پاسخ به:💒💒💒 زندگی زیباست 💒💒💒
خیلی عجیبه... تامیای به یکی ثابت کنی که چقدواست عزیزه، اون زودتربی لیاقتیشوثابت میکنه.
???? # شب کہ می رسد خوش خیم ترین دلتنگی ها هم؛ عود می کنند... #زهرا_سرکارراه
من از مرگ میترسم چون هنوز با تو خونهی مشترک نداشتم، هنوز کنارت زندگی نکردم، هنوز برات صبحانه درست نکردم، هنوز باهات اشپزی نکردم، هنوز توی خونه منتظرت نموندم تا از سر کار بیای برات چای بریزم، هنوز باهات مشغلههای زندگی مشترک نداشتم. من تا وقتی کنارم نباشی از مرگ میترسم...
اونجایی میشکنی که چین و چروکای کنار چشم مادرتو میبینی...
بحث بی جنبه بودن یا زود رنجی نیست آدم فقط بعضی حرفارو انتظار نداره از بعضیا بشنوه!
تو پارک نشسته بودم یه جوونی داشت رد میشد پرسید داداش فندک داری؟ با تعجب نگاش کردم گفتم نه خدایی به من میخوره؟ همین طور که با خنده می رفت گفت مگه به من میخوره سیگاری باشم؟ یه خورده که فکر کردم دیدم همچین بیراهم نمیگه
اشتباه نکنید! انسانهای خوشبین و بدبین هر دو برای جامعه مفیدند؛ خوشبین, هواپیما اختراع میکند بدبین, چتر نجات... ????
دیوار غرورتو اونقدر بلند بساز که صدای قلبت بهش نرسه✌️ ????
ﺍﺯ ﺳﻔﺮ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺭﺯﺵ ﺳﺮﺯﻣﯿﻦ ﻣﺎﺩﺭﯼ ﺭﺍ ﺑﭙﺮﺱ
««بہ نام یزدان و بہ یاد ڪوروش»» دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است دکتر شریعتی
ینی بدتر از اون «جون دلمی» که تبدیل میشه به «بله، بفرمایید» نداریم????♂️ .
««بہ نام یزدان و بہ یاد ڪوروش»» بعضي اوقات تسليم شدن خيلي بهتر از اينه كه هی تلاش كنی و شكست بخوری!!!
هم دیابت داشت هم بیماری قلبی. براش آزمایشهای لازم رو نوشتم. بعد از حدود یه ساعت که رفته بود آزمایش بده دوباره برگشت تو اتاقم.. بهم گفت میشه لطفاً به اندازه ۱۵ هزارتومن برام آزمایش بنویسی …حس میکردم قلبمو گذاشتن زمین و چند نفری لگدمالش میکنن..
توی دلم هجدهتا دانشجو دم غروبی رسیدن خوابگاه و هنوز کسی از هم اتاقیهاشون نیومده و تک و تنها توی تاریکی اتاق نشستن روی تختشون و تکیه دادن به دیوار پشت سرشون و نور گوشی موبایلشون صورتشون رو روشن کرده و نور مهتابیهای توی راهرو از زیر در افتاده توی اتاق، صدای اذون بلند میشه....
««بہ نام یزدان و بہ یاد ڪوروش»» اونی که همیشه امیدوار کننده ترین حرف هارو بهتون میزنه خودش تمام راههارو رفته و از همه ناامیدتره:(