0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

هیئت پارلمانی انگلیس به تهران می‌آید

تسنیم - رحیمی نماینده مردم تهران درمجلس ، از سفر اعضای هیئت پارلمانی انگلیس به تهران خبر داد و گفت‌: رایزنی‌های لازم انجام شده و این هیئت برای مذاکرات کنسولی در مهرماه به تهران سفر می‌کند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 14 شهریور 1396  9:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سفیر استرالیا در تهران: استرالیا با قدرت از توافق برجام حمایت می کند

خانه‌ملت - ایان بیگز سفیر استرالیا درتهران در دیدار با صادقی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و استرالیا با تأکید بر گسترش مناسبات  میان دو کشور گفت: استرالیا برارتقای سطح همکاری ها با جمهوری اسلامی ایران تأکید ویژه دارد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 14 شهریور 1396  9:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ابقای آشنا در ستاد مرکزی راهیان نور

ابقای آشنا  در ستاد مرکزی  راهیان نور
ابقای آشنا در ستاد مرکزی راهیان نور

ایرنا - واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور در پاسخ به نامه رئیس بنیاد حفظ و نشر ارزش های دفاع مقدس نوشت: با نظر دکتر روحانی حسام الدین آشنا همچنان به عنوان نماینده تام الاختیار رئیس جمهور معرفی می شود.

سه شنبه 14 شهریور 1396  9:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مراسم نکوداشت ابراهیم یزدی، برگزار شد

مراسم نکو داشت ابراهیم یزدی، برگزار شد

مراسم نکوداشت مرحوم ابراهیم یزدی  دبیرکل نهضت آزادی در تهران برگزار شد. به گزارش ایرنا در این مراسم که عصر روزگذشته در مسجد جامع شهرک غرب برگزار شد علاوه بر مسئولان کشوری از جمله محمد جواد ظریف، کمال خرازی،محمد رضا عارف، جمعی از ​شخصیت ها، فعالان سیاسی و حزبی  از جمله غلام عباس توسلیان، صلاح زواری سفیر فلسطین در تهران، غلامحسن کرباسچی، بهرام قاسمی،  عبدا... نوری، حسین فریدون، محمود صادقی، محمدرضا خاتمی، عبدا... رمضان زاده، سیداحمد خرم، مصطفی معین و... هم حضور داشتند.مرحوم ابراهیم یزدی شنبه شب هفته گذشته دارفانی را وداع گفت؛ وی از سرطان پروستات رنج می ‌برد و در هفته های اخیر به علت وخامت حال عمومی در ازمیر ترکیه تحت درمان بود.

سه شنبه 14 شهریور 1396  9:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خودروهای بدون معاینه فنی روزانه 50 هزار تومان جریمه می‌شوند

رئیس پلیس راهور تهران گفت: خودروهایی که فاقد معاینه فنی هستند، روزی 50 هزار تومان جریمه می‌شوند. به گزارش ایسنا، سردار مهماندار بابیان این که  بحث معاینه فنی می‌تواند خودروهای دودزا را از رده خارج کند، افزود: این طرح نه‌تنها در تهران بلکه در شهرستان‌ها نیز مدنظر ماست و در سامانه سیم فا در حال اجراست. خودروهایی که فاقد معاینه فنی هستند، روزی 50 هزار تومان جریمه می‌شوند.

سه شنبه 14 شهریور 1396  9:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

صدور ویزای اربعین در۴ کنسولگری تهران، مشهد، کرمانشاه و اهواز

صدور ویزای اربعین در۴ کنسولگری تهران، مشهد، کرمانشاه و اهواز

مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت بابیان این که عملیات صدور ویزای زائران اربعین از ۲۰ شهریورماه آغاز خواهد شد، افزود: صدور ویزای اربعین از ۲۰ شهریور تا اوایل مهرماه در چهار کنسولگری تهران، مشهد، کرمانشاه و اهواز انجام خواهد گرفت و از اوایل مهرماه به بعد به‌منظور تسهیل و تسریع در صدور ویزای زائران، ۱۲ دفتر کنسولگری موقت در سراسر کشور فعال خواهد شد. به گزارش  مهر، محسن نظافتی درجلسه هماهنگی امور ارزی برای صدور روادید زائران اربعین امسال که با حضور مسئولان سازمان حج و زیارت و مسئولان و نمایندگان وزارت امور خارجه، وزارت کشور، بانک مرکزی و بانک سپه برگزار شد، افزود: ثبت‌نام زائران اربعین در سامانه سماح از  اول شهریورماه آغازشده است و عملیات صدور ویزای زائران اربعین حسینی از ۲۰ شهریورماه آغاز خواهد شد.

سه شنبه 14 شهریور 1396  9:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

چاقی و اضافه وزن کودکان ایرانی 2 برابر شده است

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: طی دو دهه گذشته همزمان با کاهش بیش از 50 درصدی سوء تغذیه ( کم وزنی و کوتاه قدی) کودکان در کشور، شیوع چاقی و اضافه وزن در کودکان ایرانی دو برابر شده است. زهرا عبداللهی گفت: حدود 20 سال پیش مشکل اصلی تغذیه ای کودکان در ایران، سوء تغذیه از جمله کوتاه قدی و کم وزنی بود اما این مشکل اکنون به میزان بسیار زیادی در کشور کم شده است و بر عکس مشکل اصلی کشور اکنون افزایش خطرناک چاقی و اضافه وزن نه تنها در کودکان زیر پنج سال بلکه حتی در کودکان زیر دو سال است.

سه شنبه 14 شهریور 1396  9:51 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تمدید مهلت ثبت‌نام کتاب های درسی تا 17 شهریور

معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی از تمدید مهلت ثبت‌نام کتاب های درسی دوره ابتدایی، فنی و حرفه‌ای و پیش‌دانشگاهی تا 17 شهریور خبر داد. به گزارش همشهری آنلاین، حسین طلایی زواره بابیان این که نحوه ثبت‌نام و دریافت کتاب های درسی دو گونه است، اظهار کرد: نخست کتاب های دوره ابتدایی، پیش‌دانشگاهی و فنی و حرفه‌ای است که ثبت‌نام برای دریافت آن‌ها از طریق سامانه اینترنتی انجام شد و از طریق مدارس در روز اول مهر توزیع می‌شود. وی افزود: کتاب های دوره متوسطه اول و متوسطه دوم نیز از طریق کتاب‌فروشی‌ها توزیع می‌شود.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حذف شناسنامه از برنامه‌های سازمان ثبت احوال کشور

رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفت: با صدور کارت ملی هوشمند، وجود شناسنامه در سال‌های آینده ضرورتی ندارد، لذا حذف شناسنامه جزو برنامه‌های آینده این سازمان خواهد بود. به گزارش ایسنا، حمید درخشان‌نیا با بیان این که کارت هوشمند ملی می‌تواند جایگزین خوبی برای شناسنامه باشد، اظهار کرد: حذف شناسنامه ، نیازمند اصلاح قانون و تصویب آن توسط دولت و مجلس است. وی افزود: زمانی که این کار انجام شود، بخشی از هزینه‌های مردم کاهش پیدا می کند و نیازی به شناسنامه‌های کاغذی نیست. از سوی دیگر از بار کاری سازمان ثبت احوال نیز به مقدار زیادی کم خواهد شد.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

35 درصد مساحت خراسان رضوی سابقه سیل خیزی و سیل گیری دارد

استاندار خراسان رضوی گفت:35 درصد گستره استان سابقه سیل خیزی و سیل گیری دارد. این موضوع نشان می دهد خراسان در برابر سیل تا حدی آسیب پذیر است. با یک مدیریت صحیح می توان تهدید جریان سیلاب را به فرصت تبدیل و این آب ها را برای مصارف مختلف جمع آوری کرد. باید برای مبادی شکل گیری سیل در بالادست و مسیرهای رودخانه چه در بستر و چه در حریم آن ها تدبیری اندیشه شود .

سه شنبه 14 شهریور 1396  10:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

آیین نامه و مرام نامه فراکسیون مستقلین و اعتدال‌گرایان خانه احزاب تدوین می شود

فارس - حجت‌الاسلام علی‌اکبر مرتضوی کیاسری عضو فراکسیون مستقلین و اعتدال‌گرایان خانه احزاب ایران از تدوین آیین‌نامه و مرام نامه این فراکسیون در هفته آینده خبر داد.وی افزود: قرار است در نشست فراکسیون مستقلین و اعتدال‌گرایان در دفتر حزب تمدن اسلامی آیین‌نامه و مرام‌نامه‌ای برای این فراکسیون تدوین و تصویب شود. چرا که هم اکنون کسی به طور مشخص مسئول امور فراکسیون نیست.

سه شنبه 14 شهریور 1396  10:07 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶سجاد سالک: تشکل‌ها در جریان اصلاحات نیازمند اعتماد بیشتری از سوی حاکمیت هستند

سجاد سالک عضو حزب ندای ایرانیان درباره آسیب شناسی جریان اصلاحات می گوید: هوشمندی و هوشیاری سیاسی حکم می کند اصلاح طلبان با آسیب شناسی عملکرد خود رو به آینده حرکت کنند. به عنوان مثال برخی از مسائلی که اصلاح طلبان باید به آن توجه کنند، ترمیم ساختار احزاب و بخش دیگر آن شاکله ائتلاف جبهه‌ای آنان است. وی می افزاید: در شرایط فعلی اصلاح طلبان به صورت جدی نیازمند این هستند که تشکل‌های خود را فعال کنند و با جدی گرفتن کار حزبی روند فعالیت خود را از حالت گعده‌ای خارج سازند. از طرفی تشکل‌ها در جریان اصلاحات نیازمند اعتماد بیشتری از سوی حاکمیت کشور هستند و این انتظار وجود دارد که از سوی نهادهای مختلف نگاه مهربانانه تری را به احزاب شاهد باشیم.

سه شنبه 14 شهریور 1396  10:08 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶اسماعیل دوستی: بزرگان اصلاحات باید درباره سازوکار شورای عالی اصلاح طلبان فکر اساسی بکنند

اسماعیل دوستی عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی هم در گفت و گویی تأکید می کند: با اتمام انتخابات، ماموریت شورای عالی سیاست گذاری پایان یافته است، باید بزرگان اصلاحات فکری اساسی کنند و در کنار  توجه ویژه‌ به احزاب ، سازوکاری بهتر از شورای فعلی در نظر بگیرند.

سه شنبه 14 شهریور 1396  10:08 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶علی صوفی: بسیاری از هدف‌های شورای عالی سیاست‌گذاری رنگ باخته است

علی صوفی دبیر کل حزب پیشروی اصلاحات که خود زمانی عضو این شورا بود در مصاحبه ای تصریح می کند: به رغم نقش مؤثری که شورای عالی سیاست گذاری از خود بر جای گذاشته ، نتیجه عملکرد این شورا چندان مطلوب نیست. به عنوان مثال این شورا در انتخابات با مدیریت منسجم خود توفیق بسیاری یافت اما درست اندکی بعد از برگزاری انتخابات این انسجام رنگ باخت. وی تأکید کرد: بسیاری از هدف‌های شورای عالی سیاست‌گذاری رنگ باخته است.

سه شنبه 14 شهریور 1396  10:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶مبلغ: مشکل با پیشنهادهای این چنینی قابل حل نیست

مرتضی مبلغ گفته است: «ابتدا باید به یک نکته مهم اشاره کنم. این که بحث درباره تشکل فراگیر و واحد در هر دو جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا به شکلی است که نمی‌توان با اظهارنظرهای چندوجهی آن را حل کرد. زیرا تعاملات سیاسی در ایران با توجه به فضای امنیتی که در کشور حاکم است، باعث می‌شود این ماجرا بسیار پیچیده شود و با پیشنهادهای این چنینی قابل حل نیست.»

سه شنبه 14 شهریور 1396  10:09 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها