0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔺سرپرست سازمان اورژانس کشور:

🔹به دنبال آتش سوزی در پارکینگ مجتمع تجاری کوروش تهران، 6 دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شده است.

🔹 اورژانس تهران برای انتقال مصدومان احتمالی این حادثه آمادگی کامل دارد/منبع:خبرنگاران جوان

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 28 شهریور 1396  6:34 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺«ماجرای نیمروز» از فهرست معرفی به اسکار حذف شد

🔹هیات معرفی فیلم ایرانی به جایزه اسکار، ۴ فیلم «رگ خواب»، «مالاریا»، «نفس» و «ویلایی‌ها» را برای بررسی اعلام کرد/تسنیم

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 28 شهریور 1396  6:35 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺فیلم «نفس» در مقام نماینده سینمای ایران برای رقابت در رشته اسکار بهترین فیلم خارجی زبان انتخاب شد/منبع:دانا

سه شنبه 28 شهریور 1396  6:35 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺146 روز بی خبری از سرنوشت سرباز وطن

🔹تماس مرموز با پدر مرزبان ربوده شده ایرانی / درخواست 4 میلیاردی برای آزادی "سعید براتی"/منبع:دانا

سه شنبه 28 شهریور 1396  6:36 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️پخش زنده سخنرانی رییس‌جمهور در سازمان ملل

🔹رادیو ایران سخنرانی رئیس جمهور در هفتاد و دومین مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک را روز چهارشنبه حدود ساعت ۱۹ الی ۲۰ به وقت تهران به صورت زنده پخش می‌کند/منبع:ایسنا

سه شنبه 28 شهریور 1396  6:37 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 «جری براون» فرماندار کالیفرنیا در انتقادی شدید از دونالد ترامپ، برخورد رئیس جمهوری آمریکا با مسائل مهم جهانی را «احمقانه» و «خطرناک» خواند

سه شنبه 28 شهریور 1396  6:38 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺زلزله ای به بزرگی 3.2 دهم ریشتر در عمق 10 کیلومتری زمین بستک هرمزگان را لرزاند/منبع:خبرنگاران جوان

سه شنبه 28 شهریور 1396  6:38 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️کشف جسد دختر بچه چهارساله در ملارد/ آثار کودک آزاری بر بدن کودک

🔹جسد دختر بچه مجهول الهویه‌ای حدودا چهارساله امروز در سطل زباله‌ای در یکی از روستا‌های ملارد کشف شد.

🔹جبله دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ملارد در گفت‌وگو با میزان با اعلام این خبر اظهار کرد: با حضور بازپرس ویژه و دادستان در محل و همچنین تیم پزشکی قانونی بررسی‌های لازم در این زمینه انجام شد.

🔹وی با بیان اینکه جسد این دختربچه برای تکمیل تحقیقات به پزشکی قانونی منتقل شده است، ادامه داد: ظاهرا این کودک مورد اذیت و آزار از نوع کودک آزاری قرار گرفته است که اظهارنظر قطعی در این زمینه منوط به نظر پزشکی قانونی است.

🔹دستورات قضایی لازم برای شناسایی ضارب و قاتل احتمالی صادر شده است/منبع:میزان

سه شنبه 28 شهریور 1396  6:39 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺موگرینی: 

🔹برجام به یک کشور مربوط نمی‌شود بلکه مربوط به جامعه جهانی است.

🔹 آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون ۷ بار پایبندی ایران را تأیید کرده است/منبع:خبرنگاران جوان

سه شنبه 28 شهریور 1396  6:39 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️انفجار مهیب تانکر گاز در شهرضا ۲ نفر را به کام مرگ کشاند!

🔹در این حادثه که ساعت ۱۲:۵۰ دقیقه امروز رخ داد ،دو مرد ۳۰ و ۵۰ ساله در دم جان باختند/منبع:دانا

سه شنبه 28 شهریور 1396  6:40 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺ترامپ در مجمع سازمان ملل : حدود 700 میلیارد دلار برای ارتش و دفاع خود هزینه خواهیم کرد ، ارتش ما قویترین ارتش خواهد بود

سه شنبه 28 شهریور 1396  6:41 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

⭕️ اگر هرکدام از ما آدمهایی را استخدام کنیم که کوچکتر از ما باشند به شرکتی پر از کوتوله ها تبديل میشویم!
اما اگر آدمهای بزرگتر از خودمان را بکار گیریم تبدیل میشویم به شرکت غولها!

سه شنبه 28 شهریور 1396  7:39 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

عضو پارلمان بنگلادش: زنان روهینگیایی که به بنگلادش گریخته‌اند مورد تجاوز قرار گرفته‌اند/نام عملیات ارتش میانمار «همه‌ را بکُش و همه را آتش بزن» است

نماینده پارلمان بنگلادش در  مصاحبه اختصاصی با فارس:
🔹نظامیان میانمار می‌خواهند تمام مسلمانان میانمار را از بین ببرن و نام عملیاتی که ارتش اجرا می‌کند «همه‌ را بکُش و همه را آتش بزن» است.
🔹 زنان روهینگیایی که به بنگلادش فرار کرده‌اند از سوی نظامیان میانمار مورد تجاوز جنسی قرار گرفته‌اند.
🔹این فقط یک شکنجه نیست بلکه این نسل‌کشی است و آنها می‌خواهند مسلمانان روهینگیا را منقرض کنند.
🔹تخمین زدن رقم دقیق  تلفات بسیار سخت است زیرا هیچ روزنامه یا خبرنگاری در این منطقه نیست که به بیرون گزارش دهد.
🔹منطقه امنی باید در خاک میانمار برای اسکان مسلمانان روهینگیا تشکیل شود.

سه شنبه 28 شهریور 1396  7:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

معاون وزیر صنعت اعلام کرد: سهم 25 درصدی سیستان و بلوچستان در پهنه اکتشاف معادن

یک چهارم از پهنه 250 هزار کیلومتر مربعی اکتشاف معادن کشور به سیستان و بلوچستان اختصاص دارد.به گزارش «خراسان» ، معاون وزیر صنعت  در جلسه شورای راهبردی اقتصاد مقاومتی که روز گذشته در سیب و سوران برگزار شد، گفت: سیستان و بلوچستان از نظر معدنی از استان های برخوردار است اما کار اکتشافی کمی در آن انجام شده است.«کرباسیان» افزود: از 80 سال قبل تا دولت یازدهم 100 هزار کیلومتر مربع مجموع عملیات اکتشافی معادن در کشور بود و از سال 93، 250 هزار کیلومتر مربع از معادن در برنامه اکتشاف قرار گرفت که یک چهارم آن در سیستان و بلوچستان است.

پنج شنبه 30 شهریور 1396  8:46 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ایوانکاترامپ: منتقدانم درباره من دچار سوءتفاهم شده اند

ایوانکاترامپ:منتقدانم درباره من دچار سوءتفاهم شده اند

ایوانکاترامپ: منتقدانم درباره من دچار سوءتفاهم شده اند

دختر بزرگ رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد که منتقدانش درباره نقش وی به عنوان مشاور ارشد کاخ سفید دچار سوءتفاهم شده‌اند. ایوانکا ترامپ گفت:برخی از من انتظار دارند که نقش یک نیروی میانه‌رو را در دولت ترامپ ایفا کنم. اما نقش من و هرکسی دیگر که با ترامپ کار می‌کند این است که اطلاع رسانی کند، مشاوره دهد و سپس دست به اقدامات لازم بزند. اما من تصمیم گیرنده نیستم. بسیاری از منتقدان ایوانکا ترامپ وی را یک "فمینیست قلابی" می‌دانند که نمی‌تواند روی پدرش اثری بگذارد.

پنج شنبه 30 شهریور 1396  8:49 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها