0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

19 استان به مرحله پیری جمعیت رسیده اند

19 استان به مرحله پیری جمعیت رسیده اند

19 استان به مرحله پیری جمعیت رسیده اند

مهر - براتی رئیس دبیرخانه سالمندان گفت:آمار سالمندی در کشور ما حدود ۸ درصد است، اما جمعیت ما به سرعت در حال پیر شدن است. ۱۹ استان کشور به مرحله پیری جمعیت رسیده اند و در حال نزدیک شدن به بحران سالمندی قرار دارند.وی همچنین به وجود ۷۰۰ هزار بیمار آلزایمری در کشور نیز اشاره کرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 23 تیر 1395  8:25 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پوشش فقط ۳۰ نقطه از ۳۴۰ نقطه خطرناک دریا

چرخساز رئیس سازمان امداد و نجات گفت: تعداد نقاط حادثه‌خیزی که شنا در آن مناطق ممنوع است و مردم هم بیشتر در این مناطق دچار آسیب می‌شوند، زیاد است و امکان ارائه خدمات در همه مناطق وجود ندارد. به عنوان مثال، از 340 منطقه آسیب‌پذیر در استان مازندران فقط 30 یا 40 نقطه را می‌توانیم پوشش دهیم در حالی که تمام نقاط به وجود ناجیان غریق نیاز دارند. در صورتی که ما توانمندی این را نداریم که در همه نقاط آسیب‌پذیر وارد شویم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 23 تیر 1395  8:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تغییر شگرد برخی پزشکان برای دریافت زیرمیزی

خدایی رئیس شعبه 54 رسیدگی به جرایم و تخلفات بهداشتی و آرایشی اداره کل تعزیرات حکومتی استان تهران  به خبرگزاری صدا و سیما گفت: برخی از این پزشکان برای آن که از تیررس بازرسان سازمان تعزیرات حکومتی در امان باشند به گونه ای اقدام می کنند که این مبالغ به حساب منشیان و یا اقوامشان در شهرستان ها واریز شود.یکی از این پزشکان متخلف که به تازگی شناسایی شد برای این که ردی از خود به جای نگذارد هر سه چهار ماه یک بار منشی خود را هم عوض می کرد.

چهارشنبه 23 تیر 1395  8:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وجود نشانه‌های اختلالات روان در23 درصد جامعه

معاون اجتماعی وزارت بهداشت گفت:‌ طبق بررسی‌ها 23.44 درصد افراد جامعه به نحوی نشانه‌هایی از اختلالات روانی را دارند که کمتر از یک درصد آن ها بیماری‌های مزمن روانی و حدود 12 درصد افسردگی و دیگر بیماری‌های حوزه روان است.به گزارش فارس،ایازی ‌ گفت:‌ کمیته سلامت روان زیرمجموعه وزارت بهداشت راه‌اندازی شده است که موضوعات مختلف سلامت روان را که می‌تواند آثار ناشی از حوادث طبیعی یا مخاطرات موثر دیگر باشد بررسی کند.

چهارشنبه 23 تیر 1395  8:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تحویل 2200 واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی

تحویل2200 واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی

تحویل 2200 واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی

قائم مقام توانمندسازی بهزیستی از واگذاری 2 هزار و 253 واحد مسکونی در استان های مختلف به معلولان و مددجویان زیر پوشش همزمان با هفته بهزیستی(22 تا 28 تیر) خبر داد.به گزارش ایرنا، عبدا... زاده گفت: از این تعداد 258 واحد به خانواده های دارای 2 معلول به بالا و بقیه نیز به خانوارهای تک معلولی و زنان سرپرست خانوار واگذار می شود.به مددجویان ساکن در شهرهای بالای 25 هزار نفر تا 300 و در مناطق روستایی تا 200 میلیون ریال کمک بلاعوض پرداخت شده است.

چهارشنبه 23 تیر 1395  8:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پرونده‌های کلان مفاسد اقتصادی در دستور کار سازمان اطلاعات سپاه

رئیس سازمان اطلاعات سپاه با تأکید بر اینکه "پشت‌پرده تخلفات اخیر را رصد می‌کنیم"، متذکر شد: پرونده مفاسد اقتصادی کلان کشور در دستورکار سازمان اطلاعات سپاه است. حجت‌الاسلام طائب در گفت‌وگو با تسنیم، افزود: اطلاعات سپاه در موضوع تخلف های اقتصادی همیشه فعال بوده و  در حال حاضر پرونده‌های جدی در دستور کار دارد و با همکاری دستگاه قضایی توانستیم مبالغ کلانی را به بیت المال برگردانیم.

چهارشنبه 23 تیر 1395  9:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مصوبه 400 میلیارد تومانی دولت برای زیرساخت‌های مسکن مهر

مصوبه 400 میلیارد تومانی دولت برای زیرساخت‌های مسکن مهرمصوبه 400 میلیارد تومانی دولت برای زیرساخت‌های مسکن مهر

فارس - مصوبه جدید هیئت دولت برای احداث و تکمیل خدمات زیربنایی پروژه‌های مسکن مهر به وزارت نیرو ابلاغ شد. بر این اساس، مبلغ چهار هزار میلیارد ریال به منظور احداث و تکمیل خدمات زیربنایی پروژه‌های مسکن مهر در اختیار وزارت نیرو قرار می‌‌گیرد تا برابر قوانین و مقررات مربوط هزینه شود.

چهارشنبه 23 تیر 1395  9:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خودروی آمریکایی وارد مناطق آزاد نشده است

خودروی آمریکایی وارد مناطق آزاد نشده استخودروی آمریکایی وارد مناطق آزاد نشده است

تسنیم - دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور با تکذیب واردات خودروهای آمریکایی به مناطق آزاد گفت: تاکنون گزارشی دال بر این که کالای مصرفی آمریکایی وارد شده، نداشتم.

چهارشنبه 23 تیر 1395  9:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

افزایش ۷۰ درصدی صادرات ایران به روسیه

افزایش ۷۰ درصدی صادرات ایران به روسیه افزایش ۷۰ درصدی صادرات ایران به روسیه

فارس- نایب‌ رئیس اتاق مشترک ایران و روسیه از صفر شدن تعرفه صادرات 4 قلم کالای پسته، خرما، کشمش و کرفس خبر داد و گفت: طبق آمار گمرک روسیه صادرات محصولات ایرانی به این کشور در سه ماه ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه ۶۹ درصد افزایش داشته است.

چهارشنبه 23 تیر 1395  9:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

برکناری یک مسئول به خاطر دریافت پول در ازای اعطای امتیاز

وزیر اطلاعات با اشاره به تاکید رئیس جمهور برای برخورد با موارد خلاف قانون از ابتدای دولت یازدهم گفت: در مقطعی در یکی از دستگاه‌ها یک مسئول برای دادن امتیاز پول مختصری گرفته بود اما وقتی از این موضوع مطلع شدیم، با آقای رئیس جمهور آن را در میان گذاشتیم و رئیس جمهور در واکنش به این موضوع دستور برکناری آن مقام را صادر کرد.به گزارش تسنیم، سیدمحمود علوی افزود: وزارت اطلاعات شرایطی را فراهم می‌کند که سلامت اقتصادی در جامعه برقرار شود و فعالان اقتصادی بتوانند در آرامش به فعالیت خود ادامه دهند و در این زمینه به آنها کمک نیز می‌شود. به گفته وی، مواردی بوده که افراد سرمایه‌گذار و دارایی‌های آنها در واحدهای تولیدی در آستانه زمین خوردن بوده که با مساعدت این وزارتخانه جلوی این کار گرفته شده و شرایط دوباره برای آنها هموار شده است.

چهارشنبه 23 تیر 1395  9:57 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستور حجتی برای تشکیل ستاد پایش قاچاق محصولات کشاورزی

وزیرکشاورزی در حکمی به مهرفرد، قائم مقام وزیر در امور بازرگانی ماموریت داد تا نسبت به تشکیل ستاد پایش قاچاق محصولات کشاورزی اقدام کند. به گزارش مهر براساس حکم حجتی، این ستاد موظف است وضعیت قاچاق محصولات کشاورزی را رصد کرده و راهکارهای مقابله با آن را پیگیری و نتایج آن را به وزیر جهاد کشاورزی گزارش کند. همچنین به گزارش ایسنا درپی عرضه آلبالو و لیموترش خارجی در بازار، رییس سازمان حفظ نباتات اعلام کرد: گزارش‌هایی در این زمینه به دستگاه‌های متولی ارائه شده و پرونده آن در حال رسیدگی است. باغستانی میبدی در گفت‌وگو با ایسنا،تصریح کرد: موضع وزارت جهاد کشاورزی در زمینه واردات میوه هیچ تغییری نکرده است، چراکه هیچ نیازی به واردات نداریم و همچنان چهار میوه گرمسیری از جمله موز، آناناس، انبه و نارگیل برای واردات به کشور مجوز دارند.

چهارشنبه 23 تیر 1395  9:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پایان پروژه مسکن مهر خراسان رضوی تا نیمه اول سال ۹۶

عبداللهیان مدیرکل راه و شهرسازی استان خراسان رضوی گفت: مشکلاتی که مسکن مهر استان ما دارد مانند بقیه استان‌هاست اما ما پیش‌بینی کرده‌ایم ۸۰ تا ۸۵ درصد پروژه‌های مسکن خراسان رضوی با فراهم شدن اعتبارات برای تهیه زیر ساخت‌ها، تا آخر سال 95 آماده بهره‌برداری باشد و بقیه پروژه ها نیز  تا نیمه اول سال ۹۶ بهره‌برداری می‌شود.

پنج شنبه 24 تیر 1395  10:20 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هشدار نمایندگان استان کرمانشاه به روحانی

هشدار نمایندگان استان کرمانشاه به روحانیهشدار نمایندگان استان کرمانشاه به روحانی

مهر - مجمع نمایندگان کرمانشاه در نامه ای به روحانی نوشتند: اگر خواسته های مردم کرمانشاه در تصویب طرح ایجاد منطقه آزاد در کرمانشاه عملی نشود همراهی با کاروان امید در سفر استانی میسر نیست.

پنج شنبه 24 تیر 1395  10:23 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

امین زاده دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امورحقوق شهروندی شد

امین زاده دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امورحقوق شهروندی شدامین زاده دستیار ویژه رئیس‌جمهور  در امورحقوق شهروندی شد

ایسنا – اسماعیلی معاون اطلاع ‌رسانی دفتر رییس جمهور با اعلام اینکه امین‌زاده دستیار ویژه روحانی در امور حقوق شهروندی شد،گفت: آوایی رئیس سابق سازمان ثبت احوال به عنوان بازرس ویژه ریاست جمهوری منصوب شد.

پنج شنبه 24 تیر 1395  10:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هماهنگی ارتش و سپاه برای ایجاد زنجیره قوی دفاعی

هماهنگی ارتش و سپاه برای ایجاد زنجیره قوی دفاعیهماهنگی ارتش و سپاه برای ایجاد زنجیره قوی دفاعی

خانه ملت - سرتیپ پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش ، گفت: اتحاد میان نیروی زمینی ارتش وسپاه و مرزبانی، زنجیره قوی ایجاد کرده و تبادل اطلاعاتی صورت داده تا در مقابل هر تهدیدی حتی، خارج مرزها، غافلگیر نشویم.

پنج شنبه 24 تیر 1395  10:25 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها