0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

ابقای 3 تن از فقهای شورای نگهبان با حکم رهبر انقلاب

پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار آیت ا... خامنه ای(Khamenei.ir)- حضرت آیت‌ا... خامنه‌ای به استناد اصل نود و یکم قانون اساسی و در احکام جداگانه‌ای، آقایان آیت‌ا... حاج شیخ احمد جنتی و حجج اسلام حاج شیخ مهدی شب‌زنده‌دار و حاج سیدمحمدرضا مدرسی یزدی را در عضویت فقهای شورای نگهبان ابقا کردند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 26 تیر 1395  9:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روایت سفیر ایران از سفر سید حسن خمینی به سریلانکا

جماران - محمد زائری، سفیر کشورمان در سریلانکا با تأکید بر دستاوردهای سفر یادگار امام به سریلانکا در چارچوب دیپلماسی عمومی جمهوری اسلامی ایران، آن را موجب رفع شبهات و اتهامات وهابیون نسبت به شیعیان دانست.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 26 تیر 1395  9:46 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سفر رئیس مجلس ملی فرانسه به ایران به تعویق افتاد

خانه ملت - سفر کلود بارتلون رئیس مجلس ملی فرانسه و هیات همراه که قرار بود بامداد شنبه وارد ایران شوند به دلیل حمله تروریستی در فرانسه، به تعویق افتاد و به زمان دیگری موکول شد.

شنبه 26 تیر 1395  9:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دادستان نظامی تهران منصوب شد

دادستان نظامی تهران  منصوب شد
دادستان نظامی تهران منصوب شد

تابناک - رئیس قوه قضاییه طی حکمی قاضی غلامعباس ترکی را به عنوان دادستان دادسرای نظامی تهران منصوب کرد. ترکی پیش از این رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان البرز و مدیرکل آموزش و پژوهش  سازمان قضایی بوده است.

شنبه 26 تیر 1395  9:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سردار صفوی: ایران و روسیه می‌توانند راهبرد 30 ساله امنیتی داشته باشند

تابناک - سردار یحیی رحیم صفوی، با تاکید بر ارتقای ارتباطات سیاسی و اقتصادی با کشورهای حوزه دریای خزر، گفت: می‌توانیم راهبرد 30 ساله سیاسی، اقتصادی و حتی امنیتی و دفاعی با روسیه در مقابل آمریکا داشته باشیم.

شنبه 26 تیر 1395  9:51 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیش بینی افزایش 200 هزار تنی برداشت برنج

دبیر انجمن برنج کشور پیش بینی کرد که برداشت برنج در سال جاری 200 هزار تن افزایش یابد. جمیل علیزاده شایق در گفت وگو با مهر با بیان این که سال گذشته پیش بینی ما این بود که دو میلیون تن برنج در کشور تولید شود، اضافه کرد: امسال پیش بینی ما این است که میزان تولید دو میلیون و 200 هزارتن باشد. بنابراین نیاز کشور به واردات حداکثر 800 هزارتن خواهد بود.

شنبه 26 تیر 1395  9:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اعلام نتایج اولیه کنکور ۱۸ تا ۲۰ مرداد

رئیس سازمان سنجش با اشاره به این که نتایج اولیه کنکور سراسری در بازه زمانی ۱۸ تا ۲۰ مرداد اعلام می‌شود، گفت: در گروه آزمایشی علوم تجربی بیشترین تعداد داوطلب را داریم بنابراین ظرفیت پذیرش دراین رشته کم خواهدبود.به گزارش خراسان کنکور 95 در رشته های آزمایشی روز پنجشنبه و جمعه در سراسر کشور برگزار شد.

شنبه 26 تیر 1395  9:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

همسران زنان‌ خانه‌دار مشمول مرخصی زایمان نمی‌شوند

معاونت حقوقی ریاست جمهوری در مقام پاسخ به شکایت مطرح شده در دیوان عدالت اداری اعلام کرد که همسران زنان‌خانه‌دار مشمول دو هفته مرخصی زایمان نمی‌شوند و تنها مردانی می‌توانند از دو هفته مرخصی زایمان استفاده کنند که زنانشان شاغل باشند.به گزارش تسنیم، از روزی که هیئت وزیران دولت دهم، مرخصی زایمان را برای زنان‌باردار شاغل از 6 به 9 ماه افزایش داد و مصوب کرد همسران این زنان نیز از دو هفته مرخصی تشویقی بهره‌مند شوند؛ همواره شکایت‌هایی از سوی زنان باردار شاغل در دستگاه‌های دولتی و غیردولتی مبنی بر مخالفت دستگاه متبوع با این مرخصی مطرح شده و دیوان عدالت نیز تقریباً در اکثر موارد به نفع شکات رأی داده است که معاونت حقوقی رئیس جمهور به این شکایت پاسخ داد.

شنبه 26 تیر 1395  9:57 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بیمه شدگان روستایی، مقرری بازنشستگی دریافت می کنند

معاون صندوق بیمه روستاییان و عشایر گفت: بیمه شدگان این صندوق در صورتی که 65 سال داشته باشند و 15 سال نیز بیمه پرداخت کرده باشند، می توانند از نوعی بازنشستگی برخوردار شوند و مقرری ماهانه دریافت کنند.به گزارش میزان، پوستین دوز افزود: تاکنون استقبال بسیار خوب و مناسب بوده است؛ شش میلیون و 300 هزار سرپرست خانوار روستایی، عشایر و کشاورز داریم که یک میلیون و500 هزار نفر مشمول بیمه ما هستند و می توانند با حق بیمه از تعهدات ما برخوردار شوند.وی ادامه داد: حق بیمه در این صندوق 15درصداست در حالی که در دیگر صندوق ها قریب به دو برابر همین میزان است و جالب این که از این 15 درصد، 10درصدش را دولت پرداخت می کند.

شنبه 26 تیر 1395  10:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

توسعه حرم حضرت زینب (س) در دستور کار

توسعه حرم حضرت زینب(س)دردستور کار

توسعه حرم حضرت زینب (س) در دستور کار

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مسئول ستاد بازسازی عتبات خوزستان گفت: با پایان بازسازی حرم حضرت زینب(س) ، توسعه حرم با مسقف کردن صحن در دستور کار قرار گرفته است که ظرف امسال شروع می شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی گفت:کار بازسازی این حرم که بر اثر گلوله های تکفیری ها آسیب دیده بود، از سال 83 اجرایی شد و اکنون به پایان رسید.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی افزود: در حملات تکفیری ها، کاشی های قدیمی،منبت کاری ها، درها و طلاکاری هایی که آثار تاریخی محسوب می شد دچار آسیب شد که توسط 170نیروی ماهر به رفع این خسارت ها اقدام شد. این اقدامات از نیمه سال 92 آغاز شد.

شنبه 26 تیر 1395  10:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ورود پیکر مطهر ۳۱ شهید دوران دفاع مقدس به کشور

پیکرمطهر ۳۱ شهید دوران دفاع مقدس پنج شنبه از طریق مرز رسمی باشماق وارد خاک ایران اسلامی شد و از سوی اقشار مختلف مردم و مسئولان استانی و کشور مورد استقبال قرار گرفت. به گزارش شهید نیوز و به گفته مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کردستان این شهدا در منطقه‌ عمومی پنجوین، مناطق عملیاتی کانی مانگا و سنگ معدن تفحص شده‌اند و مربوط به لشکرهای ۲۷ محمد رسول ا...(ص)، ۱۴ امام حسین (ع)اصفهان و لشکر ۵ نصر خراسان هستند.کاروان شهدا پس از سنندج برای شناسایی و احراز هویت به تهران منتقل شدند. قرار است پیکر پاک این شهیدان هفته آینده، همزمان با سالروز شهادت امام صادق(ع) در شهرهای مورد نظر تشییع شود.

شنبه 26 تیر 1395  10:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ایتالیا ۱۲۰۰ کیلومتر جاده در ایران احداث می‌کند

ایتالیا ۱۲۰۰ کیلومتر جاده در ایران احداث می‌کندایتالیا ۱۲۰۰ کیلومتر جاده در ایران احداث می‌کند

تسنیم - رویترز به نقل از نهاد بزرگراه های ایتالیا، آناس اعلام کرد: قراردادی را با دولت ایران برای ساخت و مدیریت یک پروژه جاده ای 1200 کیلومتری با هزینه 3.6 میلیارد یورو (4 میلیارد دلار) امضا کرده است.

شنبه 26 تیر 1395  10:46 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مذاکرات ایران و ژاپن برای خرید هواپیما قطعی نیست

مذاکرات ایران و ژاپن برای خرید هواپیما قطعی نیستمذاکرات ایران و ژاپن برای خرید هواپیما قطعی نیست

مهر - سامانی، دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با بیان اینکه شرکت میتسوبیشی ژاپن برای نخستین بار اقدام به تولید هواپیما کرده و هنوز محصولی را تولید نکرده است، افزود: مذاکرات ایران با این شرکت هواپیمایی هم مانند دیگر شرکت‌های سازنده هواپیما از جمله بمباردیر و امبرائر در حد صحبت و گمانه زنی است.

شنبه 26 تیر 1395  10:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قیمت طلا ۱۶ دلار کاهش یافت

قیمت طلا ۱۶ دلار کاهش یافتقیمت طلا ۱۶ دلار کاهش یافت

فارس - روز گذشته در بازارهای جهانی طلا با ۱۶ دلار کاهش نسبت به روز پنج شنبه به قیمت هزار و 326 دلار معامله شد. ارزش دلار در برابر پول رایج ژاپن یعنی ین تقویت شد و قیمت فلز زرد را در بازارهای جهانی پایین کشید.

شنبه 26 تیر 1395  10:48 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

امضای تفاهم نامه همکاری وزارت نیرو و وزارت انرژی انگلستان

امضای تفاهمنامه همکاری وزارت نیرو و وزارت انرژی انگلستان

امضای تفاهم نامه همکاری وزارت نیرو و وزارت انرژی انگلستان

وزیر نیرو که به انگلستان سفر کرده است، تفاهم‌نامه همکاری با وزارت انرژی انگلستان امضا کرد. به گزارش ایلنا، به نقل از طاهری، مشاور وزیر نیرو، در این تفاهم‌نامه مقرر شده است با ایجاد یک کارگروه مشترک، چارچوب‌های لازم در زمینه توسعه، مشارکت در بخش برق، انرژی‌های تجدیدپذیر، افزایش راندمان و بهره‌وری انرژی و مسائل مرتبط با تغییر اقلیم که ناظر بر بخش برق وانرژی می‌شود، به سرعت تبیین شود. وی ادامه داده است: این همکاری‌ها با پشتیبانی سازمان تضمین مالی صادرات انگلستان آغاز خواهد شد. به گزارش دویچه وله در این سفر، همچنین مذاکراتی نیز با برخی شرکت‌ها از جمله «رولزرویس» و «بی‌پی»، انجام شده و چند یادداشت تفاهم در ارتباط با حوزه نیرو به امضا رسیده است.

شنبه 26 تیر 1395  10:49 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها