0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

ناصری: باید  دو حزب فراگیر تشکیل شود

عبدا... ناصری، عضو شورای مشورتی رئیس دولت اصلاحات در گفت‌وگو با فرارو درباره پیشنهاد روزنامه اعتماد گفت: «این پیشنهاد قطعا قابل بررسی است و می‌توان به آن به عنوان یک پیشنهاد کاربردی توجه کرد اما من معتقدم که راه نجات از وضعیت نابه سامان تحزب در کشور این است که دو حزب فراگیر تشکیل شود. یعنی اصلاح‌طلبان یک حزب و اصولگرایان نیز یک حزب فراگیر تشکیل دهند و همه تصمیمات و رویکردهای سیاسی مانند کشورهای توسعه‌یافته، در آن جا گرفته شود. اما تا زمانی که این مشکل وجود داشته باشد، باید با همین روال فعلی پیش برویم. البته من باز هم تاکید می‌کنم که این پیشنهاد، یک پیشنهاد جالب و قابل بررسی است و بهتر است به آن توجه شود. به هرحال ما باید قبول داشته باشیم که وضعیت فعلی احزاب بسیار ناامید‌کننده است و ما باید شرایط را بهبود بخشیم. شاید از این طریق بتوانیم گام مثبتی در این  را‌ه  برداریم.»

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 14 شهریور 1396  10:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

راه اندازی کمیته ارزیابی اصلاح طلبان

شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان که خود را در برابر موج انتقادات  می دید ، تصمیم به تشکیل یک کمیته برای ارزیابی عملکرد این شورا گرفت. براساس گزارش های منتشر شده این «کمیته ارزیابی» هفت نفره از آقایان حسن رسولی، مرتضی مبلغ، محمود میرلوحی، آقازاده و طاهرنژاد و خانم‌ها صدراعظم نوری و الهه کولایی تشکیل شده است. ژاله فرامرزیان دبیر شورای عالی سیاست‌گذاری اصلا‌ح‌طلبان هفته گذشته خبر داده بود کمیته‌ای که برای ارزیابی عملکرد شورای عالی سیاست گذاری و به تبع آن جمع‌آوری نظرات اصلاح‌طلبان تشکیل شده بود، در جلسه آینده هیئت رئیسه گزارش خود را ارائه می‌دهد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 14 شهریور 1396  10:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶کناره گیری زاکانی از جمعیت رهپویان

البته سال گذشته نیز علیرضا زاکانی از چهره های مطرح اصولگرایان از دبیرکلی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی استعفا و جای خود را به پرویز سروری داد. با این که سروری از لحاظ سن و سال از زاکانی مسن تر است اما این تشکل به گفته دبیرکل سابق به جوان گرایی معتقد است. دبیرکل سابق این جمعیت در اولین جلسه دور جدید فعالیت این حزب تأکید کرده بود در دوره جدید به ویژه با رویکرد جوان گرایی که با افزایش تعداد اعضای جوان شورای مرکزی محقق شده است، این جمعیت بتواند در جبهه انقلاب موثرتر از گذشته عمل کند.

سه شنبه 14 شهریور 1396  10:11 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶جمنا در آستانه تغییر و تحول

جبهه مردمی نیروهای انقلاب نیز که سال گذشته و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری شکل گرفت از تیغ تیز انتقادها بی نصیب نبود و ناچار به اصلاحاتی در تشکیلات و برنامه های خود شد. به ویژه این که برخی چهره ها و حتی طیفی از بدنه اصولگرایی این جبهه را در شکست در انتخابات مقصر می دانند. در همین زمینه محمدحسن رحیمیان رئیس شورای مرکزی جمنا درباره تغییرهای احتمالی جبهه متبوعش گفته بود: قطعا در ساختار، سازمان و فعالیت‌هایی که این جبهه پیش از انتخابات انجام داده است به دنبال بازنگری و ارتقای ساختار هستیم. وی در این مصاحبه با بیان این که ضرورت دارد اصلاحاتی در ساختار جمنا انجام شود، افزوده بود: فشردگی زمان و تشکیل جبهه در زمان نزدیک به انتخابات باعث عجله‌ در تبیین ساختار شد و امروز باید با توجه به تجربیاتی که به دست آمده است بازنگری‌هایی در بخش‌های مختلف فعالیت و شیوه‌ها و برنامه‌ها انجام شود. رحیمیان در ادامه مصاحبه با باشگاه خبرنگاران، تأکید کرده بود: مجموع این بازنگری‌ها در چند ماه گذشته و پس از انتخابات در جلسات مختلف بررسی و با آن موافقت شد و ان شاء ا... در آینده‌ای نزدیک فعالیت جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی آشکارتر خواهد شد.

سه شنبه 14 شهریور 1396  10:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶جبهه پیروان درصدد بازسازی

روز گذشته سید کمال سجادی سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری نیز به ایلنا گفت: با توجه به ظرفیت جبهه پیروان باید در میان اصولگرایان به اندازه این ظرفیت با آن برخورد شود نه این که احزابی که اعضای کمی دارند یک مرتبه می‌آیند و کارهایی را انجام می‌دهند که بارها به آن ها تذکر داده‌ایم. وی با بیان این که درصدد تقویت جبهه پیروان و تشکل‌های عضو آن هستیم، اظهار کرد: مباحثات برای  راهبردها و راهکارهای موثرتر در جبهه پیروان و حفظ جایگاه این تشکل سیاسی، مبنی بر این که چه راهبرد و راهکارهایی برای آینده و در انتخابات مجلس داشته باشیم و این که برای انسجام تشکیلاتی چگونه پیش‌رویم تا نقش بیشتری را در جاهایی مانند جمنا ایفا کنیم، ادامه دارد. 

سه شنبه 14 شهریور 1396  10:13 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عزم جدی وزیر ارتباطات برای اصلاح تعرفه اینترنت

عزم جدی وزیر ارتباطات برای اصلاح تعرفه اینترنت

مهر - وزیر ارتباطات با بیان این که نظام تعرفه گذاری اینترنت در کشور دارای اشکال است، گفت: عزم ما بر اصلاح نظام تعرفه اینترنت در راستای حمایت از تولید بومی، جدی است.آذری جهرمی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام با انتشار عکسی از فروش دی وی دی های سریال های ایرانی کنار خیابان، نوشت: وقتی نظام تعرفه گذاری اینترنت اشکال داشته باشد، نه تنها مصرف کننده آزار می بیند، بلکه تولیدکنندگان محتوای خوب ایرانی نیز باید شاهد باشندکه دسترنج شان در پیاده رو ها ، توزیع شود.زمانی که دیدن یک فیلم از طریق شبکه، هزینه ای بیش از هزینه دی وی دی کنار خیابانی داشته باشد، محتوای فاخر در فضای مجازی کشور رشد نخواهد کرد.وی ادامه داد: عزم ما بر اصلاح نظام تعرفه اینترنت، جدی است.

سه شنبه 14 شهریور 1396  10:15 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آغاز ثبت نام آزمون استخدام 5 هزار نفر در شرکت های دانش بنیان

آغازثبت نام  آزمون استخدام 5 هزار نفر در شرکت های دانش بنیان

ثبت نام نخستین آزمون استخدامی شرکت های خصوصی ودانش بنیان کشور ازامروز 14شهریور آغاز می شود و طی آن  پنج هزار نفر از پذیرفته شدگان در این آزمون به سه هزار و 125 شرکت دانش‌بنیان و بیش از 16 هزار شرکت خصوصی صنعتی معرفی می‌شوند. قمری، دبیرشورای سیاست گذاری وسرپرست آزمون استخدامی شرکت های دانش بنیان درنشستی خبری بااشاره به برگزاری دومرحله ای این آزمون درنیمه دوم امسال و باهدف کاهش آماربیکاری و افزایش سطح کیفی فعالیت شرکت های دانش بنیان گفت :متقاضیان برای ثبت نام به سایت آزمون به نشانی www.inre.ir مراجعه کنند.منتخبان اسفند ماه برای استخدام به شرکت های دانش بنیان معرفی می شوند.این آزمون براساس266عنوان شغلی برگزارخواهد شدودر پایان آزمون حداقل پنج هزارنفردراین مشاغل مشغول به کارخواهند شد.

سه شنبه 14 شهریور 1396  10:16 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سال ۹۷ نتیجه فقرزدایی و اشتغال نمایان خواهد شد

ربیعی با اشاره به آغاز به کار طرح «هزار روستا؛ هزار تعاونی» از ماه آینده گفت: در سال 97 بخش تعاون و روستاها دچار تغییرات شگرفی خواهند شد. به گزارش ایسنا، ربیعی افزود: در سال ۹۷ با طرح های متنوع از جمله " هزار روستا؛ هزار تعاونی" نتیجه فقر زدایی و اشتغال را نمایش خواهیم داد. به گزارش تسنیم، ربیعی در نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های تعاونی این را هم گفت که قرار است «کارا کارت» را به تعاون نیز تسری دهیم. 

سه شنبه 14 شهریور 1396  10:37 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

احتمال توقف پرداخت ارز مسافرتی

احتمال توقف پرداخت ارز مسافرتیاحتمال توقف پرداخت ارز مسافرتی

اقتصادنیوز - بانک مرکزی قصد دارد به زودی دستور توقف پرداخت ارز مسافرتی را صادر کند. این ارز که با نرخ مبادله ای به مسافران و در مبادی خروجی کشور پرداخت می شد برای بسیاری جذابیت دارد. چرا که تفاوت نرخ آن با دلار بازار آزاد در حدود ۵۰۰ تومان است.

سه شنبه 14 شهریور 1396  10:37 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کشف بزرگترین ذخیره سنگ آهن کشور در استان یزد

کشف بزرگترین ذخیره سنگ آهن کشور در استان یزدکشف بزرگترین ذخیره سنگ آهن کشور در استان یزد

خبرگزاری صداوسیما - وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بیش از دو میلیارد تن ذخیره سنگ آهن جدید در یزد کشف شد که معادل کل ذخیره شناسایی شده در کشور است.محمد شریعتمداری گفت: درباره این کشف باید اقدامات دیگری نیز انجام شود. مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد نیز گفت: این معدن در اردکان قرار دارد و از لحاظ ذخیره و عیار در کشور و دنیا بی نظیر است. وی خاطرنشان کرد: ازنتایج اولیه حفاری، نتایج مثبتی را از وجود کان سنگ سنگ آهن و ذخایر بیش از 2 میلیاردتن انتظار داریم.

سه شنبه 14 شهریور 1396  10:38 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بودجه ریزی سال 97 تغییر می کند

ایرنا - رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: هم اکنون که در حال تنظیم لایحه بودجه 1397 هستیم، روش بودجه ریزی را تغییر داده ایم و شعاری که برای بودجه سال آینده انتخاب کرده ایم؛ « تصویب بر پایه قیمت تمام شده و هزینه واحد تولید و تخصیص بر اساس عملکرد» است. محمدباقر نوبخت افزود: در سیاست ها کاهش هزینه های جاری و سوق به سوی تولید و اشتغال را پیگیری می کنیم. رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: بر اساس قانون برنامه ششم توسعه باید تا پایان سال 1397 حداقل پنج درصد هزینه های جاری را کاهش دهیم که در بودجه سال آینده اعمال می کنیم. 

سه شنبه 14 شهریور 1396  10:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

متن توافق نامه تجارت آزاد ایران و پاکستان، نهایی می شود

وزارت صنعت در واکنش به سخنان برخی مقامات استانی مبنی بر بی توجهی به نظام تعرفه ترجیحی با پاکستان توضیح داد توسعه تجارت ترجیحی و نهایی کردن متن تجارت آزاد با پاکستان در دستور کار است. به گزارش مهر و طبق توضیحات وزارت صنعت، قرار است نشست سوم کمیته مذاکرات تجاری در آبان ماه امسال در تهران برگزار شود. در این مذاکرات قرار است متن موافقت نامه تجارت  آزاد بین ایران و پاکستان در سطح مذاکره کنندگان دو طرف نهایی  وتصمیم گیری شود.

سه شنبه 14 شهریور 1396  10:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انتقاد توکلی از محرمانه سازی بی مورد اطلاعات

رئیس سازمان مردم نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت، گفت: طبق قانون آزادی دسترسی به اطلاعات بسیاری از نامه‌هایی که مهر محرمانه دارند، واقعا محرمانه نیست. به گزارش فارس، احمد توکلی در نشست مجمع اسلامی کارکنان بانک‌ها، افزود: امیرالمومنین در نامه به مالک اشتر می‌فرمایند: «هیچ چیز برای شما پنهان نمی‌کنم به جز نقشه‌های جنگی». وی  افزود:کارکنان حکومت باید به‌گونه‌ای رفتار کنند که شفافیت افزایش یابد.

سه شنبه 14 شهریور 1396  10:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روز آرام بازارهای داخلی ارز و طلا

دیروز، اونس جهانی در اثر تنش های بین المللی رشد 10 دلاری خود را آغاز کرد. بازارهای جهانی که هفته جدید را با اخباری از رشد تنش های سیاسی – از آزمایش های هیدروژنی کره شمالی تا پاسخ کره جنوبی و تهدیدهای آمریکا- شروع کردند تمایل بیشتری به سرمایه امن یعنی طلا نشان دادند. بنابراین اونس با رشد 10 دلاری به هزار و 336 دلار رسید (تا زمان تنظیم خبر). تمایل به ین ژاپن هم موجب کاهش ارزش دلار آمریکا شد. متاثر از این شرایط، در بازارهای داخلی، دلار کاهش یافت و پوند و یورو افزایش نرخ داشتند. طلای داخلی نیز متاثر از کاهش ارزش دلار ارزان شد.

سه شنبه 14 شهریور 1396  10:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سیاست های غلط ایران در جذب سرمایه خارجی ارتباطی با تحریم ندارد

سیاست های غلط ایران در جذب سرمایه خارجی ارتباطی با تحریم ندارد

نشست هم اندیشی بررسی وضعیت آزادی اقتصادی درایران، دیروز باحضور پروفسور مایکل واکر، بنیان گذار موسسه فریزرکانادا، درحالی دراتاق بازرگانی تهران برگزارشد که بنیان گذار این موسسه معتبر جهانی و مرجع اعلام شاخص آزادی اقتصادی، سیاست های غلط در مسیر جذب سرمایه گذاری خارجی در ایران را عامل مهم تری به نسبت تحریم ها در جذب نشدن سرمایه خارجی دانست.به گزارش خراسان، مایکل واکر، بنیان گذار موسسه فریزر کانادا در این مراسم با اشاره به رتبه 150 ایران ازمیان 156 کشور جهان درزمینه جذب سرمایه های خارجی و کسب و کار گفت: این مهم است که سرمایه های خارجی را جذب کنید ولی مهم تر آن است که سرمایه های ایرانیان داخل کشور را جذب کنید و شرایطی به وجود نیاید که به خارج از کشور بروند. وی با اشاره به دوستان ایرانی اش درکانادا افزود: 500 هزار ایرانی در سواحل ونکوور کانادا زندگی می کنند؛ این که آنان علاقه به سرمایه گذاری درایران را داشته باشند به خود شما بستگی دارد؛ ممکن است بگویند به خاطر تحریم است ولی سیاست های غلطی که درباره کارگرها و سرمایه گذاری هایتان دارید ارتباطی با تحریم ندارد.

سه شنبه 14 شهریور 1396  10:44 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها