0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

دیدار سیدحسن خمینی با رهبر بودائیان سریلانکا

دیدار سیدحسن خمینی با رهبر بودائیان سریلانکادیدار سیدحسن خمینی با رهبر بودائیان سریلانکا

ایلنا – حجت الاسلام سید حسن خمینی در دیدار با رهبر بودائیان کشور سریلانکا نقش بی‌بدیل ادیان و مذاهب را در اخلاقی‌تر کردن زندگی انسان‌ها با توجه به فرورفتن جامعه در اخلاق ستیزی یادآور شد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 22 تیر 1395  10:34 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آخرین آمار اعتیاد در کشور

مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت: تعداد معتادان یک میلیون و ۳۲۵ هزار نفر برآورد شده که در مجموع، با حساب افرادی که به صورت تفننی مصرف می‌کنند و وابستگی به مواد ندارند، این تعداد به۲ میلیون نفر می‌رسد.به گزارش فارس، احمد حاجبی در حاشیه  مراسم اهدای گواهی به مرکز ملی مطالعات اعتیاد افزود: بیشترین گروه سنی درگیر اعتیاد نیز افراد جوان در دهه‌های سوم تا چهارم زندگی هستند، اما در سنین مختلف مثل سالمندی و نوجوانی هم وجود دارد.وی همچنین از راه‌اندازی مراکز درمان اعتیاد  کودکان و نوجوانان در استان‌های پرخطر خبر داد و گفت: در بعضی از استان‌ها که با پدیده سوء مصرف مواد در نوجوانی و اواخر کودکی روبرو هستیم، تلاش کردیم مراکزی را راه‌اندازی کنیم. در نقاطی که پرخطر  هستند و استان به این پدیده مبتلا است، وارد عمل شدیم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 22 تیر 1395  10:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تولد 12 هزار ایرانی طی سال گذشته در خارج از کشور

تولد12هزار ایرانی طی سال گذشته در خارج از کشور

تولد 12 هزار ایرانی طی سال گذشته در خارج از کشور

مدیرکل امور هویتی ایرانیان خارج از کشور سازمان ثبت احوال کشور گفت: در سال گذشته 12 هزار و 156 سند ولادت برای فرزندان متولد شده و 1160 واقعه وفات  مربوط به ایرانیان خارج از کشور به ثبت رسیده است. بهمن مشایخی به ایرنا گفت: 12 هزار و 156 سند ولادت برای فرزندان متولد شده ایرانیان مقیم خارج از کشور در داخل و خارج از کشور تنظیم که منجر به صدور شناسنامه برای آنها شد.وی بدون اشاره به آمار شمار ایرانیان خارج از کشور اظهار کرد:در سال گذشته 8930 جلد شناسنامه مجدد، صرف نظر از محل صدور شناسنامه افراد بر اساس درخواست های تنظیمی تعویض شناسنامه واصله از طریق نمایندگی های ایران در خارج از کشور به صورت مکانیزه توسط این اداره کل صادر و ارسال شده است.مشایخی ادامه داد : همچنین در این مدت چهار هزار و 59 واقعه ازدواج و 810 واقعه طلاق برای ایرانیان خارج از کشور به ثبت رسیده است.

سه شنبه 22 تیر 1395  10:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نرخ سود اوراق مشارکت ۱۸ درصد شد

معاون وزیر صنعت از تصمیم جدید شورای اقتصاد برای تعیین نرخ سود اوراق مشارکت طرح‌های دولتی خبر داد و گفت: نرخ سود اوراق مشارکت ١٨ درصد تعیین شد که بالاتر از نرخ سود بانکی است. مهدی کرباسیان در گفتگو با مهر با اعلام نرخ 18 درصد اوراق مشارکت افزود: وزارت صنعت در گام اول برای دو طرح معدنی خود 4٠٠ میلیارد تومان اوراق مشارکت منتشر می کند .

سه شنبه 22 تیر 1395  11:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کارت اعتباری با 2 تغییر به زودی باز می گردد

قائم مقام وزیر صنعت، با اعلام توزیع مجدد کارت خرید کالای ایرانی گفت: در مرحله دوم محدودیت‌های سقف حقوقی افراد و تعداد سازمان هایی که در آن مشارکت دارند اصلاح شده است.به گزارش تسنیم، خسروتاج در نشست خبری گفت: به دلیل استقبالی که در خرید خودرو وجود داشت برای برخی از مسئولین این ابهام به وجود آمد که نتوانند پاسخگوی نیاز داخلی باشند به همین منظور از حجم عرضه کارت های اعتباری کاستند.وی گفت: تاکنون بیش از 100 هزار کارت اعتباری صادر و 16 میلیارد تومان خرید از طریق این کارت ها انجام شده است.

سه شنبه 22 تیر 1395  11:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزیر صنعت: سایپا در توسعه محصول موفق عمل کرده است

وزیر صنعت: سایپا در توسعه محصول موفق عمل کرده است

وزیر صنعت: سایپا در توسعه محصول موفق عمل کرده است

وزیر صنعت گفت: سایپا از نظر توسعه محصول موفق عمل کرده و با نمونه هایی که مورد بازدید قرار گرفت ان شاءا... خبرهای خوبی در اواخر امسال و سال آینده خواهیم داشت. به گزارش سایپا نیوز، محمدرضا نعمت زاده در سومین بازدید از مرکز تحقیقات و نوآوری گروه سایپا گفت: هم اکنون نیز همکاری هایی با شرکت های اروپایی برای کنترل طراحی های صورت گرفته، انجام می دهند که بسیار مناسب است.وی افزود:سایپا در طراحی های انجام شده از استانداردهای روز دنیا بهره می برد که خودرو سازان معتبر اروپا از آن استفاده می کنند. 

سه شنبه 22 تیر 1395  11:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ایران ۸۰ درصد سهم خود از بازار نفت را پس گرفت

ایران ۸۰ درصد سهم خود از بازار نفت را پس گرفت

ایران ۸۰ درصد سهم خود از بازار نفت را پس گرفتمدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت در گفتگو با بلومبرگ اظهار داشت: ایران حدود ۸۰ درصد از سهم خود از بازار نفت، که قبل از تحریم ها در اختیار داشت را باز پس گرفته است. به گزارش تسنیم، محسن قمصری با بیان این که تولید نفت ایران در حال حاضر به 8/3 میلیون بشکه در روز رسیده است و از این میزان حدود 2 میلیون بشکه صادر می شود، افزود: اوج صادرات روزانه ما بالای 4 میلیون بشکه در روز است و ما برنامه هایی برای آن داریم و منتظر مساعد شدن شرایط هستیم. بنا بر اظهارات وی، هم اینک حدود 25 درصد از صادرات نفت ایران به اروپا صورت می گیرد.

سه شنبه 22 تیر 1395  11:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

معوقات بانکی به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان رسید

معوقات بانکی به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان رسیدمعوقات بانکی به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان رسید

مهر - حسین قضاوی، معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به این که حل و فصل معوقات بانکی یکی از محورهای اصلاح نظام بانکی است، گفت: حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان معوقات بانکی داریم.

سه شنبه 22 تیر 1395  11:13 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بازداشت یک روحانی برجسته شیعه در عربستان

نیروهای امنیتی عربستان سعودی یکی از برجسته‌ترین علمای دینی در استان القطیف را بازداشت کردند. شیخ محمد الحبیب مواضع آشکاری در حمایت از تحرکات مردمی عربستان در سال ۲۰۱۲ و مواضعی در حمایت از آیت ا... شیخ نمر باقر النمر، عالم شیعه سعودی که عربستان سعودی او را اعدام کرد، داشته است. در پی این اقدام عربستان کاربران در فضای مجازی با ایجاد هشتگ الشیخ_محمد_الحبیب خواستار آزادی این روحانی شدند.

چهارشنبه 23 تیر 1395  8:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جوانفکر: احمدی‌نژاد کاندیدا نمی‌شود

جوانفکر: احمدی‌نژاد کاندیدا نمی‌شودجوانفکر: احمدی‌نژاد کاندیدا نمی‌شود

باشگاه خبرنگاران - علی اکبر جوانفکر، مشاور رسانه‌ای رئیس جمهور سابق، درباره حضور احمدی نژاد در انتخابات آینده گفت: احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری۹۶ شرکت نمی‌کند وهیچ تصمیم جدیدی وجود ندارد.

چهارشنبه 23 تیر 1395  8:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عرب‌سرخی: قرار نیست لاریجانی را جذب اصلاحات کنیم

عرب‌سرخی: قرار نیست لاریجانی را جذب اصلاحات کنیمعرب‌سرخی: قرار نیست لاریجانی را جذب اصلاحات کنیم

ایلنا - عرب سرخی فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان این که قرار نیست اصلاح‌طلبان تلاش کنند لاریجانی و امثال او را جذب جریان اصلاحات کنند، گفت: همه نیروهای معتدل از برنامه‌های مورد وفاق دولت حمایت می کنند.

چهارشنبه 23 تیر 1395  8:13 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فرماندار: مردم کرمانشاه آماده استقبال از رئیس جمهوری هستند

فرماندار: مردم کرمانشاه آماده استقبال از رئیس جمهوری هستندفرماندار: مردم کرمانشاه آماده استقبال از رئیس جمهوری هستند

ایرنا - فضل ا... رنجبر فرماندار کرمانشاه ضمن اعلام آمادگی مردم این شهرستان برای استقبال از رئیس جمهور گفت: سفر دکتر حسن روحانی به کرمانشاه احتمالاً روز یک شنبه 27 تیر انجام می شود.

چهارشنبه 23 تیر 1395  8:14 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حضور حدادعادل در انتخابات میان دوره‌ای اصفهان تکذیب شد

حضور حدادعادل در انتخابات میان دوره‌ای اصفهان تکذیب شدحضور حدادعادل در انتخابات میان دوره‌ای اصفهان تکذیب شد

باشگاه خبرنگاران - در برخی از کانال‌ها، خبری مبنی بر حضور غلامعلی حدادعادل در انتخابات میان دوره‌ای اصفهان منتشر شده است که این موضوع از سوی امیرابراهیم رسولی مسئول دفتر حدادعادل، تکذیب شد.

چهارشنبه 23 تیر 1395  8:18 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

موضوع ازدواج از قانون ششم توسعه حذف شده است

دانش پور – مباحث مربوط به خانواده ، ازدواج و حجاب و عفاف از برنامه ششم توسعه و برنامه سال 95 حذف شده است. کبری خزعلی رییس شورای فرهنگی- اجتماعی زنان ضمن بیان این مطلب گفت: متاسفانه هر دولتی چهار سال می آید و می رود و هیچ اقدامی درباره این موضوعات مهم صورت نمی گیرد.

چهارشنبه 23 تیر 1395  8:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مذاکره ایران برای خرید هواپیما از میتسوبیشی ژاپن

مقامات شرکت هواپیما سازی میتسوبیشی ژاپن در حال مذاکره با ایرلاین های ایرانی جهت فروش 80 فروند هواپیمای 70 نفره منطقه ای به این کشور هستند. به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه خبری نیکی، این شرکت ژاپنی با شرکت های ایران ایر و آسمان ایرلاین و همچنین مقامات هواپیمایی کشوری ایران در ارتباط است. شرکت میتسوبیشی و شرکت های هوانوردی ایرانی در جریان نمایشگاه هوایی فارنبورگ، که از روز دوشنبه در حومه لندن آغاز شده، مذاکراتی را انجام داده اند.

چهارشنبه 23 تیر 1395  8:24 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها