پیاده روی کنید، به باشگاه ورزشی بروید، کنار رود آب بنشینید و در کل به یک مکان جدید قدم بگذارید تا ذهن شما نیز بتواند 
آزادانه به تمرین و تقلا بپردازد.

↩️عبارت تاکیدی↪️
اين دنيا براي من بهشت زميني است.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

دوشنبه 10 مهر 1396  10:25 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

✔️از افکار دیگران بهره بجویید...

بهره جستن از افکار و عقاید دیگران روش مناسبی برای گسترش ایده‌های شخصی شماست. افراد مختلف دارای نقطه نظرات و چشم اندازهای متفاوتی هستند. توانایی‌های آنها مختلف است و سوابق و پیشینه‌های متفاوتی دارند. کارکرد ذهن افراد منحصر به فرد است. با مطرح شدن یک بحث در میان جمع ، آنقدر پیشنهادهای مختلف شنیده می‌شـود کـه نیـمی از آنها هرگز به ذهن شما نمی رسیدند. به این طریق شما می‌توانید با کوله باری سرشار از افکار متفاوت در جاده تصمیم گیری گام بردارید. نسبت به نظر هیچ کس بی توجهی نکنید . شاید در نگاه اول احمقانه به نظر برسند، اما شاید مانند صدف‌هایی باشند که در خود گوهرهای گرانقیمتی را جای داده اند. درست نیست که در مورد نظر دیگران به قضاوت بنشینید، سعی کنید به جای قضاوت‌های بیهوده، آن‌ها را سبک سنگین کرده و در امور روزمره خود به کار بندید.

↩️عبارت تاکیدی↪️
 من با تمام مردم مثبت اندیش كره خاكي متحد هستم.

شاد، پیروز و موفق باشید.

سه شنبه 11 مهر 1396  9:38 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

✔️از زندگی لذت ببرید .

🔹انسانها، به سمت کسانی بیشتر جذب می‌شوند که می‌دانند چطور از زندگی لذت ببرند و شاد باشند.

🔹به جای آنکه ایده‌آل‌گرایی کنید، شروع کنید به لذت بردن از چیزهایی که همین الان در دسترس‌تان هست. 

🔹دوست داشتنی بودن در واقع ارتباط مستقیمی با گشوده بودن، دارد...👇🏽
_با لذت بردن از چیزهای کوچک و بزرگِ زندگی،
بجای متمرکز شدن برای بهتر کردن هر چیزی،
خواهید دید که تا چه حد همه چیز تغییر می کند. 

🔹هر روز چندین بار با خودتان تکرار کنید:
_در آن چه برای من اتفاق می افتد همیشه، خیری نهفته است❕

و مطمئن باشید بهترین ها برایتان اتفاق می‌افتد

شاد، پیروز و موفق باشید.

سه شنبه 11 مهر 1396  12:32 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

دکتر احمد حلت:

از ویژگی افرادی با تفکر میشه "اجتناب از حسادت"است . به محض اینکه حسادت در وجودتان شعله‌ور شد،بدانید که خطری ارتباط شما با بقیه را تهدید می‌کند . همین‌طور حس مظنون شدن و شک داشتن است . اگر دیدید نسبت به همسرتان بیش از حد تردید دارید به جای اینکه به نظارت و پاییدن دائم او اقدام کنید،به سمت خود و باورهای درونی خود برگردید . می‌بینید که در عمق باورهایتان میدانید که همسرتان شما را دوست دارد و شما برای او یک شخص باارزش هستید . به این ترتیب حس حسادت و تردید از بین می‌رود . حتی اگر بدترین اتفاقی که می‌توان حدس زد هم رخ داد  باز هم بدانید که باورهای شخصی شما می‌تواند ارتباط از هم پاشیده را ترمیم کند و دوباره شما را به یکدیگر نزدیک سازد .

📚گفت‌و‌گوهای میشه و نمیشه

شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 12 مهر 1396  9:04 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

7 اشتباه متداول مدیران تازه‌کار:

1⃣ هنوز در حال تلاش برای انجام کارهای خود هستید.
2⃣ به جای اهداف، روی جزئیات تمرکز می‌کنید
3⃣ از دیگران تقلید می‌کنید.
4⃣ قول‌هایی می‌دهید که توانایی عمل کردن به آن را ندارید.
5⃣ نادیده‌گرفتن موفقیت‌های اولیه
6⃣ عدم تصمیم‌گیری
7⃣ توقف و عقب‌نشینی کردن

شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 12 مهر 1396  9:13 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

⭕️ 7 تابلو موفقيت در اتاقتان:

👈🏻 تابلو سقف: اهداف بلند داشته باش.

👈🏻 تابلو ساعت: هر دقيقه با ارزش است.

👈🏻 تابلو آيينه: قبل از هر كاري بازتاب آن را بينديش.

👈🏻 تابلو پنجره: به دنيا بنگر.

👈🏻 تابلو دریچه کولر: خونسرد باش

👈🏻 تابلو تقويم: به روز باش.

👈🏻 تابلو در: در راه هدفهايت، سختيها را هل بده و كنار بزن.

شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 12 مهر 1396  9:55 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

خانواده

👈 برای لذت بیشتر از زندگی و شاد زیستن، زوج‌ها نباید رابطه‌شان را با زوج‌های دیگر مقایسه کنند. 

✅ از جمله عواملی که زندگی مشترک را شاد و رضایت‌بخش می‌کند حس شوخ‌طبعی، تنوع، اعتماد متقابل، تفاهم، تمرکز بر نکات مثبت زندگی، توجه به خصوصیات خوب طرف مقابل، همیاری، مشورت، احترام و دوست داشتن است.

❎ در مقابل، مقایسه رابطه خود با دیگران همه‌چیز را خراب می‌کند. 

👈 رضایت زوج‌ها از یکدیگر به‌راحتی به دست می‌آید به شرطی که خود را با زوج‌هایی که می‌شناسند، مقایسه نکنند.

شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 13 مهر 1396  9:07 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

دکتر احمد حلت:
بعد از رساندن خانواده به هتل و اطمینان از استقرار آن‌ها،با همان ون و همان راننده به سمت کشتی یونانی راه افتادیم . راننده ون که انگار منتظر بود فرصتی برای درد دل پیدا کند از وضعیت نامناسبِ کسب و کار در جزیره صحبت کرد و اینکه احساس می‌کند اگر به تهران بیاید می‌تواند شغل بهتری برای خود دست و پا کند و آینده درخشان‌تری برای خود و خانواده‌اش بسازد .
به او گفتم تصمیمات اینچنینی را آدم‌ها باید تنهایی بگیرند،اما به عنوان یک اصل، اگر نتوانی در محیطی که همه چیزش برایت آشناست ،شغل و کاری برای خودت دست و پا کنی، مسلما در جایی که همه چیزش برایت غریبه است ، با مشکلات بسیار بیشتر و جدیدتری روبرو خواهی شد .
با پریشانی گفت:"آخر چه کاری اینجا از دست من برمی‌آید؟"
با خنده گفتم:"همین قصه قلعه جن‌ها را اگر بتوانی آب و تاب دهی . عکس و بروشور و فیلم تهیه کنی . با مسئولین در خصوص برگزاری تور به قلعه هماهنگی کنی . فقط به جای لج‌بازی روی اینکه جن‌ها اجازه نزدیک شدن به مکان خود را نمی‌دهند،کمی انعطاف پذیر باش و تا حدودی نزدیک شدن را بپذیر و براساس آن گردش توریستی مورد نظر خود را راه‌اندازی کن ."
راننده هاج و واج به من نگاه کرد و تا پایان راه هیچ نگفت . انگار انتظار نداشت ،کسی آدرس کیسه پول مورد نظرش را داخل خاطرات پدربزرگش به او نشان دهد .
📚الماس‌های حلت(از خاطرات احمد حلت)

شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 13 مهر 1396  9:37 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

🌀 سه نکته‌ی ساده برای موفقیت:

۱. بیشتر از بقیه بدون

۲. بیشتر از بقیه کار کن

۳. کمتر از بقیه انتظار داشته باش

شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 13 مهر 1396  9:45 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

⭕️ نقطه صفر

از استادی پرسیدند: فاصله بین دچار یک مشکل شدن تا راه حل یافتن برای حل آن چقدر است؟ استاد گفت: این  فاصله برای هر شخصی به اندازۀ فاصلۀ زانوی او تا زمین است.  وقتی یک انسان دچار مشکل می شود، باید ابتدا خود را به نقطۀ صفر برساند. نقطۀ صفر وقتی است که انسان در مقابل کائنات و خالق هستی زانو می زند و از او مدد می جوید. سپس فرد می تواند برپا خیزد و با اعتماد به همراهی کائنات دست به عمل زند. بدون این اعتماد و توکل برای هیچ مشکلی راه حل پیدا نخواهد شد.

شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 13 مهر 1396  9:47 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

🔷🔹آلفرد آدلر به بيماران اندوهگين خود میگفت: هر روز فكر كنيد چطور می توانيد يك نفر ديگر را خوشحال كنيد. زيرا انديشه خوشحال كردن ديگران ما را از تفكر درباره خودمان باز میدارد! و بزرگترين عامل نگرانى ترس و اندوه انديشيدن خود است.

شادمانى انسان و شادمانى ديگران به يكديگر بستگى دارد. ارسطو به اين نوع برخورد "خودخواهى روشنگرانه" میگويد. خیرخواهی، دوستی و عشق ویژگی انسان است. لازم نيست مصلح اجتماعى باشيد كه بتوانيد دنياى بهترى بسازيد! بلكه همين كه دنياى خصوصى خودتان را بهتر كنيد خدمت بزرگى كرده ايد...🔹🔷

#آلفرد_آدلر
برگرفته از کتاب "طبیعت انسان"

شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 13 مهر 1396  9:57 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

دکتر احمد حلت:
💎قدرت درونی واقعی‌ات را در وجودت پیدا کن!
خیلی‌ها معتقدند که با باشگاه رفتن و وزنه‌های سنگین زدن انسان صاحب عضله و قوی می‌شود . اما حقیقت این است که قدرت درونی یک آدم، نه موقع بلندکردن وزنه‌های سنگین ،بلکه زمانی معلوم میشود که زمین خورده باشد و به تنهایی خودش را از جا بلند کند و به پیشروی ادامه دهد .

اگر بتوانی قدرت بیکران درون وجودت را پیدا کنی میتوانی مطمئن باشی که در سخت‌ترین شرایط همیشه سرپا هستی و به تلاش و تقلا برای عالی‌تر شدن ادامه می‌دهی .

📚دلنوشته احمد به امیروالا

شاد، پیروز و موفق باشید.

شنبه 15 مهر 1396  10:00 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

پرﻓﺴﻮﺭ ﺣﺴﺎﺑﯽ می گفت: 
ﺩﺭ ﺩﻭﺭﻩ‌‌ی ﺗﺤﺼﻴﻼﺗﻢ ﺩﺭ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎ، ﺩﺭ ﻳک ﻛﺎﺭ ﮔﺮﻭهی ﺑﺎ يک دﺧﺘﺮ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎیی ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻛﺎﺗﺮﻳﻨﺎ ﻭ ﻫﻤﻴﻨﻄﻮﺭ ﻓﻴﻠﻴﭗ ، ﻛﻪ نمی‌شناختمش ﻫﻤﮕﺮﻭﻩ ﺷﺪﻡ. 
ﺍﺯ ﻛﺎﺗﺮﻳﻨﺎ ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ: ﻓﻴﻠﻴﭗ ﺭﻭ می‌شناسی؟ ﻛﺎﺗﺮﻳﻨﺎ ﮔﻔﺖ: ﺁﺭﻩ ، ﻫﻤﻮﻥ ﭘﺴﺮی ﻛﻪ ﻣﻮﻫﺎی ﺑﻠﻮﻧﺪ ﻗﺸﻨگی  ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﺭﺩﻳﻒ ﺟﻠﻮ میشینه. 
گفتم: ﻧﻤﻴ‌ﺪﻭﻧﻢ ﻛﻴﻮ میگی. ﮔﻔﺖ: ﻫﻤﻮﻥ ﭘﺴﺮ ﺧﻮﺵ ﺗﻴﭗ ﻛﻪ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﭘﻴﺮﺍﻫﻦ ﻭ ﺷﻠﻮﺍﺭ ﺭﻭﺷﻦ ﺷﻴکی ﺗﻨﺶ می‌کنه. ﮔﻔﺘﻢ: بازم نفهميدم ﻣﻨﻈﻮﺭﺕ ﻛﻴﻪ؟ ﮔﻔﺖ: ﻫﻤﻮﻥ ﭘﺴﺮی ﻛﻪ ﻛﻴﻒ ﻭ ﻛﻔﺸﺶ رو ﻫﻤﻴﺸﻪ با هم ﺳﺖ می‌کنه. ﺑﺎﺯﻡ ﻧﻔﻬﻤﻴﺪﻡ ﻣﻨﻈﻮﺭﺵ کی ﺑﻮﺩ! ﻛﺎﺗﺮﻳﻨﺎ تن ﺻﺪﺍﺷﻮ ﻳﻜﻢ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﺁﻭﺭﺩ ﻭ
ﮔﻔﺖ: ﻓﻴﻠﻴﭗ ﺩﻳﮕﻪ ، ﻫﻤﻮﻥ ﭘﺴﺮ ﻣﻬﺮﺑﻮنی ﻛﻪ ﺭﻭی ﻭﻳﻠﭽﻴﺮ می‌شینه. ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺭ ﺩﻗﻴﻘﺎ ﻓﻬﻤﻴﺪﻡ ﻛﻴﻮ ﻣﻴﮕﻪ ﻭلی ﺑﻪ ﻃﺮﺯ ﻏﻴﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﺑﺎﻭﺭی ﺭﻓﺘﻢ ﺗﻮ ﻓﻜﺮ. ﺁﺩﻡ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﺎﻳﺪ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺑﻪ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﻣﺜﺒﺖ ﺑﺎﺷﻪ ﻛﻪ ﺑﺘﻮﻧﻪ ﺍﺯ ﻭﻳﮋگی‌های منفی ﻭ ﻧﻘﺺﻫﺎ ﭼﺸﻢﭘوشی ﻛﻨﻪ ﭼﻘﺪﺭ ﺧﻮﺑﻪ ﻣﺜﺒﺖ ﺩﻳﺪﻥ. 
با خودم گفتم، ﺍﮔﺮ ﻛﺎﺗﺮﻳﻦ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺩﺭﻣﻮﺭﺩ ﻓﻴﻠﻴﭗ می‌پرﺳﻴﺪ چی می‌گفتم؟ ﺣﺘﻤﺎ ﺳﺮﻳﻊ می‌گفتم: ﻫﻤﻮﻥ ﻣﻌﻠﻮﻟﻪ ﺩﻳﮕﻪ. 
ﻭقتی ﻧﮕﺎﻩ ﻛﺎﺗﺮﻳﻨﺎ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺩﻳﺪگاه ﺧﻮﺩﻡ ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ ﻛﺮﺩﻡ، ﺧیلی ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻛﺸﻴﺪﻡ.

شاد، پیروز و موفق باشید.

شنبه 15 مهر 1396  10:05 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

✔️درهای گشوده...

امروز وقت خودم را با کینه و کدورت یا عداوت با کسانی که به طرزی ناجوانمردانه با من رفتار کرده اند به هدر نمیدهم. طبیعی است آنان که قادر به پیشرفت نیستند می خواهند من را در سطح متوسط الحال خودشان نگاه دارند، اما اگر من به آنچه آنها می کنند یا می گویند توجه نشان ندهم ، قادر به انجام این کار نخواهند بود. هیچ کس جز خود من نمی تواند جلوی کامیابی و توانگری من را بگیرد. اگر کسی کوشید یا حتی موفق شد که برای مدتی شما را از مرادتان باز دارد، به خاطر آورید که کامیابی راهها و درهایی بیشمار دارد که همواره آماده است آنها را به رویتان بگشاید تا موهبتهای دلخواهتان را به دامنتان بریزد. هرگاه دری بسته شد ، بدانید که درها و دروازه هایی بزرگتر و عالی تر می خواهند به رویتان گشوده شوند . جلوی درهای نیمه بسته خودتان را معطل نکنید. بگذارید درهای نیمه بسته ، بسته شوند.
 آماده درهای تازه ای باشید که می خواهند به رویتان باز شوند.

↩️عبارت تاکیدی↪️
 اکنون همه ی درها گشوده شده اند و خیر و برکت بی پایان نزد من آمده است.

شاد، پیروز و موفق باشید.

شنبه 15 مهر 1396  10:35 AM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

❇️برای کنترل استرس در زندگی این راهکار ها را روزانه به کار ببندیم:

1⃣ هر روز 20 دقیقه ورزش کنیم.
2⃣ به ناملایمات زندگی به عنوان اتفاقات موقتی نگاه کنیم.
3⃣ از نوشیدنی های آرامش بخش مثل چای بابونه غافل نشویم.
4⃣ به تنش ها و رخدادهای منفی دامن نزنیم.
5⃣ قدرت اراده خود را برای تغییرات در زندگی، دست کم نگیریم.

شاد، پیروز و موفق باشید.

شنبه 15 مهر 1396  1:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها