0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

ادعای سرکرده القاعده علیه ایران و حزب ا...

ایسنا - «ایمن الظواهری» سرکرده گروهک القاعده در پیام ویدئویی، مدعی شد که یمن امروز صحنۀ شدیدترین حمله "آمریکایی و صفوی" است!الظواهری  گفت که انصارا... یمن، یاران ایران هستند، و با وجود شعار مرگ بر آمریکا هنوز پیشنهاد خود به غرب در خصوص همکاری در جنگ علیه تروریسم را تکرار می‌کنند.سرکرده القاعده در اظهاراتی عجیب مدعی شد که شعار مرگ بر اسرائیل ایران و حزب ا... لبنان دروغ است، زیرا "ایران و لبنان هر دو معاهدۀ سازمان ملل درخصوص تضمین سلامتی همه کشورها از جمله اسراییل" را امضا کرده‌اند!

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 14 تیر 1395  9:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پروانه سلحشوری رئیس فراکسیون زنان شد

پروانه سلحشوری  رئیس فراکسیون زنان شد

پروانه سلحشوری رئیس فراکسیون زنان شد

ایلنا - سهیلا جلودارزاده با اشاره به جلسه فراکسیون زنان و خانواده مجلس اعلام کرد: در این جلسه، انتخابات هیئت رئیسه فراکسیون برگزار شد و بر این اساس خانم پروانه سلحشوری با اکثریت آرا به عنوان رئیس فراکسیون انتخاب شد.وی ادامه داد: همچنین طیبه سیاوشی و ناهید تاج الدین به عنوان نواب رئیس اول و دوم فراکسیون، معصومه آقاپور و فاطمه ذوالقدر به عنوان دبیران اول و دوم و زهرا سعیدی به عنوان سخنگو انتخاب شدند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 15 تیر 1395  1:26 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اکرمی: نصب بیلبورد با موضوع «حقوق بشر آمریکایی» شایسته است

اکرمی: نصب بیلبورد با موضوع «حقوق بشر آمریکایی» شایسته استاکرمی: نصب بیلبورد با موضوع «حقوق بشر آمریکایی» شایسته است

تسنیم - حجت الاسلام اکرمی رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری نصب بیلبورد هایی با موضوع «حقوق بشر آمریکایی» توسط شهرداری تهران را شایسته عنوان کرد و گفت: باید همه مسئولان امر درباره این موضوع ورود کنند.

سه شنبه 15 تیر 1395  1:27 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حجت الاسلام شکوری: دستاورد های منطقه ای حاصل زحمات «نیروی قدس» است

حجت الاسلام شکوری: دستاورد های منطقه ای حاصل زحمات «نیروی قدس» استحجت الاسلام شکوری:دستاورد های منطقه ای حاصل زحمات «نیروی قدس» است

باشگاه خبرنگاران - حجت الاسلام شکوری با بیان این که بخشی از موفقیت های سیاست خارجه به نیروی قدس سپاه بر می گردد گفت: نیرو های سپاه قدس با تدابیر نظامی توانستند جایگاه منطقه ای ایران و جبهه مقاومت را تقویت کنند.

سه شنبه 15 تیر 1395  1:28 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حسام الدین آشنا از بیمارستان مرخص شد

حسام الدین آشنا از بیمارستان مرخص شدحسام الدین آشنا از بیمارستان مرخص شد

 ایسنا - آشنا مشاور فرهنگی رئیس جمهور و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) که در یکی از بیمارستان های تهران بستری شده بود، پس از پشت سر گذاشتن معاینات پزشکی از بیمارستان مرخص شد.

سه شنبه 15 تیر 1395  1:29 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اعتراض رئیس مجمع علمای اهل تسنن عراق به مواضع دوگانه الازهر

شیخ خالد الملا، رئیس مجمع علمای اهل تسنن عراق،با بیان این که داعش و بعثی ها عاملان اصلی کشتار مردم بی‎گناه عراق هستند،به انتقاد از سیاست دوگانه الازهر مصر پرداخت و تصریح کرد: الازهر در حالی به کشته شدن 300تن از مردم عراق در جریان حمله تروریستی الکراده بغداد بی اعتناست که برای کشته شدن دو نفردر جریان انفجار در نزدیکی مسجد النبی در شهر مدینه منوره بیانیه صادر می‎کند.

یک شنبه 20 تیر 1395  7:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

افزایش 5.1 برابری سایت های موشکی قرارگاه پدافند هوایی

جانشین فرمانده قرارگاه پدافند هوایی ارتش گفت: سایت‌های موشکی قرارگاه، 5.1  برابر افزایش یافته و ایستگاه‌های راداری و شنود الکترونیکی پدافند هوایی دو برابر شده‌اند. امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد روز گذشته در جریان بازدید از مرکز آموزش‌های تخصصی قرارگاه پدافند هوایی ضمن اعلام این خبر افزود: امروز شبکه یکپارچه و بومی قرارگاه پدافند هوایی با اقتدار آسمان کشور را رصد می‌کند.

یک شنبه 20 تیر 1395  7:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جوانفکر: دوست داشتیم آقای روحانی هم یک رئیس‌جمهور دو دوره‌ای بود

جوانفکر: دوست داشتیم آقای روحانی هم یک رئیس‌جمهور دو دوره‌ای بودجوانفکر: دوست داشتیم آقای روحانی هم یک رئیس‌جمهور دو دوره‌ای بود

ایسنا – جوانفکرمشاور رسانه ای دولت نهم و دهم درباره انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده گفت: دوست داشتیم آقای روحانی هم یک رئیس‌جمهور دو دوره‌ای بود اما متاسفیم که دولت ، به سبب ناکارآمدی ذاتی آن، فاقد ظرفیت رای‌آوری است.

یک شنبه 20 تیر 1395  8:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حدادعادل: در کل دوران کارکردم در مجلس هیچ پولی دریافت نکردم

حدادعادل: در کل دوران کارکردم در مجلس هیچ پولی دریافت نکردمحدادعادل: در کل دوران کارکردم در مجلس هیچ پولی دریافت نکردم

فارس - حدادعادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: از روزی که انقلاب پیروز شد، تنها منابع درآمدی من به‌عنوان استاد هیئت‌ علمی در دانشگاه تهران با پایه بالا مبلغ 8 میلیون و 100 هزار تومان و در فرهنگستان ادب هم میزان 3 میلیون تومان است.وی افزود: در کل دوران کارکردم در مجلس هیچ پولی دریافت نکردم.

یک شنبه 20 تیر 1395  8:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فعالیت کمیته امداد در تاجیکستان به دستور سفارت متوقف شد

فعالیت کمیته امداد در تاجیکستان به دستور سفارت متوقف شدفعالیت کمیته امداد در تاجیکستان به دستور سفارت متوقف شد

فارس - حجت ا... فغانی سفیر ایران در دوشنبه با بیان این که  فعالیت کمیته امداد امام خمینی (ره) در تاجیکستان با دستور سفارت متوقف شده گفت: مقامات تاجیک به فعالیت این کمیته تردید دارند ما نیز مایل نیستیم که این سازمان خیریه خدمات خود را در این کشور ادامه دهد.

یک شنبه 20 تیر 1395  8:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جعفر‌زاده: «رهروان ولایت» نام پیشنهادی فراکسیون سوم

جعفر‌زاده: «رهروان ولایت» نام پیشنهادی فراکسیون سومجعفر‌زاده:«رهروان ولایت» نام پیشنهادی فراکسیون سوم

باشگاه خبرنگاران - جعفر‌زاده نماینده مردم رشت از نام پیشنهادی "رهروان ولایت" برای فراکسیون سوم مجلس خبر داد و گفت:جریان سوم مجلس فعالیت خود را خواهد داشت.وی افزود: قصد نداریم لاریجانی را وارد این قبیل بازی‌ها کنیم.

یک شنبه 20 تیر 1395  8:03 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نخست‌ وزیر بلغارستان فردا به تهران می آید

نخست‌ وزیر بلغارستان فردا به تهران می آیدنخست‌ وزیر بلغارستان فردا به تهران می آید

ایسنا- بویکو بوریسوف نخست‌وزیر بلغارستان 21 و 22 تیرماه در تهران خواهد بود و با حسن روحانی رئیس‌جمهوری و اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور دیدار می‌کند.وی برای  گسترش روابط اقتصادی به تهران می‌آید.

یک شنبه 20 تیر 1395  8:04 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیشنهاد تاجرنیا برای بازسازی فراکسیون امید

پیشنهاد تاجرنیا برای بازسازی فراکسیون امیدپیشنهاد تاجرنیا برای بازسازی فراکسیون امید

ایلنا- علی تاجرنیا عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت با تاکید بر لزوم بازسازی فراکسیون امید گفت: وقتی از فراکسیون امید صحبت می‌کنیم، یعنی همه کسانی که با حمایت لیست امید به مجلس راه پیدا کرده‌اند.

یک شنبه 20 تیر 1395  8:05 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پرداخت غیرمتعارفی در وزارت ارشاد وجود ندارد

سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه وظیفه برخورد با رانت خواری فقط معطوف به دولت نیست، گفت: هیچ پرداخت غیرمتعارفی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وجود ندارد. به گزارش ایرنا، حسین نوش آبادی افزود: حوزه فرهنگ و هنر، پاک‌ترین مدیران و سالم ترین کارکنان را دارد که با دریافت حداقل حقوق، برای اعتلای فرهنگ و هنر اسلامی - ایرانی می کوشند و حقوق کم، هیچ‌گاه به انگیزه های متعالی آنها لطمه وارد نکرده است.

یک شنبه 20 تیر 1395  8:16 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کارت کنکور سراسری امروز توزیع می شود

ایلنا - کارت ورود به جلسه آزمون سراسری سال ۹۵ امروز یکشنبه روی سایت سازمان سنجش sanjesh.orgقرار می‌گیرد. آزمون عمومی و اختصاصی در گروه های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی در صبح پنجشنبه 24 تیر، گروه آزمایشی هنر در بعدازظهر پنجشنبه 24 تیر، گروه آزمایشی علوم تجربی در صبح جمعه 25 تیر و گروه آزمایشی زبان های خارجی در بعدازظهر جمعه 25 تیر برگزار می‌شود.

یک شنبه 20 تیر 1395  8:23 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها