0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

♦️بابک زنجانی از دادگاه اخراج شد 

🔹بابک زنجانی در جلسه امروز دادگاه توضیحاتی را درباره سوالات قاضی پرونده مطرح کرد که در میان اظهاراتش با غلامرضا مهدوی وکیل شرکت نفت درگیری لفظی پیدا کرد که این مشاجره نهایتا باعث شد قاضی مقیسه زنجانی را از دادگاه اخراج کند./منبع:فارس

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 27 شهریور 1396  9:45 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺هواداران ناراضی استقلال با شعارنویسی روی کرکره مغازه منصوریان، اعتراض خود را نسبت به مربيگرى او ابراز کردند/منبع:مهر

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 27 شهریور 1396  9:45 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺برنامه نود با حضور سيد رضا افتخاری، مديرعامل استقلال تهران امشب ساعت ٢٢:٣٥ روي آنتن شبكه سه سيما مي رود. 
🔹بررسي نتايج ضعيف استقلال موضوع گفت و گوي ويژه امشب برنامه نود خواهد بود.

دوشنبه 27 شهریور 1396  9:47 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 مغز و اینترنت بهم متصل شدند!
🔹محققان در آفریقای جنوبی توانسته اند مغز و اینترنت را بهم متصل کنند. با کمک این روش امواج مغزی به طور زنده در فضایWWW منتشر می شود/منبع:مهر

دوشنبه 27 شهریور 1396  9:47 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ساعت شروع کار اداری در پایتخت تغییر کرد

🔹معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران: هیات وزیران با کلیات تغییر ساعات ادرای کارمندان موافقت کرد
🔹براین اساس ساعت شروع به کار ادارات دولتی در پایتخت از ابتدای مهر ساعت 9 صبح است

دوشنبه 27 شهریور 1396  9:51 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️دولت عربستان برای نخستین بار در اقدامی نوگرایانه و تابو شکن به زنان این کشور اجازه داد تا در جشن ملی این کشور همراه با مردان در یکی از استادیوم های فوتبال این کشور حضور پیدا کنند/منبع:شهر خبر

دوشنبه 27 شهریور 1396  9:52 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دکتر روحانی درگفتگو باCNN: درست که آقای ترامپ غیرقابل پیش بینی است؛ ولی ما برای هر وضعیتی پیش بینی وبرنامه داریم/ تنها نتیجه خروج از برجام، بی اعتباری است

دوشنبه 27 شهریور 1396  9:53 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺ایران طرح پیشنهادی نماینده آمریکا برای تغییر ساختار سازمان ملل متحد را امضا نکرد.
🔹 نشست مرتبط با این طرح که از سوی تعدادی از کشورها ارائه شده بود عصر امروز برگزار شد/yjc

دوشنبه 27 شهریور 1396  9:55 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️۲ کشته و ۷ مصدوم بر اثر برخورد اتوبوس و تیبا در محور مرند - خوی

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان آذربایجان‌شرقی:
🔹 در حادثه رانندگی عصر امروز در محور مرند - خوی حوالی روستای قاپلوق ۲ نفر جان باختند و ۷ تن راهی بیمارستان شدند.
🔹 ۲ سرنشین تیبا بر اثر شدت جراحات در دم فوت کردند و ۷ مصدوم حادثه توسط ۵ دستگاه آمبولانس اورژانس به مراکز درمانی انتقال یافتند/باشگاه خبرنگاران

دوشنبه 27 شهریور 1396  9:58 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️تلگرام ۶۰ درصد پهنای باند کشور را اشغال کرده است

معاون محتوایی مرکز ملی فضای مجازی:
🔹️تلگرام در حال حاضر نزدیک به  ۴۰ میلیون کاربر دارد که ساعت ۲۲ تا یک شب بیشترین ساعت ترافیکی آن است. بیش از ۶۰  درصد پهنای باند کشور توسط تلگرام اشغال‌شده است

.
🔹️۵۸۰ هزار کانال در تلگرام در حال حاضر در کشور وجود دارد که در این‌ بین ۱۶ کانال تلگرامی بالای یک میلیون نفر عضو دارد.

🔹️بیشترین تعداد  عضو یک کانال تلگرامی ۳میلیون ۴۰۰ هزار نفر است و بیشترین بازید از یک پیام  نیز در حال حاضر ۲۰ میلیون نفر است/ایسنا

دوشنبه 27 شهریور 1396  9:59 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️کارنامه نهايي داوطلبان آزمون سراسري سال 1396 فردا اعلام مي شود.

🔹سخنگوي سازمان سنجش آموزش کشور:کارنامه داوطلبان آزمون سراسري سال 96 در سايت اينترنتي سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org منتشر خواهد شد.
🔹در اين کارنامه رتبه داوطلب، آخرين رتبه پذيرفته شده در هر يک از کدرشته محل هاي انتخابي داوطلب در ميان متقاضيان و در سهميه مربوط درج خواهد شد.
🔹داوطلبان پس از دريافت کارنامه نتايج نهايي، سوالات خود را حداکثر تا 20 مهر به طور انحصاري از طريق سامانه پاسخگويي اينترنتي سازمان سنجش مطرح کنند.

دوشنبه 27 شهریور 1396  10:00 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️قتل ۵ نفر با سلاح گرم در اسلام آباد غرب

🔹در این حادثه قاتل با سلاح گرم و به ضرب پیاپی گلوله ۴ عضو خانواده خود را قربانی کرده است.
🔹فرد مذکور پس از دست زدن به این جنایت با شلیک گلوله به زندگی خود هم پایان می دهد/مهر

دوشنبه 27 شهریور 1396  10:00 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️دستگیری 7 جستجوگر گنج در قزوین 

🔹 فرمانده یگان حفاظت سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری از دستگیری اعضای باند حفار غیرمجاز و کشف ادوات و ابزار حفاری در شهرستان آوج استان قزوین خبر داد. 
🔹در این عملیات نیز ۷ نفر حفار غیرمجاز دستگیر شدند و تعدادی ابزار حفاری از شامل یک دستگاه کمپرسور، یک دستگاه هیلتی، یک دستگاه مکنده هوا و تعدادی بیل و... از متهمان کشف و ضبط شد/میزان

دوشنبه 27 شهریور 1396  10:02 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️کشف تریاک از معده مسافر پرواز زاهدان - مشهد 

🔹قاضی اصولی صفار بازپرس ویژه جرائم فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد در گفت‌و‌گو با میزان گفت: حدود یک کیلو 600 گرم تریاک از معده مسافر پرواز زاهدان به مشهد کشف شد.
🔹ماموران پلیس فرودگاه به این مسافر مشکوک شده و او را تحت نظر قرار می دهند و سرانجام این فرد با دستور قضایی برای انجام آزمایش رادیولوژی به بیمارستان منتقل شد و پس از بررسی دقیق محتویات معده این فرد مشخص شد وی حدود یک کیلو و 600 گرم تریاک را بلعیده بود.
🔹متهم دستگیر و با قرار قانونی روانه زندان شد/رکنا

دوشنبه 27 شهریور 1396  10:04 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️سرقت ناکام از بانک در فومن 

🔹سرهنگ محسن جعفرزاده گفت:ماموران انتظامی پاسگاه گوراب پس این شهرستان در ساعت ۰۴:۳۰ دقیقه بامداد روز گذشته حین گشت‌زنی در سطح حوزه استحفاظی به راننده یک دستگاه سمند که در فاصله کمی از یک بانک پارک بود، مشکوک شده و بررسی موضوع را در دستورکار خود قرار دادند.
🔹راننده سمند به محض رویت پلیس متواری شد و ماموران بلافاصله اقدامات امنیتی و انتظامی پیشگیری از سرقت بانک را به اجرا درآوردند.
🔹سارق پس از رویت ماموران با سلاح سرد به طرف آن‌ها هجوم برد، اما در نهایت خلع سلاح و دستگیر شد.
🔹سرهنگ جعفرزاده با اشاره به معرفی متهم ۳۷ ساله به مراجع قضایی برای سیر مراحل قانونی، تصریح کرد: تلاش پلیس برای دستگیری راننده متواری ادامه دارد/میزان 

دوشنبه 27 شهریور 1396  10:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها