0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

مشاور سازمان سنجش:
🔹فرصت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد 15 شهریور به پایان می‌رسد/انتخاب

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 13 شهریور 1396  7:14 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️دستگیری سارقی با 17 کیلو طلا

ناصر اصلانی، فرمانده انتظامی آذربایجان غربی:
سارق مغازه طلافروشی در میاندوآب در یکی از استان های همجوار دستگیر شد.
🔹سارق، 17 کیلوگرم طلای مسروقه را در دو ساک در صندوق عقب خودرو گذاشته بود.
🔹طلاهای مسروقه بیش از 2 میلیارد تومان ارزش دارد/رکنا

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 13 شهریور 1396  7:15 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️توقیف 5 دستگاه کامیون حامل مرغ های غیر بهداشتی

🔹به گفته فرمانده انتظامی سمنان، ماموران انتظامی «سرخه» به پنج دستگاه کامیون که حامل طیور زنده بود، مظنون و آنها را متوقف کردند خودروهای توقیفی در مجموع حامل 5 هزار مرغ زنده به ارزش 65 میلیون تومان بود که به علت نداشتن پروانه بهداشتی و مجوز حمل و نقل توقیف شد/ایرنا

دوشنبه 13 شهریور 1396  7:17 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️نیکی هیلی در نشست فوق‌العاده شورای امنیت درباره کره‌شمالی:
🔹 زمان تصمیمات ناقص از طرف شورای امنیت گذشته است و باید این شورا تصمیمات قاطعانه‌ای در برابر کره‌شمالی اتخاذ کند/yjc

دوشنبه 13 شهریور 1396  10:33 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی وزارت ورزش:امروز و در آستانه بازی با تیم ملی سوریه مبلغ ۲ و نیم میلیارد تومان به فدراسیون فوتبال و برای حمایت از تیم ملی پرداخت شد/تسنیم

دوشنبه 13 شهریور 1396  10:36 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺مجید مجیدی بار دیگر در هند فیلم می‌سازد
🔹مجیدی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد فیلم جدیدش را به زودی با عنوان «معدن طلا» در هند جلوی دوربین می‌برد.

دوشنبه 13 شهریور 1396  10:36 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺برنامه جهانی غذا : عربستان باید نیازهای انسانی یمن را که به خاطر جنگ در این کشور به وجود آمده تامین کند/ایرنا

دوشنبه 13 شهریور 1396  10:37 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️سرگردانی ۱۱۵ زائر ایرانی در نجف
🔹ایسنا مدعی شد: زائر ایرانی هر کدام بین یک میلیون و ۱۰۰ هزار تا یک میلیون و ۷۵۰ هزار تومان داده‌اند تا برای زیارت به عتبات سفر کنند، اما سرگردانی و معطلی در عراق نصیب‌شان شده است

دوشنبه 13 شهریور 1396  10:37 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺در پی آزمایش هسته‌ای جدید کره‌شمالی، آمریکا با حمل کلاهک‌های سنگین‌تر از سقف قبلی تعیین شده (۵۰۰ کیلوگرم) توسط موشک‌‌های کره‌جنوبی موافقت کرد.

دوشنبه 13 شهریور 1396  10:39 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آیت ا... آملی لاریجانی : دادستان کل کشور به موضوع حوادث جاده‌ای ورود کند

خبرگزاری صدا و سیما - آیت ا... آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با ابراز تأسف از حادثه واژگونی اتوبوس حامل دانش آموزان دختر هرمزگانی، این حادثه دلخراش را به خانواده‌های داغدیده تسلیت گفت و تأکید کرد: از آن جا که موضوع، مربوط به حقوق عامه است از دادستان کل کشور می‌خواهم که با همراهی وزیران مربوط، به این موضوع ورود کند تا علاوه بر رسیدگی‌های احتمالی قضایی، با چاره اندیشی و همفکری، نقاط آسیب‌پذیر برای پیشگیری از حوادث مشابه و کاهش تلفات جاده‌ای شناسایی شود.

سه شنبه 14 شهریور 1396  9:36 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نعیم قاسم: حزب ا... لبنان تا پایان کامل مأموریت، در سوریه می ماند

نعیم قاسم:حزب ا... لبنان تا پایان کامل مأموریت، در سوریه می ماند

نعیم قاسم: حزب ا... لبنان تا پایان کامل مأموریت، در سوریه می ماند

معاون دبیرکل حزب ا... لبنان در سخنانی با اشاره به حضور این گروه در سوریه تأکید کرد : حزب ا... تا پایان مأموریتش در سوریه در این کشور باقی می ماند.نعیم قاسم افزود: حزب ا... به فضاسازی های رسانه ای درباره حضور خود در سوریه توجه نمی کند. ما به دنبال یک سوریه آزاد و مستقل هستیم. تا زمانی که صهیونیست ها در صحنه حاضر هستند، ما صحنه را ترک نخواهیم کرد و در سوریه به حضور خود ادامه می دهیم، هرچند که سالیان طولانی نیز بگذرد.

سه شنبه 14 شهریور 1396  9:37 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مدیرکل حراست شهرداری تهران: بازداشت شریفی ربطی به مسئولیت هایش در شهرداری ندارد

مهر - مدیرکل حراست شهرداری تهران اعلام کرد: بازداشت عیسی شریفی، معاون سابق شهرداری تهران ارتباطی با مسئولیت نامبرده در سازمان مذکور ندارد. تا به حال پرونده تخلفی از ایشان در حراست شهرداری وجود نداشته و از رسانه ها خواهش می کنم مطابق قانون و تا زمان اظهار نظر رسمی مقامات قضایی از گمانه زنی ها خودداری کنند.

سه شنبه 14 شهریور 1396  9:38 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستور ویژه دولت درباره مصرف زغال سنگ

دستور ویژه دولت درباره مصرف زغال سنگ

بر اساس ابلاغیه یک مسئول ارشد اجرایی به تعدادی از اعضای کابینه، با اشاره به فقدان مطالعات یک پارچه و جامع انرژی در کشور و ضرورت توسعه سبد استفاده از منابع مختلف در تامین نیازهای انرژی کشور، از وزیران مربوطه خواسته شده است علاوه بر تدارک زیرساخت های مختلف شناسایی و اکتشاف جامع زغال سنگ حرارتی در کشور، راجع به استفاده بهینه همراه با فناوری جدید و سازگار با محیط زیست زغال سنگ حرارتی، در عرصه هایی چون تولید برق اقدام کنند.

سه شنبه 14 شهریور 1396  9:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تصمیم دولت احمدی نژاد درباره «ساتکاب» وتو شد

تصمیم دولت احمدی نژاد درباره «ساتکاب» وتو شد

پس از آن که دولت دهم، در تصمیمی مهم اقدام به صدور دستور انحلال شرکت ساخت و تهیه کالای برق (ساتکاب) که در سال 1347 تأسیس شده بود، کرد و روند اجرایی این موضوع مصادف با استقرار دولت یازدهم شد، طبق ابلاغیه هفته های اخیر هیئت دولت به تعدادی از وزیران اقتصادی کابینه، تاکید شده با توجه به اختیارات ناشی از اصل 138 قانون اساسی، اقدامات اجرایی مربوط به انحلال ساتکاب متوقف و شرکت مذکور موظف است پس از اصلاحات ساختاری، به انجام فعالیت های قانونی خود اقدام کند.

سه شنبه 14 شهریور 1396  9:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مسجدجامعی: حضور شهردار تهران در هیئت دولت نیاز به مصوبه دارد

مسجدجامعی:حضور شهردار تهران در هیئت دولت نیاز به مصوبه دارد

مسجدجامعی: حضور شهردار تهران در هیئت دولت نیاز به مصوبه دارد

ایلنا - مسجدجامعی،عضو شورای شهر تهران درباره حضور شهردار تهران در هیئت دولت گفت: مقدمات حضور نجفی در هیئت دولت منوط به صدور مصوبه‌ای از سوی این هیئت است و پیگیری‌های لازم انجام شده است.

سه شنبه 14 شهریور 1396  9:40 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها