پاسخ به:💒💒💒 زندگی زیباست 💒💒💒
و اين بود تمام حكايت ما! تو نان شب بودى و من دستى كه هميشه خالى به خانه بر مى گشت....
ﺩﯾﺪﯼ ﺩﻟﻢ ﺷﮑﺴﺖ .. ﺩﯾﺪﯼ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺑﻠﻮﺭ ﺩﺭﺧﺸﺎﻥ ﻋﻤﺮ ﻣﻦ .. ﺑﺎﺯﯾﭽﻪ ﺑﻮﺩ .. ﺩﯾﺪﯼ ﭼﻪ ﺑﯽ ﺻﺪﺍ .. ﺩﻝ ﭘﺮ ﺁﺭﺯﻭﯼ ﻣﻦ .. ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﮐﻪ ﻧﺪﺍﻧﺴﺖ ﻗﺪﺭ ﺁﻥ .. ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺯﻣﯿﻦ … ﺩﯾﺪﯼ ﺩﻟﻢ ﺷﮑﺴﺖ
ترجیح می دهم ، شکارِ یک عقاب باشم ؛ تا همنشینِ یک مشت کلاغِ بی ریشه ... ! #نرگس_صرافیان_طوفان
بچه که بودم مسابقه محله میدیدم، همیشه پیش خودم میگفتم چرا اینا نمیان تو محله ما تا بتونم شرکت کنم؟ تابستون امسال اومدن، تو 22 سالگیم. میخوام بگم به همهی آرزوهای کوچیک و بزرگت میرسی فقط شاید یه موقعی برسی که نتونی ازش لذت ببری.
بعضی بازی ها "برنده " ندارند؛ مثل بازی با دلِ آدمها..!! چون شخصِ دلشکسته "خودش" را می بازد ، و شخصی که دل میشکند، "شرافتش" را... زیور_شیبانی
عاشق آن است که حرفش به عمل ختم شود... ور نه هر مدعی لاف زنی عاشق بود!
ﺩﺭ ﺩﻧﯿﺎ ﺟﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻪ ﮐﺲ ﻫﺴﺖ ﭘﺲ ﺑﺠﺎﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺟﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﺟﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻦ
آرزو کُنَمَت؛ برآورده شدن بلدی؟!
دلت که آرام نباشد… خنده ها و مسخره بازیهایت که هیچ ، بیخیالیهایت هم دردی دوا نمیکنند… کافیست بهانه اش جور شود “بغض” امان نمیدهد..
پنجمین روز ... #پنجشنبہے هر هفتہ روزِ پنجم نمیدانم !! اصلا همین آخر هفتہهاے خودمان تعبیرےست عاشقانہ از عشقهاے ممنوعہے شهر از دستهاے چفت شده از بوسہهاے یواشڪی از ... هزار ممنوع ڪہ حرام است پنجشنبہهاے عاشقی یڪ تعبیر عامیانہ است باید با دلو جان فریادش ڪرد تا حلال شود ..!!
خداوندا؛ اگر جایی دلی بیتاب دلدار است..♡ نمیدانم چطور اما خودت پا در میانی کن...
زن، دوست داشتن نصفه و نيمه نمیفهمد... یک زن را یا باید پرستید یا به حال خود رها کرد... خاکستری فرسوده اش می کند بیشتر از نبودنت، بیشتر از سیاه مطلق...
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻣﻮﻓﻖ ﮐﺴﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺗﺎﺭﯾﮑﯽ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺷﻤﻊ ﺑﮕﺮﺩﺩ ﻧﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﺸﯿﻨﺪ ﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﺷﻮﺩ
ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺁﺳﻤﻮﻥ ,,,ﮐﻪ ﺑﺎ ﺍﻭﻥ ﻫﻤﻪ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺭﻭ ﺩﻭﺷﺶ ﻏﺮﻭﺭ ﻧﮕﺮﻓﺘﺶ !