0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

افت یک دست خودرویی ها در روز تقویت ۱۱۳ واحدی شاخص

ایسنا - در چهارمین روز دادوستدهای بورس تهران در هفته جاری، شاخص کل بازده نقدی و قیمتی ۱۱۳ واحد رشد کرد و حدود ۵۰۰ واحد کمتر از کانال ۸۰ واحدی ایستاد. در این روز خودرویی‌ها نقش کاهنده روی دماسنج بازار داشتند و یکدست افت کردند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 21 تیر 1396  9:07 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تولید بنزین یورو 4 پالایشگاه ستاره خلیج فارس، همچنان صفر!

تولید بنزین یورو4 پالایشگاه ستاره خلیج فارس، همچنان صفر!
تولید بنزین یورو 4 پالایشگاه ستاره خلیج فارس، همچنان صفر!

مهر - بر اساس تازه ترین آمار در تاریخ ۱۱ تیر ماه سال جاری؛ میزان تولید بنزین یورو ۴ در پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس همچنان صفر است. میزان تولید روزانه بنزین معمولی از این پالایشگاه نیز 1.9 میلیون لیتر است. در همین ارتباط یک مقام آگاه گفت: تولید بنزین یورو۴ در پالایشگاه ستاره خلیج فارس در حالی صفر است که میانگین واردات بنزین در ماه جاری بیش از ۱۶ میلیون لیتر در روز بوده است. گفتنی است فاز اول این پالایشگاه برای تولید روزانه 12 میلیون لیتر بنزین یورو4، قبل از انتخابات ریاست جمهوری افتتاح شده بود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 21 تیر 1396  9:08 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هشدار اتاق بازرگانی درباره تفکیک وزارتخانه ها

هشداراتاق بازرگانی درباره تفکیک وزارتخانه ها

هشدار اتاق بازرگانی درباره تفکیک وزارتخانه ها

اتاق بازرگانی با صدور بیانیه ای درباره تفکیک وزارتخانه های دولت تاکید کرد: از نمایندگان مجلس و دولت تقاضا می شود تا از هر گونه تصمیم عاجل که منتهی به تضعیف محیط کسب و کار و کاهش رقابت پذیری اقتصاد کشور گردد، جلوگیری کنند. آن گونه که تسنیم گزارش کرده، اعضای اتاق بازرگانی تهران با صدور بیانیه ای که با 30 رای موافق، 8 رای مخالف و یک رای ممتنع تصویب شد از دولت و مجلس خواستند از تعجیل در تفکیک وزارتخانه ها اجتناب کنند. همزمان از مجلس خبر رسید که لایحه تفکیک وزارتخانه‎ها در جلسه عصر دیروز کمیسیون صنایع و معادن رد شد.

چهارشنبه 21 تیر 1396  9:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نظر 100 اقتصاددان درباره تیم اقتصادی دولت

در یک نظرسنجی که از 100 نفر از برجسته‌ترین اقتصاددانان کشور انجام گرفت، ۸۲ درصد شرکت‌کنندگان خواستار تغییر اساسی در تیم اقتصادی دولت شدند. به گزارش اقتصادنیوز و بر اساس نظرسنجی باشگاه اقتصاد‌د‌انان «د‌نیای اقتصاد‌»، در پاسخ‌های ارائه‌شده توسط اقتصاددانان، به ترتیب سازمان برنامه و بودجه، وزارت صنعت و وزارت اقتصاد دارای بیشترین فراوانی در سه اولویت درخواست‌شده برای تغییرات در کابینه بوده‌اند. در این نظرسنجی همچنین نمراتی بین صفر تا ۱۰ به میزان هماهنگی و عملکرد تیم اقتصادی داده شده است که میانگین نمرات ارائه‌شده برای هماهنگی تیم معادل 5.1 و عملکرد تیم 5.6 بوده است.

چهارشنبه 21 تیر 1396  9:09 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کره جنوبی تامین کننده اصلی قطعات اتومبیل ایران

مهر - یک منبع آگاه در کره جنوبی گفت: این کشور به زودی به تامین کننده اصلی قطعات اتومبیل در ایران، روسیه، هند و مکزیک تبدیل خواهد شد. جایی که بازیگران محلی دوران سختی را برای ارتقای بازار و صنعت اتومبیل در کشورشان پیش رو دارند.خبرگزاری یانهاپ کره، به نقل از «پارک یان یونگ» از مسئولان سامبو موتورز افزود: اقتصاد‌های در حال ظهور راه زیادی تا ایجاد سیستم‌های کارآمد تامین و توزیع دارند و در عین حال با رشد تقاضای مشتریان روبه‌رو هستند. بر اساس این گزارش، کره ای ها به دنبال قبضه کردن بازار لوازم آرایشی آمریکا، ژاپن و برزیل هم هستند.

چهارشنبه 21 تیر 1396  9:10 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

FATF هشدار جدیدی علیه ایران نداده است

FATF هشدار جدیدی علیه ایران نداده است

در حالی دیروز یکی از خبرگزاری های داخلی، به نقل از یک پایگاه خبری گمنام خارجی، از "هشدار FATF نسبت به هرگونه معامله تجاری با ایران خبر داده بود که با بررسی این موضوع مشخص شد، این سایت خارجی، همان بیانیه پیشین FATF را با تاخیر 20 روزه بازنشر کرده و خبری از هشدار جدید نیست.دیروز خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه رپاپورت، خبری بر روی خروجی خود قرار داد که در آن آمده بود: گروه ویژه اقدام مالی اخیراً با انتشار لیستی شامل نام 9 کشور نسبت به هرگونه تعامل تجاری با آنها توسط دیگر کشورها هشدار داده است. بر این اساس این گروه که در زمینه حمایت از نظام مالی بین‌المللی در برابر پولشویی و به بهانه مبارزه با تروریسم فعالیت می‌کند، در لیست خود نام ایران و کره شمالی را به عنوان دو کشور با بیشترین ریسک همکاری آورده و عنوان کرده شرایط این دو کشور به قدری مخاطره‌آمیز است که می‌توان برای اقدام علیه آنها مجوز صادر کرد.

چهارشنبه 21 تیر 1396  9:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ظریف هفته آینده در نشست شورای روابط خارجی آمریکا سخنرانی می کند

ایسنا – وزیر امورخارجه هفته آینده قرار است در سفری به نیویورک در نشست شورای روابط خارجی آمریکا ( نهادی غیر دولتی و بسیار تاثیر گذار بر معادلات سیاست خارجی آمریکا) شرکت کند.بر اساس این گزارش اندیشکده  شورای روابط خارجی آمریکا با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ظریف، قرار است در نشستی در 17 ژوئیه (26 تیرماه) با حضور ریچارد هاس، رئیس شورای روابط خارجی شرکت کند.

چهارشنبه 21 تیر 1396  9:16 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تاریخ محاکمه مدیران تلگرامی بازداشتی تعیین شد

مهر - اواخر سال گذشته بود که تعدادی از مدیران کانال‌های تلگرامی بازداشت شدند. حالا پس از گذشت ۴ماه، کیفرخواست تعدادی از این افراد صادر و پرونده به دادگاه ارسال شده‌است.حجت‌الاسلام منتظری دادستان کل کشور گفت: برای ۶ نفر از این افراد کیفرخواست صادر و پرونده شان به دادگاه ارسال شد.یک منبع آگاه در همین رابطه گفت: این متهمان در روزهای ۲۲، ۲۳ و ۲۴ مرداد در شعبه ۱۵ دادگاه عمومی و انقلاب تهران به ریاست قاضی صلواتی محاکمه می‌شوند.

چهارشنبه 21 تیر 1396  9:17 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اگر آرمان فلسطین مسأله اصلی مسلمین می ماند شاهد پیدایش داعش نبودیم

فارس -  حجت الاسلام سید علی خمینی در دیدار با اعضای جمعیت دفاع از ملت فلسطین (واحد آذربایجان غربی) با اشاره به موضوع وحدت اسلامی گفت: اگر آرمان فلسطین مسأله اصلی مسلمین باقی می ماند شاهد پیدایش داعش نبودیم. وی ضمن انتقاداز نهادهای تبلیغاتی نظام خاطرنشان کرد: از نهادهای فرهنگی و تبلیغاتی نظام گله مندیم چراکه مسأله فلسطین تقریبا منحصر در هفته آخر منتهی به روز قدس شده است و اگر همینطور پیش رویم ممکن است روز قدس هم کمرنگ شود.

پنج شنبه 22 تیر 1396  8:31 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رئیس مجلس: با تفکیک مسکن از وزارت راه و شهرسازی موافق نیستم

رئیس مجلس: با تفکیک مسکن از وزارت راه و شهرسازی موافق نیستم 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با لایحه تفکیک وزارت مسکن از راه و شهرسازی موافق نیستم. به گزارش تسنیم، علی لاریجانی در بیستمین اجلاس هیئت عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان تصریح کرد: من با لایحه تفکیک وزارت مسکن از راه و شهرسازی موافق نیستم زیرا مشکلات کنونی کشور این نیست ضمن اینکه سال‌ها برای ادغام این وزارتخانه‌ها برنامه‌ریزی شده است.وی تصریح کرد: این روزها مجموع بحث‌ها و چالش‌هایی که در کشور ملاحظه می‌شود این گونه است که اولاً امروز دولتی که می‌خواهد شکل بگیرد باید از یک کارنامه و شجاعت لازم برای اصلاحات عظیم در حوزه اقتصادی برخوردار باشد و ویژگی دوم یک همگرایی درست در بین ارکان حکومت و صاحب نظران در اجرای اصلاحات است و این دو موضوع از موضوعات مهمی است که امروزه بدان نیاز داریم.

پنج شنبه 22 تیر 1396  8:32 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نصرا...: موضع گیری قاطع ایران و رهبرش در پیروزی موصل نقش مهمی داشت

نصرا...: موضع گیری قاطع ایران و رهبرش در پیروزی موصل نقش مهمی داشت 

دبیر کل حزب ا... لبنان یک روز پس از اعلام رسمی آزادسازی موصل، با تبریک این پیروزی به مرجعیت، دولت و مردم عراق از یکسو و به رهبر انقلاب و سپاه پاسداران از سوی دیگر، نقش ایران و رهبر معظم انقلاب در پیروزی‎های عراق را مهم برشمرد و گفت: موضع‌گیری قاطع جمهوری اسلامی ایران و در رأس آن آیت‌ا...خامنه‌ای علیه داعش و همچنین حضور فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در عراق نیز در پیروزی بر این گروه تروریستی نقش مهمی داشت. به گزارش ایسنا سید حسن نصرا... افزود: همه کشورها باید از تجربه عراق درس بگیرند و مانند عراقی‌ها، خودشان سرنوشت خودشان را در دست بگیرند. عراقی‌ها منتظر هیچ کس نماندند و به شورای همکاری خلیج فارس و امثالهم امید نبستند.

پنج شنبه 22 تیر 1396  8:33 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ایران هفته های آینده قراردادهای جدیدی با توتال امضا می کند

ایران هفته های آینده قراردادهای جدیدی با توتال امضا می کند

معاونت وزیر نفت در امور بین‌الملل به CNN گفت: «به شما اطمینان می‌دهم که قرارداد با توتال آخرین قرارداد با این شرکت نیست و ما قراردادهای دیگری را هفته‌های آینده با این شرکت منعقد می‌کنیم». به گزارش فارس به نقل از سی‌ان‌ان ، امیر حسین زمانی‌نیا معاونت وزیر نفت در امور بین‌الملل، گفت: دولت ایران در حال مذاکره با 27 شرکت خارجی برای قراردادهایی به ارزش 200 میلیارد دلار است و برخی از این معاملات به زودی اجرایی خواهد شد. امیرحسین زمانی‌نیا معاون وزیر نفت در امور بین‌الملل در حاشیه کنگره بین‌المللی نفت در استانبول در گفت‌وگو با CNN درباره قرارداد فاز 11 با توتال اعلام کرد: «من به شما اطمینان می‌دهم که قرارداد با توتال آخرین قرارداد با این شرکت نیست و ما قراردادهای دیگری را طی هفته‌های آینده با این شرکت منعقد می‌کنیم». زمانی‌نیا، گفت: ایران با کمپانی‌ها و شرکت‌های اروپایی و آسیایی نظیر BP، گازپروم و لاک‌اویل روسیه و پتروناس مالزی مذاکره کرده است.

پنج شنبه 22 تیر 1396  8:34 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزیر دفاع آمریکا به طبیب مراجعه کند

وزیر دفاع آمریکا به طبیب مراجعه کند

به گزارش خراسان حسین دهقان در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در واکنش به اظهارات اخیر مقام های آمریکایی تصریح کرد : حرف هایشان جدید نیست و همواره از این حرف ها زده‌اند. آنها با توجه به خوی استکباری که دارند فقط کافی است ورقی به تاریخ بزنند و اقدام و گفتارشان را ببینید و متوجه بشوند چقدر منفور شده اند. وزیر دفاع آمریکا بیشتر فکر کند و به طبیب مراجعه کند فکر کنم تب دار بوده و داشته هذیان می‌گفته است.

پنج شنبه 22 تیر 1396  8:37 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عربستان بالاخره به دختران اجازه ورزش در مدارس را داد

در پی بحث و جدل فراوان،سرانجام،وزارت آموزش عربستان اعلام کرد که از آغاز سال تحصیلی آینده به دختران اجازه می دهد که در مدارس ورزش کنند. فعالیت‌ ورزشی برای زنان عربستانی یکی از جنجالی‌ترین موضوعات در محافل دینی، رسمی و حقوقی محسوب می‌شود.پیشتر عبدالعزیز بن عبدا... بن محمد آل الشیخ، مفتی عربستان مانع از برگزاری مسابقات دو بین دانشجویان دختر در دانشگاه ملک سعود ریاض در مارس ۲۰۰۸ شد.

پنج شنبه 22 تیر 1396  8:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سردار غیب پرور: بسیج بعد نظامی خود را هم تقویت می کند

تسنیم - رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اهمیت تقویت بُعد نظامی در بسیج اظهارکرد: عرصه نظامی از جمله عرصه‌هایی است که بسیج در کنار فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی آن را تقویت خواهد کرد. سردار غیب پرور تاکید کرد: باید تلاش کنیم که از ظرفیت بسیج در عرصه‌های مختلف از جمله عرصه نظامی استفاده کنیم و  قدرت دفاعی کشور را تقویت نماییم و گردان های بیت المقدس در این زمینه نقش مهمی را ایفا می‌کند.

پنج شنبه 22 تیر 1396  8:41 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها