0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔺پلیس راهور پایتخت: خودروهای پلاک شهرستان اگر اقدام به مسافرکشی در تهران کنند ضمن اعمال قانون، توقیف خواهند شد

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 27 شهریور 1396  10:08 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️مامور انتظامی نیکشهر در درگیری با اشرار به شهادت رسید

🔹فرمانده نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان: ماموران انتظامی نیکشهر بامداد امروز حین گشت زنی در محدوده استحفاظی به 2 دستگاه خودروی پژو 405 مشکوک شده و برای بررسی بیشتر دستور ایست دادند
🔹سرنشینان این خودروها بلافاصله اقدام به تیراندازی کردند که ماموران نیز به مقابله پرداختند در این درگیری ماموران با تعقیب اشرار موفق شدند خودرو مواد مخدر را که حامل 500 کیلوگرم تریاک بود متوقف کنند
🔹یکی از ماموران نیروی انتظامی نیکشهر در این درگیری مجروح شد و بر اثر شدت جراحت در بیمارستان به شهادت رسید
🔹تلاش برای دستگیری این اشرار که با استفاده از تاریکی هوا و کوهستانی بودن منطقه موفق به فرار از صحنه درگیری شدند با جدیت ادامه دارد/ایرنا

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 27 شهریور 1396  10:09 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺سه گزینه نهایی برای معرفی به اسکار
🔹نفس ، مالاریا و رگ خواب
🔹با حذف بقیه فیلم ها طی روزهای آینده یکی از این سه فیلم به عنوان نماینده ایران در اسکار ۲۰۱۸ انتخاب می شود

دوشنبه 27 شهریور 1396  10:10 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️آغاز دوباره فعالیت شعبه هنگ کنگ بانک ملی 

🔹مدیر عامل بانك ملی ایران از آغاز فعالیت دوباره شعبه هنگ کنگ بانک ملی ایران (PLC) خبر داد و گفت: 
🔹این شعبه آماده ارائه خدمات بانکی به تجار است. پیش از این رئیس بانک مرکزی از گشایش های تازه در روابط پولی و بانکی ایران و کشورهای پیشرفته خبر داده بود این اتفاق به عنوان یکی از دستاوردهای برجام در عرصه مالی و بین المللی به حساب می آید./ ایرنا

دوشنبه 27 شهریور 1396  10:11 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کشف ۲۸کیلو گرم تریاک در کاخک

فرمانده انتظامی گناباد:   ماموران انتظامی این شهرستان هنگام گشت زنی به یک دستگاه موتورسیلکت که از سرایان خراسان جنوبی به سوی کاخک در حال حرکت بود، مشکوک شدند و در بازرسی از این موتورسیلکت ۲۸کیلو گرم تریاک کشف کردند 

راکب  موتورسیکلت به مراجع قضایی معرفی شد.

دوشنبه 27 شهریور 1396  10:14 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ دبیر کل سازمان ملل: برجام عامل ثبات است و باید حفظ شود

گوترش دبیر کل سازمان ملل:
🔹برجام، توافقی بسیار مهم است و به نظر من، در تنش‌زدایی نقش داشت. 
🔹این توافق، عامل ثبات است و نظر من این است که همه طرف‌ها بایستی تمامی اقدامات لازم برای پابرجا ماندن این توافق را انجام دهند.

سه شنبه 28 شهریور 1396  6:14 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️تیراندازی مرگبار در مشهد یک کشته برجا گذاشت 

🔹ساعتی قبل بر اثر تیراندازی در خیابان چمن مشهد یک دختر جوان کشته و دو نفر دیگر مجروح شدند.
🔹مرد جوانی ساعت ۳ بعدازظهر امروز با حضور در منزل پدر همسر خود در پی مشاجره‌ای با همسرش با شلیک ۴ گلوله او را به قتل رساند.
🔹شنیده ها حاکیست قاتل که کارمند یکی از سازمان‌های دولتی است با اسلحه سازمانی در منطقه دیگری از شهر مشهد خودکشی کرده است./ واحد مرکزی خبر

سه شنبه 28 شهریور 1396  6:15 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️رییس جمهور در دیدار دبیر کل سازمان ملل متحد:
🔹برجام می تواند الگو خوبی برای صلح و ثبات در منطقه و جهان باشد/ ضرورت حمایت از قانون اساسی و تمامیت ارضی عراق؛ هرگونه تغییر مرزهای منطقه بسیار خطرناک است/ تاکید بر مسوولیت آژانس و سازمان ملل در حفاظت از برجام و جلوگیری از نقض آن
🔹رییس جمهوری اسلامی ایران در دیدار دبیر کل سازمان ملل متحد ضمن اعلام آمادگی ایران برای تقویت همکاری خود با این سازمان جهت حل و فصل مشکلات منطقه ای تاکید کرد: برجام می تواند الگو خوبی برای صلح و ثبات در منطقه و جهان باشد و مسوولیت آژانس بین المللی انرژی اتمی و دبیر کل سازمان ملل در حمایت و تقویت برجام بویژه در برابر آنهایی که خلاف تعهدات گام بر می دارند، بسیار با اهمیت است.
🔵دبیر کل سازمان ملل: آماده همکاری با ایران در جهت صلح و امنیت منطقه هستیم/ ایران به همه تعهداتش در برجام عمل کرده است/ همه باید حافظ برجام باشند/ حمایت قاطع از قانون اساسی و تمامیت ارضی عراق/ هر گونه تجزیه عراق یا سوریه، نفعی برای ثبات منطقه ندارد/جماران

سه شنبه 28 شهریور 1396  6:16 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺«امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه روز دوشنبه در دیدار با «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا، خواستار پایبندی واشنگتن به مفاد توافق هسته‌ای (برجام) با ایران شد.

سه شنبه 28 شهریور 1396  6:17 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️سومین اجلاس مجلس خبرگان رهبری آغاز شد

🔹افتتاحیه این مراسم با حضور اعضای مجلس خبرگان رهبری و با ریاست احمد جنتی در محل ساختمان مجلس قدیم آغاز شد/عصرایران

سه شنبه 28 شهریور 1396  6:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺توصیه نشنال اینترست به ترامپ:
🔹به توصیه های فریبنده جنگ طلبان گوش ندهید؛ وارد درگیری با ایران نشوید
🔹به هر قیمتی شده رویه کنونی در قبال تهران را کنار بگذارید

سه شنبه 28 شهریور 1396  6:18 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️کلاهبردار و جاعل هزار چهره در کرمان دستگیر شد

🔹رئیس حفاظت اطلاعات دادگستری کرمان در گفت‌وگو با میزان: جاعل هزارچهره که به جعل اسناد بانکی واداری، گواهی پایان تحصیلات، پروانه کسب و فعالیت نمایندگی وده‌ها موارد دیگر اقدام کرده است در کرمان دستگیر شد.
🔹طی یکسری اقدامات اطلاعاتی انجام شده از سوی تیم عملیات حفاظت و اطلاعات دادگستری استان کرمان مشخص شد فردی به هویت (م. م) با همدستی دو نفر دیگر اقدام به جعل و کلاهبرداری گسترده در سطح کشور می‌کرده است.
🔹متهم دستگیر شده چندین مرتبه با تغییر چهره و ایفای نقش‌های مختلف از جمله وکیل، پزشک، قاضی اقدام به سوء استفاده از افراد ناآگاه کرده است.
🔹وی با بیان اینکه متهم با قرار بازداشت موقت روانه زندان شده است، گفت: در این رابطه دو نفر از جمله دستیار اول متهم که خانمی به نام (س. م) می‌باشد نیز دستگیر شده است/میزان

سه شنبه 28 شهریور 1396  6:19 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺سنای آمریکا لایحه افزایش بودجه نظامی این کشور  که بخشی از آن مربوط به مقابله با ایران و مورد تایید مجلس نمایندگان قرار گرفته بود را با ۸۹ رای موافق در مقابل ۸ رای مخالف تصویب کرد.

سه شنبه 28 شهریور 1396  6:19 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺در سه روز آینده در برخی ساعات در نوار شرقی کشور وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود که در منطقه زابل گاهی با گردوخاک نیز همراه خواهد بود.
🔹آسمان تهران صاف‌ پیش‌بینی می‌شود‌.

سه شنبه 28 شهریور 1396  6:20 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺آنگ سان سوچی سرانجام سکوت خود را شکست
🔹سوچی رئیس حزب حاکم میانمار در خصوص مسلمانانی که به بنگلادش می گریزند ابراز نگرانی کرد!

سه شنبه 28 شهریور 1396  6:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها