0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پرواز مرغ به ارتفاع قیمتی 7900 تومان

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی می گوید: قیمت مرغ به 7900 تومان رسیده است. یوسف خانی به خبرگزاری مهر گفته است: نرخ مرغ آماده به طبخ در میدان بهمن ۷۲۰۰ تومان و برای توزیع در واحدهای صنفی ۷۳۰۰ تومان است. به گفته وی، قیمت این کالا در مراکز خرده فروشی ۷۹۰۰ تومان است. رئیس اتحادیه پرنده و ماهی با بیان اینکه تا عید فطر قیمت مرغ کاهش پیدا نمی‌کند، اضافه کرد: طی این مدت احتمال دارد ما با افزایش قیمت این کالا نیز مواجه شویم. در چند روز گذشته قیمت مرغ افزایش یافته است و یکشنبه 200 تومان افزایش داشته است. یوسف خانی در مورد قیمت  ماهی نیز گفته است: تقریبا قیمت تمام ماهی‌ها نسبت به هفته گذشته مقداری افزایش داشته است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 8 تیر 1395  1:24 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رویترز: ممکن است ایران از خرید ایرباس 380 صرفنظر کند

رویترز مدعی شده است که ممکن است ایران از خرید ایرباس پهن پیکر A380 صرفنظر کند. در همین حال، یک رسانه سریلانکایی نیز از احتمال اجاره هواپیما از این کشور خبر داده است.خبرگزاری رویترز، روز دوشنبه به نقل از افراد مطلع نوشته است که قرارداد ایران برای خرید چندین فروند هواپیمای پهن‌پیکر ایرباسA380 با تردید مواجه شده است. به گزارش فارس، یک منبع آگاه در صنعت هوانوردی گفته است که ایران به خرید دیگر مدل‌های سفارش‌داده شده پایبند است، اما علاقه کمتری به تحویل گرفتن مدل A380 دارد. به نوشته رویترز، سفارش این مدل، تا حدی دلایل سیاسی داشته است. در همین حال، مقامات سریلانکایی از مذاکرات شرکت ایران ایر برای اجاره ۳ هواپیمای مسافربری از این کشور خبر دادند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 8 تیر 1395  1:25 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کاهش نرخ سود بانکی تاثیری در اجاره‌ بها ندارد

کاهش نرخ سود بانکی تاثیری در اجاره‌ بها نداردکاهش نرخ سود بانکی تاثیری در اجاره‌ بها ندارد

فارس - حسام عقبایی رییس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران با تاکید بر این که بازار اجاره آرامی را در سال جاری شاهد هستیم و نباید شایعات بیهوده بر بازار اجاره تاثیر بگذارد، گفت: مدتی است که گفته می‌شود، چون نرخ سود بانکی کاهش یافته، پس موجران به سمت افزایش اجاره بها رفته‌اند، اما تاکید می‌کنم که سودهای بانکی در سال جاری تاثیری در اجاره‌بها ندارد، زیرا عموم موجران علاقه مند به دریافت اجاره بها هستند و موضوع جدیدی نیست.

سه شنبه 8 تیر 1395  1:27 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عراق واردات ۵ محصول کشاورزی از ایران را ممنوع کرد

عراق واردات ۵ محصول کشاورزی از ایران را ممنوع کردعراق واردات ۵ محصول کشاورزی از ایران را ممنوع کرد

تسنیم- وزارت بازرگانی کشور عراق واردات پنج محصول کشاورزی همچون هندوانه، گوجه فرنگی، سیب زمینی ، طالبی و خربزه را تا اطلاع ثانوی و برای حمایت از تولیدکنندگان عراقی ممنوع کرد.

سه شنبه 8 تیر 1395  1:29 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ترخیص برنج وارداتی از اول مرداد ممنوع شد

ترخیص برنج وارداتی از اول مرداد ممنوع شدترخیص برنج وارداتی از اول مرداد ممنوع شد

تسنیم- سازمان توسعه تجارت در نامه‌ای به گمرک کشور اعلام کرد: ترخیص و ثبت سفارش واردات برنج از اول مردادماه ممنوع است. این سازمان افزوده است: با توجه به درخواست وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر حمایت از تولید داخلی، ثبت سفارش برنج حداکثر تا 31 تیرماه سال جاری ممکن بوده و پس از این تاریخ ممنوع است.

سه شنبه 8 تیر 1395  1:30 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قطع سهمیه سوخت ناوگان دیزلی فاقد بیمه شخص‌ ثالث از ۱۹‌ تیر‌‌

قطع سهمیه سوخت ناوگان دیزلی فاقد بیمه شخص‌ ثالث از ۱۹‌ تیر‌‌قطع سهمیه سوخت ناوگان دیزلی فاقد بیمه شخص‌ثالث از ۱۹‌تیر‌‌

فارس - رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت گفت: غیرفعال کردن کارت سوخت ناوگان دیزلی فاقد بیمه شخص ثالث که قرار بود از اول تیرماه اجرا شود، به دلیل عدم تکمیل برخی زیرساخت‌‌های تحت وب، به ۱۹ تیرماه امسال موکول شد‌‌.

سه شنبه 8 تیر 1395  1:31 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نیویورک تایمز: مهار ایران، منفعت مشترک ترکیه و اسرائیل است

فارس- روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نوشت: رژیم صهیونیستی و ترکیه در تقابل با ایران منفعت مشترک دارند. این گزارش در پی آن منتشر شد که نخست وزیر ترکیه روز گذشته به طور رسمی عادی سازی روابط دیپلماتیک بین آنکارا و تل‌آویو را اعلام کرد. به نوشته این روزنامه «ترکیه، زمانی نزدیک ترین دوست اسرائیل در جهان اسلام بود و طرفین همچنان در موضوعات زیادی منفعت استراتژیک مشترک دارند از جمله در مهار ایران.»

سه شنبه 8 تیر 1395  1:33 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انتخاب استانداران جدید خراسان شمالی و جنوبی

انتخاب استانداران جدید خراسان شمالی و جنوبی

انتخاب استانداران جدید خراسان شمالی و جنوبی

ایرنا - درجلسه یک شنبه گذشته هیئت دولت به ریاست حجت‌الاسلام روحانی، محمدرضا صالحی به عنوان استاندار جدید خراسان شمالی و سیدعلی اکبر پرویزی به عنوان استاندار جدید خراسان جنوبی از سوی هیئت وزیران رای اعتماد گرفتند. در همین حال امیر قائم مقام وزارت کشور در گفت و گو با اعتمادآنلاین در خصوص جابه جایی استانداران گفت: غیر از دو مورد استانداران خراسان شمالی و جنوبی و استاندار خوزستان جابه جایی دیگری در دستور کار دولت و وزارت کشور  نیست. وی همچنین خبر برکناری احتمالی فرماندار تهران را نیز تکذیب کرد.

سه شنبه 8 تیر 1395  1:34 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نبوی: به صلاح احمدی نژاد نیست دوباره در انتخابات حاضر شود

ایرنا - مرتضی نبوی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص حضور احمدی نژاد در انتخابات گفت: به صلاح فرد و مملکت نیست کسی که هشت سال بر کرسی ریاست جمهوری قرار داشته است، دوباره در انتخابات حضور پیدا کند.

چهارشنبه 9 تیر 1395  8:35 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دعوت سفیر ژاپن از سید حسن خمینی برای سفر به این کشور

ایلنا - سفیر ژاپن در تهران بافرزند یادگار امام (ره) دیدار کرد. دراین دیدار دوطرف درباره مناسبات دو جانبه گفت‌وگو کردند .هم چنین کوبایاشی از حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی برای سفر به این کشور دعوت کرد.

چهارشنبه 9 تیر 1395  8:37 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آغاز به کار دفاتر حزب ندای ایرانیان در ۷ استان کشور

آغاز به کار دفاتر حزب ندای ایرانیان در ۷ استان کشور
آغاز به کار دفاتر حزب ندای ایرانیان در ۷ استان کشور

تسنیم - گرامی رئیس کمیته اطلاع‌رسانی حزب ندای ایرانیان از آغاز به کار دفاتر این حزب در 7 استان خبر داد وگفت:استانداری های استان های اردبیل، آذربایجان غربی، بوشهر، خوزستان، قم، همدان و یزد با فعالیت حزب موافقت کردند.

چهارشنبه 9 تیر 1395  8:38 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شهریه جدید مهدهای کودک ابلاغ شد

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: شهریه مهدهای کودک طی بخشنامه‌ای با 13 بند به تمام مدیران بهزیستی استان ها ابلاغ و از تیرماه سال جاری اجرا می‌شود. به گزارش ایسنا،محسنی بندپی گفت: شهریه مهدهای کودک یک ستاره 10، دو ستاره 20، سه ستاره 30 و چهار ستاره 40 درصد بیشتر از شهریه پایه در نظر گرفته خواهد شد. در صورتی که مهدکودک تغذیه (صبحانه و ناهار) ارائه کند حداکثر هزینه ماهیانه آن ها 70 هزار تومان است.وی ادامه داد: همچنین تهیه و تأمین لوازم بهداشتی مصرفی مهدکودک به عهده مهدکودک است و لوازم تحریر بر عهده والدین خواهد بود. این بخشنامه شهریه مصوب  باید در معرض دید عموم والدین قرار گیرد.

چهارشنبه 9 تیر 1395  8:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

۶۰۰ هزار تومان هزینه خرید لباس برای یک خانم محجبه!

محمدپور عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان محصولات حجاب معتقد است: تولید در عرصه حجاب، بسیار سخت است و اصلا توجیه اقتصادی ندارد .

به گزارش فارس وی ادامه داد: این مشکل، فقط ظلم به مصرف کننده است شما دقت کنید یک چادر حداقل 100 هزار تومان آب می خورد ساق دست و یقه حجاب و مقنعه و مانتوی مناسب هم حدود 200 هزارتومان هزینه دارد در سال فقط 2بار لباس عوض کردن 600 هزار تومان برای یک خانم محجبه خرج دارد اما با 600 هزار تومان می شود حداقل 4مانتوی باکیفیت خوب خرید و 4فصل استفاده کرد!

چهارشنبه 9 تیر 1395  8:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

زندان اوین پارک می شود

زندان اوین پارک می شود

زندان اوین پارک می شود

رئیس سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور گفت: پیش نویس تفاهم نامه تبدیل زندان اوین به پارک عمومی آماده شده و تا چند روز دیگر به شهرداری تهران ارسال می شود. به گزارش ایرنا، اصغر جهانگیر دیروز یادآورشد: تعهدات دو طرف در این پیش نویس مطرح شده است. وی تاکید کرد: باید با شهرداری توافق کنیم که مکان های مورد نیاز ما تحویل داده شود تا امکان انتقال زندانیان به جای جدید را داشته باشیم؛ ضمن این که بیشتر زندان‌های ما در استان البرز قرار دارد و به همین دلیل باید برای تهران، زندان مخصوصی داشته باشیم.او در خصوص تفکیک زندانیان ندامتگاه بزرگ تهران نیز گفت: زندان تهران بزرگ، چهار فاز دارد که هر فاز، گنجایش 2 هزار تن را دارد. 

چهارشنبه 9 تیر 1395  8:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

امکان حذف 10 میلیون یارانه بگیر به روایت یک مقام آگاه

یک مقام مسئول در وزارت رفاه در گفت‌وگو با فارس با بیان این که امکان حذف 24 میلیون نفر از یارانه بگیران به صورت سیستمی و براساس تصویب دهک‌ها وجود دارد، گفت: اما برای کاهش درصد خطای این موضوع، پیشنهاد حذف 10 میلیون نفر را دادیم. وی با بیان این که امکان حذف این تعداد، تا پایان سال وجود دارد، افزود: در این باره منتظر دستور هیئت دولت هستیم. وی درباره تعیین تکلیف حذف خانوار جدید از تیرماه نیز گفت: لیست حذفیات جدید آماده شده و به احتمال زیاد از تیرماه یکسری دیگر از افراد غیرنیازمند حذف خواهند شد. وی همچنین در پاسخ به این سؤال که چرا یارانه افراد خانوار جدید به دلیل حذف خانوار قبلی‌شان از لیست یارانه، برقرار نمی‌شود، گفت: اختلاف نظری در این باره با سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها وجود دارد و فعلاً این دسترسی داده نشده تا خانوار جدیدی که پیش از این خانوار اصلی‌شان از لیست یارانه حذف شده‌اند، مورد ارزیابی قرار گیرند.

چهارشنبه 9 تیر 1395  9:22 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها