پاسخ به:💒💒💒 زندگی زیباست 💒💒💒
اسباب بازیهاى شکسته و کهنه ى کودکانتان را دور نیندازید، تعمیر کنید. تا یاد بگیرند عشق و خاطره را به آسانى نمیشود دور انداخت.. باید تعمیرش کرد و دوباره در آغوشش گرفت
وقتی تلفن زنگ میزند یعنی از یاد نرفته ای حتی اگر به اشتباه شمارهات را گرفته باشند .. ببین دوست من ! در این دنیا خیلی از آدمها هستند، که شماره شان حتی به اشتباه گرفته نمیشود ... رسول_یونان
سفر کن به هیچکس هم نگو.. یک رابطه عاشقانه را زندگی کن و به هیچکس هم نگو شاد زندگی کن و به هیچکس هم نگو آدم ها..... چیزهای قشنگ را خراب می کنند..؟!! #جبران_خلیل_جبران
نخ باران به سرانگشت تداعی تو وصل است یاد میآورمت ابر میآوریام...
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﺜﻞ ﺁﺏ ﺗﻮﯼ ﻟﯿﻮﺍﻧﻪ ﺗﺮﮎ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﻣﯿﻤﻮﻧﻪ ﺑﺨﻮﺭﯼ ﺗﻤﻮﻡ ﻣﯿﺸﻪ ﻧﺨﻮﺭﯼ ﺣﺮﻭﻡ ﻣﯿﺸﻪ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﻫﺮ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﻮﻡ ﻣﯿﺸﻪ
عشقه دیگه؟؟ مثلا باهات کارى میکنه چیزایى که یه روزى دوسشون نداشتى رو حالا دوسداشته باشى! مثل تو که کارى کردى من عاشق بارون شم.. *^__^* .
بالاخره یه روز صبح چشامو باز میکنم و از بیدار شدنم لذت میبرم...
سنمون زیاد نیست... ولی خیلی بزرگ شدیم...
عاشقانه هایت را نشانش بده ، مگر یک زن چقدر میتواند ، حسرت لمس دستانت میان موهایش را ، در رمان ها بخواند .. ..
your life is more bright when someone really care about you. وقتی کسی واقعا بهت اهمیت میده زندگیتم پر شور و نشاط تر میشه... مرسی که هستی بهترینم به بهانه تولدم
گذشتِ زمان کسی رو عوض نمیکنه فقط بهت یاد میده که آدم ها همیشه اونی که تو فکر میکنی نیستن
کاش حداقل خدا میفهمید ، ک چقد دلمون میشکنه وقتي ، آرزوهاي مارو واسه بقيه برآورده ميكنه .. ..
تو جمع خدافظی کردنی، با اونی که بیشتر از همه دوست داری آخر از همه خدافظی میکنی، و اینو اونایی که اول باهاشون خدافظی میکنی میدونن و هیچ کس به رو خودش نمیاره، این همه جا دنیا اینطوریه...
نرم نرمک بهار میرسد به زندگی فصل خزان و برف پر کشید سه غنچه امد به بار از آن سیاهی معجزه باز پرکشید. برای خانوادم :-)
Sepi: برای رسیدن به تو راه نمی روم ،پرواز میکنم نمينویسم کلمه اختراع میکنم دعا نمیکنم با خدا همدستم چیزهای با عظمت را باید با عظمت خواست...