پاسخ به:💒💒💒 زندگی زیباست 💒💒💒
اگه بدونی مادر برا غذا دادن ب جنین استخوناش آب میشه چی؟ هیچ کاری براش نکردم تو بیستو دو سال):
ﺍﻳﻨﺠﺂ ﺑﻬﺸﺘـ ﻧﻴﺴﺘـُ ﻣﻨﻤـ ﻣﺠﺒﻮﺭ ﻧﻴﺴﺘﻤـ ﻓﺮﺷﺘﻬـ ﺑﺂﺷﻤـ
تو مملکتی زندگی کردیم که حاجی بازاری اجاره خونه مستاجرش رو دوبرابر کرد تا با پولش محرم به یه عده نذری بده تا دل خدا، اهل بیتش رو شاد کنه...
««بہ نام یزدان و بہ یاد ڪوروش»» نامه ای به پسرم : طوری بزرگت میکنم که فک نکنی چون پسری هر غلطی میتونی بکنی..!
ولی مهمتر از ماه و سال تولد و محل سکونت اینکه سر چه سفرهای بزرگ شده باشی و چه نونی خوردی..
««بہ نام یزدان و بہ یاد ڪوروش»» اینقدر منتظر کسی نمونین، کسی که شما رو بخواد منتظرتون نمیزاره:(
زنهاوقتی میخندندانگار دنیا میخندد میگویید نه؟ فکر کنید به خندههای مادرتان مادرتان که میخندد، پدرتان مگر میتواند نخندد؟
من مرگو الان به چشمم دیدم … وقتی که مامانم قرصاشو داشت از وسط نصف میکرد تا کم کم بخوره تموم نشه چون دیگه مشابه قرصشم گیرنمیاد...
حس خوبيه که بفهمي کسي نگرانت ميشه،اينکه بفهمى واسه کسي ارزش دارى،اينکه بفهمي تو شرايط سخت يکى هست که درکت ميکنه...
شکستم وقتی اشکای یه پدر دیدم که برای گرفتن وسایل بچه دبستانیش التماس حقوق میکرد..
سادهزیستی یعنی خونه، ماشین و یه شغل آبرومند داشته باشی، اگه هیچکدوم اینارو نداری ساده زیست نیستی، فقیری
-یا رب مرا یاری بده؛ تا سخت آزارش کنم! هجرش دهم، زجرش دهم، خوارش کنم، زارش کنم… چون بینم آن شیدای من، فارغ شد از احوال من! منزل کنم در کوی او؛ باشد که دیدارش کنم…
ﺍﺣﺴـــــﺎﺳــــــﻢ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﻓـــــــــﺮﻭﺷـــــﻢ ﺣﺘــــﯽ ﺑــﻪ ﺑﺎﻻﺗـــــﺮﯾـﻦ ﺑﻬــــــﺎ !! ﻭﻟــــــــــﯽ ... ﺁﻧــﮕـــﻮﻧـﻪ ﮐـﻪ ﺑﺨـــﻮﺍﻫـــﻢ ﺧـــﺮﺝ ﻣﯿـــڪﻨـﻢ؛ ﺑـــﺮﺍﯼ ﺁﻧﻬــــﺎﯾــﯽ ڪـﻪ ﻻﯾﻘـــﺶ ﻫــــﺴﺘﻨﺪ
از مشکلات مردم و فقرشون عکس و پست میذارید تصویرو تار کنید #گریه_مرد_که_دیدن_نداره!!!
هیچکس به اندازهی کافی خوشگل نیست. اما همیشه یه نفر هست که با قدرت کافی و اندازهی نامشخص برای تو خوشگله