0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

توضیحات امیر عبداللهیان درباره جمله جعلی منتسب به وی

توضیحات امیر عبداللهیان درباره جمله جعلی منتسب به وی

حسین امیر عبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل با اشاره به انتشار مطلبی جعلی به نقل از وی در فضای مجازی در کانال تلگرامی خود نوشت: متاسفانه متن جعلی در فضای مجازی به نام اینجانب منتشر شده و در حال پخش است که متخلف به خاطر سوءاستفاده از نام اینجانب تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت. به گفته وی، در این متن به نقل از وی آمده بود: « لیبرال‌ها با کدام تفنگ مخالفند»

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 21 تیر 1396  8:25 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نوبخت: رئیس جمهور کارگروهی برای انتخاب کابینه تشکیل نداده است

نوبخت: رئیس جمهور کارگروهی برای انتخاب کابینه تشکیل نداده است

سخنگوی دولت در نشست خبری خود در پاسخ به این که گفته می شود رئیس جمهوری کارگروه هایی را برای تشکیل دولت دوازدهم تعیین کرده است، اظهارکرد: رئیس جمهوری کارگروهی تشکیل نداده است بلکه از سوی افراد و علاقمندان لیست هایی ارائه می شود و با توجه به تجربه و شناختی که خود رئیس جمهوری نسبت به افراد داخل دولت یا خارج از دولت دارند، این لیست را بررسی خواهند کرد . به گزارش خراسان، نوبخت افزود: رئیس جمهوری تلاش دارد تا کابینه ای مناسب فراهم کند تا پاسخگوی همه مردم باشد و کابینه دوازدهم باید همراه ، هماهنگ و هم عقیده باشد و رئیس جمهوری زیر بار هیچ حرف غیر منطقی نخواهد رفت و تا ماه آینده کابینه معرفی خواهد شد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 21 تیر 1396  8:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مولاوردی: چندین زن برای حضور در کابینه به رییس‌جمهور معرفی شده است

مولاوردی: چندین زن برای حضور در کابینه به رییس‌جمهور معرفی شده است

به گزارش خانه ملت، شهیندخت مولاوردی نیز درباره کم و کیف حضور زنان در کابینه دولت دوازدهم، گفت: اگرچه تعیین اعضای کابینه به تشخیص و صلاحدید رئیس جمهور بستگی دارد اما تلاش‌هایی برای افزایش تعداد زنان در کابینه دولت دوازدهم انجام گرفته و امیدواریم این تلاش‌ها به بهترین شکل به نتیجه برسد.

چهارشنبه 21 تیر 1396  8:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انتخاب: جهانگیری عضو هیچ کمیته ای برای تعیین وزرا نیست

انتخاب: جهانگیری عضو هیچ کمیته ای برای تعیین وزرا نیست

روز گذشته همچنین به دنبال انتشار اخباری در برخی رسانه ها پیرامون عضویت یا محوریت اسحاق جهانگیری در کمیته تعیین اعضای کابینه دوازدهم ، یک منبع آگاه با اظهار بی اطلاعی از فعالیت چنین کمیته ای به انتخاب گفت: دکتر جهانگیری معاون اول رییس جمهور عضو هیچ کمیته ای در این زمینه نمی باشد. وی افزود: بنابراین انتشار اخباری در این زمینه تکذیب می شود.

چهارشنبه 21 تیر 1396  8:32 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

صالحی: روحانی با وزرایی که قصد ادامه همکاری دارند جلسات خصوصی داشته است

صالحی: روحانی با وزرایی که قصد ادامه همکاری دارند جلسات خصوصی داشته است

سیدعباس صالحی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در واکنش به گمانه زنی های مختلف درباره اعضای کابینه به ایسنا گفت: این روزها گمانه‌زنی‌ها و شایعات در مورد اعضای کابینه هر روز و هر ساعت مطرح می‌شود؛ چند وزیر نصب و چند وزیر عزل می‌شوند اما همانگونه که می‌دانید انتخاب وزرا بر عهده رئیس‌جمهور منتخب جناب آقای دکتر روحانی است که تا روز معرفی به مجلس شورای اسلامی، اعلام رسمی و قطعی پیدا نمی‌کند. وی تأکید کرد: براساس اطلاعات خودم عرض می‌کنم که گویا آقای دکتر روحانی با وزرایی که قصد ادامه همکاری با آنان در دولت آینده را دارند جلساتی خصوصی داشته‌اند و با کسانی که قصد ادامه همکاری ندارند این جلسات برگزار نشده است. در این میان در روزهای اخیر با جناب آقای دکتر صالحی امیری وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی هم این جلسه خصوصی برگزار شده است.

چهارشنبه 21 تیر 1396  8:32 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بنیاد برکت تا پایان امسال «200 مدرسه» می‌سازد

محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: 200 مدرسه تا پایان سال 96  توسط بنیاد برکت از زیر مجموعه های این ستاد، در مناطق محروم احداث می‌شود. به گزارش این ستاد،  مخبر گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) نیز که از گذشته در زمینه مدرسه‌سازی فعال بوده و متعهد به ساخت 1000 مدرسه در سراسر کشور است، تاکنون توانسته است 800 مدرسه را احداث کند و به آموزش و پرورش تحویل دهد.

چهارشنبه 21 تیر 1396  8:37 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آغاز پرواز حجاج از ۸ مرداد

آغاز پروازحجاج از ۸ مرداد

آغاز پرواز حجاج از ۸ مرداد

رئیس سازمان حج و زیارت جزئیاتی از پروازهای حج را تشریح کرد و گفت: پروازهای حج امسال از هشتم مرداد ماه آغاز خواهد شد و تا سوم شهریور ادامه خواهد داشت. به گزارش سازمان حج، محمدی گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده،  بخشی از عوامل ستادی و همچنین مجموعه‌هایی که هتل‌های نخستین کاروان‌ها را اداره می‌کنند، در روز دوم مرداد ماه اعزام خواهند شد. وی افزود: از حدود ۱۵ سال قبل بر اساس تصمیمی که در کمیسیون مشترک اقتصادی اتخاذ شده است، ۵۰ درصد پروازها با شرکت های هواپیمایی ایرانی منتقل می‌شوند و ۵۰ درصد هم توسط هواپیمایی سعودی.

چهارشنبه 21 تیر 1396  8:38 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هشدار درباره بحران در 53 قلم داروی داخلی

مدیرکل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو از ورود ۵۳ قلم دارو به وضعیت بحرانی خبر داد و گفت: هم اکنون موجودی ما در ۵۳ قلم دارو زیر یک ماه و در ۷۵۰ قلم دیگر زیر سه ماه است.به گزارش ایسنا، عبداللهی اصل در نشست چاره اندیشی بحران نقدینگی و قیمت‌گذاری داروافزود:وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو همواره متوجهند که یکی از معضلات دارو، قیمت گذاری آن است،اما به دلیل دخالت سازمان‌های بالادستی، دولت نمی‌تواند اجازه افزایش قیمت دارو را بدهد؛ چراکه بیمه‌ها فشار وارد می کنند و در نتیجه وزارت بهداشت قادر به افزایش قیمت نیست و طبیعتا تولید با مشکل مواجه می شود.

چهارشنبه 21 تیر 1396  8:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ثبت کد سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور

مشاور عالی سازمان سنجش از آغاز ثبت کد سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور ۹۶ از روز گذشته خبر داد.براساس اطلاعیه منتشر شده سازمان سنجش، سوابق تحصیلی دوره پیش‌دانشگاهی داوطلبان دانش آموخته دوره پیش‌دانشگاهی امسال (سال تحصیلی 95-96) از سوی وزارت آموزش و پرورش به این سازمان ارسال شده است. حسین توکلی افزود: این اطلاعات از عصر سه‌شنبه 20 تیرماه 96  روی سایت قرار گرفته است و داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش و مطالعه دقیق اطلاعیه منتشر شده در این رابطه و با مشاهده سوابق تحصیلی خود، برای ثبت کد سوابق تحصیلی پیش‌دانشگاهی اقدام کنند.

چهارشنبه 21 تیر 1396  8:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نام گذاری اتوبان و تونل نیایش به نام آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی

نام گذاری اتوبان و تونل نیایش به نام آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی 

رئیس کمیسیون نام گذاری شورای شهر تهران از جمع‌بندی نهایی برای نام گذاری اتوبان و تونل نیایش به نام آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی خبر داد. به گزارش ایسنا، مجتبی شاکری، گفت: در نهایت جلسه‌ای با حضور محسن هاشمی فرزند آیت‌ا... هاشمی برای نام گذاری معبری به نام این فقید برگزار شد که با جمع‌بندی‌های انجام شده تونل و بزرگراه نیایش به نام «آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی» تغییر خواهد کرد. وی افزود: به پیشنهاد فرزند هاشمی، در دوم شهریور ماه همزمان  با سالروز تولد آیت‌ا... این تغییر نام رخ می‌دهد.

چهارشنبه 21 تیر 1396  8:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سگ کشی مجازات قانونی ندارد

سگ کشی مجازات قانونی ندارد

نماینده مجلس دهم با بیان اینکه سگ کشی مجازات قانونی ندارد، بر لزوم ارائه هر چه سریع تر لایحه مقابله با حیوان آزاری به مجلس تاکید کرد. عباس پاپی زاده با انتقاد از انتشار عکس و فیلم های حیوان آزاری، به خانه ملت گفت: محیط زیست متولی برخورد با متخلفان در زمینه حیات وحش است اما برای حمایت از حقوق حیوانات ولگرد و بی سرپرست مانند سگ و گربه با خلاء قانونی مواجه هستیم که در این زمینه نیاز است سازمان حفاظت محیط زیست هر چه سریع تر لایحه مقابله با حیوان آزاری را به مجلس ارائه کند. نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه سگ کشی مجازات قانونی ندارد، گفت: با افزایش جمعیت سگ های ولگرد، این حیوانات مورد آزار و اذیت برخی افراد قرار می گیرند و از سویی مشکلات و مزاحمت هایی را برای مردم به وجود می آورند که در این زمینه نیاز است سازمان حفاظت محیط زیست و شهرداری ها برای سامان دهی و کنترل جمعیت آنها اقدام کنند. 

چهارشنبه 21 تیر 1396  8:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سهم 3 درصدی خراسان رضوی از مالیات کل کشور

سهم 3درصدی خراسان رضوی از مالیات کل کشور

سهم 3 درصدی خراسان رضوی از مالیات کل کشور

مدیر کل سازمان اداره امور مالیاتی خراسان رضوی گفت :ما در سال گذشته، 14 درصد افزایش مالیات داشتیم. در مجموع ٢٣ میلیارد و ٢٣٧ میلیون ریال درآمد مالیات ازمنابع مستقیم و غیر مستقیم در استان طی سال گذشته است که 14 میلیارد و 241 میلیون ریال مربوط به مالیات مستقیم و 8هزار و 851 میلیارد ریال از منابع غیر مستقیم دریافت شده است.

چهارشنبه 21 تیر 1396  8:47 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

10 کشوری که ایرانی‌ها بیشترین تماس تلفنی را با آن ها دارند

10 کشوری که ایرانی‌ها بیشترین تماس تلفنی  را با آن ها دارند

فارس - شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد: کشورهای افغانستان، امارات، عراق، پاکستان، ترکیه، آمریکا، آلمان، کانادا، چین و انگلستان پرترافیک ترین مقاصد ارتباطی ایرانی‌ها در سه ماهه نخست امسال بوده اند.در3ماه نخست سال 96، ایرانی ها موفق به برقراری 298 میلیون دقیقه ارتباط بین المللی شدند.از این میزان مکالمات سهم ترافیک صادره از ایران به مقاصد بین الملل 195 میلیون دقیقه و ترافیک وارده به ایران 103 میلیون دقیقه است.

چهارشنبه 21 تیر 1396  8:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیشنهاد کنایه آمیز عسگراولادی به صادرکنندگان: پولتان را در بانک بگذارید و سود 23 درصدی بگیرید!

پیشنهاد کنایه آمیز عسگراولادی به صادرکنندگان: پولتان را در بانک بگذارید و سود 23 درصدی بگیرید!

عضو اتاق بازرگانی ضمن انتقاد از تاخیر چندساله در تک نرخی کردن ارز، گفت: صادرکنندگان با این وضعیت نمی‌توانند برنامه‌ریزی صادراتی داشته باشند. به گزارش تسنیم، عسگراولادی با این توضیح که "حدود 6 ماه طول می‌کشد تا پول کالای صادراتی بازگردد، درحالی‌که صادرکننده نمی‌داند نرخ ارز پس از 6 ماه چقدر است" گفت: پیشنهاد می‌دهم صادرکنندگان پولشان را در بانک بگذارند و سود 23 درصدی بگیرند.

چهارشنبه 21 تیر 1396  9:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انتقاد از عدم ابلاغ برنامه ششم توسط دولت

فارس - عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در واکنش به اظهارات سخنگوی دولت که گفته است انتظار ابلاغ برنامه ششم توسط رئیس‌جمهور رویه قانونی نیست، تصریح کرد: این حرف خلاف قانون بوده و ابلاغ نشدن این برنامه به معنای مقاومت در برابر اجراست.

چهارشنبه 21 تیر 1396  9:07 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها